Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6630

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδες! σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση στον τροπο επικοινωνιας μου. δηλαδη απο το ξεπερασμενο πια 3650 στο πραγματικο smartphone 6630. ΑΛΛΑ. διαβαζω τοσα πολλα κακα που αρχιζω να πιστευω οτι θα δωσω 600 ευρω γαι να αγορασω bug και απογοητευση. ειναι πραγματικα τοσο ασχημα τα πραγματα η τα παραλετε λιγο? ολα αυτα τα bug ισχυουν σε ολους? μηπως εχει να κανει και με τη χρηση που κανει ο καθενας? αξιζει η αγορα τελικα? ειμαι λιγο μπερδεμενος γιαυτο οποιος μπορει ας βοηθησει.

παρτο και θα μας θυμηθεις.επειδη και εγω ειχα για 1.5 χρονο το 3650,θα δεις οτι οι διαφορες ειναι τεραστιες

Φίλε μου, αυτά που γράφω είναι ακριβώς έτσι...το κιν έχει αυτά τα προβλήματα. Τα παιδιά που δουλεεύουν στο Ν*** C*** της καμάρας έχουν ακριβώς τα ίδια 6630 κ τα ίδια προβλήματα...Το πιο καλό είναι όμως πως κανένας δεν ξέρει τι φταίει...

Φίλε μου, αυτά που γράφω είναι ακριβώς έτσι...το κιν έχει αυτά τα προβλήματα. Τα παιδιά που δουλεεύουν στο Ν*** C*** της καμάρας έχουν ακριβώς τα ίδια 6630 κ τα ίδια προβλήματα...Το πιο καλό είναι όμως πως κανένας δεν ξέρει τι φταίει...

Φίλε μου το έχω το κινητό και δεν έχω παράπονο.Αυτά που αναφέρεις δεν λέγονται προβλήματα..Κάνε υπομονή και θα διορθωθούν..

Αλήθεια..Αυτό το screen saver που ξαφνικά ανάβει η οθόνη με λευκό backround και κόκκινες μπαλίτσες πως στην ευχή φεύγει? :confused:

http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif

Αλήθεια..Αυτό το screen saver που ξαφνικά ανάβει η οθόνη με λευκό backround και κόκκινες μπαλίτσες πως στην ευχή φεύγει? :confused:

Το screen saver της τιμ εννοεις ?

Θα κανεις edit το θεμα που χρησιμοποιεις και θα το απενεργοποιησεις.

Θα διαλεξεις το "date & time"

Αν κανεις αναβαθμιση-περασεις ελληνικα ,θα φυγει οριστικα :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Η εντολή αυτή κάνει restore στα default settings

Το έκανα και με το Green Key έτσι για να μου φύγει η απορία δεν είχα καποιο πρόβλημα, αλλά παρατήρησα ότι πάλι επανέρχεται στις αρχικές του ρυθμίσεις χάνοντας όλα τα αρχεία του τηλεφώνου και όχι της κάρτας, πράγμα δηλαδή πανομοιότυπο με το *#7379# δεν είδα κάποια διαφορά.Αν και πρέπει να έχει ξανασυζητηθεί παλαιότερα απλά έθεσα και εγώ την άποψή μου!!!

Rock Simplicity

Ouuuuuuufff!! Meta apo 4 meres diabasa tis 141 selides tou post. Nai kai tis 141..

Ayta pou exo na po apo ti diki mou empeiria einai:

1) Den mporo na katalabo giati i Vodafone den afinei to 6630 gia Vodafone Live alla kai alla kinita. Apla den exei noima.

2) I syndesi sto internet me to 6630 mou fainetai pio grigori apo oti me to 7600 pou eixa dokimasei, den kseoro giati

3) To pio spastiko mexri tora einai oti me piran tilefono kai ekei pou piga na apantiso to 3G sima pige sto 0. Diladi anti na paei se full GSM pige se 0 3G kai den akouga tipota apo ton allon.

4) Nomizo kapoios eipe oti exei bgei kainourgia ekdosi 3 kai kati. Exei erthei stin ellada?

3) To pio spastiko mexri tora einai oti me piran tilefono kai ekei pou piga na apantiso to 3G sima pige sto 0. Diladi anti na paei se full GSM pige se 0 3G kai den akouga tipota apo ton allon.

Εφοσον διαβασες ολες τις σελιδες του συγκεκριμενου Thread τοτε γνωριζεις οτι για να αποφυγεις αυτην την εναλλαγη 2G-3G πρεπει να χρησιμοποιησεις την εφαρμογη Operator :)

γεια σας παιδες! σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση στον τροπο επικοινωνιας μου. δηλαδη απο το ξεπερασμενο πια 3650 στο πραγματικο smartphone 6630. ΑΛΛΑ. διαβαζω τοσα πολλα κακα που αρχιζω να πιστευω οτι θα δωσω 600 ευρω γαι να αγορασω bug και απογοητευση. ειναι πραγματικα τοσο ασχημα τα πραγματα η τα παραλετε λιγο? ολα αυτα τα bug ισχυουν σε ολους? μηπως εχει να κανει και με τη χρηση που κανει ο καθενας? αξιζει η αγορα τελικα? ειμαι λιγο μπερδεμενος γιαυτο οποιος μπορει ας βοηθησει.

Το κινητό, όπως και να το κάνουμε, έχει προβλήματα.

Το ότι τα αναφέρουν μόνο ορισμένοι σημαίνει ότι οι άλλοι δεν τα έχουν παρατηρήσει, και όχι ότι δεν υπάρχουν.

Αν θες τη γνώμη μου, περίμενε. Δυστυχώς, τα series60 γίνονται απροβλημάτιστα με την version 5 και πάνω ( βλέπε 6600... )

Με μελλοντικές αναβαθμίσεις το κινητό θα αποκτήσει την αξιοπιστία που του αξίζει.

Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν, ούτε λέω ότι όποιος το πήρε έκανε χαζομάρα. Απλά, δεν είμαι διατεθειμένος να 'δικαιολογώ' συνεχώς το κινητό μου (ή όποιο άλλο εργαλείο), και να παρηγορώ τον εαυτό μου.

Φιλικά, Γιώργος

Don't think you are, know you are...

Γεια σας παιδιά και καλως σας βρήκα.

Μετα απο πολύ μελέτη και ως γνήσιος και πιστός καταναλωτής της Νόκια (εξάλλου ειναι και μισή πατρίδα μου) πήρα το 6630 απο το Μιλάνο σε φοβερή τιμή.

Με λίγα λόγια για όσους το σκέφτονται να το πάρουν, με κλειστά τα μάτια.

Μέχρι τώρα δουλεύει σαν σκυλι μια βδομάδα, του πίνω το αίμα με BT, GPS, MP3, AVI ktl και μονο καμια δυο φορές εχει κάνει restart άμεσα ομως.

Το Route66 όλα τα λεφτά ;)

@derbu: εχω γνωστό που δουλεύει στα δικτυα/3G της Voda και θα τον ρωτήσω. Πριν 3-4 βδομάδες ομως είχε πάρει ενα στα χέρια του για δοκιμές και μου το εφερε να το δω. Οψώμεθα λοιπον σε αυτο το θέμα..

Για το θέμα εναλλαγής 3G/GSM δοκιμασε το Operator.. σε μένα δούλεψε φίνα και επισης ανεβηκε η αυτονομία της μπαταρίας κάπως αν και δεν χρησιμοποιώ 3G ακόμη.

Επισης για κάποιον άλλο φιλο που ρώτησε, το τελευταίο f/w που υπάρχει αυτη την στιγμή στην Ελλάδα είναι το 3.45.111 το οποίο φλασάρεται απο το DKU-2 καλώδιο μας έμαθα, αλλα προυποθέτει να έχεις στο PC εγκατεστημένο το Phoenix.

S.

----------------

Miata Club of Greece - http://www.mx5.gr

Επισης για κάποιον άλλο φιλο που ρώτησε, το τελευταίο f/w που υπάρχει αυτη την στιγμή στην Ελλάδα είναι το 3.45.111 το οποίο φλασάρεται απο το DKU-2 καλώδιο μας έμαθα, αλλα προυποθέτει να έχεις στο PC εγκατεστημένο το Phoenix.

[/url]

KAi arketo tharos mias kai oti dipote gini lathos i nokia den to anagnorizei stin eggiisi.

Tetoio mperdema eixa pathi ego me to palio 3310 pou to klidosa kai meta etrexa... :rolleyes:

OPoios endiaferetai girnaei to firmware to kainourgio gia to 6630 kai ola ta kaloudia sto iphone-forum.org :spam:

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Μήπως έχεις εγκατεστημένο το MumSMS???

Φίλε μου ανξιώτη ναι το είχα δοκιμάσει πριν απο 4-5 μέρες και το επεγκατέστησα .Λές να μου κάνει κάποιο άρθωρμα του mum sms αυτό το πρόβλημα?Μάλιστα μιά μέρα έχασα και 2 sms αλλά δεν ξέρω τον λόγο.μήπως έχει μείνει κάποιο άρθρωμα στο κινητό που δημιουργεί το πρόβλημα?

Το πρόγραμμα operator είναι αυτό πού έχει ώς εικονίδιο ένα κατσαριδάκι και λέει απο κάτω τεστ? πώς το λειτουργούμε αυτό?

Το πρόγραμμα operator είναι αυτό πού έχει ώς εικονίδιο ένα κατσαριδάκι και λέει απο κάτω τεστ? πώς το λειτουργούμε αυτό?

Nai ayto einai

Koita edo:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=51187&page=17&pp=40

H'

Πας στο "Change display" βάζεις 81.1 και μεταφέρε σε εκεί.

Πας στο "Execute" και βάζεις την επιλογή που θέλεις.

Αν θέλεις forced gsm βάζεις "1" και πατάς ok και το κινητό κάνει restart και ενεργοποιείται η επιλογή σου.

Nai ayto einai

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Ναι φιλε μου,αυτο ειναι

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=722023#post722023 ;)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

ευχαριστώ για τις απαντήσεις έχω όμως κάποιες ερωτήσεις ακόμα

1) Εάν είναι κανένας απο Πάτρα μπορεί να μου πέι...αν έχει η vodafone 3g κάλυψη στην Πάτρα? και αν ναί σε ποιά σημεία?

2) Στην Πάτρα έχει βρεί κανείς θήκη για το 6630? Υπάρχει σε κάποιο μαγαζί?

ρώτησα σε ΠΛΑΙΣΙΟ και 2-3 VODAFONE SHOPS και δεν υπήρχε!

Παίδες όπου βρείτε, τσιμπήστε το φλασάκι !!!! ΜΕΓΑΛΗ διαφορά στις νυχτερινές φωτογραφίες :up: :up: Εψαξα σε πολλά (κυριολεκτικά) μέρη στην Αθήνα (εκτός ΝΟΚΙΑ Shop) και μόνο στο ΠΛΑΙΣΙΟ (Στουρνάρη) τελικά βρήκα ένα κομμάτι...

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

καλησπερα.το 3G της COSMOTE μπορουμε να το εκμεταλευτουμε η ειναι για τα ματια του κοσμου;

Για να δουμε,αυτο με την καρτα μνημης δεν το σκεφτηκα, ουτε και ο illi.Την μπαταρια την ελεγξα δυο φορες και εχω δοκιμασει και με αλλη.Θα δοκιμασω τι γινεται χωρις καρτα και θα ενημερωσω οποτε μπορεσω.Το ερωτημα ομως ειναι αν φταιει καποια εφαρμογη και ποια.Παντως η 16-18 ωρες αναμονης που ανεφερα ειναι ανεξαρτητως μικρης η μεγαλης χρησης οποτε ισως φταιει η καρτα η καποια εφαρμογη.Η νεκροψια θα δειξει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις !! κατι τελευταιο. τι γινεται με το δικτιο τελικα με το operator γινεται δουλεια? η μπαταρια κραταει τουλαχιστον 2 μερες?
B L U E in G R E E N :cool:

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις !! κατι τελευταιο. τι γινεται με το δικτιο τελικα με το operator γινεται δουλεια? η μπαταρια κραταει τουλαχιστον 2 μερες?

Εγώ είδα μεγάλη διαφορά... Το φορτίζω μέρα παρά μέρα με "τρελλή" χρήση!

Παίδες όπου βρείτε, τσιμπήστε το φλασάκι !!!! ΜΕΓΑΛΗ διαφορά στις νυχτερινές φωτογραφίες :up: :up:

το ειπα και γω πιο πανω... η διαφορα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ με το φλας..... εγω επαθα την πλακα μου....

το ειπα και γω πιο πανω... η διαφορα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ με το φλας..... εγω επαθα την πλακα μου....

nai alla otan exeis pano sto kinhto to flash einai kapos diakritiko(to kinhto logo megethoys ennow)

Ένα προβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και μισή ώρα περίπου... :cry:

Μου εμφανίζει ενα μήνυμα στην οθονη που λέει:

:!: Μνημη ανεπαρκής.Ελευθερωστε καποια αρχεια. :!:

Τι ειναι παλι αυτό ; Πρωτη φορα μου το εμφανίζει ! Τί να κάνω ;

Μου την εχει σπάσει γιατί μου το εμφανιζει καθε λιγο κ λιγακι !!! :angry:

Re paidia evala thn efarmogh SystemExplorer alla enw leitourgei kanonika den thn emfanizei sti diaxeirish an thelw na ti diagrapsw pws tha to kanw???

Ένα προβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και μισή ώρα περίπου... :cry:

Μου εμφανίζει ενα μήνυμα στην οθονη που λέει:

:!: Μνημη ανεπαρκής.Ελευθερωστε καποια αρχεια. :!:

Τι ειναι παλι αυτό ; Πρωτη φορα μου το εμφανίζει ! Τί να κάνω ;

Μου την εχει σπάσει γιατί μου το εμφανιζει καθε λιγο κ λιγακι !!! :angry:

Κατα πασα πιθανοτητα εχεις γεμισει την μνημη του τηλεφωνου. Αν μαλιστα στο βγαζει μετα απο ληψη μηνυνατων τοτε αυτο ειναι. Καλο ειναι να βαλεις τα μηνυματα σου να αποθηκευονται στην καρτα μνημης . Αθτο γινεται απο της ρθθμησεις μηνυματων στο μενου αλλο.

Και κατι ακομα ρε παιδια. Βλεπω οτι πλεων αρχισατε ορισμενοι παλι τα παραπονα για το κινιτο. Εχεται δικιο σε καποια αλλα να σας πω κατι? Το κινιτο σε εμενα δεν εχει παροθσιασει κανενα προβλημα. Ο λογος? Δεν βαζω install οτι βρω. Πρεπει να το καταλαβαιτε το κινιτο αυτο οπως και ολα τα smartphone s ειναι μινι PC. Με το λειτοθργικο τους την registry τα bootfiles και ολα τα καλοθδια τον windows. Ξερω οτι ειναι ωραιο να βαζουμε οτι προγραμμα βγαινει στην αγορα μονο και μονο για να δοθμε τι κανει αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ στο τη βαζετε. Μπορει το συγκεκριμενο προγραμματακι να κανει τετοιο conflig που μα βρισκεται σε τετοια περιοχη μνημης οοθ να εμποδιζει καποιο αλλο προγραμμα του κινιτου βασικο. Μπορει ακομα και να ποιανει τοσα resources που πραγματικα να καιει την μπαταρια ολη. Πχ το προβλημα με την εκθεση. Δεν γινεται ξαθνικα το κινιτο να χαλαει και μετα απο το format να φτιαχνει και

υστερα να ξαναχαλαει. Κατι βαζετε που το ενοχλει . Τι ειναι δεν ξερω γιατι δεν το εχω αυτο το προβλημα. Παντως να θυμαστε κατι ,οτι επιδει δουλευει στο 6630 δεν σημαινει οτι ειναι και συμβατο με αυτο. Βεβαιωθητε οτι σιγουρα δουλευει και αυτο μονο μεσα απο τις σελιδες του κατασκευαστη του προγραμματος θα το μαθετε. Βασικα ενοηται οτι ,οτι εγραψα ποιο πανω δεν ειναι για τους poweruser του κινιτου ετσι και ουτε ειναι για να προσβαλλο κανενα ,απλως προσπαθω να βοηθησω τους νεους κατοχους smartphone.

Θανάσης

Νοκια 6600->Νοκια 6630 ->Eten G500 -> HTC Touch Pro ->

Samung Galaxy SII ->Samung Galaxy Note