t300 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 παρ'το καλυτερα απο Amazon! θα το βρεις σε πολυ καλυτερη τιμη! ρολοι που κοστιζε 260 ευρο στην Ελλαδα εγω με εξοδα αποστολης το πηρα στα 109 ευρο και μεσα σε 3 μερες :) Με τις αγορές από amazon τι παίζει στο τελωνείο; Τα δηλώνουν ως χαμηλής αξίας ή θα έχουμε καμιά έκπληξη; :) Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Με τις αγορές από amazon τι παίζει στο τελωνείο; Τα δηλώνουν ως χαμηλής αξίας ή θα έχουμε καμιά έκπληξη; :) καμια εκπληξη σε αυτη την αγορα που εκανα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 http://www.chronicconsumer.com/wp-content/uploads/2007/06/timex.jpg Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_cy Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 οπως ειπα στο πρωτο μου ποστ εγινα μελος για αυτα τα δυο θρεντς! θα ηθελα να μου προτινετε ρολοι (εφηβος 17 χρονων) κυριως για αξεσουαρ (ομορφια βασικα). διαθετω 150Ε... ευχαριστω και παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 οπως ειπα στο πρωτο μου ποστ εγινα μελος για αυτα τα δυο θρεντς! θα ηθελα να μου προτινετε ρολοι (εφηβος 17 χρονων) κυριως για αξεσουαρ (ομορφια βασικα). διαθετω 150Ε... ευχαριστω και παλι! Κάποιο συγκεκριμένο; Αφού είσαι από Κύπρο, κάνε μία βόλτα από τα Debenhams και πάρε κάτι σε Guess, D&G κλπ. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_cy Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 αυτο σκοπευα να κανω απο την αρχη. απλα ρωτησα αν εχετε κατι υποψιν!:lol: guess και DG ειναι περιπου 170-200Ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 αυτο σκοπευα να κανω απο την αρχη. απλα ρωτησα αν εχετε κατι υποψιν!:lol: guess και DG ειναι περιπου 170-200Ε? Guess βρίσκεις και αρκετά φθηνότερα, μέχρι 140 ευρώ. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calvinklein Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Έχω βρεί ένα πολύ όμορφο Tag Heuer aquaracer automatic χωρίς χρονογράφο. Δείτε εδώ http://www.tagheuer.com/the-collection/aquaracer/man/automatic-watch/index.lbl?w=WAF2010.BA0818 Πήγα σήμερα και το είδα από κοντά. Η τιμή καταλόγου είναι 1700 € και μου το άφηναν με μια μικρή έκπτωση στα 1350 €. Νομίζετε ότι αξίζει τα λεφτά του ή αγοράζω κάτι καλυτερο με αυτά τα λεφτά? Μπορώ να το αγοράσω κάπου φτηνότερα? Τα λεφτά που διαθέτω είναι 1000 €. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Εμένα πάλι που μου άρεσε αύτο http://www.raffaello-network.com/english/fashion-details/111429/548/Breil-Milano-Watches---MEDITERRANEO---2008-Collection.html Τι λέτε? Στο Χόντος το είδα και κάνει 600€... Αξίζει τα λεφτά του? Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Η τιμή καταλόγου είναι 1700 και μου το άφηναν με μια μικρή έκπτωση στα 1350 :wacko: ..... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Εμένα πάλι που μου άρεσε αύτο http://www.raffaello-network.com/english/fashion-details/111429/548/Breil-Milano-Watches---MEDITERRANEO---2008-Collection.html Τι λέτε? Στο Χόντος το είδα και κάνει 600€... Αξίζει τα λεφτά του? Καλα... αυτοι και αν ειναι κλεφτες.... ebay και παλι EBAY ;) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Καλα... αυτοι και αν ειναι κλεφτες.... ebay και παλι EBAY ;) Nαι ok... Σαν ρολόι τι λεει? Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bravechiefgr Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 psifizw tag heuer!!! xerete giati einai toso akriva??? logw markas?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Nαι ok... Σαν ρολόι τι λεει? Που να ξερω :O Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά. Σκέφτομαι για να αγοράσω ένα ρολόι seiko της σειράς Sportura! Δυο είναι τα υποψία ρολόγια 1 & 2 ! Όποιος έχει κάποιο από τα παραπάνω η έχει να προτείνει κάτι θα ήταν ευπρόσδεκτο :) Καλές γιορτές :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinomagic Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 T-TOUCH EXPERT Titanium http://www.t-touch.com/flash.html Το καλύτερο που έχω πάρει ποτέ στον εαυτό μου. Πριν ήμουν με casio data-banks..., data banks and screen touch. Ακόμα τα έχω..., είναι όμορφα και φέρνουν ωραίες αναμνήσεις. Tissot καλή επιλογή πιστεύω :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb_papi Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Καλημέρα, Σήμερα πήρα ένα swatchhttp://store.swatch.com/irony/all/page/2/YCS4024 για τα Χριστούγεννα, ενώ πρόσφατα μου έκαναν δώρο ένα κουρδιστό ελβετικό ρολόι τσέπης που κατά κάποιον παράξενο τρόπο εδώ και 1 βδομάδα έχει χάσει μόνο 3 δευτερόλεπτα. Γενικά έχω μανία με τα ρολόγια τσέπης (έχω άλλα 68) και φοράω μόνο ρολόι τσέπης σε πολύ επίσημες περιστάσεις :) . Τα βρίσκω πολύ ωραία και εργονομικά. Ελπίζω σε λίγα χρόνια να πάρω ένα Longines ή IWC, αφού είναι οι μάρκες που μου αρέσουν περισσότερο. Απ'την άλλη, τα rolex μου φαίνονται χμ... για αυτούς που θέλουν απλά να έχουν ένα αναγνωρισμένο ρολόι, ενώ οι άλλες μάρκες είναι για τους πιο ψαγμένους. Τα περισσότερα Longines όμως είναι τέλεια και σε πολύ καλές τιμές σχετικά. Και μία ερώτηση: Ένα πραγματάκι που κινείται πολύ γρήγορα στα μηχανικά (κουρδιστά και αυτόματα)ρολόγια σαν ελατήριο, πως κινείται? Εννοώ δεν μπορώ να το δω να ενώνεται με κάτι. Επίσης ποια η χρησιμότητά του, γιατί είχα πειράξει μια φορά σε ένα ρολόι αυτό το στρογγυλό και δεν ξαναλειτούργησε :( . Α! Και κάτι άλλο: κάθε πότε πρέπει να κουρδίζω το ρολόι μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 εμενα πριν 10 μερες περιπου μου καναν δωρο ενα Hamilton Khaki Automatic και ειναι τελειο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Και μία ερώτηση: Ένα πραγματάκι που κινείται πολύ γρήγορα στα μηχανικά (κουρδιστά και αυτόματα)ρολόγια σαν ελατήριο, πως κινείται? Εννοώ δεν μπορώ να το δω να ενώνεται με κάτι. Επίσης ποια η χρησιμότητά του, γιατί είχα πειράξει μια φορά σε ένα ρολόι αυτό το στρογγυλό και δεν ξαναλειτούργησε :( . Α! Και κάτι άλλο: κάθε πότε πρέπει να κουρδίζω το ρολόι μου? 68 ρολόγια τσέπης στα 14; Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα :D Όσο γι' αυτό που ρωτάς, λογικά αναφέρεσαι στο μπαλανσιέ (balance wheel στα αγγλικά), το οποίο είναι η καρδιά του μηχανικού ρολογιού, καθώς ελέγχει την μεταφορά ενέργειας από το βασικό ελατήριο στο υπόλοιπο ρολόι και παράλληλα την ακρίβεια του ρολογιού. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο εξάρτημα και δεν είναι καθόλου παράλογο που η επέμβασή σου το κατέστρεψε. Στο μέλλον καλύτερα άφησε τέτοιες επεμβάσεις σε ωρολογοποιούς :) Αν έχεις όρεξη για διάβασμα (προειδοποιώ ότι πρόκειται για ιδιαίτερα τεχνικά κείμενα) και γνωρίζεις αγγλικά, δες αυτά τα εξαιρετικά άρθρα: THE ANCHOR ESCAPEMENT (εξηγεί πώς λειτουργεί ο μηχανισμός γύρω από το μπαλανσιέ) THE BALANCE WHEEL OF A WATCH (ανάλυση του μπαλανσιέ) TimeZone Watch School Illustrated Glossary of Watch Parts Λεξικό των εξαρτημάτων ενός μηχανικού ρολογιού, μαζί με επεξήγηση των αρχών λειτουργίας του Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb_papi Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 68 ρολόγια τσέπης στα 14; Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα :D Όσο γι' αυτό που ρωτάς, λογικά αναφέρεσαι στο μπαλανσιέ (balance wheel στα αγγλικά), το οποίο είναι η καρδιά του μηχανικού ρολογιού, καθώς ελέγχει την μεταφορά ενέργειας από το βασικό ελατήριο στο υπόλοιπο ρολόι και παράλληλα την ακρίβεια του ρολογιού. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο εξάρτημα και δεν είναι καθόλου παράλογο που η επέμβασή σου το κατέστρεψε. Στο μέλλον καλύτερα άφησε τέτοιες επεμβάσεις σε ωρολογοποιούς :) Αν έχεις όρεξη για διάβασμα (προειδοποιώ ότι πρόκειται για ιδιαίτερα τεχνικά κείμενα) και γνωρίζεις αγγλικά, δες αυτά τα εξαιρετικά άρθρα: THE ANCHOR ESCAPEMENT (εξηγεί πώς λειτουργεί ο μηχανισμός γύρω από το μπαλανσιέ) THE BALANCE WHEEL OF A WATCH (ανάλυση του μπαλανσιέ) TimeZone Watch School Illustrated Glossary of Watch Parts Λεξικό των εξαρτημάτων ενός μηχανικού ρολογιού, μαζί με επεξήγηση των αρχών λειτουργίας του Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα κείμενα. Θα τα κοιτάξω σε λίγο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aprilianos Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Ξερει κανεις ποσο ειναι η τιμη του Rolex Sea dweller? Μιλαω για το μοντελο 1220μ. Οχι το deep sea. sik13 Τα SEIKO που λες ειναι πολυ καλα και γενιkα η εταιρια αυτη ειναι μια απο τις καλυτερες σαν value for money εταιρια μιας και τα ρολογια της και καλα ειναι και εχουν και ενα "ονομα". Τα 2 που λες ειναι πολυ καλα αλλα καπως "παλαια" μοντελα, ομως εαν αυτα σου αρεσουν δεν υπαρχει θεμα. Παράθεση [COLOR=Red][B]A P R I L I A[/B][/COLOR] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brokesmack Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Tο Sea Dweller θα το βρείς γύρω στα 4500-5000 δολάρια. Παράθεση Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Παιδια επειδη θελω να παρω ενα ρολοι automatic ή kinetic, και δεν εχω τοσα χρηματα για omega, tag heuer, rolex κτλ. Ειδα στο νετ για κατι ρολογια vostok και κατι αλλα aviator! Ειδα οτι ειναι automatic, με χρονογραφους και τετοια!! Ρωσικα ειναι! Εχει κανενας σας καμια ιδεα απο αυτα?? Καμια εμπειρια?? Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Τα ρωσικά είναι ίσως τα φτηνότερα μηχανικά που μπορείς να αγοράσεις, μαζί με τα Seiko. Ότι πληρώσεις όμως παίρνεις. Δηλαδή μην έχεις απαιτήσεις για ιδιαίτερη ακρίβεια, ποιότητα φινιρίσματος ή αξιοπιστία. Μπορούν πάντως να αποτελέσουν μια καλή αρχή στον κόσμο του μηχανικού ρολογιού. Αν θες περισσότερη αξιοπιστία και ακρίβεια, προτίμησε Seiko, αν και τα φτηνά μηχανικά μοντέλα της δεν πωλούνται ευρέως στην Ελλάδα. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 HAMILTON KHAKI AUTOMATIC X-WIND http://www.dexclusive.com/graphics/00000001/H77616133.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts