okourkoulos Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Έβαλα google services αι τώρα το Play store δε βλέπει δίκτυο. Θυμάμαι, είχα το ίδιο πρόβλημα με μια άλλη έκδοση που είχα περάσει παλιότερα. Το είχα παρατήσει κι είχα γυρίσει στη προηγούμενη, δεν αντιμετώπισα το πρόβλημα, τότε. Τώρα...?? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Έβαλα google services αι τώρα το Play store δε βλέπει δίκτυο. Θυμάμαι, είχα το ίδιο πρόβλημα με μια άλλη έκδοση που είχα περάσει παλιότερα. Το είχα παρατήσει κι είχα γυρίσει στη προηγούμενη, δεν αντιμετώπισα το πρόβλημα, τότε. Τώρα...?? μεσα απο το προγραμα του google services σου δινει την δυνατοτητα αποκαταστασης του play store αν δει το προγραμα οτι εχει προβλημα το play store ειξε μια ματια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 (edited) έχω δοκιμάσει τα πάντα, δε θέλει με τίποτα! έχω σβήσει όλες τι εφαρμογές, έχω καθαρίσει την cache όλων των google εφαρμογών. Restart και πάλι απ'την αρχή και τίποτα. Δε βλέπει ούτε wifi, ούτε data. Έβγαλα KingRoot, τίποτα. root από Meizu account, τίποτα, σαν να μην είναι root! Σφάλμα Υπηρεσιών Google Play Edited September 9, 2016 by okourkoulos Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidioan Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 έχω δοκιμάσει τα πάντα, δε θέλει με τίποτα! έχω σβήσει όλες τι εφαρμογές, έχω καθαρίσει την cache όλων των google εφαρμογών. Restart και πάλι απ'την αρχή και τίποτα. Δε βλέπει ούτε wifi, ούτε data. Έβγαλα KingRoot, τίποτα. root από Meizu account, τίποτα, σαν να μην είναι root! Σφάλμα Υπηρεσιών Google Play Καλημέρα παίδες. Θέλω να βάλω την 9 αλλά πάλι θα βάλω play store κτλ. Την προηγούμενη φορά είχα κάνει clear data και είχε ταλαιπωρία . Δεν κατάλαβα το κομμάτι όταν την έχω περάσει χωρίς clear data τι πρέπει να προσέξω στην εγκατάσταση του google service? Επίσης έχει καμία καλή αλλαγή η να μην ασχοληθώ καθόλου Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 (edited) Τελικά δε τη γλύτωσα, αναγκάστηκα να σβήσω τα πάντα και τωρα δουλεύουν όλα ρολόι. Συνεχίζει, όμως το ίδιο πρόβλημα: Όταν πάω να το ξυπνήσω μετά από ώρα κλειδωμένο, κολλάει η οθόνη και δεν ακούει το touch. Yπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? Καμιά ιδέα? Edited September 9, 2016 by okourkoulos Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidioan Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Καλησπέρα αν και δεν απάντησε κανένας στο #2594 . Δεν πειράζει. Έχω ένα μικρό θέμα όταν με καλούν από περασμένη επαφή μερικές φορές δεν το δείχνει. Το έχει πάθει κανένας άλλος? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiwths68 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Γεια σας. Έχω το m2 note 10 μήνες περίπου και έχει χαλάσει το μικρόφωνο (από ότι φαίνεται) γιατί δεν μπορεί να με ακόυσει κανεις όταν τον καλώ. Μήπως ξέρεται αν υπάρχουν ανταλακτικά που αντικαθιστούν πιθανά χαλασμένο μικρόφωνο, και κάποιον ό οποίος αναλαμβάνει να επισκευάσει κινητά σε παρόμοιες περιπτώσεις. Για παράδειγμα όπως τα kit που στέλνονται από κίνα Την περίπτωση της εγγύησης στην οποία είναι εντός το κινητό την ξεχνάω, διότι έχει ραγίσει η οθόνη λόγω πτώσης πολλούς μήνες πριν. Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Γεια σας. Έχω το m2 note 10 μήνες περίπου και έχει χαλάσει το μικρόφωνο (από ότι φαίνεται) γιατί δεν μπορεί να με ακόυσει κανεις όταν τον καλώ. Μήπως ξέρεται αν υπάρχουν ανταλακτικά που αντικαθιστούν πιθανά χαλασμένο μικρόφωνο, και κάποιον ό οποίος αναλαμβάνει να επισκευάσει κινητά σε παρόμοιες περιπτώσεις. Για παράδειγμα όπως τα kit που στέλνονται από κίνα Την περίπτωση της εγγύησης στην οποία είναι εντός το κινητό την ξεχνάω, διότι έχει ραγίσει η οθόνη λόγω πτώσης πολλούς μήνες πριν. Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια. Πάντως το επίσημο service της meizu είναι κάπου στην Αργυρουπολη αν σε ενδιαφέρει. Εγώ στη θέση σου εκεί θα πήγαινα να το φτιάξω Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Καλησπέρα αν και δεν απάντησε κανένας στο #2594 . Δεν πειράζει. Έχω ένα μικρό θέμα όταν με καλούν από περασμένη επαφή μερικές φορές δεν το δείχνει. Το έχει πάθει κανένας άλλος? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν μου έχει συμβεί. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiwths68 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Πάντως το επίσημο service της meizu είναι κάπου στην Αργυρουπολη αν σε ενδιαφέρει. Εγώ στη θέση σου εκεί θα πήγαινα να το φτιάξω Ευχαριστώ πολύ. θα Ψάξω να το βρω και να το πάω εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spy_Black Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 επειδη θελω να το παω και γω να μου περασουν τη δικια του 5.1.8 στο σερβις εχεις προβλημα με τις εφαρμογες που πχ δε συσχετιζονται η που δε σου δινει επιλογη με τι να ανοιξεις πχ την εφαρμογη φαρμακεια? Φίλε μου σήμερα το είδα. Όποτε χρειάστηκε να δω βίντεο το άνοιξε στην εφαρμογή του. Φαρμακεία δεν ξέρω. Μπαίνω στο σαιτ. Γέρικο γαϊδούρι περπατησια δεν αλλάζει :) Πάντως στ' αλήθεια είμαι ευχαριστημένος για αυτά που ζητάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Φίλε μου σήμερα το είδα. Όποτε χρειάστηκε να δω βίντεο το άνοιξε στην εφαρμογή του. Φαρμακεία δεν ξέρω. Μπαίνω στο σαιτ. Γέρικο γαϊδούρι περπατησια δεν αλλάζει :) Πάντως στ' αλήθεια είμαι ευχαριστημένος για αυτά που ζητάω.τι εννοεις στην εφαρμογη του ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosstef Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Το cleaner στπ security ποσο καταστροφικο ειναι;καταλαβα αργα οτι διαγραφει αρχεια, δεν ξερω με τι κριτηριο.Αν δει rar αρχεια στα downloads τα διαγραφει ετσι απλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidioan Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Ευχαριστώ πολύ. θα Ψάξω να το βρω και να το πάω εκεί Δες σελίδα στο facebook. Meizu hellas Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Δεν κάνω διαφήμιση, απλώς ενημερώνω ότι στο gearbest έχει προσφορά από την Ευρωπαϊκή αποθήκη θήκη και τζάμι για το m2 note με 0.90€ το ένα.https://cloud.tapatalk.com/s/57db092bc5526/S60915-234556.jpg? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 ξερει κανεις κανενα μαγαζι αθηνα που να πουλαει φθηνα τζαμακια για το m2 note ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 στο gearbest έχει προσφορά από την Ευρωπαϊκή αποθήκη θήκη Είναι εύκολο ένα λινκ ? From m2 note with Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 http://m.gearbest.com/screen-protectors/pp_218930.html?wid=3 http://m.gearbest.com/cases-leather/pp_227862.html?wid=3 Σε μια βδομάδα είναι εδώ Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 παιδια με τηεν τελευτεα stable ειδα οτι μπηκε και ενα προγραμμα opera max για τα δεδομενα και δεν εχει uninstall!!! πως το βγαζουμε? spyware ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 παιδια με τηεν τελευτεα stable ειδα οτι μπηκε και ενα προγραμμα opera max για τα δεδομενα και δεν εχει uninstall!!! πως το βγαζουμε? spyware ειναι? Πάντως εξοικονομεί όντως αρκετά δεδομένα. Μπορώ να πω ότι το βρήκα πολύ χρήσιμο για χρήση με 4g. Μόνο που υπάρχει νεότερη έκδοση στο play store αλλά δεν το έχουν συνδέσει για να κάνει αναβαθμίσεις. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spy_Black Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 τι εννοεις στην εφαρμογη του ? Στην εφαρμογή βίντεο που έχει προεγκατεστημένη. Αν τώρα αλλάξεις το προεπιλεγμένο πρόγραμμα δεν ξέρω να σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Πάντως εξοικονομεί όντως αρκετά δεδομένα. Μπορώ να πω ότι το βρήκα πολύ χρήσιμο για χρήση με 4g. Μόνο που υπάρχει νεότερη έκδοση στο play store αλλά δεν το έχουν συνδέσει για να κάνει αναβαθμίσεις. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk που υπαρχει αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosstef Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Παιδια προσεξτε το cleaner!Ειναι ρυθμισμενο να καθαριζει ακομα και αν δεν το κανετε χειροκινητα, και οταν καθαριζει διαγραφει αρχεια απο την εσωτερικη μνημη.Δεν ξερω τι φιλτρα εχει αλλα μου χει διαγραψει πολλες φορες αρχεια.Θελει freeze μεχρι να λυθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidioan Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Καλησπέρα. Έχω ένα θέμα. Δεν ξέρω αν είναι του τηλεφώνου η όχι. Με περνούν τηλέφωνο ενώ εμφανίζεται ο αριθμός και είναι επαφή περασμένη δεν μου δείχνει το όνομα της επαφής. Επίσης στις αναπάντητες το όνομα της επαφής είναι κανονικά. Το έχει πάθει κανένας???? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themisko Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Τη προηγούμενη τεταρτη 14/9 πήγα cellcom για να δώσω το m2 note λόγω κιτρινίλας στην οθόνη. Η κοπέλα με ενημέρωσε ότι δεν έχουν οθόνες και περιμένουν παραλαβή. Το κινητό το άφησα και μπήκε σε αναμονή. Σήμερα 21/9 μια βδομάδα μετά ακόμα τίποτα. Σε χθεσινή επικοινωνία μου είπε η κοπέλα οτι δεν έχουν έρθει οθόνες οπότε περιμένουμε. Ευγενική εξυπηρέτηση δε μπορώ να πώ αλλα τεράστιο μείον να μην έχουν στοκ για m2 note που είναι το πιο εμπορεύσιμο μοντέλο τους. Θα ξαναγράψω μόλις το παραλάβω για να έχουμε και χρόνο απο παράδοση μέχρι παραλαβή αλλα και εικόνα του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts