Jump to content

myphone POLL: Τι μάρκα είναι η κύρια συσκευή σας;

alkis_7
 Κοινοποίηση

Τι μάρκα είναι η κύρια συσκευή σας;  

2.100 members have voted

1. 1. Τι μάρκα είναι η κύρια συσκευή σας;

Recommended Posts

Note 3 και ξερό ψωμί.

Με Lollipop παίζει αψογα, περιμένω να δω τι θα κάνω με το Note 5 ;)

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

• Απαντήσεις 538
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χiaomi hongmi ! Eξαιρετικό VFM midrange τηλέφωνο! Ποιοτικό και εντελώς απροβλημάτιστο! Μάλλον θα το αλλάξω με Mi4i καποια στιγμή ...

:D

η κυρια συσκευη μου ειναι to note 4 c οτι καλύτερο ειχα ποτε μετα απο πολλές nexus συσκευές και η δεύτερη μου ειναι το lg optimus g που το βρίσκω πολύ τίμιο για τα λεφτα του την δεύτερη την αλλαζω συχνά έτσι για να βλέπω και αλλες μάρκες και λειτουργικα

α) Τι μάρκα είναι η κύρια συσκευή σας;

Oneplus.

β) Για ποιο λόγο προτιμήσατε τη συγκεκριμένη εταιρεία;

Είχε την καλύτερη σχέση τιμής-χαρακτηριστικών ναυαρχίδας όταν το αγόρασα, θετικά σχόλια και μεγάλη υποστήριξη από devs.

γ) Είστε ικανοποιημένοι από την απόδοση των συσκευών σας ή θα θέλατε κάτι παραπάνω;

Πάρα πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση!! Θα ήθελα όμως ...λίγο μικρότερες διαστάσεις!

2η συσκευή το redmi 2, εξαιρετικό κι αυτό για την μικρή κατηγορία! Το miui αρχίζει και με κερδίζει :)

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Το τελευταίο 1,5 χρόνο Motorola Moto G 1nd Gen 16gb για αρχή και στη συνέχεια το τελευταίο 8-μηνο το Motorola Moto G 2nd GEN dual sim. Σχέση τιμής - απόδοσης Android, αναβαθμίσεις, dual sim, οθόνης κτλ.

Elisa-Saunalahti Huoleton Premium+ with Unlimited Voice, SMS, MMS, video calls

Unlimited 5G mobile internet

+ 20gb data roaming per month in EU countries

Price : 31,90 € το μήνα χωρίς δεσμεύσεις

Lg g2! Τώρα με lollipop άλλο κινητό! Τρέχει σφαίρα κ κατά τη γνώμη μου καλύτερη μπαταρία... Πολύ ευχαριστημένος για την επιλογή μου!
είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

ulefone be x λογω ΔΝΤ και παλι καλα να λεμε....ισως με μια χορηγια που περιμενω να παρω ενα meizu m1 note!αλλα με αυτη την κατασταση η κινα ειναι μονοδρομος.....για πολλα χρονια ακομη

Zte Nubia Z7 Mini, τρομερό VFM!!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κι όμως έχει gorilla glass 3 βέβαια εγώ λόγω προηγούμενων δυσάρεστων εμπειριών έχω τοποθετήσει tempered glass.

Δεν λέω για την οθόνη του .. το ξέρω ότι έχει ..άμα προσέξεις λέω για την κάμερα του να έχει προστασία gorilla glass ..(όπως έχει το meizu mx4 παράδειγμα) ;)

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Εχω το Motorola nexus 6 και ειμαι υπερευχαριστημενος σε ολα απο οθονη απο το οτι ρολαρει τελεια απο την μπαταρια του απο την ποιοτητα και το σημαντικοτερο για μενα οτι εχω εξασφαλισμενες τις αναβαθμισεις,με λιγα λογια παλι σειρα nexus θα παρω οταν χρειαστω.

Lenovo Vibe Z2 Pro. Η καλύτερη συσκευή που είχα ποτέ. Άψογη σε όλα της. Γρήγορη, όμορφη, με καταπληκτικό software, και αλαγκάριστη. Έτσι μου ρχεται να αγοράσω άλλη μια και να την έχω κλειστή για παν ενδεχόμενο.