vouts Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Απαράδεκτοι εκεί στον ΟΤΕ...έχω note 10.1 rootαρισμενο και αντιμετοπιζω το ίδιο πρόβλημα..δοκιμασα να κρυψω το root με γνωστά προγράμματα αλλά δεν βρήκα λύση..απαραδεκτος περιορισμός όπως επίσης και να μην μπορείς να δεις την υπηρεσία που πληρωνεις από ενα wifi ταμπλετ.σε επικοινωνία με τον ΟΤΕ μου ειχαν πει οτι στο 2016 θα ανοίξει η υπηρεσια και για laptops αλλά φανταζομαι και εκεί περιορισμούς θα βάλουν...αυτό όμως με το root τεραστια (μην το πω) την στιγμη που οι εταιρίες σταματάνε την υποστήριξη σε παλιότερα προϊόντα.προσωπικά αυτός ηταν ο λογος που εκανα root το ταμπλετ μου...αντιμετώπιζα παρόμοιο πρόβλημα και με nova go.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Συμφωνώ vouts. Εντωμεταξύ, αφιέρωσα μια μέρα ολόκληρη για να δοκιμάσω όλες τις μεθόδους και προγράμματα για να κρύψω το root, και πάλι δεν τα κατάφερα. Τι στα κομμάτια? Και τι στα κομμάτια περιορισμός είναι αυτός? Να κάναμε μια ομαδική καταγγελία ρε παιδιά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 (edited) το root έχω δοκιμάσει και εγώ να το κρύψω χωρίς επιτυχία όμως, σε κατάστημα που πήγα να τους ρωτήσω ο υπάλληλος μου λέει γίνεται για είδος υποκλοπής και κάτι τέτοια..Βγάλε άκρη.. Edited January 17, 2016 by camoranesi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Εγώ έχω OTE double play και καρτοκινητό ΟΤΕ χωρίς καρτοσυμβόλαιο. Εάν ενεργοποιήσω OTE tv με OTE go θα μπορώ να συνδεθώ με την υπηρεσία στις διακοπές μου? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papavagos Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 (edited) Μετά απο 3 χρόνια συνδρομητής στην NOVA και χρήστης απο την αρχή του του NOVA GO αποφάσισα πρίν απο 6 μήνες να γίνω συνδρομητής του ΟΤΕ TV, λόγω των καλύτερων αθλητικών του, και παράλληλα χρήστης του ΟΤΕ TV GO. ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΜΟΥ: 1. Θεωρούσα τον αποκωδικοποιητή του NOVA απαράδεκτο μέχρι που παρέλαβα τον αποκωδικοποιητή του OTE TV. Τελείως ΆΧΡΗΣΤΟΣ. Ρυθμίσεις απο ανύπαρκτες έως ελάχιστες. Δεν θέλω όμως να επεκταθώ περισσότερο διότι δεν είναι της παρούσης. 2. NOVA GO. Το κατηγόρησα και το απαξίωνα όταν το είχα διότι δεν είχα δεί ακόμη τα χειρότερα. Με ενοχλούσε που δεν μπορούσα να μεταφέρω την εικόνα απο το Laptop στην TV , με ενοχλούσε ο περιορισμός στις συσκευές, με ενοχλούσε το ότι δεν λειτουργούσε σε Desktop. Παρόλα αυτά όταν ταξίδευα και είχα δίκτυο έβλεπα αγώνες σαν να ήμουνα στο σπίτι. Αυτά μέχρι που άρχισα να χρησιμοποιώ το OTE TV GO. 3. OTE TV GO. Προσωπική άποψη, μία άχρηση εφαρμογή. Δεν είναι για Laptop. Είναι μόνο για Tablet ή Smartphone και το κυριότερο που την καθιστά άχρηστη ώς εφαρμογή είναι οτι είναι μόνο για το σπίτι. Για θέαση εκτός σπιτιού πρέπει να χρεωθείς. ΘΕΤΙΚΟ τίποτα. Edited January 25, 2016 by impreza_sti Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 (edited) Σε laptop δεν μπορεί να μπει; Έχουμε καμιά ενημέρωση; Win7 έχω. Επίσης, όταν γίνει εγκατάσταση π.χ. στο smartphone, μπορούμε να βλέπουμε κάνοντας χρήση οποιοδήποτε wifi; Edited January 26, 2016 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Σε laptop δεν μπορεί να μπει; Έχουμε καμιά ενημέρωση; Win7 έχω. Επίσης, όταν γίνει εγκατάσταση π.χ. στο smartphone, μπορούμε να βλέπουμε κάνοντας χρήση οποιοδήποτε wifi; Ακομα δεν ειναι διαθεσιμο για pc.Αν δεν κανω λαθος ειπανε μεσα στο 2016 θα το δωσουνε και για pc.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Ακομα δεν ειναι διαθεσιμο για pc.Αν δεν κανω λαθος ειπανε μεσα στο 2016 θα το δωσουνε και για pc.. Ας ελπίσουμε να μην εννοούν Δεκέμβριο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Ας ελπίσουμε να μην εννοούν Δεκέμβριο :) Χαχα αυτο ξαναπες το!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Στο τηλέφωνο που χρησιμοποιώ έχω cosmote σύνδεση με 1gb data στο ένα sim slot και στο άλλο έχω βάλει την sd. Έχω όμως και μια κάρτα vodafone 4gb data σε ένα δεύτερο κινητό το οποίο το χρησιμοποιώ μόνο για tethering. Το ote tv go παίζει κανονικά στη συσκευή που έχω την κάρτα cosmote, είτε μπω από to wifi του σπιτιού μου, είτε μπω μέσω tethering στη δουλειά μου από το δεύτερο κινητό που έχει τη vodafone sim. Κάτι αντίστοιχο προσπαθεί να κάνει κι ένας φίλος μου σε ένα τάμπλετ (που δεν δέχεται sim) προσπαθεί να μπει μέσω του hotspot που έχει τη vodafone sim και δεν παίζει. Κάνει σύνδεση κανονικά, εμφανίζει τα play στα κανάλια αλλά δεν κάνει αναπαραγωγή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Σε επικοινωνία που είχα σήμερα μου είπαν ότι με την νέα έκδοση που βγήκε παίζει κανονικά σε tablet με Intel Atom.. Ακόμα... πολύ καλό... μου είπαν ότι μπορώ να έχω OTE TV GO σε δύο συσκευές όχι ίδιες... δηλ... κινητό και τάμπλετ... Οπότε λογικά τα ταμπλετάκια από Κίνα θα πρέπει να παίζουν κανονικά αρκεί να ΜΗΝ είναι root .... :lol: Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Σε επικοινωνία που είχα σήμερα μου είπαν ότι με την νέα έκδοση που βγήκε παίζει κανονικά σε tablet με Intel Atom.. Ακόμα... πολύ καλό... μου είπαν ότι μπορώ να έχω OTE TV GO σε δύο συσκευές όχι ίδιες... δηλ... κινητό και τάμπλετ... Οπότε λογικά τα ταμπλετάκια από Κίνα θα πρέπει να παίζουν κανονικά αρκεί να ΜΗΝ είναι root .... :lol: Μήπως σου είπαν αν σκοπεύουν να δώσουν εφαρμογή για laptop ή desktop φέτος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Μήπως σου είπαν αν σκοπεύουν να δώσουν εφαρμογή για laptop ή desktop φέτος; Τους είχαν πει ότι θα ήταν έτοιμη τέλος του 2015... αλλά.... δεν ήξερε να μου πει αλλά την αναμένουν σύντομα... Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramixxx Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Εγώ έχω το note 3 root και μου παίζει κανονικά. Χρησιμοποιώ το root cloack plus. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απαράδεκτοι εκεί στον ΟΤΕ...έχω note 10.1 rootαρισμενο και αντιμετοπιζω το ίδιο πρόβλημα..δοκιμασα να κρυψω το root με γνωστά προγράμματα αλλά δεν βρήκα λύση..απαραδεκτος περιορισμός όπως επίσης και να μην μπορείς να δεις την υπηρεσία που πληρωνεις από ενα wifi ταμπλετ.σε επικοινωνία με τον ΟΤΕ μου ειχαν πει οτι στο 2016 θα ανοίξει η υπηρεσια και για laptops αλλά φανταζομαι και εκεί περιορισμούς θα βάλουν...αυτό όμως με το root τεραστια (μην το πω) την στιγμη που οι εταιρίες σταματάνε την υποστήριξη σε παλιότερα προϊόντα.προσωπικά αυτός ηταν ο λογος που εκανα root το ταμπλετ μου...αντιμετώπιζα παρόμοιο πρόβλημα και με nova go.. Έχω το note 3 root και μου παίζει κανονικά. Χρησιμοποιώ το root cloak plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Άσε ρε φίλε.... μη μου λες τέτοια γιατί θα με τρελάνεις.....!!!!!! Το είχα δοκιμάσει και εγώ το root cloak. Είσαι σίγουρος για αυτό που λες???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Redmi note 3 3/32 με την 7.1.6 stable multi από xiaomi.eu + root Και σήμερα παίζει κανονικα, μέχρι πριν μια βδομάδα δεν έπαιζε πάντως,ίσως με την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής να έφτιαξε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramixxx Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Άσε ρε φίλε.... μη μου λες τέτοια γιατί θα με τρελάνεις.....!!!!!! Το είχα δοκιμάσει και εγώ το root cloak. Είσαι σίγουρος για αυτό που λες???? Όχι το απλό root cloak, με αυτό δεν παίζει. Root cloak plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Ρε σεις οντως παιζει με το τελευταιο update της εφαρμογης!Σε ροοταρισμενο note ii. Ειδα το μνμ του φιλου πιο πανω και λεω ας δοκιμασω..το θεμα ειναι με τα καναλια τι παιζει..ειναι ακομα τοσα λιγα η παιζει τπτ αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Ρε σεις οντως παιζει με το τελευταιο update της εφαρμογης!Σε ροοταρισμενο note ii. Ειδα το μνμ του φιλου πιο πανω και λεω ας δοκιμασω..το θεμα ειναι με τα καναλια τι παιζει..ειναι ακομα τοσα λιγα η παιζει τπτ αλλο? Κι εμένα 32 κανάλια μου φέρνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Θελω να κανω χρηση της υπηρεσιας μεσω ταμπλετ. Αρχικα ειναι δεδομενο οτι γινεται μονο μεσω 3g ταμπλετ? Με wifi οχι? Επειδη δεν εχω 3g tablet , θελω να αγορασω κατι μονο για τη συγκεκριμενη υπηρεσια. Γνωριζουμε αν θα λειτουργει με καποια απ τις 2 παρακατω συσκευες? VOdafone tab speed 6 8.0 4g και huawei media pad t1 8 3g. Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Εγώ δοκίμασα σε άλλο wifi εκτός σπιτιού με την ταμπλέτα αλλά δεν μπορούσα να κάνω login γιατί δεν έχω SIM στην ταμπλέτα. Είχα πάρει το support πιο πριν αλλά ενώ μου είπαν όλη τη διαδικασία κανένας δε φιλοτιμήθηκε να μου πει ότι χρειάζομαι SIM στην συγκεκριμένη ταμπλέτα και δε φτάνει μόνο η ενεργοποίηση από το κινητό μου. Δε ξέρω αν υπάρχει κάποιο workaround. Κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Τώρα που παίζει και στις ρουταρισμένες μας συσκευές, υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέσουμε τη συσκευή με τηλεόραση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Και μένα από την αρχή μου έπαιζε σε Note 4f root...... νόμιζα ότι ήμουν τυχερός αλλά μάλλον φταίει ότι έχουν αλλάξει το app... Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 για να δω OTE TV go από άλλο wifi εκτός του σπιτιού μου διαβάζω στο site του OTE "Μέσα από οποιοδήποτε ελεύθερο διαθέσιμο Wifi στην εμβέλεια της συσκευής σας, εφόσον : o η συσκευή/σύνδεση σας έχει τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων SMS και o αποδεχτείτε να αποστείλετε το σχετικό SMS (χωρίς χρέωση) που απαιτεί η εφαρμογή για να επιτρέψει την πρόσβαση από μη συσχετισμένο με την υπηρεσία σας δίκτυο. (Το sms αποστέλλεται από τον αριθμό 12112)." μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία; Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 για να δω OTE TV go από άλλο wifi εκτός του σπιτιού μου διαβάζω στο site του OTE "Μέσα από οποιοδήποτε ελεύθερο διαθέσιμο Wifi στην εμβέλεια της συσκευής σας, εφόσον : o η συσκευή/σύνδεση σας έχει τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων SMS και o αποδεχτείτε να αποστείλετε το σχετικό SMS (χωρίς χρέωση) που απαιτεί η εφαρμογή για να επιτρέψει την πρόσβαση από μη συσχετισμένο με την υπηρεσία σας δίκτυο. (Το sms αποστέλλεται από τον αριθμό 12112)." μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία; στην συσκευη που θελεις να δεις πρεπει να εχεις δηλωσει ενα νουμερο τηλεφωνου cosmote που θα στελνει μηνυμα και επισης πρεπει να αγοραζεις καθε μηνα δεδομενα (πακετο ιντερνετ, 5 ευρω τουλαχιστον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts