Jump to content

Συζήτηση για ρολόγια

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φθηνό δεν το λες, αλλά δεν είναι και τα 240€ που σου ζητάνε εδώ.

Επίσης είναι από Γαλλία, οπότε δεν έχεις φόβο για τελωνεία και άλλα τέτοια.

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F263530735265

Επίσης μιλα και με το παλικάρι εδώ, ο οποίος κάνει πολλές μοντιφες στα σεικο και μπορεί κάτι να έχει κατά νου.

https://www.monsterwatches.nl

Όσο για την τιμή της εδώ αντιπροσωπείας, το αφήνω ασχολιαστο.

Στάλθηκε από το Pocophone F1

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το έχω δει αυτό, το πρόβλημα είναι ότι το part number του δημου μου είναι 8706-1436 ενώ κ το είναι 35. Γράφει ότι είναι για seiko stargate δεύτερης γεννιάς, αλλά ο κωδικός απ ότι ξέρω αφορά το χρώμα. Εμένα είναι όλο το ρολόι μαύρο. Το 35 είναι για το ασημί. Αν και δεν φαίνεται να έχει κάποια διαφορα, δεν ξέρω αν πρέπει να το ρισκάρω. Ψάχνω και στα φορουμ μήπως το βρω μεταχειρισμενο, δίχως αποτέλεσμα.

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα και καλη χρονια!Ειμαι οπαδος των seiko και εχω στην κατοχη μου ενα seiko Chronograph SSB239P1 και ενα Seiko Premier Perpetual SNQ145P1.

Επισης εχω στην κατοχη μου αλλα 3 seiko κληρονομια απο τον πατερα μου,vintage μπορω να πω και θα ηθελα να σας γραψω τους κωδικους ωστε να μου πειτε καποια στοιχεια και πληροφοριες η που μπορω να βρω πληροφοριες για αυτα,οπως που θα μπορεσω να τα επαναφερω σε αριστη κατασταση!

Ευχαριστω πολυ!

1)seiko 5 6119-8070 932698 japan a.(πιστευω οτι ειναι αρκετα παλιο).

2)seiko 5 7s26-02f0 a4 wp.

3)seiko 5 7123-8510 -p a1

• 2 weeks later...

Καλησπερα σας ! Μόλις πούλησα ένα Apple Watch 4 και μετά από κάποια χρόνια στα smartwatches είπα να γυρίσω σε κάτι πιο κλασικό ...

Επειδή ταξιδεύω παρά πολύ σε όλο τον πλανήτη ψάχνω για λύση που το ρολόι θα μπορεί να αλλάζει την ώρα αυτόματα παντού .

Λογικά κάτι με gps και όχι μόνο ραδιοσυχνότητες .

Έχετε κάτι να μου προτείνετε ;;

Είδα κάποια g shock των 1000+€ αλλά δεν τα βρίσκω ετοιμοπαράδοτα

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Live now , stop thinking yesterday and tomorow...

Παιδιά έχω ένα αυτόματο ρεπλικα Rolex GMT master 2. Χάνει περίπου 15 δευτερόλεπτα τη μέρα...

Μπορώ να το πάω κάπου για ρύθμιση η γενικά έτσι είναι τα αυτόματα με βιδωτη κορώνα;

Γνωρίζετε αν μπορώ σε κάποιο κατάστημα που πουλάει ρολόγια να πάω για να μου κάνουν μία ακόμη τρύπα, ή δεν γίνεται κάτι τέτοιο στα λουράκια των ρολογιών, όπως κάνουμε στις ζώνες για παράδειγμα;

:cool: - δεν εχει γαζι ´η καποια αλλη επεξεργασια η τρυπα απο το λουρακι, το εργαλειο που ανοιγουν τρυπες στισ ζωνες μια χαρα κανει

αμα δεν εχει τοσο λεπτη τρυπα που θες εχουν οι τσαγκαρηδες σουβλι να στην κανουν (μπρος-πισω να μην μεινει ξεφτισμα) και δεν θα καταλαβεις διαφορα απο την εργοστασιακη (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

• 3 weeks later...
Αγόρασα το παρακάτω ρολόι αυτή την εβδομάδα.

Ήταν έρωτας με την 1η ματιά! :D

Πολύ ωραίο!! με γειά!!

πόσο πήγε και από πού?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Πολύ ωραίο!! με γειά!!

πόσο πήγε και από πού?

Σε ευχαριστώ!

114 το ρολόι + 4 ευρώ τα μεταφορικά, από το timezero.gr

Σε ευχαριστώ!

114 το ρολόι + 4 ευρώ τα μεταφορικά, από το timezero.gr

Μια χαρά και η τιμή. :)

Εξαιρετικό το bambino, έχω και εγώ στο πρόγραμμα να αγοράσω ένα.

Ποια έκδοση του σου αρέσει γενικότερα περισσότερο και ποιο σκέφτεσαι να αγοράσεις;

Εμένα η version 2. :)

Ποια έκδοση του σου αρέσει γενικότερα περισσότερο και ποιο σκέφτεσαι να αγοράσεις;

Μπηκα και τα ειδα, θα αγοραζα το v4 , το χρυσο με το μαυρο καντραν.

Αυτό

https://www.amazon.com/Orient-Bambino-Japanese-Automatic-Stainless/dp/B01N5RFHLF/ref=owo_wa?_encoding=UTF8&smid=ATVPDKIKX0DER

λογικά θα χτυπήσω, απλά επειδή θέλω να πάρω και το Oris Big Crown Pointer Date συνέχεια το αφήνω.

مفاجأة

• 4 months later...

Καλησπέρα..τι γνώμη έχετε για αυτό;;

https://www.skroutz.gr/s/11871510/Hugo-Boss-Navigator-Chrono-1513494.html#

Καλύτερα να πάρεις κάτι από μια μάρκα που ασχολείται αποκλειστικά με ρολόγια σε αυτα τα λεφτά πχ citizen, orient, seiko, casio.

Θα ψάξω απλά αυτό μου έκανε το κλικ αισθητικά να πω την αλήθεια,δεν είμαι φαν των ρολογιών αλλά ήθελα να πάρω ένα μέχρι 150€ και μου άρεσε αυτό.

Το ξέρω αλλα αποκλείεται να μη βρεις κάτι που να σου αρέσει στις μάρκες αυτές έχουν άπειρα ρολόγια. Αυτό που λέω είναι ότι με τα ίδια λεφτά θα πάρεις πολύ περισσότερο ρολόι.

Το ξέρω αλλα αποκλείεται να μη βρεις κάτι που να σου αρέσει στις μάρκες αυτές έχουν άπειρα ρολόγια. Αυτό που λέω είναι ότι με τα ίδια λεφτά θα πάρεις πολύ περισσότερο ρολόι.

Ωραία θα συνεχίσω το ψάξιμο λοιπόν,ευχαριστώ :)

Ποιότητα κατασκευής η μηχανή μέσα, κορώνες, μπουτον κτλπ δε συγκρίνονται με μαρκες του κιλού. Καλή αγορά.

Ευχαριστώ πολύ!!

Καλησπέρα. Εδώ και χρόνια μου καναν δωρο ενα ρολοι CARUCCI. Ξέρει κανείς είναι καλή μάκα;; Μου παρουσίασε μια βλάβη (μου παν εχει φύγει η κορωνα και δεν γυρνάνε οι δείκτες, είναι κουρδιστό αυτόματο) και ψαχνω service της εταιρείας. ξέρει κάποιος αν υπάρχει;;;

Καλησπέρα. Εδώ και χρόνια μου καναν δωρο ενα ρολοι CARUCCI. Ξέρει κανείς είναι καλή μάκα;; Μου παρουσίασε μια βλάβη (μου παν εχει φύγει η κορωνα και δεν γυρνάνε οι δείκτες, είναι κουρδιστό αυτόματο) και ψαχνω service της εταιρείας. ξέρει κάποιος αν υπάρχει;;;

αυτη την μαρκα την εχω δει σε τηλεπωλησεις στην τηλεοραση.στην ελλαδα δεν εχω δει τετοιο ρολοι σε καταστηματα.αμφιβαλλω αμα αξιζει να το φτιαξεις.

παντως μπορεις να το πας σε οποιονδηποτε ρολογα και αν σου βαλει μια αλλη αυτοματη μηχανη και να τελειωσει το θεμα.συνηθως μια MIYOTA αυτοματη εχει απο 50 ευρο και πανω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα παράγγειλα αυτό

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01BGN26LU?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image

Οταν έρθει θα πω εντυπώσεις.

Για κάποιον που ψάχνει κάτι σε ανάλογο στυλ η εταιρεία είναι κορυφαία και με το 1/3 της τιμής που θέλουν μαρκες του κιλού που ξεπροβαλαν τελευταία, βλέπε Daniel Wellington, mvmt κτλπ.

Επίσης σε σχέση ποιότητας είναι κλασεις ανώτερο από τις πιο πάνω.

Να ρωτήσω κάτι.Αν θέλω να παραγγείλω ένα ρολόι από Skroutz ή από το ίντερνετ γενικά,πως θα ξέρω αν είναι αυθεντικό ή πίστη αντιγραφή;