Jump to content

gerolykos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    158
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

gerolykos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. να κατι που πολλοι δεν το καταλαβαινουν και "τσιμπανε", εδω κανουμε πλακα και γελαμε πραγματικα. Οι περισοτεροι μιλαμε μεταξυ μας στο τηλεφωνο και αστειευομαστε για τα ρολογια, δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα φυσικα. Απλως μερικοι ψαρωνουν και νομιζουν οτι τσακωνομαστε. Οπως ειπε και ο vsk τερμα τα γιδια και τα προβατα γιατι οι περισοτεροι το παρεξηγησαν.
  2. ok ρωταω εγω λοιπον, ειναι αληθεια αυτα που ειπε ο μαρκετιρ?
  3. εγω απο τοτε που πηρα το SD δεν το εχω βγαλει απο το χερι μου και μαλλον σε καποια χρονια θα το κανει μονο ο παπας...η φιλη μου ομως αγοραζει ρολογακια σε διαφορετικα χρωματα μονο και μονο για να πηγαινουν τα λουρακια τους με τα ρουχα που φοραει...θυμιζει κατι αυτο? αχ καλε νααααιιιιιιι!!!!
  4. το νιβα παντος ειναι σκυλι...και ας πει καποιος το αντιθετο.
  5. ωραιο ρολοι, να το χαιρεσαι...
  6. quartz? ok σαν quartz ειναι ντροπη αλλα μιλαμε για quartz με αγκυρα, μπαλανς, αντιμαγνητικο και ρυθμιση ακριβειας....για πες μου ενα παρομοιο ρολοι quartz??? προφανως το εχει και η πανεραι αλλα οταν πουληθηκε γιατι πηγαινε καλα...:p ξεχασαν τα σχεδια στο δρομο, γιατι εκει εγινε η συμφωνια!!! παντως καλο ειναι και το ντιζαιν της πανεραι αλλα μου φαινοντε ολα ιδια ρε συ....πως δεν βλεπω τον διαφορετικο σχεδιασμο τους? http://img90.imageshack.us/img90/5519/panerai015yu.jpg http://img65.imageshack.us/img65/4415/panerai029yj.jpg http://img90.imageshack.us/img90/394/panerai038hk.jpg http://img90.imageshack.us/img90/563/panerai040ih.jpg http://img90.imageshack.us/img90/7360/panerai052ah.jpg http://img90.imageshack.us/img90/2439/panerai064hq.jpg καλα και αυτοι σαν την ρολεξ? ολα τα ρολογια ιδια? ευτυχως που η ρολεξ δεν συναρμολογει ρολογια και τα κατασκευαζει ολα απο την αρχη ΜΟΝΗ της. Εχουν κανει και κατι καινοτομιες αλλα τι να λεμε τωρα ...? παλιορολογα, ας δουμε καμια αλλη φασον μαρκα...
  7. πας http://www.imageshack.us/ τις ανεβαζεις και μετα κανεις αντιγραφη το λινκ και το ποσταρεις στο φορουμ.
  8. ειδες τι κανει το photoshop? παλια εξαφανιζε ελιες και τωρα βαζει μηδενικα :tease: :tease:
  9. ευτυχως που τα ρολεξ φτανουν μονα τους στα 1000 μετρα και δεν χρειαζεται να μπουν σε ιταλικα υποβρυχια για να το κατορθωσουν :w00t: :tease:
  10. καλως ηρθες φιλε στο φτωχικο μας. Καταρχην για πιο λογο το θελεις το ρολοι? για καθε μερα? για βραδακι? για παραλια? για κυριλε? για αθλητικες δραστηριοτητες? υπαρχουν πολλα διαφορετικα ρολογια για ολες αυτες τις δραστηριοτητες, υπαρχει ομως ΜΟΝΟ ενα που τα κανει ολα... ROLEX SEADWELLER!!!! :D :D διαβασε τα παρακατω και θα καταλαβεις, τιμη αντιπροσωπειας 4200 περιπου, απο εκει και περα οτι κοψεις και πιστεψε με μπορεις να κοψεις αρκετα.;) http://www.rolexreferencepage.com/ http://bjsonline.com/watches/articles/0005.shtml http://www.rolexreferencepage.com/seadwellerreview.html
  11. κοιτα αυτο δεν ειναι θεμα του φορουμ μας αλλα ας βγει καποιος να μου πει οτι δεν ξοδευει για την γυναικα του, θα ειναι Ο ψευτης. Για ολες τις γυναικες πληρωνουμε, απλως τις π@@@@νες τις πληρωνεις για να σου κατσουν ενω τις "αλλες" για να μην σου φυγουν...;)
  12. εχεις δικιο, τελικα τα ρολογια ειναι οπως οι γυναικες, μπορει να εχεις μπλεξει με πολλες αλλα στο τελος παντρευεσε αυτη που πραγματικα εμπιστευεσε...no compromises!!!
  13. επομενο meeting ??? τι ειναι αυτο? δεν βλεπω ανταποκριση στο θεμα, και ημερομηνιες μπηκαν και ποστ εγιναν αλλα κουφης παιδι...χαχανιζει!
  14. :D πολυ καλοοοο :D να το χαρεις!!! εστω και σε ευθεια.
×
×
  • Create New...