Bayern7 Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Ριξε καμια σφαλιαρα μπας και ζεσταθει το προσωπο σου.:lol: Αυτες μου τις ρίχνουν άλλοι. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Εμένα πάλι η μηχανή που έχω (Philips) και καλή δουλειά δεν μου έκανε και μου ερέθιζε το δέρμα! οπότε επέστρεψα στο γνωστό και αγαπημένο ξυραφάκι! :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Με τις μηχανες προσεξτε γιατι αν δεν εχουν καλες λεπιδες,τραβανε τις τριχες και το δερμα,με αποτελεσμα τους ερεθισμους και τις κοκκινιλες. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 auto den to xera eutixos den xrisimopoio mixani Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 auto den to xera eutixos den xrisimopoio mixani Απλα θελουν αλλαγμα οι λεπιδες που εχουν οταν δεις οτι τραβανε το δερμα. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 ego me thn wilkinson quattro den exo kanena provlhma oso kairo ksyrizomai;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Ας μου απαντησει μια γυναικα κατα ποσο αποτελεσματικη ειναι μια αποτριχωτικη μηχανη της BRAUN στα ποδια; Σιγουρα η τριχοφυια στα γυν. ποδια ειναι μηδαμινη απ'οτι στα ανδρικα αλλα θα ηθελα να μαθω. Μαλλον εννοεις αυτες που κανουν ΓΡΡΡΡ σαν κομπρεσερ και βγαζουν ολη την τριχα απο την ριζα, ε; :confused: Η αδερφη μου χρησιμοποιει μια τετοια της Philips και κανει δουλεια...αν ηταν και αθορυβη θα ηταν ακομη καλυτερα. :p :p Στην αρχη παντως ισως να σε πονεσεις λιγο ;) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Λοιπον, τελικα κατεληξα στην σειρα της Philips Coolskin, και αν και στην αρχη προσανατολιζομουν σε αυτήν εδώ λόγω του οτι ειχε την μικροτερη τιμή, αποφάσισα να κανω την αγορα απο γερμανικο e-shop που στην ιδια τιμη που παιρνω την πιο φθηνη εδω στην Ελλαδα, παιρνω το πιο ακριβο μοντελο, αυτήν εδώ Μου βγαινει στα 150ευρώ. Θελω να πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα της γιατι ειναι αρκετουτσικα. Το μονο που θελω να ρωτησω κ θεωρω σημαντικο, ειναι να μου πειτε καθε ποτε περιπου χρειαζονται αλλαγη οι κεφαλες της. Διαβασα καπου οτι μετα τους 3 μηνες ειναι αχρηστες και θελουν αλλαγη. Δλδ 45 ευρω συνολο. Αν ισχυει κατι τετοιο θα παραμεινω στο ξυραφακι, γιατι πιστευω ειναι ασυμφορο. Για τις λοσιον τις υπολογισα οτι βγαινουν γυρω στα 2ευρω το μηνα που ειναι οκ i guess. Thanks again :) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 stixima μηπως εννοεις silk epil??αν ναι ποναει λιγο..:O καλυτερα κανε αποτριχωση με κερακι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Λοιπον, τελικα κατεληξα στην σειρα της Philips Coolskin, και αν και στην αρχη προσανατολιζομουν σε αυτήν εδώ λόγω του οτι ειχε την μικροτερη τιμή, αποφάσισα να κανω την αγορα απο γερμανικο e-shop που στην ιδια τιμη που παιρνω την πιο φθηνη εδω στην Ελλαδα, παιρνω το πιο ακριβο μοντελο, αυτήν εδώ Μου βγαινει στα 150ευρώ. Θελω να πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα της γιατι ειναι αρκετουτσικα. Το μονο που θελω να ρωτησω κ θεωρω σημαντικο, ειναι να μου πειτε καθε ποτε περιπου χρειαζονται αλλαγη οι κεφαλες της. Διαβασα καπου οτι μετα τους 3 μηνες ειναι αχρηστες και θελουν αλλαγη. Δλδ 45 ευρω συνολο. Αν ισχυει κατι τετοιο θα παραμεινω στο ξυραφακι, γιατι πιστευω ειναι ασυμφορο. Για τις λοσιον τις υπολογισα οτι βγαινουν γυρω στα 2ευρω το μηνα που ειναι οκ i guess. Thanks again :) εγώ την έχω 5 χρόνια και κεφαλές δεν έχω αλλάξει. Δεν παρατηρώ να έχει πέσει σε απόδοση (πάντως παλιότερη ρεύματος που είχα ξύριζε καλύτερα). Προσοχή θέλει όταν καθαρίζεις τις κεφαλές να μην μπερδέψεις τα ξυραφάκια με τα πλέγματα διότι σε καθένα δημιουργείται πατούρα και πρέπει να παραμένει το ζευγάρι ως έχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Μόλις πριν απο λιγο ειδα οτι η phillips ανανεωσε επιτελους το site της με pdf που δουλευουν ( :up: ) και μου λυθηκαν οι αποριες. Με 140Ευρω που την βρηκα (195 Ελλαδα) νομιζω οτι τρωγεται :p Στο εγχειριδιο της phillips λεει καθε 2 χρονια αλλαγη οι κεφαλες :) Σ'ευχαριστω πολυ παντως Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Σκεφτομαι να παρω ξυριστικη μηχανη. Ποσο περιπου κοσιτζουν? θελω να παρω μια που να μπορεις να ρυθμισεις εαν θες βαθυ η κοντο ξυρισμα. Γιατι θελω να εχω γενακι λιγων ημερων. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 εγω παλι καταλαβα,συμφωνα με αυτα που μου πε ενας κομμωτης οτι με αφρολουτρο τα γενια μαλακωνουν πιο πολυ απ οτι με αφρο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Καλα, μπορει να μην εχω κανει διατριβη στα γενια, αλλα εχω παρατηρησει την διαφορα αναμεσα σε ιδιο ξυραφακι και διαφορετικους αφρους. Μ'εχει βολεψει: Gillette M3Turbo + Gillete Gel (Το Μπλε). Θελω να μου προτεινετε κανενα καλο after shave, εσεις οι παλιοτεροι.... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Σωστός. Και ειδικά στις Philips πρέπει να περιμένεις 2 βδομάδες μέχρι να συνηθίσει το δέρμα στο περιστροφικό ξύρισμα. Μετά κρίνεις αν σου κάνει ή όχι. Εγώ έχω βολευτεί με philips 2 κεφαλών αδιάβροχη. 2 κεφαλές γιατί την κάνει μικρή, αδιάβροχη γιατί είναι η καλύτερη λύση για την απολύμανση της μηχανής (πλύσιμο με καυτό νερό) Πόσο πάει μία τέτοια μηχανή ρε παιδιά? Και εκτός των άλλων ρυθμίζης και το ύψος του ξυρίσματος? Εγώ ξυρίζομαι με μηχανή κουρέματος :O Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 ξυραφακι απλο παιδια τσαμπα λευτα για μενα ειναι οι μηχανες παρτε καμια mach 3 και ειστε οκ Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Big ξυραφάκι Πάντα! Αλήθεια ξέρει κανείς τι είναι το χαλάουα??(Ελπίζω τουλάχιστον να ένει να κάνει με ξύρισμα..):O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Με ξυρισμα εχει να κανει. Αλλα το χρησιμοποιουν οι γυναικες για αποτριχωση ποδιων... σαν μαρμελαδα εχω ακουσει οτι ειναι..... Αλλα δεν ξερω! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Καλα, μπορει να μην εχω κανει διατριβη στα γενια, αλλα εχω παρατηρησει την διαφορα αναμεσα σε ιδιο ξυραφακι και διαφορετικους αφρους. Μ'εχει βολεψει: Gillette M3Turbo + Gillete Gel (Το Μπλε). Θελω να μου προτεινετε κανενα καλο after shave, εσεις οι παλιοτεροι.... Nivea After Shave Balsam Sensitive, σ'ένα άσπρο κουτί. Πολύ καλό και χωρίς οινόπνευμα. :) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Big ξυραφάκι Πάντα! Αλήθεια ξέρει κανείς τι είναι το χαλάουα??(Ελπίζω τουλάχιστον να ένει να κάνει με ξύρισμα..):O αποτρίχωση είναι!!!!με κερί...:D Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Εγω χρησιμοποιω την Gillete M3 Power και ειναι αρκετα καλη για το ξυρισμα απο αφρους χρησιμοποιω Prossar. Μια χαρα το ξυρισμα που κανω και πολυ ευκολο και γρηγορο!!!!! Τα απλα Bic ξυραφακια δεν λενε και πολλα...μια ωρα θες για να σε "ξυρισουν" μπουκωνουν με την πρωτη!!!!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Ας μου απαντησει μια γυναικα κατα ποσο αποτελεσματικη ειναι μια αποτριχωτικη μηχανη της BRAUN στα ποδια; Σιγουρα η τριχοφυια στα γυν. ποδια ειναι μηδαμινη απ'οτι στα ανδρικα αλλα θα ηθελα να μαθω. ειναι πολυ αποτελεσματική αλλα για τα γυναικεία πόδια.. πιστεύω οτι αν παρεις μια τέτοια και θα σε ακούσει ολος ο κόσμος απο τα ουρλιαχτά και θα αχρηστέψεις τη μηχανή καθότι εσείς οι άντρες δεν έχετε την τρίχα που έχουν οι γυναίκες στα πόδια!!!! Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 παιδια, γιατι δεν κανουμε και εμεις χαλαουα στο προσωπο που ειναι και γρηγορη? που να μπλεκεις με αφρους, ξυραφακια κτλ. ενω με αυτη την 'μαρμελαδα' την βαζεις την βγαζεις, εισαι οκ. ουτε να κοπεις φοβασαι ουτε τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 το ειχα ρωτησει κ εγω σε καποιον και μου ειπε οτι μετα το προσωπο ερεθιζεται πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 τελικα τα εβαλα κατω και εγω, και απο το να δινω 6 ευρω για ξυραφακια συνεχεια πηρα μια braun cruzer series 2000 γυρω στα 70 ευρω, μου ειπαν εκει οτι το λιγοτερο καθε 2η ημερα να ξυριζομαι, αυτο που ανακαλυψα ειναι οτι αν δεν ξυριζεσε συχνα πρεπει να χρησιμοποιεις την προσθετη μηχανη που εχει για να κοψεις τις μεγαλες τριχες, και μετα την κανονικη για τελειωτικο ξυρισμα,παντως τη δοκιμασα σημερα με καλες εντυπωσεις για να δουμε τι θα δουμε Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts