Bayern4 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 ακριβο το devido για την ποσοτητα που βαζει. Σαραντα λεπτα πιο κατω επρεπε. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 το devido εμενα δε μου αρεσει. ουτε αυτο ανατολικα, στην μαρτιουούτε στον ευοσμο. αν εισαι μαρτίου, πάνε αλατορίγανη ή στο "απο τη σχαρα στη λαδοκολλα" πίσω απο τη γενικη κλινικη(για αυτο εγγυομαι είναι όλα πεντανόστιμα) τα γκουντις προσωπικα αρχισα να τα αντιπαθω. χαμηλη ποιοτητα -αυξημενες τιμες, ισως να ξαναγυρνανε στο "ειμαστε μονο για 14χρονα" μακ εφαγα χτες μετα απο αρκετα χρονια, στο one salonica. πήρα το deluxe chicken μενου με προσφορα παγωτακι στο 1 ευρω. εχουν ριξει τις τιμες(ή ετσι μου φανηκε) οι πατατες μου εκαναν σχετικα καλη εντυπωση, η κοκα κολα ηταν απαισια, σα ξεθυμασμένο καραμελοζουμο, το μπεργκερ αδιαφορο εντελως, φουλ στο λαχανο με ενα μικρο μπεργερακι κοτοπουλου. το παγωτακι καλό. Για μπεργκερ πλεον προτιμω να δωσω κατι παραπανω και να παω στο brothers in law ή εστω στα Pax Εγω πηγαινω στο Γυρο της Ελλαδας.Θα δοκιμασω αλατοριγανη παντως ;) Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Για μπεργκερ πλεον προτιμω να δωσω κατι παραπανω και να παω στο brothers in law ή εστω στα Pax Έχω πάει pax 2 φορές, νομίζω ότι είναι λίγο τσουχτεροί στις τιμές τους. Brothers in law δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Συνήθως για burger πάω στα TGI. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Συνήθως για burger πάω στα TGI. Τα είπες όλα! :up: Και για ένα "γρήγορο", το Hot Hot δεν πάει πίσω. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Τα είπες όλα! :up: Και για ένα "γρήγορο", το Hot Hot δεν πάει πίσω. Πιστεύω πως τα pax έχουν πάνω κάτω την ίδια ποιότητα με TGI. Το πρόβλημα με το pax είναι στο ρόφημα. Συνηθίζω να πίνω αρκετά όταν τρώω είτε αυτό είναι νερό είτε γάλα είτε αναψυκτικό. Στο pax δεν συμφέρει καθόλου χωρίς refill. Ενώ στα TGI κάνω ένα μίνι πάρτι. Επίσης στο TGI θα βρεις και κάτι το διαφορετικό. Και τώρα που είπα TGI πρέπει να πάω τώρα που θα κατέβω Ελλάδα . Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 τα TGI είναι πράγματι τα κορυφαία :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Τζακ ντανιελς μπεργκερ γουελ νταν + απειρη κοκα κολα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Πιστεύω πως τα pax έχουν πάνω κάτω την ίδια ποιότητα με TGI. Το πρόβλημα με το pax είναι στο ρόφημα. Συνηθίζω να πίνω αρκετά όταν τρώω είτε αυτό είναι νερό είτε γάλα είτε αναψυκτικό. Στο pax δεν συμφέρει καθόλου χωρίς refill. Ενώ στα TGI κάνω ένα μίνι πάρτι. Επίσης στο TGI θα βρεις και κάτι το διαφορετικό. Και τώρα που είπα TGI πρέπει να πάω τώρα που θα κατέβω Ελλάδα . Όντως, το refill είναι απόλαυση όταν το κάνουν, στο Κολωνάκι και στον Άλιμο λίγα παραπάνω άτομα να'χει και την βγάζεις με ένα αναψυκτικό από την ώρα που θα κάτσεις. Την τελευταία φορά το μαγαζί ήταν σχεδόν άδειο και όταν ήρθε το φαγητό, αντί για Cola έπινα νερό με ζάχαρη όπως είχε γίνει, ο σερβιτόρος πήγαινε κάνω κάτω όλη την ώρα και θυμήθηκε το refill την ώρα του λογαριασμού. :chair: Σε ώρες αιχμής το καταλαβαίνω και πάω πάσο πχ όπως τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά, αλλά όχι και με άδειο μαγαζί. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Όντως, το refill είναι απόλαυση όταν το κάνουν, στο Κολωνάκι και στον Άλιμο λίγα παραπάνω άτομα να'χει και την βγάζεις με ένα αναψυκτικό από την ώρα που θα κάτσεις. Την τελευταία φορά το μαγαζί ήταν σχεδόν άδειο και όταν ήρθε το φαγητό, αντί για Cola έπινα νερό με ζάχαρη όπως είχε γίνει, ο σερβιτόρος πήγαινε κάνω κάτω όλη την ώρα και θυμήθηκε το refill την ώρα του λογαριασμού. :chair: Σε ώρες αιχμής το καταλαβαίνω και πάω πάσο πχ όπως τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά, αλλά όχι και με άδειο μαγαζί. Το καλύτερο refill είναι αυτό που το κάνεις εσύ... Εγώ πάντως και όταν πετυχαίνω TGI γεμάτα, πάντα ζητάω, όχι όσες φορές όταν είναι άδειο το μαγαζί όμως :D. Όσοι είναι απο Θεσσαλονίκη, πόσσοι έχετε πάει Σουβλάκι Με Πτυχίο στην Κολόμβου; Εκεί αγάπησα το λεμόνι. Μικρό μαγαζί, λίγο μικρές οι μεριδές, αλλά προσωπικά δεν με πειράζει να δώσω 10, 20 λεπτά παραπάνω για να φάω το Σουβλάκι του. Επίσης είναι και πολύ καλά παιδιά αυτοί που το έχουν. Όταν έκλεισε αυτό στην Καμάρα, φέρανε και έναν άλλον, τον οποία δεν τον πολυπήγαινα. ----- Επίσης ποιος θυμάται Pizza Poseli/Pozeli στο κέντρο, πριν το αγοράσουν κάποιοι άλλοι και το κάνουν σαν την μάπα τους; Ο ΕλληνοΙταλός που το είχε, ήταν άλλου... Τόσο ωραία γεύση δεν έχω ξαναφάει... Έκανα προσκύνημα 1-2 φορές την εβδομάδα. Τι 4 τυριά, τι μαργαρίτες, τι από τις άλλες... Και αυτή με την nutella... Άντε γειαααα! Μπαίνω μια μέρα δεν τον βλέπω πουθενά, ούτε αυτόν, ούτε κάποια γνωστή φάτσα... Παραγγέλνω την αγαπημένη μου πίτσα και είναι τιγκα στο αλάτι... Λέω τυχαίο θα είναι... Μετά από μία εβδομάδα, ξαναπαίρνω, είναι πάλι λύσσα και είναι και πιο άνοστη... Και ακολουθεί ο εξής διάλογος... - Εγώ: Αλλάξατε διεύθυνση; - Υπάλληλος: Όχι! Εδώ είμασταν πάντα... Το εσωτερικό facepalm που έκανε ακόμα κάνει το γύρω του κόσμου για να με ξαναχτυπήσει από μπροστά... :X:X:X Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 το σουβλάκι με πτυχιο δεν ειναι ενα στενομακρο, ουσιαστικα ενας διαδρομος?εχει να κατσεις και δε το εχω δει? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Όντως, το refill είναι απόλαυση όταν το κάνουν, στο Κολωνάκι και στον Άλιμο λίγα παραπάνω άτομα να'χει και την βγάζεις με ένα αναψυκτικό από την ώρα που θα κάτσεις. Την τελευταία φορά το μαγαζί ήταν σχεδόν άδειο και όταν ήρθε το φαγητό, αντί για Cola έπινα νερό με ζάχαρη όπως είχε γίνει, ο σερβιτόρος πήγαινε κάνω κάτω όλη την ώρα και θυμήθηκε το refill την ώρα του λογαριασμού. :chair: Σε ώρες αιχμής το καταλαβαίνω και πάω πάσο πχ όπως τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά, αλλά όχι και με άδειο μαγαζί. να το ζητάς ρε συ. αφού το πληρώνεις δεν είναι γυφτιά, εγώ όποτε τελειώνω το αναψυκτικό μου (μέσα σε ένα λεπτό δηλαδή :p) το σπρώχνω στην άκρη άκρη του τραπεζιού :lol::lol:, και αν δεν το δει στα δύο περάσματα που θα κάνει ο σερβιτόρος του το λέω. πάντως για burger έχω φάει πολύ καλύτερα από τα tgi. όποιος είναι fan της μπριζόλας ας πάει στο μαρούσι στο Kozi's. δεν υπάρχει η μπριζόλα του. επίσης έχει και τεράστιο burger και πολύ νόστιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Μιας και λέμε για κρέατα, πιστεύω ότι δύσκολα θα βρει κάποιος καλύτερο σουβλάκι από του Μιλτιάδη στον Αγ.Πρόδρομο Χαλκιδικής... Και μετά γιαούρτι με μέλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 το σουβλάκι με πτυχιο δεν ειναι ενα στενομακρο, ουσιαστικα ενας διαδρομος?εχει να κατσεις και δε το εχω δει? Ναι αυτό είναι... Δεν κάθεσαι... Στην ουσία τρως όρθιος στην μπάρα :P. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Ναι αυτό είναι... Δεν κάθεσαι... Στην ουσία τρως όρθιος στην μπάρα :P. στην μπαρα που εχει στην εισοδο?εκεινη ειναι δεν ειναι 1 μετρο!! νταξ, δεν εχω φαει απο εκει για να ειμαι ειλικρινης, αλλα το θυμαμαι εδω και χρονια το μαγαζι. επιφυλάσσομαι! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 στην μπαρα που εχει στην εισοδο?εκεινη ειναι δεν ειναι 1 μετρο!! νταξ, δεν εχω φαει απο εκει για να ειμαι ειλικρινης, αλλα το θυμαμαι εδω και χρονια το μαγαζι. επιφυλάσσομαι! Καλά δεν χρειάζεται να κάτσεις εκεί... το παίρνεις και στο χέρι ή για σπίτι πακέτο... Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Καλά δεν χρειάζεται να κάτσεις εκεί... το παίρνεις και στο χέρι ή για σπίτι πακέτο... ίσως είμαι λιγο παρανοϊκός αλλά το φαγητό το θεωρώ ιεροτελεστία.. δεν μπορώ με τίποτα να φάω στα όρθια , θέλω την καρέκλα και το τραπέζι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Μηπως να αλλαξει κάποιος τον τιτλο? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Μηπως να αλλαξει κάποιος τον τιτλο? :p Συμφωνώ, ας γίνει πιο γενικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που κανένας δεν έχει πάει Αγ.Προδρομο... Τόσο μεγάλος (ηλικιακά) είμαι πια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Ο Αγ. Πρόδρομος είναι η Μέκκα του καλοφαγα. Για αρκετά χρόνια πήγαινα κάθε καλοκαίρι, αργότερα αραιωσα. Δεν θυμάμαι κάποιον συγκεκριμένο και συνήθως καθόμουν random. Όλοι τους πολλοί καλοί. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Αγ. Προδρομος είναι για παραδοσιακη αμαρτια! Γυρνοντας απ τις παεαλιαρες της Σιθωνίας, το βραδακι σταματας εκει για γερο φουσκωμα!!! Μεχρι και γω που δε τρωω σουβλακια, εκει γινομαι αλλος άνθρωπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) Βασικά τίποτα από τα δύο. Παλιότερα Goody's Θυμάμαι φοιτητής οπότε μπορούσαμε πηγαίναμε στο Σολωμονιδη στην Κρηνη, υπέροχος γύρος, ειδικά κοτόπουλο :p Χθές έφαγα στην Αριστοτέλους γύρο στο λαδι και ρίγανη, πολύ καλός αλλά οι τιμές στα ύψη, αδιανόητο :!: Edited February 13, 2016 by sakis88888 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Σολωμονιδης αξιζε παλιοτερα. Τωρα δε ξερω σε τι φαση βρισκεται. Αυτο στην κρηνη δεν εκλεισε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Προχθες ήμουν στον Σολομωνίδη στην κρήνη ωραίο όπως πάντα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το φιλέτο Σολομωνίδη έχει μείνει ανοιχτό,ωραιος χώρος,το άλλο δίπλα στα Goody's έκλεισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Χτες τιμησα devido. Επιτελους η κοτομπουκια ειναι(?) κοτα(?) και οχι πλαστικό!! Θα αργησω βεβαια να ξαναπαρω(εχω βρει απείρως καλυτερα στην περιοχη μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts