Jump to content

dimnikolas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimnikolas

  1. Ίσα ίσα είχα συνεχώς ανοιχτό και 4g και wifi μάλιστα χρησιμοποίησα και περιστατικά GPS και φωτογραφική μηχανή. Βέβαια δεν παίζω παιχνίδια οπότε δεν ξερω τι κατανάλωση υπάρχει σε τέτοια περίπτωση. Σημείωση, το κινητό έχει και ένδειξη με την κατανάλωση σε κάθε χρήση σε mAh. Τις δικές μου προσδοκίες τις ξεπέρασε. φανταζόμουν ότι θα είχε μικρότερη αυτονομία γιατί έχω γνωστούς με iPhone και galaxy note 3 που κυκλοφορούν με έναν φορτιστή στο χέρι και έχω έβγαλα πάνω από μια ημέρα με την παραπάνω χρήση.
  2. Χοντρικά εγώ που το άφησα να πέσει μέχρι 15% και έχοντας συνεχώς ανοιχτό 4g και WiFi είχε 6 ώρες πάρα κάτι. Αυτή τη στιγμή έχω 40% με παρόμοια χρήση και δείχνει χρήση οθόνης 3 ήμισυ ώρες που τις αντιστοιχεί στο 61% της χρήσης. Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει. Εγώ σκέφτομαι να πάρω και δεύτερο για τη γυναίκα μου για όπως φαίνεται είναι μάλλον ασυναγωνιστο σε σχέση Κοστους-χαρακτηριστικων.
  3. Εγώ δεν βρήκα κάτι αξιόλογο σε θήκη. Προτιμώ κάτι σε ευκαμπτη σιλικόνη για να μπορεί να απορροφά τους καραδασμους αλλά όλες είναι ή πλαστικές σκληρες ή κάποιες σιλικόνης οι οποίες όμως είναι σχεδόν σαν πλαστικές. Έχει κάποιος κάτι τέτοιο υπ'οψιν απο την εγχώρια αγορά; Επίσης, κάτι άσχετο.με την αναβάθμιση έχει αλλάξει η εφαρμογή της κάμερας.στο αυτόματο με αφήνει μόνο 8MP και δεν έχει επιλογή απενεργοποιησης της σταθεροποιησης εικόνας. Μήπως κάνω κάτι λάθος;
  4. Μολις το παρελαβα. Δεν το εχω επεξεργαστει πολυ ακομα γιατι έβγαλε κατευθείαν 2 διαδοχικές αναβαθμίσεις. Μια διευκρίνηση αν γνωριζει κάποιος, η μεμβρανη που εχει στην οθονη (κατω απο τη ζελατίνα) ειναι η αναφερομενη προστασια απο τις γρατσουνιές ή εχει κανονικο "αχαρακτο" γυαλί απο κατω; επισης, και η πισω οψη ειναι με ανθεκτικό υλικο στις γραυτσουνιες;
  5. Μια ακομη ερωτηση. Αυτο που λένε οτι η καμερα σε 4k βγαζει μηνυμα οτι υπερθερμαίνεται και σβηνει το εχει δοκιμασει καποιος; Υπαρχει και το παρακατω βίντεο που λέει οτι το πρόβλημα παραμένει και μετα το διορθωτικό upadate Επισης, υποθετω οτι εχει ελληνικα κανονικα, σωστα; Μου φαίνεται οτι θα το παραγγείλω τελικα. Ευχαριστώ τα μελη για ολες τις πληροφορίες!
  6. Καλησπέρα, Αν και εχουν ρωτήσει και αλλα μέλη, μπορουν οι χρηστες να πουν αν αξίζει το κινητό ή υπάρχουν οντως προβληματα με επανεκκίνησεις και διακοπης εφαρμογων; Σε καποια reviews, επισης, αναφερουν οτι δεν ειναι καλη η οθονη και η γωνια θεασης ειναι απογοητευτικη; αληθεύουν ή ειναι υπερβολες απο υπερμαχους ανταγωνιστικων συσκευων; Ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω αλλα θα ηθελα και τη συμβουλή καποιου που εχει εμπειρια με το κινητο. Εχω ενα παλιο galaxy s και τουλάχιστον η οθονη που ειναι amoled ειναι ιδιαιτερα ποιοτική και με εκπληκτική αντιθεση οποτε δεν ξερω τι να περιμενω απο οθονη lcd Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...