Jump to content

cyclader

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cyclader

  1. Ναι έχεις δίκιο, απλά εγώ αναφέρω τι γράφει η σελίδα του whatsup που χρησιμοποιώ, η οποία φθάνει έως το ερώτημα 17. Άρα το ερώτημα 18, που υπάρχει εδώ, https://www.spametouskanones.gr, πιθανόν μπήκε αργότερα... και δεν ενημερώθηκε η σελίδα αυτή: https://www.whatsup.gr/el/...ITED_Oroi_FAQs .- αν μπορείς και ξέρεις, το Νο 15 τι εννοεί; (υπάρχει και στις 2 σελίδες). 15. Τι γίνεται αν χρησιμοποιώ WiFi? Σε περίπτωση που streamαρετε στις εφαρμογές από WiFi θα έχετε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα που επιτρέπει το WiFi δίκτυο.
  2. Θα ήθελα πολύ το link ... έψαξα να το βρω και βρήκα τα παρακάτω: Στις σημειώσει προβολής του πακέτου διαβάζουμε: https://www.whatsup.gr/el/services/play-now-unlimited Διάρκεια πακέτου 30 ημέρες. Για να κάνεις χρήση του PlayNow Unlimited πρέπει να έχεις διαθέσιμα ΜΒ από άλλο πακέτο Internet/υπηρεσία. Στo πακέτo εφαρμόζεται 5,3GB όριο στη χρήση δεδομένων εντός ΕΕ/ΕΟΧ. Πέραν του ορίου αυτού και μέχρι την κατανάλωση των διαθέσιμων ΜΒ, θα εφαρμόζεται επιπλέον χρέωση περιαγωγής 0,00558€/ΜΒ για την οποία θα ενημερωθείς και με γραπτό μήνυμα. Στους ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & FAQs του πακέτου, εκτός των άλλων διαβάζουμε: https://www.whatsup.gr/el/PLAY_NOW_UNLIMITED_Oroi_FAQs 13. Σε τι ποιότητα βλέπω τα Video με το πακέτο PLAY NOW UNLIMITED? Θα βλέπεις όλα τα Video, ακόμη και αυτά που προέρχονται από εφαρμογές που δε συμμετέχουν στο πακέτο PLAY NOW Unlimited , με ποιότητα/ανάλυση standard definition (480p). Έτσι, ακόμα και σε εφαρμογές που δε συμμετέχουν στο πακέτο θα καταναλώνεις πολύ λιγότερα ΜΒ από το πρόγραμμά σου. ... 15. Τι γίνεται αν χρησιμοποιώ WiFi? Σε περίπτωση που streamαρετε στις εφαρμογές από WiFi θα έχετε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα που επιτρέπει το WiFi δίκτυο. !!! .. κάπου πρέπει να υπάρχει ένα bug ...
  3. Το 80-90% χρήσης ήταν αυτό https://www.youtube.com/watch?v=5jXyI9gmijU Οι ταινίες ήταν μέσω netflix... άλλα όλα μέσω wifi και όχι από το κινητό!
  4. Καλησπέρα σας, μια ενημέρωση σχετική με τα GBs... έχοντας data, αγόρασα το play now unlimeted για ΑΠΕΙΡΑ GB για Video & Music Streaming για 1 μήνα :), όλα πήγαιναν καλά τις 10 πρώτες ημέρες... Τις επόμενες 10, αντί να τρώει από το play now unlimeted μου έφαγε αρκετά GBs από τα data :( H πρώτη απάντηση από το 13888 ήταν ότι πρέπει να είδα ταινίες HD ή FHD και το πακέτο play now unlimeted καλύπτει μόνο ταινίες SD!!! Η βασική χρήση που έκανα ήταν τραγούδια youtube, και 1-2 ταινίες... δεν θυμάμαι ανάλυση. Σταμάτησα πλέον τη χρήση και ζήτησα να μου δωθούν πίσω τα GBs, κάτι που έγινε μετά από μέρες, αλλά με ημερομηνία λήξης 30ημερών :( δηλαδή δεν ενσωματώθηκαν στα δικά μου data. Ξαναμίλησα αν μπορεί να γίνει κάτι, δηλαδή να ενσωματωθούν στα GBs που φαγώθηκαν... και με το ερώτημα πως θα μπορέσω να αγοράσω ξανά το πακέτο play now, ρισκάροντας πάλι να χάσω τα υπόλοιπα data? Η απάντηση από το τεχνικό τμήμα πλέον ήταν ότι: Το play now unlimeted μπορεί να δουλέψει μόνο από το ίδιο κινητό, :lol::lol::lol: αν γίνει wifi spot και παίζει από tablet κλπ τότε θα τρώει από τα data!!!:lol::lol::lol:
  5. Ναι! πήγα κ εγώ να δηλώσω 1 f2g και φυσικά με έδιωξαν.... βέβαια άλλη φορά για να πληρώσω λογαριασμό δέχτηκαν ευχαρίστως να πάρουν τα χρήματα, και να με ενημερώσουν για tellas - την οποία βέβαια έκανα αλλά από άλλο κατάστημα...
  6. Πολύ σωστά, γιατί για να συνεχίσουμε να έχουμε τέτοιες προσφορές και υπηρεσίες πρέπει να υπάρχει.... Άλλωστε ότι και να βάλουμε, θα το χρησιμοποιήσουμε όπως και όποτε θέλουμε για ένα χρόνο... Αν, λέω Αν κάτι πάει στραβά όπως λέτε εδώ (χωρίς να έχουμε ευθύνη εμείς-αν κάναμε ή όχι ανανέωση, άλλοι "φάντηδες" έφτασαν την εταιρία, όπου την έφτασαν).... τόοοοοοτε θα δείτε τις πραγματικές χρεώσεις του Κεφαλαίου.:!:
  7. Ας μας το πει, να βάλουμε πλώρη για το βάτραχο....
×
×
  • Create New...