Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα πολλές η σελίδες για να της διαβάσω.....είδα όμως πολλά καλά λόγια γενικά στα σαιτς....Είμαι ανάμεσα στο G4 και στο s6 έχετε κατι να μου πειτε εσεις που το εχετε τοσο καιρο? + βεβαια ειναι και 70+ διαφορα με S6

Αν δε σε πειράζει το εβδομηνταρι και το γεγονός ότι δε θα έχεις αποσπωμενη μπαταρία πήγαινε στο s6.

Παιδιά διαβάζω συχνά το φόρουμ αλλά δεν θυμάμαι να το έχει αναφέρει κάποιος. Σήμερα παρατήρησα δεξιά και αριστερά στην οθόνη από πάνω μέχρι κάτω σαν ξεθωριασμένη.Στο άσπρο δεν φαίνεται αλλά μόνο στο σκούρο. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος. Φαίνεται κυρίως όταν είμαι chrome και πατάω να γράψω κάτι με το πληκτρολόγιο και φαίνεται έντονα δεξιά και αριστερά του πληκτρολογίου.

Λοιπόν παιδιά νέο προβληματάκι προέκυψε. Τελικά φαίνεται στο γκρι πληκτρολογιο ή σε γκρι φόντο. Ειναι η ίδια περίπτωση που παρουσιάζεται και εδώ. Το έχουν αρκετοί. Τι μπορώ να κάνω?

http://forum.xda-developers.com/g4/help/lg-g4-display-problem-gray-color-t3313643

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by pank

Τι τους λέω? Ότι κάηκε Η οθόνη?

Η οθόνη που θα βάλουν θα είναι καλής ποιότητας? ή όπως στο g3 που έβαζαν ότι να ναι?

Edited by pank

Αν δε σε πειράζει το εβδομηνταρι και το γεγονός ότι δε θα έχεις αποσπωμενη μπαταρία πήγαινε στο s6.

Μαλλον γιατι εκει ειμαι γιατι απο οτι διαβασα τωρα παλι αλλο προβλημα εβγαλε.....:(:( Κριμα γιατι ειναι ωραια τηλεφωνο !!!!

Ευχαριστω πολυ παιδια καλη συνεχεια !!!

Μανώλης

Να ήταν μόνο αυτά καλά θα ήταν. Ξέχασες την έλλειψη υποδοχής κάρτας μνήμης και ραδιοφώνου.

Ξαφνικά την ωρα που χάζευα σε FB οταν έκανα scrolling στην οθόνη μου έγινε στιγμιαία πράσινη. Όχι ολη η οθόνη, μόνο το κομμάτι της εφαρμογής. Στη συνέχεια παω στο κεντρικό μενού και μου έκανε τα ίδια. Αρχικά στην χαμηλότερη φωτεινότητα, αλλα και όταν την αύξησα τα ίδια. Τελικά μετά από ένα restart επανήλθε στα φυσιολογικά.

Έχει κανεις ιδέα τι φρίκη μπορεί να έφαγε?

Για να βγαίνει στο screenshot, είναι θέμα λογισμικού. Τα hardware θέματα δεν εμφανίζονται έτσι

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Για να βγαίνει στο screenshot, είναι θέμα λογισμικού. Τα hardware θέματα δεν εμφανίζονται έτσι

Απλά νόμιζα πως ήταν κανά bug του κινητού η του ΜΜ.

Οπότε λογικά ότι δεν έκατσε καλά κάποια εφαρμογή.

Όπως και να έχει, έκανα μια φορά restart και δεν ξαναεμφάνισε κάτι παρόμοιο.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Να ήταν μόνο αυτά καλά θα ήταν. Ξέχασες την έλλειψη υποδοχής κάρτας μνήμης και ραδιοφώνου.

Α σορυ νόμιζα ότι είχε κάρτα μνήμης.το Ραδιόφωνο το θέλω αλλά μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό.κοίτα με βάση τη δική μου εμπειρία των δύο επισκέψεων στο σέρβις-18 μέρες συνολικά χωρίς τηλέφωνο-εκνευρισμου κλπ θα δοκίμαζα κάτι άλλο.

Πως μεταφέρω φοτό από το G4 sto PC; To G3 είχε την μεταφορά στο πρόγραμμα της LG .Τώρα στο bridge δεν βλέπω κάτι

Πως μεταφέρω φοτό από το G4 sto PC; To G3 είχε την μεταφορά στο πρόγραμμα της LG .Τώρα στο bridge δεν βλέπω κάτι

Συνδεσε το με το usb και κάνε αντιγραφή- επικόλληση! Δε σε βολεύει έτσι;

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία cloud υπηρεσία. Όπως Google photo, Google drive, Dropbox κ.λ.π.

τις τελευταιες μερες καποιες φορες κολλαει στο wifi αναβνοσβηνει το σηματακι και δεν κανει τπτ..ουτε με βαζει ουτε βρισκει δικτυα..κολλαει στο σαν να ψαχνει και μετα απο λιγα δευτερολεπτα το κιν σερνεται και αναγκαζομαι να βγαλω την μπαταρια γτ αλλιως δε σβηνει..τι παιζει;;

Λογικά κάτι software είναι, δες τι εφαρμογές σχετικές έχεις βάλει πιθανόν και βγάλτες μια μια να δεις τι γίνεται, αν δεν λυθεί hard reset και κανονικά θα είσαι οκ.

Γενικός κανόνας για τέτοια θέματα.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Λογικά κάτι software είναι, δες τι εφαρμογές σχετικές έχεις βάλει πιθανόν και βγάλτες μια μια να δεις τι γίνεται, αν δεν λυθεί hard reset και κανονικά θα είσαι οκ.

Γενικός κανόνας για τέτοια θέματα.

μου το εκανε και πριν την αναβαθμιση σε 6..ποιες εφαρμογες παιζει να το κανουν;;

Κατ΄αρχήν όσες έχουν σχέση με wifi αν έχεις βάλει. Αλλιώς, αν δεν έχεις κάτι τέτοιο, δεν μπορείς να ξέρεις.
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Ασύρματα με αυτό..(κινητό και PC στο ίδιο Wifi όμως)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid

Ασύρματα με αυτό..(κινητό και PC στο ίδιο Wifi όμως)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid

Καλό το air Droid αλλά δεν σου πίνει την μπαταρία σε dt;;; αφήνει την οθόνη ανοιχτή και η μπαταρία φεύγει σαν καπνός.

Τα παραπάνω πριν από ένα χρόνο που το δοκίμασα τελευταία φορά, ακόμα έτσι είναι;

Καλημέρα. Δοκίμασε το send anywhere. Ότι καλύτερο για μένα.

Στάλθηκε από το LG G4 Red μου

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

εχει στο κρυφο μενου τεστ για την κεραια και το σημα της????δεν γινεται να κοιταω με το τηλ την κεραια της κοσμοτε και να εχω 4/5 κουτακια και μεσα στο δωματειο με ενα τοιχο αναμεσα στην κεραια 1/5......κατι δεν παει καλα.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Συνδεσε το με το usb και κάνε αντιγραφή- επικόλληση! Δε σε βολεύει έτσι;

Δεν με βολεύει γιατί είναι αργή η αντιγραφή

τελευταια το bleeding της οθονης αρχιζει να ενοχλει αρκετα...παλια το εβλεπα μονο οταν κατεβαζα την ΄΄κουρτινα ΄΄,τωρα υπαρχει σχεδον παντου,με βλεπω για σέρβις το καλοκαιρι

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4