ghostdoc Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Ο redcon βρίσκεται ήδη ένα βήμα από την αποχώρηση εγώ πλησιάζω επικίνδυνα άπό τα κουλά που ακουω, ο dimatha πηγε Ρόδο και ξαναρθε και μάλλον ξαναφεύγει, τον marketer τον εχασα επίσης και ένας moderator μπαίνει σφήνα να "διορθώσει" την κατασταση και τη χειροτερευει απειρως. Βρισκόμαστε σε κρίσιμο σημείο, ή συνεχιζουμε με νεα ψυχολογία και διαθεση ή κανουμε τους ψόφιους. Διαλεξτε και παρτε. Προτείνω το 1ο για λίγο ακομη. Redcon μη φεύγεις, ισως υπάρχει ελπίδα ακόμη, μπορει μεσα από την ομιχλη να ξεπροβάλλει η ηλιαχτίδα.. Moderator αν είναι για να κρατησεις τις ισορροπίες να γέρνεις προς τη μία πλευρά αστο μεγάλε..επεσες ΥΓ1 (περι ιδρωτα): ετσι για την ιστορία, μιλουσα για την κασα του τανταλιου, οσο για το λουρακι παρεχεται δευτερο μαζι με το ρολοι απο ειδικο αντιιδρωτικο υλικο ;-) ΥΓ2: ο redcon μιλησε ορθοτατα , τον φτασατε στο αμην τον ανθρωπο , κι εμενα δηλαδη αλλα εχω μανα θεολογο και αντεχω:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Moderator αν είναι για να κρατησεις τις ισορροπίες να γέρνεις προς τη μία πλευρά αστο μεγάλε..επεσες είσαι ήδη εκτός ΟΠΧ...το αν γέρνω προς την μία ή την άλλη είναι θέμα άλλων να το κρίνουν και όχι δικό σου...προς το παρόν συμμορφώσου λοιπόν με τους ΟΠΧ , που έχεις ήδη αποδεχτεί με την εγγραφή σου στο φόρουμ... Εγω θα ξαναγραψω αν μας πει ο μοντ ποιανου δευτερος κωδικος ειναι το dimatha και παραδεχτει το λαθος του. ειλικρινά δεν γνωρίζω σε τι αναφέρεσαι , αλλά μιας και πέταξες το υπονοούμενο θα φροντίσω να μάθω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Δεν το κλειδωνετε να ησυχασουμε; Αμα μπαινουν και μοντ και αρχισει το παραμυθι ειναι για τον πουλο. Ας κατσει να γραφει ο dimatha που εχει σοβαρα επιχειρηματα και εσυ να τον ακους και να λες "πω πω γνωσεις". Και που να ξερεις βεβαια οτι ειναι κατεβατα σκονακια απο βιβλια και απο ουσια ειναι κουκουναρες. Ειναι σαν να συζητας για αυτοκινητα και να λες το πιστονι ειναι τοσα επι τοσα χιλιοστα και φτιαγμενο απο ταδε υλικο. Τοτε εσυ αγορασε το S3 απο το βιβλιαρακι, μη πας να το δεις ουτε να το κανεις τεστ drive. Ψωνιστε απο μπροσουρες, καντε copy/paste μερικες "ταχα μου γνωσεις" και ολα καλα. Τα ρολογια εχουν ψυχη αλλα που να το καταλαβετε. Εγω δεν ξαναγραφω εδω, ας μεινουν οι "γνωστες". Ακου ρε σεις, τα Ανονυμο ειναι τα original και τα Panerai τα μαιμου. Δεν παμε καλα. Αλλα οπως ειχε πει και ο ξανθος, αν ο Αλογοσκουφης εβαζε φορο στη μ... το κρατος θα ηταν παμπλουτο. Διορθωση: Οχι και η BMW Ultimate Driving Machine. H M3/5 ναι, αλλα οχι γενικως. Στα χαρτια το Impreza STi δεν ειναι και τιποτα το σπουδαιο. Ενας boxer 2000cc παλαιας σχεδιασης και κοπης, ασχημο μα μετριαποιοτητα κατασκευης. Αν πας ομως καμμια βολτα θα σου φυγουν τα σφραγισματα. Καταλαβες γιατι οι λεπτομερειες ειναι για θεωρητικους μπουλσιτολογους; Γεια σας και καλοφορετα οτι και να παρετε. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η «επίθεση» σε άλλα μέλη, moderators ή τον admin του forum. Με τον όρο «επίθεση» εννοείται η «δυσφήμιση», ο χλευασμός, η ειρωνεία, καθώς και οποιαδήποτε προσωπική ή/ και φυλετική προσβολή. «Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες όχι όμως και στους ανθρώπους». Πιο συγκεκριμένα: Τα μέλη του myphone.gr μπορούν να ασκήσουν κριτική στις ιδέες, εφόσον αιτιολογήσουν την άποψή τους με την παράθεση των απαιτούμενων στοιχείων. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ασκούν κριτική στους ανθρώπους. Εφόσον μερικές ή όλες οι δημοσιεύσεις που περιέχονται σε κάποιο θέμα συζήτησης είναι αντίθετοι από τους παρόντες όρους χρήσης, το μέλος δεν θα πρέπει να προχωρήσει σε δημοσίευση συστάσεων προς τα υπόλοιπα μέλη. Αρμόδιοι για το συγκεκριμένο θέμα είναι τα άτομα που απαρτίζουν την ομάδα διαχείρισης του myphone.gr, οι οποίοι έχουν και το δικαίωμα να προβαίνουν στη λήψη των κατάλληλων μέτρων, ανάλογα με την περίσταση. Εφόσον υπάρχουν οποιεσδήποτε ενστάσεις σχετικά με τις ενέργειες που ακολούθησε ένας διαχειριστής του myphone.gr, ώστε να αντιμετωπίσει κάποιο περιστατικό, τότε αυτές θα πρέπει να υποβάλλονται με προσωπικό μήνυμα (PM) προς τον ίδιο το διαχειριστή. Εφόσον το μέλος πιστεύει ότι δεν δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα της μεταξύ τους επικοινωνίας, τότε μπορεί να απευθυνθεί σε κάποιον τρίτο διαχειριστή με περισσότερες αρμοδιότητες (π.χ. Super Moderator). Εφόσον και πάλι θεωρεί πως το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, τότε μπορεί να απευθυνθεί στον Administrator του myphone.gr, ο οποίος θα προχωρήσει σε διερεύνηση του συγκεκριμένου περιστατικού και εφόσον απαιτείται, θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες. Αυτά εκτός των άλλων αναφέρονται στους ΟΠΧ τους οποίους έχεις παραβεί με το παραπάνω σου post.Επίσης αρμόδιοι για να κάνουν παρατηρήσεις και προτροπές είναι η ομάδα διαχείρισης και όχι τα μέλη.Βλέπω τώρα ότι έχεις κάνει edit όλα τα επίμαχα μηνύματά σου,άλλος ένας λόγος για την πρώτη παρατήρηση προς το nickname σου.Αν έχεις κάποια απορία για όλα αυτά μπορείς να μου στείλεις pm. --------------- Καταφέρατε και χαλάσατε ένα θέμα που ήταν άκρως ενδιαφέρον για πολλά άτομα.Αν έχετε την διάθεση και την θέληση να το φέρετε στο σημείο που ήταν παλιά αυτό εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο απο σας.Οποιοδήποτε off topic μήνυμα θα σβηστεί χωρίς προειδοποίση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolykos Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Γραφτηκε οτι η Ανονιμο φτιακτηκε απο παλιους τεχνιτες της Πανεραι κλπ κλπ. Αυτο που μου προκαλει απορια ειναι το εξης: Γιατι η Ανονιμο που εχει τους παλιους τεχνικους της Πανεραι βγαζει τους δικους της μηχανισμους και η Πανεραι οχι? Πως οι τεχνικοι αυτοι απεκτησαν αυτη την εμπειρια? Σημειωση: θεωρω οτι η Ανονιμο βγαζει δικους της μηχανισμους, αν οχι ζητω συγνωμη για την ερωτηση. Παράθεση ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolykos Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Μια ακομα ερωτηση, τι κανει ενα μηχανισμο αξιοπιστο? τι κανει ενα ρολοι θρυλικο μοντελο? (χωρις να περνουμε υποψιν μας το σχεδιο). Μπορει μια οποιανδηποτε εταιρια να αντιγραψει μηχανισμους αλλης εταιριας η' ολοι οι μηχανισμοι ειναι μοναδικοι και πατενταρισμενοι? Παράθεση ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolykos Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 πολλοι αναφερθηκαν στην ρολεξ σαν "σουπα" και συμφωνω γιατι ειναι πολυφορεμενα, αυτο ομως δεν μειωνει την αξια τους ως σπουδαια ρολογια. Αλλοι παλι μιλησαν για τις μαιμουδες ρολεξ και εδω συμφωνω γιατι φοραω ενα και ξερω πως ειναι οταν εχεις δωσει καποια μιρια να σου λεει ο καθενας: τετοιο περνω και εγω με 100 ευρω απο ομονοια. Αλλα ξεχνατε κατι σημαντικο: το ρολοι αυτο πρεπεινα το παρεις γιατι το γουσταρεις σαν ρολοι, για το σχημα του, για τις δυνατοτητες του, για την ιστορια της εταιριας, για ...για ...για πολλα για ακομα και οσοι το περνουν ΜΟΝΟ για να κανουν φιγουρα ειναι οι αληθινα χαμενοι και αυτοι που τους πειραζει οταν ακουν τα παραπανω, ολοι οι αλλοι πρεπει να απαντουν: οταν πας ομονοια φερε μου και τσιγαρα... Παράθεση ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Γραφτηκε οτι η Ανονιμο φτιακτηκε απο παλιους τεχνιτες της Πανεραι κλπ κλπ. Αυτο που μου προκαλει απορια ειναι το εξης: Γιατι η Ανονιμο που εχει τους παλιους τεχνικους της Πανεραι βγαζει τους δικους της μηχανισμους και η Πανεραι οχι? Πως οι τεχνικοι αυτοι απεκτησαν αυτη την εμπειρια? Σημειωση: θεωρω οτι η Ανονιμο βγαζει δικους της μηχανισμους, αν οχι ζητω συγνωμη για την ερωτηση. Τι να βγαλει ρε Κυριακο; Ουτε το σκυλο τους βολτα δεν μπορουν να βγαλουν αυτοι. ΕΤΑ χρησιμοποιουν. Μη με φορτωνεις τωρα. :) Εβγαλαν και PVD τωρα. Μιλαμε αν αεριστει η Πανεραι θα το κανουν και αυτοι. Αντε, κατεβα Αθηνα να τα πουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Μια ακομα ερωτηση, τι κανει ενα μηχανισμο αξιοπιστο? τι κανει ενα ρολοι θρυλικο μοντελο? (χωρις να περνουμε υποψιν μας το σχεδιο). Μπορει μια οποιανδηποτε εταιρια να αντιγραψει μηχανισμους αλλης εταιριας η' ολοι οι μηχανισμοι ειναι μοναδικοι και πατενταρισμενοι? Τι σε επιασε βραδυατικα; Εξαρση; Αξιοπιστος σαν αντοχη βγαινει με το χρονο. Σαν ακριβεια με τις μετρησεις. Συνηθως αν ειναι COSC certified ειναι και αρκετα ακριβης. Θρυλικο το κανει ο κοσμος ειτε της ωρολογοποιιας για κατι το σημαντικο-καινοτομικο που παρουσιαζει, ειτε ο απλος χρηστης γιατι το αγοραζει πολυ. Εξαλλου τα ρολογια φτιαχνονται για το κοσμο σαν εσενα και εμενα και οχι για τους ειδημονες. Με αυτους θα ειχαν φαληρησει οι εταιρειες. Το Σεικο5 ας πουμε ειναι θρυλος και κοστιζει 100 ευρω. Οσο για πατεντες, μπορουν να πατενταρουν καποια ειδικη κατασκευη μεσα στο μηχανισμο, μια γεφυρα πχ, αλλα κατα κανονα ολοι οι μηχανισμοι μοιαζουν μεταξυ τους. Η Πανεραι εχει ακομα πατενταρει και το κουμπωμα στο πλαι με το λεβιεδακι. Σαχλαμαριτσες τα βρισκω αυτα, πιο πολυ για εντυπωσιασμο τα κανουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 προτείνω να γίνει συνάντηση μεταξύ redcon ghostdoc kai dimatha στανταρ θα ήθελα να δω αυτούς τους τύπους απο κοντά και να γίνουν φίλοι κοιτόντας ο ένας τον άλλο άβολα, γι αυτά που έχουνε πει εδώ είστε και οι 3 πολύ καλοί επάνω στις γνώσεις σας ας κανονίσουμε συνάντηση για καμιά αθήνα παίδες ανυπομωνώ, παρακαλώ να μη σβηστεί το θέμα μου γιατί πρεπει να γίνει συνάντηση μεταξύ μας οποιος μπορει και θέλει είναι ευπρόσδεκτος είτε έχει είτε όχι ρολόι megalos gerolykos πιστεύω εσείς να μη λείπετε Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 @georgehh μετα απο το pm του redcon δε προκειται να τον συνταντησω ποτε απο κοντα και φυσικα ουτε φιλο μου γινεται να τον κανω. το ατομο ειναι εντελος εκτος τοπου και χρονου, πιστευει οτι ειμαι καποιος αλλος καταρχας τον οποιο τον αποκαλει διαφορα, το ιδιο πιστευει και ο ghostdoc, λεει οτι πηγα ροδο και ξαναρθα κτλ και με περναει μαλλον για τον marketer, εχει ξαναειπωθει οτι ειμαι ο marketer, ειμαι ο dimatha, Δημητρης και ειμαι απο ροδο. ουτε ξερω τον marketer ουτε κανεναν απο το φορουμ εκτος τον vsk που μου ειπε για το φορουμ ο οποιος ομως ευτυχως δε με υποστιριξε ποτε γιατι θα τον εμπλεκατε και αυτον και θα του σερνατε διαφορα. παντος σιγουρα καποιοι εδω μεσα γνωριζονται, υποστιριζει ο ενας τον αλλο αλλα και αγοραζει ρολογια ο ενας απο τον αλλο απ'οτι καταλαβα. καποιοι μαλιστα ειναι αντιπροσωποι εταιριων και προωθουν τα δικα τους ρολογια. τους παρακαλω να μη μου ξαναστειλουν pm για συνεργασια στη ροδο, δεν ειμαι ουτε αντιπροσωπος εταιριας ουτε ασχολουμε με το εμποριο των ρολογιων, ειμαι απλα fun. σου παραθετω και το pm του redcon: re malaka niko eisai kseftilas kai an se do tha se ftyso. eisai karagiozis megalos. an den eisai sorry alla mallon esy eisai. stis 31/12 emathes to myphone re sy rodie? παντος ευτυχως για τον redcon που δεν ειμαι ο νικος γιατι μαλλον θα την ειχε ασχημα απο τον νικο. @redcon και απο ποτε αρχισε η panerai να κανει σαχλαμαριτσες για εντυπωσιασμο πατενταροντας το λεβιεδακι του κουμποματος στο πλάι? μην αρχισεις να τη ξεφτελιζεις τωρα. εχω γραψει και σε παλαιοτερο ποστ οτι ειναι η μονη μαζι με την JL προσφατα, που εχουν ενα διαφορετικο τροπο στεγανοποιησης της κορονας και μπραβο τους για αυτο. ολοι οι αλλοι φτιαξαν την ιδια βιδωτη κορονα βαση της κατασκευης που παρουσιασε πρωτη η ρολεξ. τωρα το ποσο πρακτικο και αξιοπιστο ειναι το καθε συστημα εχει δειξει η ιστορια. παλια ειχε και η Mido ενα διαφορετικο συστημα στεγανοποιησης με φελο! δυστηχως πληρης αποτυχια, οτι διαφορετικο υπαρχει δε σημαινει οτι ειναι και πιο καλο επειδη απλα ειναι διαφορετικα κατασκευασμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolykos Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 @georgehh μετα απο το pm του redcon δε προκειται να τον συνταντησω ποτε απο κοντα και φυσικα ουτε φιλο μου γινεται να τον κανω. το ατομο ειναι εντελος εκτος τοπου και χρονου, πιστευει οτι ειμαι καποιος αλλος καταρχας τον οποιο τον αποκαλει διαφορα, το ιδιο πιστευει και ο ghostdoc, λεει οτι πηγα ροδο και ξαναρθα κτλ και με περναει μαλλον για τον marketer, εχει ξαναειπωθει οτι ειμαι ο marketer, ειμαι ο dimatha, Δημητρης και ειμαι απο ροδο. ουτε ξερω τον marketer ουτε κανεναν απο το φορουμ εκτος τον vsk που μου ειπε για το φορουμ ο οποιος ομως ευτυχως δε με υποστιριξε ποτε γιατι θα τον εμπλεκατε και αυτον και θα του σερνατε διαφορα. παντος σιγουρα καποιοι εδω μεσα γνωριζονται, υποστιριζει ο ενας τον αλλο αλλα και αγοραζει ρολογια ο ενας απο τον αλλο απ'οτι καταλαβα. καποιοι μαλιστα ειναι αντιπροσωποι εταιριων και προωθουν τα δικα τους ρολογια. τους παρακαλω να μη μου ξαναστειλουν pm για συνεργασια στη ροδο, δεν ειμαι ουτε αντιπροσωπος εταιριας ουτε ασχολουμε με το εμποριο των ρολογιων, ειμαι απλα fun. σου παραθετω και το pm του redcon: re malaka niko eisai kseftilas kai an se do tha se ftyso. eisai karagiozis megalos. an den eisai sorry alla mallon esy eisai. stis 31/12 emathes to myphone re sy rodie? παντος ευτυχως για τον redcon που δεν ειμαι ο νικος γιατι μαλλον θα την ειχε ασχημα απο τον νικο. @redcon και απο ποτε αρχισε η panerai να κανει σαχλαμαριτσες για εντυπωσιασμο πατενταροντας το λεβιεδακι του κουμποματος στο πλάι? μην αρχισεις να τη ξεφτελιζεις τωρα. εχω γραψει και σε παλαιοτερο ποστ οτι ειναι η μονη μαζι με την JL προσφατα, που εχουν ενα διαφορετικο τροπο στεγανοποιησης της κορονας και μπραβο τους για αυτο. ολοι οι αλλοι φτιαξαν την ιδια βιδωτη κορονα βαση της κατασκευης που παρουσιασε πρωτη η ρολεξ. τωρα το ποσο πρακτικο και αξιοπιστο ειναι το καθε συστημα εχει δειξει η ιστορια. παλια ειχε και η Mido ενα διαφορετικο συστημα στεγανοποιησης με φελο! δυστηχως πληρης αποτυχια, οτι διαφορετικο υπαρχει δε σημαινει οτι ειναι και πιο καλο επειδη απλα ειναι διαφορετικα κατασκευασμενο. τελικα σιγα σιγα αρχιζουν και πεφτουν οι μασκες...για να δουμε τι θα δουμε...εγω δεν ξερω πολλα πολλα αλλα στη συναντηση θα παω αυτο το σκ στην Αθηνα, για να δουμε ποιοι θα ερθουν και τι θα πουν. Αλλο ανωνυμια πισω απο ψευδονυμα και αλλο προσωπο με προσωπο. Για να δουμε τι θα δουμε τελικα... Παράθεση ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 εγώ πάντως είμαι μέσα για το σαββατοκύριακο και παρακαλώ να έρθουν όσοι μπορουν και κυρίως οι ειδήμονες απο κοντά, είναι διαφορετικά πιστεύω να συζητήσουμε πολιτισμένα και να γνωριστούμε Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marketer Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 2ον: 6 ανακριβειες μεσα σε ενα μονο ποστ, μαλλον ειναι ρεκορ για το φορουμ και εναν "γνωστη" οπως εσυ ! Επιτηδες το κανεις ή κατα λαθος ;-) α) "Για να ανεβασει το κυρος της" : δεν ειναι απαραιτητο, παρα πολλες εταιρειες είναι εγκυρες και χωρις in house movements β)"Ανεθεσε στα μεγαθηρια να της φτιαξει μια μηχανη": μπορεις να το αποδείξεις; Μπα.... Απλα πεταμε το καρφι μας κι οποιον παρει ο χαρος.. γ)"ξαφνικα αποκτησαν την τεχνογνωσία να το κανουν"; τωρα ωριμασαν οι συνθηκες και απεκτησαν τα αναγκαια κεφαλαια, την τεχνογνωσία την είχαν εδω και δεκαετιες, μηπως θα τους κατηγορησεις και για το οτι ηταν μικρη οικονομικα αλλα μεγαλη σε ολες τις αλλες παραμετρους;Σε εχω ικανο.. δ)"Διαλεξτε μια εταιρεία σαν την Anonimo η οποια εχει σαφως μεγαλυτερο κυρος αφου στεκεται στα ποδια της":αυτό αυτο θα το χαρακτηρισω ως best μαργαριταρι για την 1η βδομαδα του 2006! Ο Mr Zei καταλαβε το μεγεθος της μαμακιας του να πουλησει ένα αληθινο διαμαντι της ωρολογοποιίας και προσπαθησε εκμεταλλευτει την παγκοσμια στροφη στα military μεγαλα ρολογια ιδρυοντας ενα κακεκτυπο της panerai με ισως τις ασχημοτερες κασες και καντραν της ιστορίας :-) Μαζεψε τα απομειναρια δηλαδη της Panerai και βουαλα, Anonimo!! ε)"η παρουσιαση νεω μοντελων γινεται για λογους επιβιωσης": μαλλον δε σου περασε απο το μυαλο ότι γίνεται και επειδη μια εταιρεία εχει πολλά να πει ή επειδη οι σχεδιαστες της εχουν δημιουργικη φαντασια ή επειδη ο κοσμος διψαει για αυτην ή επειδη σεβεται τους φιλους της και δεν επαναπαυεται σε μια κασα 800 χρονια βλεπε ρόλεξ στ) "αν ειχατε μια εταιρια η οποια εφτιαχνε κατι, συνεχεια το ιδιο πραγμα καποια στιγμη δε θα το βαριοντουσαν οι καταναλωτες και δε θα το επαιρνε κανεις ποια για να μπορει να πουλαει συνεχεια και μαλιστα με τοσο καλους ρυθμους θα πρεπει μαλλον να ειναι κατι το πολυ καλο και ξεχωριστο": οχι δε θα το βαριοντουσαν γιατι το μεγαλυτερο ποσοστο των καταναλωτων ρολογιων ειναι ακριβως αυτο, καταναλωτες, όχι ψαγμενοι. Αυτο ακριβως δεν κανει η ρολεξ τοσα χρονια και καταφερε με το φοβερο της (το παραδεχομαι) μαρκετινκ να κατευθυνει οσους εχουν 5 φραγκα στην τσεπη τους στη στανη της; Καποτε ηταν πολυ μεγαλη εταιρεία, τωρα είναι απλως μεγαλη εταιρεία αλλα και χορτόσουπα.. ζ)"γιαυτο και παραμενει ανικητη και αυτονομη εδω και εναν αιωνα": μπορείς να ξυπνησεις απο το ληθαργο, αλλαξαμε αιώνα , αναγκες και επιθυμιες :-) δ)"Διαλεξτε μια εταιρεία σαν την Anonimo η οποια εχει σαφως μεγαλυτερο κυρος αφου στεκεται στα ποδια της":αυτό αυτο θα το χαρακτηρισω ως best μαργαριταρι για την 1η βδομαδα του 2006! Ο Mr Zei καταλαβε το μεγεθος της μαμακιας του να πουλησει ένα αληθινο διαμαντι της ωρολογοποιίας και προσπαθησε εκμεταλλευτει την παγκοσμια στροφη στα military μεγαλα ρολογια ιδρυοντας ενα κακεκτυπο της panerai με ισως τις ασχημοτερες κασες και καντραν της ιστορίας :-) Μαζεψε τα απομειναρια δηλαδη της Panerai και βουαλα, Anonimo!! 1: Pou katalaves oti o Dino Zei ekane mamakia? 2: Pali milas gia ton euato sou kai kala kaneis, alla giati milas toso asxima gia tin Anonimo? Asximes kases, malista oi pio asximes ston kosmo kai kantran tis istorias. Poli megali kakia gia tin Anonimo pou exei tosa koina me tin Panerai, den tha eprepe na exeis kapio sevasmo mias kai kapote eixan kai to idio afentiko kai tous idious mixanikous pou kataskevazoun ta omorfa Panerai. Giati tosi kakia arage??? :( ;) Esi pou eisai anoixtos kai thetikos, vevaia mou aresei kai to apolamvanw pou niwtheis etsi me ta Anonimo, me anevazei..... Παράθεση Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν. Κωνσταντίνος Π. Καβάφης http://www.eclipse.co.uk/mbs/Diver_logo-web_page_GIF_1a.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Οφείλω να παραδεχτώ οτι μέσα από την "μάχη" μαθαίνω και κάποια πράγματα για τις εταιρείες την ιστορία τους και τα ρολόγια , ταπεινά λοιπόν εγώ θέλω να ρωτήσω , που τα μαθαίνετε όλα αυτά υπάρχει/ουν κάποιο/α περιοδικό/α ξένα ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 είσαι ήδη εκτός ΟΠΧ...το αν γέρνω προς την μία ή την άλλη είναι θέμα άλλων να το κρίνουν και όχι δικό σου...προς το παρόν συμμορφώσου λοιπόν με τους ΟΠΧ , που έχεις ήδη αποδεχτεί με την εγγραφή σου στο φόρουμ... ειλικρινά δεν γνωρίζω σε τι αναφέρεσαι , αλλά μιας και πέταξες το υπονοούμενο θα φροντίσω να μάθω... Καλά σοβαρολογείς ; Ειμαι ήδη εκτος ΟΠΧ, αναφερεσαι προσωπικα στο άτομο μου και δε μπορώ κι όλας να κρινω ότι λες ; Χμ , λίκνο της Δημοκρατίας το φόρουμ σας.. ευτυχως υπαρχουν και φωτεινες εξαιρέσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 @georgehh μετα απο το pm του redcon δε προκειται να τον συνταντησω ποτε απο κοντα και φυσικα ουτε φιλο μου γινεται να τον κανω. το ατομο ειναι εντελος εκτος τοπου και χρονου, πιστευει οτι ειμαι καποιος αλλος καταρχας τον οποιο τον αποκαλει διαφορα, το ιδιο πιστευει και ο ghostdoc, λεει οτι πηγα ροδο και ξαναρθα κτλ και με περναει μαλλον για τον marketer, εχει ξαναειπωθει οτι ειμαι ο marketer, ειμαι ο dimatha, Δημητρης και ειμαι απο ροδο. ουτε ξερω τον marketer ουτε κανεναν απο το φορουμ εκτος τον vsk που μου ειπε για το φορουμ ο οποιος ομως ευτυχως δε με υποστιριξε ποτε γιατι θα τον εμπλεκατε και αυτον και θα του σερνατε διαφορα. παντος σιγουρα καποιοι εδω μεσα γνωριζονται, υποστιριζει ο ενας τον αλλο αλλα και αγοραζει ρολογια ο ενας απο τον αλλο απ'οτι καταλαβα. καποιοι μαλιστα ειναι αντιπροσωποι εταιριων και προωθουν τα δικα τους ρολογια. τους παρακαλω να μη μου ξαναστειλουν pm για συνεργασια στη ροδο, δεν ειμαι ουτε αντιπροσωπος εταιριας ουτε ασχολουμε με το εμποριο των ρολογιων, ειμαι απλα fun. σου παραθετω και το pm του redcon: re malaka niko eisai kseftilas kai an se do tha se ftyso. eisai karagiozis megalos. an den eisai sorry alla mallon esy eisai. stis 31/12 emathes to myphone re sy rodie? παντος ευτυχως για τον redcon που δεν ειμαι ο νικος γιατι μαλλον θα την ειχε ασχημα απο τον νικο. @redcon και απο ποτε αρχισε η panerai να κανει σαχλαμαριτσες για εντυπωσιασμο πατενταροντας το λεβιεδακι του κουμποματος στο πλάι? μην αρχισεις να τη ξεφτελιζεις τωρα. εχω γραψει και σε παλαιοτερο ποστ οτι ειναι η μονη μαζι με την JL προσφατα, που εχουν ενα διαφορετικο τροπο στεγανοποιησης της κορονας και μπραβο τους για αυτο. ολοι οι αλλοι φτιαξαν την ιδια βιδωτη κορονα βαση της κατασκευης που παρουσιασε πρωτη η ρολεξ. τωρα το ποσο πρακτικο και αξιοπιστο ειναι το καθε συστημα εχει δειξει η ιστορια. παλια ειχε και η Mido ενα διαφορετικο συστημα στεγανοποιησης με φελο! δυστηχως πληρης αποτυχια, οτι διαφορετικο υπαρχει δε σημαινει οτι ειναι και πιο καλο επειδη απλα ειναι διαφορετικα κατασκευασμενο. Δεν ειπα ότι πιστευω ότι είσαι καποιος αλλος, απο που αντλεις αυτα τα αυθαίρετα συμπερασματα; Αρχίζω και αμφιβαλλω αν διαβαζεις τα ποστς ή όχι. Δε γνωρίζομαι με ΚΑΝΕΝΑ, θα ηθελα πολυ να γνωριστώ με πολλους ακόμη και με τους εχθρικα διακειμενους ΄, θα είχε ενδιαφέρον. Το ίδιο θα πρεπε να κανεις και συ φίλε αλλα ο εγωισμος σου υπερεχει, είναι βεβαιο ότι και χωρις το μηνυμα παλι δε θα μπορουσες να κανεις την αναγκαια υπερβαση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 δ)"Διαλεξτε μια εταιρεία σαν την Anonimo η οποια εχει σαφως μεγαλυτερο κυρος αφου στεκεται στα ποδια της":αυτό αυτο θα το χαρακτηρισω ως best μαργαριταρι για την 1η βδομαδα του 2006! Ο Mr Zei καταλαβε το μεγεθος της μαμακιας του να πουλησει ένα αληθινο διαμαντι της ωρολογοποιίας και προσπαθησε εκμεταλλευτει την παγκοσμια στροφη στα military μεγαλα ρολογια ιδρυοντας ενα κακεκτυπο της panerai με ισως τις ασχημοτερες κασες και καντραν της ιστορίας :-) Μαζεψε τα απομειναρια δηλαδη της Panerai και βουαλα, Anonimo!! 1: Pou katalaves oti o Dino Zei ekane mamakia? 2: Pali milas gia ton euato sou kai kala kaneis, alla giati milas toso asxima gia tin Anonimo? Asximes kases, malista oi pio asximes ston kosmo kai kantran tis istorias. Poli megali kakia gia tin Anonimo pou exei tosa koina me tin Panerai, den tha eprepe na exeis kapio sevasmo mias kai kapote eixan kai to idio afentiko kai tous idious mixanikous pou kataskevazoun ta omorfa Panerai. Giati tosi kakia arage??? :( ;) Esi pou eisai anoixtos kai thetikos, vevaia mou aresei kai to apolamvanw pou niwtheis etsi me ta Anonimo, me anevazei..... 1. Ειναι ηλίου φαεινότερο!! Την πουλησε(δηλαδη αρχιμετοχος ηταν για την ακριβεια) ακριβως λιγο πριν γίνει το μεγαλο μπαμ. Γιατί νομιζεις ότι την πήρε η ριστσμοντ; Αν δεν ειχε δει το μεγιστο βεληνεκες της θα προχωρουσε σε μια τετοια κινηση να τη βαλει διπλα σε μεγαθηρια οπως η vacheron; Ολα τα εχει μελετημενα.Και μη μου πεις ότι εκείνη την εκανε σπουδαία θα με ζαλίσεις, απλως την πλασαρε τελεια, η ποιοτητα προυπηρχε. 2. Οπως ακριβως το λες, μιλαω για τον εαυτο μου φυσικα. Μηπως ακουσες να πω ότι ειναι οι ασχημοτερες κασες για τον διπλα; Φυσικα για μενα το λεω. Ουτε εχω κακία, απεχθεια έχω για όσους αντιγραφουν. Μολις διαπιστωσαν τη σουπερ αιγλη των military μεγαλων ρολογιών μαζεψε τους ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ (τους βασικους τους πηρε μαζι της η ρίτσμοντ) και νασου η ανονιμο. Ελπιζω να εγινα αντιληπτος. Δεν εχει πλεον κανενα κοινο, ειναι η ουρα της πανεραι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 kalhmera k kalh week se olous!!...ti egine re mages...ekana merikes meres na mpo sto thread k edo exun pesei bombes megatonon!!!..parakalo hremia...as skeftume oloi mas oti edo pera auto pu mas enonei einia h agaph gia ta rologia/orologopioia(blepontas oti arketoi exun mia tetoia gnosi...giati safos k diaforopoiountai!!!)....pisteuo loipon oti sto meeting olon ton rologadon k mhn olou tu myphone auto to weekend 8a prpeie na katsume k na coolarume kapnizontas tin pipa ths eirinis...;-) as synexisume oloi mazi auto to omorfo thread k as antalaxume gnoseis peri tu agaphmenou mas 8ematos!! p.s.: telika isxyei to 14-15/01 gia thn synantisi..k ean nai exume brei tpt meros/ora?????? Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Εγώ φοράω συνέχεια ενα DW-9550 G-Shock με BPM Counter. Αψογο ρολοι, το έχω σύρει σε τοιχους το έχω βουτήξει οπου να ναι, το έχω χτυπήσει πολύ άσχημα. Το μόνο που έχει πάθει μετά απο αυτά που τράβηξε είναι μια μικρή γρατζουνίτσα στο κέντρο της οθόνης (απο ένα ατύχημα με μηχανή που είχα μέσα σε πέτρες κλπ) Αθάνατο :P Το έχω στην γκρί-κίτρινη έκδοση http://www.g-peopleland.com/DW-9550%20BPM.htm http://www.sportuhren.co.at/images/casio_dw-9550re-9.gif Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Οφείλω να παραδεχτώ οτι μέσα από την "μάχη" μαθαίνω και κάποια πράγματα για τις εταιρείες την ιστορία τους και τα ρολόγια , ταπεινά λοιπόν εγώ θέλω να ρωτήσω , που τα μαθαίνετε όλα αυτά υπάρχει/ουν κάποιο/α περιοδικό/α ξένα ? Ευχαριστώ. @jttheogr κοιτα λιγο στο timedesign.de εκει εχει πολλα περιοδικα και βιβλια αλλα δυστηχως τα περισσοτερα στα γερμανικα. αν κατεχεις τη γλωσσα απεκτησες πλεονεκτημα. δες και στο αμαζον. αν πραγματι ξερεις γερμανικα πες μου να σου δωσω e-mail των περιοδικων για να γινεις αν θες συνδρομιτης. παντος ακομα και στα περιοδικα τα τεστ και συγκριτικα που γραφονται καποιες φορες ειναι μπαρουφες, πχ συγκριτηκο χρονογραφων, καποιο μοντελο που δεν ειχε βιδωτα κουμπια του βαλαν γι αυτο το λογο χαμηλωτερη βαθμολογια απο τα αλλα που ειχαν. το μοντελο ηταν ομως pilot και φυσικα δεν πρεπει να εχει βιδωτα κουμπια, ενα pilot με βιδωτα κουμπια ειναι πλεονεκτημα και οχι μειωνεκτημα. πρεπει να αποκτησεις σφαιρικο κρητικο τροπο σκεψεις και οχι μονοδρομο. βλεπεις καθε ρολοι πρεπει να το κρινουμε για το λογο που εχει κατασκευαστει και τις αναγκες που του ζητουνται να καληψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Εγώ φοράω συνέχεια ενα DW-9550 G-Shock με BPM Counter. Αψογο ρολοι, το έχω σύρει σε τοιχους το έχω βουτήξει οπου να ναι, το έχω χτυπήσει πολύ άσχημα. Το μόνο που έχει πάθει μετά απο αυτά που τράβηξε είναι μια μικρή γρατζουνίτσα στο κέντρο της οθόνης (απο ένα ατύχημα με μηχανή που είχα μέσα σε πέτρες κλπ) Αθάνατο :P Το έχω στην γκρί-κίτρινη έκδοση http://www.g-peopleland.com/DW-9550%20BPM.htm http://www.sportuhren.co.at/images/casio_dw-9550re-9.gif @ghostoc μια απορεια που εχω ακομα. εστω και το πρωτο μηχανικο ρολοι ηταν κατασκευασμενο στην ιταλια, ή ακομα και το πρωτο εκρεμες ή το πρωτο φωρητο, τσεπης, χειρος, marine chronometer, αυτοματο, quarz κτλ αληθεια τι σχεσει θα ειχε αυτο με την πανεράι? θα εδιχνε οτι η πανεράι αντιπροσωπευει και κουβαλάει όλη την ιστορια και παραδωση της ιταλικης ωρολογοποιηας? οσο για τα μεγαλα ποστ μου που τα βρισκεις βαρετα και πολυ εκτενει σε αναλυση που κουραζουν πρεπει να ξερεις οτι και τα βιβλια ρολογιων ειναι συνηθως μεγαλα και εκτενος γραμμενα με πολλες λεπτομέριες, αν εσενα αυτο σε κουραζει και μπορεις με τις 5 λεξεις μιας διαφημισεις και της 15 γραμμες απο μια μπροσουρα να καταλαβεις τα παντα για ενα ρολοι μπραβο σου, εγω δεν εφτασα ακομα σε αυτο το επιπεδο. τωρα για το οτι προμηθευει ρολογια στο πολεμικο ιταλικο ναυτικο πιστευω ειναι λογικο αφου υπηρχε ιταλικη εταιρια να διαλεξουν αυτην, οπως η γερμανικη αστυνομια εχει γερμανικα αυτοκινητα και μηχανες κτλ θα θεωρουσα παντος πιο σπουδαιο το οτι η breitling προμηθευει ρολογια στην πολεμικη αεροπορια διαφορων χωρων ή τη fortis σε ρωσικες και κινεζικες διαστημικες αποστολες. οι γερμανοι οπως ηταν λογικο διαλεξαν τη sinn αφου ειναι γερμανικη εταιρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 η παραθεση του μηνυματος του leosedf εγινε κατα λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolykos Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 kalhmera k kalh week se olous!!...ti egine re mages...ekana merikes meres na mpo sto thread k edo exun pesei bombes megatonon!!!..parakalo hremia...as skeftume oloi mas oti edo pera auto pu mas enonei einia h agaph gia ta rologia/orologopioia(blepontas oti arketoi exun mia tetoia gnosi...giati safos k diaforopoiountai!!!)....pisteuo loipon oti sto meeting olon ton rologadon k mhn olou tu myphone auto to weekend 8a prpeie na katsume k na coolarume kapnizontas tin pipa ths eirinis...;-) as synexisume oloi mazi auto to omorfo thread k as antalaxume gnoseis peri tu agaphmenou mas 8ematos!! p.s.: telika isxyei to 14-15/01 gia thn synantisi..k ean nai exume brei tpt meros/ora?????? Η συναντηση δεν ειναι μονο για λιγους, ειναι για ολους. Οποτε καλο θα ηταν να γινει ΣΚ για να μπορουν ολοι να ερθουν. Ουδετερο μερος θεωρω το κεντρο (Αθηνα), οποτε απογευμα Σαββατο η' Κυριακη πρωι ισως? τι λετε παιδες? Αντε θα βγαλουμε και ομαδικη φορουμ φωτο. [ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μεταλικα αντικειμενα στο χωρο συναντησης ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ. θα υπαρχει μεταλικος ανιχνευτης - για οσους καταλαβαν καταλαβαν....χαχαχαχαχα] Παράθεση ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 xaxaxaax....metal detector...k xoris gantia tu box etsi??!!?!?...ennoeitai file mu,exalou auto to eipa k ego...mesa loipon....ante ante na to organosume k na mhn meinei sto flou.....;-)))))))))) Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 kalhmera k kalh week se olous!!...ti egine re mages...ekana merikes meres na mpo sto thread k edo exun pesei bombes megatonon!!!..parakalo hremia...as skeftume oloi mas oti edo pera auto pu mas enonei einia h agaph gia ta rologia/orologopioia(blepontas oti arketoi exun mia tetoia gnosi...giati safos k diaforopoiountai!!!)....pisteuo loipon oti sto meeting olon ton rologadon k mhn olou tu myphone auto to weekend 8a prpeie na katsume k na coolarume kapnizontas tin pipa ths eirinis...;-) as synexisume oloi mazi auto to omorfo thread k as antalaxume gnoseis peri tu agaphmenou mas 8ematos!! p.s.: telika isxyei to 14-15/01 gia thn synantisi..k ean nai exume brei tpt meros/ora?????? Μπραβο ρε συ! Ωραια τα λες. Καλωσηρθες και παλι. Δυστυχως δε θα μπορεσω να παρεβρεθω λογω αποστασης και υποχρεωσεων, στο μελλον ομως να επιδιωξουμε γενικη συναξη πιο οργανωμενα για να τα πουμε και να τα πιουμε ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts