aroutis Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Note 3 και ξερό ψωμί. Με Lollipop παίζει αψογα, περιμένω να δω τι θα κάνω με το Note 5 ;) Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geco53 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Χiaomi hongmi ! Eξαιρετικό VFM midrange τηλέφωνο! Ποιοτικό και εντελώς απροβλημάτιστο! Μάλλον θα το αλλάξω με Mi4i καποια στιγμή ... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peripteros Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 η κυρια συσκευη μου ειναι to note 4 c οτι καλύτερο ειχα ποτε μετα απο πολλές nexus συσκευές και η δεύτερη μου ειναι το lg optimus g που το βρίσκω πολύ τίμιο για τα λεφτα του την δεύτερη την αλλαζω συχνά έτσι για να βλέπω και αλλες μάρκες και λειτουργικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbisko Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 xiaomi mi 3 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 α) Τι μάρκα είναι η κύρια συσκευή σας; Oneplus. β) Για ποιο λόγο προτιμήσατε τη συγκεκριμένη εταιρεία; Είχε την καλύτερη σχέση τιμής-χαρακτηριστικών ναυαρχίδας όταν το αγόρασα, θετικά σχόλια και μεγάλη υποστήριξη από devs. γ) Είστε ικανοποιημένοι από την απόδοση των συσκευών σας ή θα θέλατε κάτι παραπάνω; Πάρα πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση!! Θα ήθελα όμως ...λίγο μικρότερες διαστάσεις! 2η συσκευή το redmi 2, εξαιρετικό κι αυτό για την μικρή κατηγορία! Το miui αρχίζει και με κερδίζει :) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Zopo 990+...Οθοναρα qhd...2 GB ram...2 sim...και 3000ma μπαταρια.... Aλλα με 4.2.2.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 νοκια lumia 930.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obobob Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Το τελευταίο 1,5 χρόνο Motorola Moto G 1nd Gen 16gb για αρχή και στη συνέχεια το τελευταίο 8-μηνο το Motorola Moto G 2nd GEN dual sim. Σχέση τιμής - απόδοσης Android, αναβαθμίσεις, dual sim, οθόνης κτλ. Παράθεση Elisa-Saunalahti Huoleton Premium+ with Unlimited Voice, SMS, MMS, video calls Unlimited 5G mobile internet + 20gb data roaming per month in EU countries Price : 31,90 € το μήνα χωρίς δεσμεύσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Lg g2! Τώρα με lollipop άλλο κινητό! Τρέχει σφαίρα κ κατά τη γνώμη μου καλύτερη μπαταρία... Πολύ ευχαριστημένος για την επιλογή μου! Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 ulefone be x λογω ΔΝΤ και παλι καλα να λεμε....ισως με μια χορηγια που περιμενω να παρω ενα meizu m1 note!αλλα με αυτη την κατασταση η κινα ειναι μονοδρομος.....για πολλα χρονια ακομη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Zte Nubia Z7 Mini, τρομερό VFM!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι όμως έχει gorilla glass 3 βέβαια εγώ λόγω προηγούμενων δυσάρεστων εμπειριών έχω τοποθετήσει tempered glass. Δεν λέω για την οθόνη του .. το ξέρω ότι έχει ..άμα προσέξεις λέω για την κάμερα του να έχει προστασία gorilla glass ..(όπως έχει το meizu mx4 παράδειγμα) ;) Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Apple γιατί μου το έκαναν δώρο αλλά τώρα "λιγουρεύομαι" ένα samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyclader Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Elephone p3000s !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Meizu M1 Note 32gb white Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LightHeArT Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Motorola Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
civilengineer0 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 OnePlus One Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Εχω το Motorola nexus 6 και ειμαι υπερευχαριστημενος σε ολα απο οθονη απο το οτι ρολαρει τελεια απο την μπαταρια του απο την ποιοτητα και το σημαντικοτερο για μενα οτι εχω εξασφαλισμενες τις αναβαθμισεις,με λιγα λογια παλι σειρα nexus θα παρω οταν χρειαστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taggelou Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 zopo zp990+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Huawei 3c 4g και πραγματικα είναι άψογο!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgi Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Cubot x6 και mls blast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmalpetr Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 OnePlus one Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Apple iPhone 5c Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidjava Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Xiaomi redmi note 4g Αυτήν και δεν έχω δεύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Htc one m8 γιατι λατρευω το sense!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Lenovo Vibe Z2 Pro. Η καλύτερη συσκευή που είχα ποτέ. Άψογη σε όλα της. Γρήγορη, όμορφη, με καταπληκτικό software, και αλαγκάριστη. Έτσι μου ρχεται να αγοράσω άλλη μια και να την έχω κλειστή για παν ενδεχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts