Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καινούργιο.... ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ από μένα.

Μεταχειρισμένο ΤΟ ΠΟΛΥ μέχρι 150€. Και αυτό εάν είναι πένα η συσκευή και καλύπτεται από εγγύηση.

:-)

from my Mi5s

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

καλησπέρα σε ολους... Ύστερα απο 2 χρόνια( περιπου) χρήσης του g4 κατάλαβα οπως πολλοί άλλοι οτι το κινητο δεν αξιζει ουτε 1 ευρω. Υστερα απο 1 χρονο απροβληματιστης λειτουργίας ξαφνικά έσβησε και δεν ξανάνοιξε. Το πηγα procordia και μου το εφτιαξαν(καμμένη πλακέτα μου είπαν )...

μετα απο 6 μηνες έσβησε και δεν ξανάνοιξε ... procordia ξανα και μου άλλαξαν ξανα τη πλακετα ( χαλασε μου ειπαν )... μετα απο 3 μηνες ξαναεσβησε και δεν ανοιξε... παλι procordia .... και αγορασα τελικα το s7 edge και σωθηκα. ποτε ξανα λοιπον lg ... αυτα ...ειπα τον πονο μου

Έχεις την καλοσύνη να μας γράψεις τα νούμερα παραγωγής των πλακετων που σου άλλαξαν κατά σειρά;
Konakis.

Έχεις την καλοσύνη να μας γράψεις τα νούμερα παραγωγής των πλακετων που σου άλλαξαν κατά σειρά;

εχει σημασία ρε αδερφε αυτοι ετσι οπως πανε θα αλλαζουν πλακετες μεχρι το 2030.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

εχει σημασία ρε αδερφε αυτοι ετσι οπως πανε θα αλλαζουν πλακετες μεχρι το 2030.....
Αν υπάρχει LG...

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

Σε καμερα παιδες υπαρχουν πλεον ισαξιες συσκευες...

πχ εδω και ενα χρονο κατοχος του moto g4 plus (160 ευρω τοτε) και σε συγκριση με το lg g4 μπορω να πω οτι ειναι παρα πολυ κοντα! χανει βεβαια σε άλλα, απλα θελω να πω οτι δεν πρεπει να κολλατε στην καμερα του...

Πρωτα η αξιοπιστια μετραει για μενα!

καλησπέρα σε ολους... Ύστερα απο 2 χρόνια( περιπου) χρήσης του g4 κατάλαβα οπως πολλοί άλλοι οτι το κινητο δεν αξιζει ουτε 1 ευρω. Υστερα απο 1 χρονο απροβληματιστης λειτουργίας ξαφνικά έσβησε και δεν ξανάνοιξε. Το πηγα procordia και μου το εφτιαξαν(καμμένη πλακέτα μου είπαν )...

μετα απο 6 μηνες έσβησε και δεν ξανάνοιξε ... procordia ξανα και μου άλλαξαν ξανα τη πλακετα ( χαλασε μου ειπαν )... μετα απο 3 μηνες ξαναεσβησε και δεν ανοιξε... παλι procordia .... και αγορασα τελικα το s7 edge και σωθηκα. ποτε ξανα λοιπον lg ... αυτα ...ειπα τον πονο μου

Σου δινω 2€ ολοκληρα αδελφε μου :D

Μα οι καινούργιες πλακέτες δεν έχουν πρόβλημα λέει σε bloop σε συνδυασμό με το τελευταίο update ( official MM) χα χα χα...

Konakis.

καλημέρα εχω ένα πρόβλημα με το λεντακι της οθονης.....

όταν χτηπαω 2 φορες την οθονη για να ανοιξει κολαει το πρασινο λεντακι και δε σβηνει με τιποτα.....

όταν το κλεινω μονο τοτε σβηνει.

καμοια ιδεα τι φταει ?

καλημέρα εχω ένα πρόβλημα με το λεντακι της οθονης.....

όταν χτηπαω 2 φορες την οθονη για να ανοιξει κολαει το πρασινο λεντακι και δε σβηνει με τιποτα.....

όταν το κλεινω μονο τοτε σβηνει.

καμοια ιδεα τι φταει ?

Μήπως το έχεις στην πρίζα? Πράσινο είναι ότι έχει ολοκληρώσει τη φόρτιση. Αν όχι, reboot και βλέπουμε...

Μήπως το έχεις στην πρίζα? Πράσινο είναι ότι έχει ολοκληρώσει τη φόρτιση. Αν όχι, reboot και βλέπουμε...

αυτό μου το εκανε εχτες όταν το εβγαλα από φορτηση....

δεν είναι φουλ αναμενο αλλα φαινεται λιγο και μου τρωει την μπαταρια.

μπορει να τα επαιξε η οθονη ?

με εργοστασιακες ρυθμισεις θα γινει κατι?

αυτό μου το εκανε εχτες όταν το εβγαλα από φορτηση....

δεν είναι φουλ αναμενο αλλα φαινεται λιγο και μου τρωει την μπαταρια.

μπορει να τα επαιξε η οθονη ?

με εργοστασιακες ρυθμισεις θα γινει κατι?

Η μπαταρία που καταναλώνει είναι σχετικά λίγη, μη σε προβληματίζει.

Έκανες επανεκκίνηση και επιμένει?

Εάν ναι, θα σου έλεγα να παίξεις λίγο με τις ρυθμίσεις του LED:

Notification LED On->Off->On (και τις επιμέρους επιλογές, όπως Downloaded Apps, που του επιτρέπει να ελέγχεται από τρίτες εφαρμογές).

Είναι απίθανο να χρειαστείς εργοστασιακές ρυθμίσεις για αυτό.

Η μπαταρία που καταναλώνει είναι σχετικά λίγη, μη σε προβληματίζει.

Έκανες επανεκκίνηση και επιμένει?

Εάν ναι, θα σου έλεγα να παίξεις λίγο με τις ρυθμίσεις του LED:

Notification LED On->Off->On (και τις επιμέρους επιλογές, όπως Downloaded Apps, που του επιτρέπει να ελέγχεται από τρίτες εφαρμογές).

Είναι απίθανο να χρειαστείς εργοστασιακές ρυθμίσεις για αυτό.

παρατηρησα ότι όταν ερχετε κληση και απανταω αυτό σβηνη....

όταν την ανοιξω από το πισω κουμπι όλα οκ αλλα αν την ανοιξω από την οθονη με διπλο χτυπημα τοτε παλι το ιδιο....

εκανα αυτό που μου ειπες minast το εκλεισα και οκ δεν το εκανε....!!!!

όταν το ξανα ανοιξα παλι το ιδιο κανει.....

το κακο είναι ότι ρουφαει την μπαταρια πολύ από 100% το πρωι τωρα παει να κλεισει.

Δεν είναι το Led. Κάτι άλλο φταίει και προφανώς κρατάει και το led ανοιχτό. Μήπως έβαλες καμία εφαρμογή και μετά ξεκίνησε να το κάνει;

Πάντως το Led αποκλείεται να σου καταναλώνει την μπαταρία.

from my Mi5s

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Δεν είναι το Led. Κάτι άλλο φταίει και προφανώς κρατάει και το led ανοιχτό. Μήπως έβαλες καμία εφαρμογή και μετά ξεκίνησε να το κάνει;

Πάντως το Led αποκλείεται να σου καταναλώνει την μπαταρία.

from my Mi5s

όχι δεν κατεβασα τιποτα . θα κανω εργοστασιακες ρυθμισεις και βλέπουμε.

όχι δεν κατεβασα τιποτα . θα κανω εργοστασιακες ρυθμισεις και βλέπουμε.

Μήπως έχεις το viber? Μερικού έχουν πρόβλημα με το led μετά την αναβάθμιση που έκανε.

Μήπως έχεις το viber? Μερικού έχουν πρόβλημα με το led μετά την αναβάθμιση που έκανε.

ναι φιλε εχω το viber λες να είναι αυτό....?

ναι φιλε εχω το viber λες να είναι αυτό....?

Μπορεί να είναι από αυτό. Δοκίμασε να περάσεις κάποια από τις προηγούμενες εκδόσεις.

Τελευταία με τις εφαρμογές κάτι γίνεται..

Μπορεί να είναι από αυτό. Δοκίμασε να περάσεις κάποια από τις προηγούμενες εκδόσεις.

Τελευταία με τις εφαρμογές κάτι γίνεται..

το συνδεσα με το pc για να μεταφερω φωτο και όταν το εβγαλα δεν το ξανα εκανε....

θα περιμενω να δω κι αν δεν φτιαξει θα κανω εργοστασιακες ρυθμισεις.

ευχαριστω.

Γνωριζει καποιος αν καλυπτεται το κινητο απο την εγγυηση χωρις αποδειξη αγορας,απλα με το imei και το s/n?

Γνωριζει καποιος αν καλυπτεται το κινητο απο την εγγυηση χωρις αποδειξη αγορας,απλα με το imei και το s/n?

Αν η συσκευη κατασκεαστηκε το πολυ 2 χρονια πριν, τοτε θα στο δεχτουν.

Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν πως καλυπτεται μονο με την αποδειξη! Δεν εχει κατι το κινητο απλα θελω να δω και ποσους μηνες εγγυησης εχει ακομα. Ειναι H810 παρτιδας 606 βασει του s/n. Εχουν θεμα και αυτα με bootloop?

Για την Procordia νομίζω μόνο την πρώτη φορά ζητάνε απόδειξη.

Προσωπικά εμένα, όταν το έστειλα την δεύτερη φορά και μετά, δεν ζητάνε την απόδειξη. Μάλλον σε φακελώνουν μετά.

Σωστο αλλα δεν εχει ξαναπαει στην procordia για να εχουν την αποδειξη...

Εχω ενα θεμα με την οθονη,ενω ειναι κλειδωμενο και σβηστη,αναβει μονη της και κλεινει μετα απο λιγο. Μηπως ξερετε τι την ενεργοποιει και πως διορθωνεται?

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4