ioannikpp Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 αντιβαιρους ετρεξα αλλα δεν βρηκε κατι αλλα και να εβρισκε εκανα hard reset δεν ξερω τι φταιει αλλα κανει συνεχεια χαζομαρες για παραδειγμα εχω μια αναπαντητη την εχει με το πορτοκαλι συμβολακι που γραφει 1 την βλεπω αλλα εκεινο το 1 δεν φευγει μετα πο 5 λεπτα που το παλευω κλεινω την οθονη κανω ενα τσιγαρο και το ξανα τσεκαρω και εχει σβησει!!!!αλλο τωρα εκανα καμια 15 αρια φορες επανεκκιν. οπως μολις παταω την επιλογη παρατηρω στην μπαρα ενημερωσεων το βελακι που βγαζει οταν κατεβαζει καποια εφαρμογη....και διαφορα αλλα τετοια χαζα....σαν οταν κλεινει η οθονη λογο του doze να σταματαει να τρεχει αυτο που τελικα επιρεαζει την συσκευη και να συνερχονται οι ενημερωσεις και ολα τα γραφικα παρασκηνιου και μολις αρχιζω παλι να προσπαθω να στειλω μηνυμα η να κανω χαζεψω κατι ξανα τα ιδια κολληματα παντου και διαφορα χαζα..... παντα στο 100% θα το αφηνεις κανενα 15 λεπτο ακομα να φορτιζει πρωτον αυτο δευτερον το sot το δικο μου με καινουρια μπαταρια ειναι κοντα στις 03:12 λεπτα αλλα παιζουν πολλα πραγματα ρολο εγω ας πουμε εχω την φωτεινοτητα μονιμα στο 54% δεν παιζω παιχνιδια !!!!Εχω ακριβώς το ιδιο πρόβλημα εδω και 5 μέρες αλλαξα μπαταρια σε καινούργια κ συνεχίζει. Το κινητό δεν το εχω πειράξει ποτε. Στα καλα καθούμενα τα αρχισε ολα αυτα. Τι να κάνω ??? Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Εχω ακριβώς το ιδιο πρόβλημα εδω και 5 μέρες αλλαξα μπαταρια σε καινούργια κ συνεχίζει. Το κινητό δεν το εχω πειράξει ποτε. Στα καλα καθούμενα τα αρχισε ολα αυτα. Τι να κάνω ??? Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έκανες hard reset και κάνει τα ίδια? Κάντο και μην περάσεις καμία εφαρμογή να δεις πως πάει. Αλλιώς κάποια εφαρμογή μπορεί να φταίει. Εμένα το κολλάει η εφαρμογή του Whats up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannikpp Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Εκανα επαναφορά εργοστασιακών δεδομενων αν εννοεις hard reset αλλά με μπακαπ οπότε πέρασα ξανα ολες τις ρυθμίσεις κ εφαρμογές. Εχω σβήσει μερικές αλλα ακόμα το κάνει. Και ημουν έτοιμος να πω οτι τα τιναξε κ θα αλλαζα συσκευή. Θα κάνω παλι reset αλλα χωρις μπακαπ και θα επανέλθω Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Αν πας στο play store ρυθμίσεις κάτω κάτω λέει μη πιστοποιημένη στην 7 μόλις γυρνάει στην 6 γράφει πιστοποιημένη...Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό αλλά σε λειτουργίες δεν είδα κάποιο πρόβλημα...μεχρι τώρα... Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannikpp Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Εκανα hard reset χωρίς backup και το κινητό έστρωσε. Νομιζω οτι ηταν απο μια εφαρμογή καιρού το weather and clock Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 (edited) Παιδιά σε εμένα εδω και περίπου δύο μήνες μου αδειάζει την μπαταρία ειναι γνήσια 2 χρόνων και κάτι όσο δηλαδη έχω το τηλεφωνο έσβησα κάποιες εφαρμογές ,αγορασα και άλλη μπαταρία Όχι γνήσια. και συνεχίζει τα ίδια τι να κάνω ρε παιδιά Edited February 9, 2018 by kostascbr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannikpp Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Παρε γνησια. Κ εγω αλλαξα πρόσφατα πηρα γνησια κ εστρωσε λιγο το κινητό σε σχεση με πριν. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Επειδη εκανε και σε εμενα διαφορα κολληματα τις τελευταίες 4 με 5 ημέρες κατέληξα μετά από ψάξιμο ότι μαλλον εφταιγε το play services. Δεν είναι εύκολο να γίνει απεγκατασταση ή διορθωση. Μέγα από hard reset την 2η φορα είχα κατεβάσει μια παλαιοτερη έκδοση του και κατάφερα και την έκανα εγκατάσταση και σαν να εστρωσε...είναι με 20g.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Απ' ότι βλέπω διάφορες εφαρμογές έχουν θέμα. Στο δικό μου τελικά η εφαρμογή του what's up έφταιγε και όχι ο καιρός. Έβαλα μια πιο παλιά έκδοση και έχει στρώσει! Το έβαλα να φορτίσει το βράδυ, και απο τις 11 μέχρι τώρα που ξύπνησα ειχε πάει στο 93% η μπαταρία.. Κάθε μέρα και από μια έκπληξη είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Απ' ότι βλέπω διάφορες εφαρμογές έχουν θέμα. Στο δικό μου τελικά η εφαρμογή του what's up έφταιγε και όχι ο καιρός. Έβαλα μια πιο παλιά έκδοση και έχει στρώσει! Το έβαλα να φορτίσει το βράδυ, και απο τις 11 μέχρι τώρα που ξύπνησα ειχε πάει στο 93% η μπαταρία.. Κάθε μέρα και από μια έκπληξη είναι. Κάτι δεν πάει καλά στη φόρτισή σου. Έλεγξε φορτιστή, καλώδιο και μπαταρία. Οι πιθανότητες δείχνουν προς την τελευταία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Κάτι δεν πάει καλά στη φόρτισή σου. Έλεγξε φορτιστή, καλώδιο και μπαταρία. Οι πιθανότητες δείχνουν προς την τελευταία... Ο φορτιστής και το καλώδιο είναι καινούργια.. Η μπαταρία είναι 2 ετών και μάλλον ήρθε η ώρα για αλλαγή. Όσο περίεργη και αν ήταν η Nougat, τέτοια πτώση από το 100% δεν είχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Διάβασα πως το S6 θα πάρει την Oreo. Εμείς ούτε μια Nougat!! Α ρε LG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 (edited) Έτσι είχαν πει για το s6 αλλά παρακάτω γράφει ότι δεν είναι σίγουρο. https://www.google.gr/amp/s/www.sammobile.com/samsung-galaxy-android-8-o-update/amp/ Edited February 11, 2018 by gre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Παιδιά, δώστε μου λίγο τα φώτα σας. Πώς γίνεται να κάνω λάθος το μοτίβο ξεκλειδώματος ή το knock code, και μετά από έναν αριθμό αποτυχημένων προσπαθειών να μου ζητήσει το εφεδρικό PIN που έχω βάλει γι' αυτή την περίπτωση; Δε βλέπω πουθενά επιλογή "ξέχασα το μοτίβο" ή κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι θυμάμαι το μοτίβο, δεν κλειδώθηκα απ' έξω, απλά το δοκίμαζα και μου φαίνεται πολύ παράξενο. Υπάρχει μήπως κάποια επιλογή στο μενού "κλείδωμα οθόνης" που δεν έχω ρυθμίσει σωστά και συμπεριφέρεται έτσι; :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Παιδιά, δώστε μου λίγο τα φώτα σας. Πώς γίνεται να κάνω λάθος το μοτίβο ξεκλειδώματος ή το knock code, και μετά από έναν αριθμό αποτυχημένων προσπαθειών να μου ζητήσει το εφεδρικό PIN που έχω βάλει γι' αυτή την περίπτωση; Δε βλέπω πουθενά επιλογή "ξέχασα το μοτίβο" ή κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι θυμάμαι το μοτίβο, δεν κλειδώθηκα απ' έξω, απλά το δοκίμαζα και μου φαίνεται πολύ παράξενο. Υπάρχει μήπως κάποια επιλογή στο μενού "κλείδωμα οθόνης" που δεν έχω ρυθμίσει σωστά και συμπεριφέρεται έτσι; :what: Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να κάνεις 6 συνεχόμενα λάθος το μοτίβο ή το knock code. Μετά σου το βγάζει κάτω δεξιά αυτό που ψάχνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να κάνεις 6 συνεχόμενα λάθος το μοτίβο ή το knock code. Μετά σου το βγάζει κάτω δεξιά αυτό που ψάχνεις. Σωστός ο παίχτης. Μάλλον τα λάθος μοτίβα που δοκίμαζα ήταν μικρά σε μήκος και δεν τα μετρούσε στις έξι λάθος προσπάθειες. Σ' ευχαριστώ πολύ ! :up: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 (edited) Εντάξει, θα τρελαθώ. Πήγα το κινητό χθες στην Procordia τώρα που δεν έχει λήξει ακόμα η εγγύηση. Και σήμερα μ ενημερώνουν ότι υπάρχει κόστος γιατί το κινητό είναι ρουταρισμένο. Το οποίο ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ είναι ρουταρισμένο γιατι γνωρίζω πως θα έβγαινε εκτός εγγύησης. Τους το λέω και η απάντηση είναι ότι δεν το διάβαζε το μηχάνημά τους και αυτό σημαίνει πως είναι ρουταρισμένο και πως το ρουτ μπορει να έχει γίνει απο εφαρμογή που έχω κατεβάσει και μέσω google play. TΟυς ρωτάω τι τύπου εφαρμογή εννοούν και η απάντηση είναι απο οποιαδήποτε. Γνωρίζω πως το ρουτ είναι μια διαδικασία η οποία θέλει χρόνο, θέλει συγκεκριμένες κινήσεις και παρεμβάσεις στο λογισμικό. Τις οποιες δεν τις έκανα. Ωραία μπάζα αυτή να στο βγάζουν εκτός εγγυησης και να τσεπώνουν τα 7ευρα αν δεν γίνει δεκτή η αποδοχή κόστους ή το 30 ευρώ + ανταλλακτικά. Γνωρίζει κάποιος τι τύπου εφαρμογή μπορεί να εννοούν? Edited February 21, 2018 by HRISA76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Μολις παρελαβα μια θηκη "δραμα" για το κινητακι. Δεν εχω πιασει πιο χαλια θηκη.. Μηπως θα μπορουσε κανεις να μου δωσει λινκ απο καμια που εμεινε ικανοπημένος; (ebay,aliexpress) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Εντάξει, θα τρελαθώ. Πήγα το κινητό χθες στην Procordia τώρα που δεν έχει λήξει ακόμα η εγγύηση. Και σήμερα μ ενημερώνουν ότι υπάρχει κόστος γιατί το κινητό είναι ρουταρισμένο. Το οποίο ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ είναι ρουταρισμένο γιατι γνωρίζω πως θα έβγαινε εκτός εγγύησης. Τους το λέω και η απάντηση είναι ότι δεν το διάβαζε το μηχάνημά τους και αυτό σημαίνει πως είναι ρουταρισμένο και πως το ρουτ μπορει να έχει γίνει απο εφαρμογή που έχω κατεβάσει και μέσω google play. TΟυς ρωτάω τι τύπου εφαρμογή εννοούν και η απάντηση είναι απο οποιαδήποτε. Γνωρίζω πως το ρουτ είναι μια διαδικασία η οποία θέλει χρόνο, θέλει συγκεκριμένες κινήσεις και παρεμβάσεις στο λογισμικό. Τις οποιες δεν τις έκανα. Ωραία μπάζα αυτή να στο βγάζουν εκτός εγγυησης και να τσεπώνουν τα 7ευρα αν δεν γίνει δεκτή η αποδοχή κόστους ή το 30 ευρώ + ανταλλακτικά. Γνωρίζει κάποιος τι τύπου εφαρμογή μπορεί να εννοούν? Έχει αναφερθεί νομίζω και πιο παλιά κάτι τέτοιο. Δεν νομίζω να γίνεται ρουτ με μια εφαρμογή! Με τον συνήγορο του καταναλωτή αν θυμάμαι καλά το είχαν ψάξει το θέμα. Μολις παρελαβα μια θηκη "δραμα" για το κινητακι. Δεν εχω πιασει πιο χαλια θηκη.. Μηπως θα μπορουσε κανεις να μου δωσει λινκ απο καμια που εμεινε ικανοπημένος; (ebay,aliexpress) Προσωπικά την έχω περίπου 2 χρόνια. Την είχα πάρει σε δημοπρασία από Ebay. Είναι και όμορφη (έχει πίσω σαν την ραφή από το δερμάτινο καπάκι) δεν κάνει το κινητό γκουμούτσα και έχει καλή αίσθηση στο χέρι, δεν είναι πολύ λεπτή να έχεις τον φόβο αν σου πέσει. Προχθές μου έπεσε από την τσέπη του μπουφάν και δεν έπαθε το παραμικρό. Ούτε το Nillkin τζαμάκι. Από το Aliexpress δεν ξέρω αν καλός ο πωλητής. Έχει αρκετούς αν ψάξεις. https://www.ebay.com/itm/Cover-silicone-Gel-LG-G4-TPU-Rubber-Soft-Silicone-case-protettivo-Matte-Prot-new/122975518242?hash=item1ca1e97e22:m:mqg5S92PHfJQ3KW6cGq3zpg https://www.aliexpress.com/item/Sannysis-Phone-Coque-para-Case-Cover-for-LG-G4-Au10-Gel-TPU-Rubber-Soft-Silicone-Protective/32604332738.html?spm=2114.search0104.3.198.24c96d4bqrQnyh&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_5_10152_10151_10065_10344_10068_10342_10343_10340_10341_10084_10083_10618_10630_10304_10307_10302_5722316_5711211_10313_10059_10534_100031_10629_10103_10626_10625_10624_10623_10622_10621_10620_10142,searchweb201603_25,ppcSwitch_4&algo_expid=dba074fc-822c-4b11-a13b-f23cdfd6228c-26&algo_pvid=dba074fc-822c-4b11-a13b-f23cdfd6228c&transAbTest=ae803_5&priceBeautifyAB=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Εντάξει, θα τρελαθώ. Πήγα το κινητό χθες στην Procordia τώρα που δεν έχει λήξει ακόμα η εγγύηση. Και σήμερα μ ενημερώνουν ότι υπάρχει κόστος γιατί το κινητό είναι ρουταρισμένο. Το οποίο ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ είναι ρουταρισμένο γιατι γνωρίζω πως θα έβγαινε εκτός εγγύησης. Τους το λέω και η απάντηση είναι ότι δεν το διάβαζε το μηχάνημά τους και αυτό σημαίνει πως είναι ρουταρισμένο και πως το ρουτ μπορει να έχει γίνει απο εφαρμογή που έχω κατεβάσει και μέσω google play. TΟυς ρωτάω τι τύπου εφαρμογή εννοούν και η απάντηση είναι απο οποιαδήποτε. Γνωρίζω πως το ρουτ είναι μια διαδικασία η οποία θέλει χρόνο, θέλει συγκεκριμένες κινήσεις και παρεμβάσεις στο λογισμικό. Τις οποιες δεν τις έκανα. Ωραία μπάζα αυτή να στο βγάζουν εκτός εγγυησης και να τσεπώνουν τα 7ευρα αν δεν γίνει δεκτή η αποδοχή κόστους ή το 30 ευρώ + ανταλλακτικά. Γνωρίζει κάποιος τι τύπου εφαρμογή μπορεί να εννοούν? Ναι θυμάμαι τότε που ξεκινούσε το θέμα με τα γνωστά bl το είχαν αναφέρει ορισμένα μέλη ότι τους το έβγαζε ρουταρισμένο η Procordia....ειχε γίνει ντόρος και τότε. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Εντάξει, θα τρελαθώ. Πήγα το κινητό χθες στην Procordia τώρα που δεν έχει λήξει ακόμα η εγγύηση. Και σήμερα μ ενημερώνουν ότι υπάρχει κόστος γιατί το κινητό είναι ρουταρισμένο. Το οποίο ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ είναι ρουταρισμένο γιατι γνωρίζω πως θα έβγαινε εκτός εγγύησης. Τους το λέω και η απάντηση είναι ότι δεν το διάβαζε το μηχάνημά τους και αυτό σημαίνει πως είναι ρουταρισμένο και πως το ρουτ μπορει να έχει γίνει απο εφαρμογή που έχω κατεβάσει και μέσω google play. TΟυς ρωτάω τι τύπου εφαρμογή εννοούν και η απάντηση είναι απο οποιαδήποτε. Γνωρίζω πως το ρουτ είναι μια διαδικασία η οποία θέλει χρόνο, θέλει συγκεκριμένες κινήσεις και παρεμβάσεις στο λογισμικό. Τις οποιες δεν τις έκανα. Ωραία μπάζα αυτή να στο βγάζουν εκτός εγγυησης και να τσεπώνουν τα 7ευρα αν δεν γίνει δεκτή η αποδοχή κόστους ή το 30 ευρώ + ανταλλακτικά. Γνωρίζει κάποιος τι τύπου εφαρμογή μπορεί να εννοούν? Αν είχες ίσως παλιότερα κάποιο κινητό root αυτό "διαβάζει" το ιστορικό του Google Play, αλλά ξαναδιαβάζω το αστείο αυτό περί εφαρμογής και τρελαίνομαι... Αποκλείεται να είσαι root με τέτοιο τρόπο. Ευτυχώς που δεν έχει τύχει σε εμένα γιατί θα ήμουν στα σίδερα από πίσω τώρα :lol::lol::lol: Εύχομαι να βγάλεις άκρη! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Αν είχες ίσως παλιότερα κάποιο κινητό root αυτό "διαβάζει" το ιστορικό του Google Play, αλλά ξαναδιαβάζω το αστείο αυτό περί εφαρμογής και τρελαίνομαι... Αποκλείεται να είσαι root με τέτοιο τρόπο. Ευτυχώς που δεν έχει τύχει σε εμένα γιατί θα ήμουν στα σίδερα από πίσω τώρα ... Αυτό! :mad: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Μου είπαν πως μπορεί να το αγόρασα ρουταρισμένο. (το πήρα σφραγισμένο απο το citishop.) Μου βγάλανε κόστος 356,325 και το είχα αγοράσει πριν δυο χρόνια λιγότερο από 320. Μου είπαν να βρω τρόπο να το κάνω unroot και να το ξαναπάω. (βεβαια δεν προλαβαίνω) Τους λέω το πολύ απλό: Αν ήξερα πως γίνεται, θα το είχα κάνει. Βασικά, αν ήξερα ότι θεωρείται ρουταρισμένο θα το είχα κάνει. Και τους το είπα ξεκάθαρα. Ξέρετε πως δεν θα πληρώσει κανείς τόσα λεφτά οπότε τα βγάζετε εκτός εγγύησης για να τσεπώνετε τα 7ευρα. Το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχουν ανταλλακτικά και να μην μπορούν να εισάγουν οπότε βγάλτο εκτός και άντε να τσιμπήσει με τα 300+ ευρώ το 2-3%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Ντροπή τους τίποτα άλλο. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Μου είπαν πως μπορεί να το αγόρασα ρουταρισμένο. (το πήρα σφραγισμένο απο το citishop.) Μου βγάλανε κόστος 356,325 και το είχα αγοράσει πριν δυο χρόνια λιγότερο από 320. Μου είπαν να βρω τρόπο να το κάνω unroot και να το ξαναπάω. (βεβαια δεν προλαβαίνω) Τους λέω το πολύ απλό: Αν ήξερα πως γίνεται, θα το είχα κάνει. Βασικά, αν ήξερα ότι θεωρείται ρουταρισμένο θα το είχα κάνει. Και τους το είπα ξεκάθαρα. Ξέρετε πως δεν θα πληρώσει κανείς τόσα λεφτά οπότε τα βγάζετε εκτός εγγύησης για να τσεπώνετε τα 7ευρα. Το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχουν ανταλλακτικά και να μην μπορούν να εισάγουν οπότε βγάλτο εκτός και άντε να τσιμπήσει με τα 300+ ευρώ το 2-3%. Άρχισαν τον ίδιο πρόλογο... Μάλιστα... Να τους πεις να βρουν τρόπο να το ανοίξουν και να περάσουν το Root Checker, για να δουν ότι ΔΕΝ είναι root. Δεν σε νοιάζει αν δεν το δεις με τα μάτια σου στο κινητό επάνω. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts