Jump to content

Sony Xperia Z3+ / Z3+ Dual (Z3 Plus)

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

προσοχή είναι για το z3 αυτή που δείχνεις όχι για το z3+

γενικά απο αξεσουάρ κυκλοφορούν σαφώς λιγότερα απο οτι για τον προκάτοχο.

• Απαντήσεις 570
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχουν διαφορές στις διαστάσεις;; Νόμιζα ήταν μονάχα στο λογισμικό (και στην μπαταρία...)

Εγώ έχω μια σαν αυτή που έβαλες, την Spigen Space Clear, βγαίνει και σε Crystal Clear και είναι πολύ καλή.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160328/fb1047c9aaa077c06fc34d5fb160c6d4.jpg

http://www.tech-in.gr/spigen-ultra-hybrid-space-crystal-sony-xperia-z4-z3-sgp-11540.html

Δημήτρης

Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Έχουν διαφορές στις διαστάσεις;; Νόμιζα ήταν μονάχα στο λογισμικό (και στην μπαταρία...)

φαντάζομαι η κατάλληλη για z3 απλό θα έχει cutout για το μαγνητικό φορτιστή

επίσης νομίζω το 2ο μικρόφωνο είναι αλλού.

γενικά τα κοψίματα μάλλον δεν θα είναι όπως πρέπει, ειδικά αν είναι να δώσεις 15+ ευρώ .

• Administrators

Ναι, έχουν διαφορές στην κάσα, πρόκειται για διαφορετικές συσκευές στις οποίες δεν ταιριάζουν οι ίδιες θήκες.

Modpic.gif

Απότις κκαλύτερες θήκες που έχω χρησιμοποιήσει. Ειδικά σε κράτημα και προστασία. Δοκιμασμένη σε ζ1, ζ3, ζ3 κόμπακτ, όπως και σε LG . Αν υπάρχει για το συγκεκριμένο μοντέλο, τα αξίζει τα λεφτά της.

Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

• Administrators
Απότις κκαλύτερες θήκες που έχω χρησιμοποιήσει. Ειδικά σε κράτημα και προστασία. Δοκιμασμένη σε ζ1, ζ3, ζ3 κόμπακτ, όπως και σε LG . Αν υπάρχει για το συγκεκριμένο μοντέλο, τα αξίζει τα λεφτά της.

Υπάρχει... http://www.amazon.de/Ringke-FUSION-CRYSTAL-Premium-Absorption/dp/B00WF5WUKQ/ref=sr_1_1?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1459226510&sr=1-1

Modpic.gif

Ειδα απο κοντα το ζ3. Η οθονη του μου φανηκε πολυ κατωτερη σε φουλ φωτεινοτητα απο του huawei p8. Τι γινεται ρε παιδια?:confused:

Παιζει να ηταν τοσο χαλια? Ή απλα τα μεγαλα εικονιδια που ειχε την εκαναν να φαινεται ετσι? Μηπως στο ζ3 plus βελτιωθηκε η οθονη??

Επισης στο μενου των ρυθμισεων αλλαζει το μεγεθος της γραματοσειρας?? Γιατι ειναι τεραστια!!

Και κατι τελευταιο. Ισχυει οτι δεν εχει gorilla glass (δεν αναφερεται στην σελιδα της σονυ και στο gsmarena. Αληθευει οτι γρατσουνιζεται πιο ευκολα απο τα υπολοιπα που εχουν gorilla?

Ευχαριστώ για τις πλεροφορίες!

Τι γίνεται όμως με την οθόνη; Προτείνετε κάποιο από τα προστατευτικά;

:)

Εγώ δεν βρήκα κάτι αξιόλογο σε θήκη. Προτιμώ κάτι σε ευκαμπτη σιλικόνη για να μπορεί να απορροφά τους καραδασμους αλλά όλες είναι ή πλαστικές σκληρες ή κάποιες σιλικόνης οι οποίες όμως είναι σχεδόν σαν πλαστικές.

Έχει κάποιος κάτι τέτοιο υπ'οψιν απο την εγχώρια αγορά;

Επίσης, κάτι άσχετο.με την αναβάθμιση έχει αλλάξει η εφαρμογή της κάμερας.στο αυτόματο με αφήνει μόνο 8MP και δεν έχει επιλογή απενεργοποιησης της σταθεροποιησης εικόνας. Μήπως κάνω κάτι λάθος;

Εγώ δεν βρήκα κάτι αξιόλογο σε θήκη. Προτιμώ κάτι σε ευκαμπτη σιλικόνη για να μπορεί να απορροφά τους καραδασμους αλλά όλες είναι ή πλαστικές σκληρες ή κάποιες σιλικόνης οι οποίες όμως είναι σχεδόν σαν πλαστικές.

Επίσης, κάτι άσχετο.με την αναβάθμιση έχει αλλάξει η εφαρμογή της κάμερας.στο αυτόματο με αφήνει μόνο 8MP και δεν έχει επιλογή απενεργοποιησης της σταθεροποιησης εικόνας. Μήπως κάνω κάτι λάθος;

Έχεις δίκιο το παρατήρησα και εγω.πλεον μόνο στο manual mode..έχει επιλογή για 20 mp

• Administrators

Εδω θα βρεις δύσκολα κάτι αξιόλογο. Αν μπορείς να πάρεις από Amazon, αυτή είναι καλή... http://www.amazon.de/Xperia-Case-Protection-Protector-Absorption/dp/B00WFH04B6/ref=sr_1_14?ie=UTF8&qid=1459344262&sr=8-14

Modpic.gif

Εγώ έχω μια σαν αυτή που έβαλες, την Spigen Space Clear, βγαίνει και σε Crystal Clear και είναι πολύ καλή.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160328/fb1047c9aaa077c06fc34d5fb160c6d4.jpg

http://www.tech-in.gr/spigen-ultra-hybrid-space-crystal-sony-xperia-z4-z3-sgp-11540.html

Η θήκη αυτή που έχω και πρότεινα είναι περιμετρικά από υλικό μαλακό σαν σιλικόνη, έχει στις γωνίες κάτι σαν φυσαλίδες που παρέχουν προστασία στις πτώσεις και το πίσω μέρος είναι σκληρό σαν πλέξιγκλας. Είχα στο παρελθόν σε άλλα κινητά θήκες σιλικόνης και η ποιότητα της συγκεκριμένης είναι αντιληπτή από την πρώτη στιγμή. Το link που έβαλα είναι από ελληνικό κατάστημα. Η τιμή της είναι ανάλογη της ποιότητας της πιστεύω.

Δημήτρης

Ευχαριστώ για τις πλεροφορίες!

Τι γίνεται όμως με την οθόνη; Προτείνετε κάποιο από τα προστατευτικά;

:)

Για την οθόνη έβαλα ένα tempered glass της Nillkin. Είναι ότι καλύτερο έχω δει σε προστασία οθόνης. Υπάρχουν δύο σχέδια, ένα με ίσια και ένα με κουρμπαριστά τελειώματα, κάτι σαν μικρό μπιζουτέ, που δίνει την αίσθηση ότι δεν έχει τίποτα πάνω στην οθόνη. Έχει προστασία και για την λιπαρότητα των δακτύλων, αφήνει ελάχιστη επάνω του και σκουπίζεται με ένα πέρασμα. Στην συσκευασία έχει και ζελατίνα προστασίας για το πίσω μέρος. Βρήκα ένα κατάστημα στο σκρουτζ που την έχει https://store.fixmobile.gr/el/proion/nillkin-anti-burst-tempered-glass-9h-back-cover-sony-xperia-z4

Και στην θήκη αλλά και στην προστασία της οθόνης ήθελα κάτι πολύ καλό γιατί το κινητό συνήθως το έχω μέσα σε τσαντάκι μπανάνα και υπάρχει κίνδυνος όταν το βάζω και το βγάζω από το φερμουάρ.

Αν στην αναζήτηση για αξεσουάρ δεν μπορείτε να βρείτε ψάχνοντας για Z3+ ψάξτε και για Z4, κάποιοι το έχουν έτσι καταχωρημένο...

Edited by CyberDEL

Δημήτρης

Για την οθόνη έβαλα ένα tempered glass της Nillkin. Είναι ότι καλύτερο έχω δει σε προστασία οθόνης. Υπάρχουν δύο σχέδια, ένα με ίσια και ένα με κουρμπαριστά τελειώματα, κάτι σαν μικρό μπιζουτέ, που δίνει την αίσθηση ότι δεν έχει τίποτα πάνω στην οθόνη. Έχει προστασία και για την λιπαρότητα των δακτύλων, αφήνει ελάχιστη επάνω του και σκουπίζεται με ένα πέρασμα. Στην συσκευασία έχει και ζελατίνα προστασίας για το πίσω μέρος. Βρήκα ένα κατάστημα στο σκρουτζ που την έχει https://store.fixmobile.gr/el/proion/nillkin-anti-burst-tempered-glass-9h-back-cover-sony-xperia-z4

Και στην θήκη αλλά και στην προστασία της οθόνης ήθελα κάτι πολύ καλό γιατί το κινητό συνήθως το έχω μέσα σε τσαντάκι μπανάνα και υπάρχει κίνδυνος όταν το βάζω και το βγάζω από το φερμουάρ.

Αν στην αναζήτηση για αξεσουάρ δεν μπορείτε να βρείτε ψάχνοντας για Z3+ ψάξτε και για Z4, κάποιοι το έχουν έτσι καταχωρημένο...

Θα θελα να σε ρωτήσω επειδή είχες και εσύ παλιότερα sp.. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές θερμοκρασίας του sp με το z3+ γτ λέω να πάρω κι εγώ το z3+

Από το sp είναι σαφώς ανώτερο σε όλους τους τομείς.

Εντάξει αυτό το ξέρω απλά ρώτησα για την θερμοκρασία αν έχει μεγάλες διαφορές το z3+ από το sp δηλαδή αν ζεσταίνεται πάρα πολύ

Παιχνίδια δεν παίζω, ούτε με το SP ούτε με το Z3+, οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη σχετικά. Σε video στο YouTube δεν είδα διαφορές, ούτε στο σερφάρισμα. Εκεί που υπάρχει θέμα είναι στη λήψη 4K video, το οποίο είναι ιδιαίτερα απαιτητικό σε όλα τα κινητά, ακόμη και στις κάμερες υπάρχει όριο χρόνου λόγο υπερθέρμανσης. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτή την αναβάθμιση, είναι πολύ καλό και ποιοτικό το Ζ3+. Και το SP όμως ήταν πάρα πολύ ποιοτικό, καλή και στιβαρή κατασκευή, πιο πάνω από την κατηγορία του. Τόλμησε το.

Δημήτρης

Παιχνίδια δεν παίζω, ούτε με το SP ούτε με το Z3+, οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη σχετικά. Σε video στο YouTube δεν είδα διαφορές, ούτε στο σερφάρισμα. Εκεί που υπάρχει θέμα είναι στη λήψη 4K video, το οποίο είναι ιδιαίτερα απαιτητικό σε όλα τα κινητά, ακόμη και στις κάμερες υπάρχει όριο χρόνου λόγο υπερθέρμανσης. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτή την αναβάθμιση, είναι πολύ καλό και ποιοτικό το Ζ3+. Και το SP όμως ήταν πάρα πολύ ποιοτικό, καλή και στιβαρή κατασκευή, πιο πάνω από την κατηγορία του. Τόλμησε το.

Οκ ευχαριστώ για την απάντηση.πιο πιθανόν θα το πάρω αλλά έχω ακόμα της αμφιβολίες για το πως είναι στα games μέτριων και μεγάλων παιχνιδιών γτ ασχολούμαι πολύ με παιχνίδια!Αν κάποιος έχει αυτό το κινητό και ασχολείται με παιχνίδια ας απαντήσει.

Ευχαριστώ!:-)

Χαιρετώ και πάλι!

Το κινητάκι ήρθε, ακόμα δεν το έχω δουλέψει διεξοδικά. Καλό φαίνεται πάντως (αυτό έλειπε!).

Θέλω να παραγγείλω άμεσα όπως προείπα θηκούλα και προστάτη :lol:

Για να μην κάνω πατάτα, μιλάμε για αυτά, σωστά;

http://www.ebay.de/itm/Ringke-FUSION-SONY-XPERIA-Z3-Plus-Hulle-Case-Cover-Schutzhulle-Bumper-clear-/181857375541?hash=item2a578b5535:g:gikAAOSw0JpV6U1x

http://www.ebay.de/itm/PROTECTOR-CRYSTAL-TEMPERIERT-NILLKIN-PE-SONY-XPERIA-Z4-VERSAND-PAQ72H-ENTHALTEN-/141895540344?hash=item2109a21e78:g:KxEAAOSwBLlVZJQd

Να το προχωρήσω;

Ευχαριστώ και θα επανέλθω με λεπτομέρειες!

Ναι αυτά που έβαλες είναι για το Z3+/Z4. Για το tempered glass σου είπα την άποψή μου. Για την θήκη, αν και πιστεύω ότι είναι ανάλογης ποιότητας με τη Spigen που έχω, αυτό που έχω να επισημάνω είναι ότι η προστασία για την USB και την είσοδο των ακουστικών είναι περιττά γιατί έχουν από τον κατασκευαστή προστασία σκόνης και νερού. Πιστεύω ότι με τη χρήση θα αποκοπούν κάποια στιγμή. Η απόφαση δική σου.

Δημήτρης

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Η κατασκευή είναι ποιοτικότατη μπορώ να πω. Να δούμε τι θα δούμε στο μέλλον...

Γίνεται τα κουμπάκια να αλλάξουν θέση; Δηλαδή το "πίσω" να έρθει στα δεξιά και οι "τελευταίες καρτέλες" στα αριστερά;

Έχει κανείς link για τα χαρακτηριστικά το dual ; από που το αγοράζουμε ; ενδιαφέρεται κανείς να το δώσει;

pm αν κανείς έχει απάντηση στα παραπάνω και δεν θέλει τα φώτα τις δημοσιότητας.

Καλή σας μέρα

Εγώ πήρα το aqua green, είναι αυτό που βρίσκεις πιο δύσκολα και κατά την ταπεινή μου άποψη το πιο όμορφο.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160401/110c3b904e5fc637ac62dd780dcc444d.jpg

Δημήτρης

• The title was changed to Sony Xperia Z3+ / Z3+ Dual (Z3 Plus)