Jump to content

Περιποίηση γενειάδας και ξύρισμα

t300
 Κοινοποίηση

Τί χρησιμοποιείτε για να αφαιρέσετε τις ανεπιθύμητες τρίχες ?  

969 members have voted

1. 1. Τί χρησιμοποιείτε για να αφαιρέσετε τις ανεπιθύμητες τρίχες ?

• Wax - κερί
      43
    • Ξυραφάκι
      646
    • Μηχανή ξυρίσματος
      307
    • Ειδικό spray
      15
    • Άλλο
      34

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lemanis ( 2 Δεκ. 2004 , 13:00)

γιατί??? Δονείται και η λαβή??? :lol: :lol: :lol:

Σπύρος

xaxAXAxaxAXaxAXaxAXaxAXaxaxa

oxi alla 8a einai pio apalo :p :p :lol: :lol:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif

MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn--->

Subaru Impreza WRX STi

http://www.myspace.com/hacksti_edessa

Εδώ και 3 χρόνια ξυρίζομαι με φαλτσέτα (ναί από αυτό που χρησιμοποιούν οι μπαρμπέρηδες!) χωρίς ίχνος αφρού και έχω το πιο υγιή δέρμα που μπορείς να δείς,μόνο σπάνια όταν βιάζομαι υπερβολικά ξυρίζομαι με κανονικό ξυράφι(ότι τύχει να βρώ πρόχειρο την ώρα αυτή) αλλά και πάλι χωρίς αφρό.Σπυράκι ή ερεθισμό εδώ και τρία χρόνια στο πρόσωπο μου δεν έχει υπάρξει
My history : Ericsson_GH700 - Bosch_909s -Nokia_3200 - Siemens_S35 - Siemens_SX1 -Motorola_C35 - Nokia_1100 - Siemens_A55 - Panasonic_GD67 - S.E._K750 - Samsung_D500 - Samsung_X820 - HTC_P3300 - Samsung_E840 - LG_KE970-Doogee Y100- Ulefone Power-Ulefone Power 3S- Umidigi Bison

• 4 weeks later...
Παιδιά Καλή Χρονιά καταρχάς!Εχω την Flex XP 5614 της Βraun (καλή μηχανή ,,ποιότητα συναρμογής άριστη..)σχεδόν ένα χρόνο και δεν την πολυχρησιμοποιώ..(προτιμώ το ξύρισμα με ξυραφάκι)Υπόψην ότι υποστηρίζει στις οδηγίες χρήσης ξέπλυμα με νερό χλιαρό βρύσης εκτός από στεγνό καθάρισμα στο κοπτικό σύστημα.Κανά 2 φορές ακολούθησα τις οδηγίες για υγρό καθάρισμα και τώρα παρατηρώ ότι το κοπτικό σύστημα (το ελατηριάκι που ταλαντώνεται κάτω από το πλέγμα εσωτερικά) σε κάποια σημεία έχει πιάσει σαν σκουριά που δεν φεύγει .. :worry: )Είναι συνηθισμένο αυτό??Σας 'εχει τύχει?? Ν α αγοράσω ανταλλακτικά??Και αν ναι πόσο κάνουν??Αξίζει ή καλύτερα να πάρω δεύτερη ξυριστική??ΟΙ ειδήμονες των ξυριστικών ας με διαφωτίσουν.Τhanx! :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος x+y=z (27 Νοέ. 2004 , 15:46)

Παιδιά τελευταία διαφημίζεται μια νέα ηλεκτρική ξυριστική η Braun Activator με αυτόματο σύστημα καθαρισμού και απολύμανσης.Την έχει πάρει κανείς??Αποτελέσματα καλά??

Απλά τέλεια. Ίσως η καλύτερη ξυριστική μηχανή. Το αυτόματο σύστημα καθαρισμού είναι όλα τα λεφτά.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CptBill ( 6 Ιαν. 2005 , 09:01)

Απλά τέλεια. Ίσως η καλύτερη ξυριστική μηχανή. Το αυτόματο σύστημα καθαρισμού είναι όλα τα λεφτά.

...Ξυρίζει βαθιά και στα δύσκολα σημεία του λαιμού???Η πρέπει να ξυρίζεσαι κάθε μέρα.Εγώ ξυρίζομαι κάθε 3 - 4 μέρες γι αυτό ρωτάω :)

iksera enan portieri o opios ksirizotan kontra me mach3 turbo k meta ebaze baby oil k gialize i mouri tou... k den eixe pola k sklira genia :p

Mach 3 Turbo με Gilette Gel.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Στις 17 Ιανουαριου θα γινει η επισημη παρουσιαση της Gillette M3 Power

(με τη δονηση που λεγαμε) στην Ελλαδα και υποθετω σε λιγες βδομαδες θα βρισκεται και στα ραφια των καταστηματων! ;)

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Κοιτα η Mach3 Turbo εχουν 10 (περιπου) Ε τα 4 ανταλλακτικα.

Αυτη την κοβω οτι θα εχει γυρω στα 20-30Ε. Τον κ**ο θα μας πιασουν παλι!

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Mach 3 Turbo κ ειναι υπεραρκετη!τι να τις κανουμε τις δονησεις... με την Power!μην πω οτι θα γυρισω κ στα Bic... αντε γιατι το παραξηλωσαν με την τιμη των ανταλλακτικων στη Mach 3 ειτε απλη ειτε με Turbo!

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

• 2 weeks later...

Κανει καλη δουλεια αυτη η μηχανη??

Ποσο χρονων εισαι και την χρησιμοποιεις??

Ποση ωρα σου παιρνει για να ξυριστεις??

Συγνώμη Νos 55 αλλά δέν είχα δεί την ερώτησή σου... :o

1)Ναι, κάνει αρκετά καλή δουλειά, ειδικά αν χρησιμοποιείς και τα ειδικά gel που περιέχονται στη συσκευασία.

2)21

3)Περίπου 5 λεπτά

ΥΣ: Τώρα τελευταία μάλιστα χρησιμοποιώ για ξύρισμα το ειδικό μηχάνημα που έχει για τις φαβορήτες (περιέχεται στη συσκευασία και μπαίνει αντί των κεφαλών), οπου σου αφήνει ένα ελάχιστο γένι 2~3 ημερών. (Δεν κόβει τις τρίχες απο τη ρίζα δηλαδή.)

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Επειδη πηρα απο Αγγλια την Mach 3 Power για τον πατερα μου,μπορω να σας δωσω τις εξης πληροφοριες :

1.Η συγκριμενη προσφερει οτι καλυτερο στο παραδοσιακο ξυρισμα με αφρο,με βαση τα λεγομενα του πατερα που εχει πολλα γενια κ χρονια χρησιμοποιει τα προιοντα της σειρας Mach.

2.Παιρνει μπαταρια ΑΑΑ 1.5v κ δονει την λαβη οπως σωστα προαναφερθηκε.

3.Τα ξυραφακια εχουν πρασινο χρωμα κ δεν εχουν ΚΑΜΙΑ διαφορα απο τα Mach 3 Turbo,αν δεν βρειτε για ανταλλακτικα τα πρασινα,αφοβα παρτε τα ασημι.

4.Οι τιμες ειναι τοσο ακριβες οσο στην Ελλαδα κ σε μερικα μαγαζια ακριβοτερα με μεγαλη ανεση,αναλογως ποσο το ψαξεις.

The Future Belongs To The Brave

Yποτίθεται πως έχει στρώμα ενυδάτωσης της επιδερμίδας και μείωσης της αντίστασης αλλά είναι απλά θέμα για να το διαφημίσουν! :rolleyes:

H διαφορα του Mach 3 Turbo απο το απλο,ειναι στις λεπιδες που ειναι επεξεργασμενες (κομενες για να ειναι κοφτερες) κ απο την πισω πλευρα της λεπιδας (εκει που ριχνουμε νερο για να ξεστομωσει) κ ετσι οταν τα παιρνεις κοντρα (οπως εγω που ανεκαθεν εκανα) εχεις λιγοτερους ερεθισμους καθως κ η πισω πλευρα της λεπιδας ειναι ακριβως η ιδια με την μπροστα της πλευρα.

Επειδη εχω πολυ ευαισθητο δερμα σε ερεθισμους κ σπυρακια κ σε συνδιασμο που ξυριζομαι συχνα (ημερησιως) ειτε με ηλεκτρικη ειτε με αφρο με Mach 3 Turbo,αντιμετεπιζω εμφανως λιγοτερα σπυρακια κ ερεθισμους.

Παντα για after-shave χρησιμοποιω καθαρο οινοπνευμα,επειδη αφηνει το δερμα καθαρο χωρις αρωμα.Το ιδιο κ στην ξυριστικη.

Εκεινο που καταλαβα τοσα χρονια ειναι οτι το μυστικο βρισκεται κρυμενο οχι στον αφρο κ τοσο στο ξυραφι,οσο στο ΠΟΣΟ γρηγορα θα σκουπιστεις με καθαρη πετσετα απαλα (για να μεταφερεις οσο λιγοτερο απο τα μικροβια της πετσετας μπορεις-γιαυτο παντα καθαρη πετσετα!) κ ποσο γρηγορα θα βαλεις οινοπνευμα στο -εκτεθειμενο στα μικροβια κ ερεθισμους- προσωπο.

Ποτε δεν κανω παραπανω απο 10 δευτερολεπτα,αφου ξεπλυθω απο τον αφρο,να σκουπιστω κ να βαλω οινοπνευμα.

Οσο περισσοτερο αργουσα,τοσα πιο περισσοτερα σπυρακια ειχα σαν αποτελεσμα (πολλες φορες δεν εχω κ κανενα καινουργιο).Για μενα εκει ειναι η βασικη συσχετιση για τα σπυρακια μετα το ξυρισμα.

Κατι αλλο απαραιτητο,για να μειωνεται στο ελαχιστο τους ερεθισμους του ξυρισματος,να πλενετε το προσωπο σας καλα με ειδικο σαπουνι (Fissan) για να φευγουν οι ακαθαρσιες κ η μολυνση απο το περιβαλλον που σε τεραστιο ποσοστο ειναι υπαιτια για τις μολυνσεις του προσωπου.(παρατηρω την διαφορα οταν μενω για λιγες μερες σε πολεις με ατμοσφαιρικη μολυνση,οπως η γειτονισσα Θεσ/νικη)

Αυτα απο μενα,καθως το θεμα με απασχολουσαι ανεκαθεν κ ηθελα να βοηθησω τυχον συμπασχοντες :)

παιδες βαλτε καλα στο μυαλο σας πως οτι πληρωνετε παιρνετε ακομα και στις ξυριστικες μηχανες.

Εγω ειχα μια Philips 7830 που την ειχα παρει γυρω στα 140 ευρω, πολυ καλη μηχανη αδιαβροχη αλλα δεν ξυριζε καλα και ετσι την χαρισα στον αδερφο μου.

Προσφατα πηγα και αγορασα την Philips 8894 , μου κοστισε 220+ ευρω αλλα το ξυρισμα της ειναι φοβερο. Εχει ρυθμιζομενα ελατηρια και τον καλυτερο μηχανισμο ξυρισματος που εχω δει.

Οπως και να εχει οντως το ξυραφακι ειναι οτι καλυτερο αλλα δοκιμασε να ξυριστεις εκτος σπιτιου με αυτο οταν βιαζεσαι :)

Ψαχνω τα τελευταια μοντελα της Philips εδω στην Αγγλια ηδη,γιατι θελω πολυ να παρω μια καλη απο τα τοσα καινουργια μοντελα ;)

Εμένα οι φίλιπς δε μου έχουν βγει καλές... Όταν ξυρίζομαι με ηλεκτρική χρησιμοποιώ μία γκρούντικ και μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος, τις περισσότερες φορές όμως ξυρίζομαι με ουίλκινσον μίας χρήσεως, αυτή με τις δύο λεπίδες που έχει και ένα κολπάκι για να καθαρίζουν εύκολα από τις τρίχες. Παρόλο που προσέχω πάντα πληγώνομαι κάπου... :o

Ααααα....φρό συνήθως νογκζίμα με μενθόλη (στη γαλάζια συσκευασία)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ το ζορίζετε το θέμα του ξυρίσματος βλεπω!Αφηστε τα να μεγαλώσουν λιγο.Εγω επειδή βαριέμαι αφάνταστα το ξυρισμα,τα αφήνω να φουντώσουν και μόλις παραγίνει το κακό σλατς!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Well guys εγω ειμαι απο 2α γυμνασιου ;) (!) fan της mach 3.Τον τελευταιο χρονο χρησιμοποιω την turbo σε συνδυασμο με noxema ή nivea αφρο και after shave της nivea (for men..) :p

• 2 weeks later...
kikloforise sta super market telika i mach3 power apo mia matia pou erixa exei xodri lavi oli lastixenia exwterika an ida kala, kai kanei gyrw sta 13 euros

Αυτη δεν ειναι που έχει υποδοχη για μπαταρια και δονειται για ποιο βαθη ξυρισμα?

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Έχω χρόνια τη Mach 3 αλλά τελευταία δοκιμάζω και τη Wilkinson με τα 4 ξυράφια γιατί τη μοίραζαν δωρεάν σε ένα εστιατόριο που είχα πάει. Είναι τελείως διαφορετική όμως στο σχήμα (έχει μια έντονη καμπύλη μεταξύ κεφαλής και λαβής) και με δυσκολεύει προς το παρόν ενώ με τη Gilette σε 1 λεπτό είχα τελειώσει. Το καλύτερο τελικά είναι το μούσι κι εγώ κατά καιρούς βαριέμαι το ξύρισμα και το αφήνω κανα μήνα :p
KCB

Έχω χρόνια τη Mach 3 αλλά τελευταία δοκιμάζω και τη Wilkinson με τα 4 ξυράφια γιατί τη μοίραζαν δωρεάν σε ένα εστιατόριο που είχα πάει. Είναι τελείως διαφορετική όμως στο σχήμα (έχει μια έντονη καμπύλη μεταξύ κεφαλής και λαβής) και με δυσκολεύει προς το παρόν ενώ με τη Gilette σε 1 λεπτό είχα τελειώσει. Το καλύτερο τελικά είναι το μούσι κι εγώ κατά καιρούς βαριέμαι το ξύρισμα και το αφήνω κανα μήνα :p

θέλει πολλή περιποίηση το μούσι πάντως. Αμα το αφήσεις χύμα στο κύμα και δεν το περιποιείσαι φαίνεσαι σαν σκατάνθρωπος.

• The title was changed to Περιποίηση γενειάδας και ξύρισμα