vastegial_74 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Έχω το iphone 5, τα μόνα παράπονα είναι η μη υποστήριξη sd για επέκταση χωρητικότητας, οι διάφορες "ιδιοτροπίες" της apple και το κυριότερο η μπαταρία του. Πρόσφατα αγόρασα στην σύζυγο το Microsoft 640 3G με τις δυο sim και έχω πάθει πλάκα με την αυτονομία του. Πλέον θεωρώ απαράδεκτο επώνυμο κινητό με αρκετά καλά χαρακτηριστικά και με το 1/4 της τιμής του iphone να κρατάει η μπαταρία του άνετα 5 μέρες, και το πανάκριβο iphone με το ζόρι δυο. όχι και 5 ημέρες. Τόσες μέρες αυτονομια ούτε το 6210. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosoho Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Microsoft Lumia 535 και ευτυχώς δεν το μετάνιωσα καθόλου...μειονέκτημα η αυτονομία της μπαταρίας,αλλά σαν συσκευη πραγματικά αξίζει τα λίγα χρήματα που κοστίζει...εν αναμονή των windows 10 το κινητό γίνεται ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zambotool Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 HTC one m7 εδω και 2 χρονια! Με απλα λογια οτι καλυτερο εχει περασει απο τα χερια μου! Μενει τουλαχιστον αλλο ενα χρονο μαζι μου ανετα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Σαν κεντρική συσκευή χρησιμοποιώ το Ericsson T39m. Για δεύτερη συσκευή και για να έχω επαφή με το σήμερα, το εκπληκτικό Xperia Z3. Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulkats Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Αντικατέστησα πριν λίγο καιρό ένα iPHONE 4S με ένα iPHONE 6. Λόγοι που προτιμώ Apple: Design και ποιότητα κατασκευής Οικοσύστημα iOS (Για λίγο που δοκίμασα Android, είδα τη διαφορά) App store - με μεγάλη ποικιλία και ποιότητα εφαρμογών Συνεχείς αναβαθμίσεις λειτουργικού Συσκευές με μεταπωλητική αξία Συσκευές που κρατάς άνετα 3+ χρόνια και δε μειώνεται η εμπειρία χρήσης τους Χωρίς να με έχει προβληματίσει προς το παρόν, 2 GB μνήμη ίσως θα ήταν καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Μicrosoft 640 ds.πολυ σταθερο λειτουργικο πολυ καλη ποιοτητα σε ολα του και για τα λεφτα που ζηταει κυριως,για την μονη μαρκα που ισως να επεστρεφα παλι σε android(εχω δοκιμασει πολλα κινεζικα λογο παραγγελιων που εκανα αλλα και απο πολλες μεγαλες μαρκες)ειναι η xiaomi,η αν εχω κεφι να χαλασω πολλα € σε καποια αξιολογη ναυαρχιδα.αλλα με την microsoft εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 (edited) Coolpad f1. Άψογο σε όλα, δεν το μετάνιωσα καθόλου παρά τις αρχικές αμφιβολίες που είχα. Με καλύπτει στο 99,9 % (δεν κάνει καφέ) και προς το παρόν τουλάχιστον, δεν σκέφτομαι να το αλλάξω σύντομα. :) Edited May 18, 2015 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fmichail Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 (edited) Huawei Ascend P7, το έχω ένα 6μηνο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συσκευή (αυτονομία, γρήγορο, καλές φωτογραφίες). Edited May 18, 2015 by fmichail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillerkiller Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Xiaomi mi3. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vvvfilpet Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Nokia lumia 625. Το έχω πάνω απο χρόνο. Μια χαρά είναι και με καλύπτει. Μέτρια χρήση του κάνω θα έλεγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sski Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Samsung Galaxy Alpha. Βασικά κριτήρια αγοράς: το μέγεθος, ειναι 4,7" θεωρώ πως ειναι ιδανικό, την πολύ καλή φωτογραφική μηχανή, το design, την υποστήριξη 4G, την αξιοπιστία της εταιρίας και βεβαια το γεγονός ότι ως android phone διαθέτει ευρεία γκάμα εφαρμογών. Ύστερα από 5 μήνες χρήσης ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helen7 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Αν δεν βαλετε την jiayu δεν λεω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Αν δεν βαλετε την jiayu δεν λεω. Εντάξει, καταλάβαμε και χωρίς να βάλουμε τη Jiayu :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICZ45 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 iPhone 6 λόγω iOS, ποιότητας κατασκευής και γενικά για όλα όσα έχουν πει τα παιδιά πιο πριν που έχουν iPhone. Για δεύτερη συσκευή έχω ένα samsung note edge για την εμπειρία χρήσης (πάρα πολύ όμορφο και με πολλές δυνατότητες κινητό) και για την δουλειά μου (λόγω δύσκολων συνθηκών) ένα τίμιο Sony M2 Aqua. Με όλα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για τους λόγους που τα χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undeadpunk Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Tengda Z2 με Mediatek.. Σκίζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfaf Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Zopo ZP999 3X Lite. Πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Jiayu S3. Μα Κινέζικο? Κινέζικο, κάνει ότι θέλω απροβλημάτιστα, έχει επεξεργαστή τελευταίας γενιάς και δεν μου κόστισε ένα μισθό. Και δουλεύει? Ναι αμέ. Πολλές ακριβότερες και επώνυμες συσκευές. :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotismixa Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Oneplus one Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 ASUS Zenfone5. Τόσο γρήγορο-τούμπανο και σε λογική τιμή που πιθανόν το επόμενό μου να είναι το (ακόμη πιο τούμπανο) Zenfone2. Παίζει να είναι το Νο1 "value for money" εργαλείο...:D Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Huawei Ascend P7. Κανένα παράπονο στους 4 μηνες που το έχω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelorth Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Lenovo A806 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εξαιρετικο VFM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 moto g 2nd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmeint Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Από Ιούλιο 2014 xiaomi 1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Doogee DG800.Το έχω 8 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Η μπαταρία για χρήση ως τηλέφωνο κρατάει αρκετά,αλλά σε χρήση ιντερνετ,gps,games την πίνει νεράκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmoutos Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Xiaomi mi2s γιατί ήταν η πιο οικονομική ναυαρχίδα της εποχής της, απο έναν αξιόπιστο κατασκευαστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts