johnnyman25 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Δεν θα εχεις θέμα με την επισκευή, ενημέρωσε μας ωστόσο για τις εξελίξεις. Φυσικα και θα ενημερωσω,πιστευω μονο να εχουν ανταλλακτικο και μην κανουν 2-3 βδομαδες..Δεν εχω αλλο κινητο..Η procordia εχει γνησια ανταλλακτικα? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 4, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Οθόνη θα βρεις, οι πλακέτες είναι περιζήτητες αυτή την εποχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Χαχαχα οντως!Μακαρι να πανε ολα καλα!!Θα ενημερωσω παλι εδω!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Παιδια θελω να ρωτησω για ενα προβλημα.Δεν ξερω αν αναφερθηκε αλλα:Το g4 μιας φιλης ενω επεζε στο youtube μουσικη εσβησε ξαφνικα.Το εβαλε να φορτισει μιπως ηταν απο αυτο αλλα δεν ηταν.Πατησε το power αλλα δεν αναψε.Το συνδεσε στο pc και δεν το αναγνωρηζε.Εχετε καμια ιδεα για το τι μπορει να εγεινε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 4, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Παιδια θελω να ρωτησω για ενα προβλημα.Δεν ξερω αν αναφερθηκε αλλα:Το g4 μιας φιλης ενω επεζε στο youtube μουσικη εσβησε ξαφνικα.Το εβαλε να φορτισει μιπως ηταν απο αυτο αλλα δεν ηταν.Πατησε το power αλλα δεν αναψε.Το συνδεσε στο pc και δεν το αναγνωρηζε.Εχετε καμια ιδεα για το τι μπορει να εγεινε?? Έχουμε ναι... διάβασε εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Έχουμε ναι... διάβασε εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430256 1000 ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Ένα θέμα που παρατηρώ είναι ότι δεν έχω καλό σήμα όταν το έχω 2g.μολις το γυρίσω 2g και μετά πάλι 2g το σήμα είναι άψογο. Άμα κλείσει η οθόνη με κάνει πάλι το ίδιο. Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Ένα θέμα που παρατηρώ είναι ότι δεν έχω καλό σήμα όταν το έχω 2g.μολις το γυρίσω 2g και μετά πάλι 2g το σήμα είναι άψογο. Άμα κλείσει η οθόνη με κάνει πάλι το ίδιο. Τι μπορεί να φταίει? Βάλτο να έχει μόνο GSM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Ναι GSM το έχω μόνο αλλά κάποιες φορές το σήμα είναι πολύ ασταθες. Μόνο άμα το γυρίσω wcdma και ξανά GSM στρώνει. Έχω Vodafone καινούρια sim. Στο redmi note 2 που είχα πάντα ήταν φουλ. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Ναι GSM το έχω μόνο αλλά κάποιες φορές το σήμα είναι πολύ ασταθες. Μόνο άμα το γυρίσω wcdma και ξανά GSM στρώνει. Έχω Vodafone καινούρια sim. Στο redmi note 2 που είχα πάντα ήταν φουλ. Δεν κάνεις κάτι λάθος Γιάννη.. το G4 εχει αδύναμο δέκτη σήματος, είχα κι εγω αυξομειώσεις και ενας απο τους λόγους που το έδωσα το κινητό ήταν η μέτρια κεραία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Τόσο χάλια? Πω.. Και θεωρουταν ναυαρχίδα. Που αντί να είναι όλα τέλεια σε μερικά πράγματα το βάζουν κάτω κινητά τον 150 ευρώ.. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 εως τωρα κανενα προβλημα με το σημα στην πατρα ,καμια διακοπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Τόσο χάλια? Πω.. Και θεωρουταν ναυαρχίδα. Που αντί να είναι όλα τέλεια σε μερικά πράγματα το βάζουν κάτω κινητά τον 150 ευρώ.. Το θέμα είναι όμως τι γίνεται και με τις τιμές SAR...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Σαν θέμα Software με μοιάζει εμένα..Σε αυτό με το sar θα συμφωνήσω φίλε μου... Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Και εγώ κανένα θέμα με το σήμα. Βέβαια το έχω μόνιμα στο αυτόματο με 4g Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Σε μόνο gsm όσο είχα με το optimus g έχω και με το g4 . 4 με 5 γραμμες μόνιμα . Και 3 γραμμές μΕ 4g μέσα στο σπίτι. Κανένα θέμα κοινώς, καμία διακοπη σε κλήση κλπ. Δε καταλαβαίνω πως προκύπτει ότι έχει αδύναμο δέκτη Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 προς Θεου δεν ειπα οτι κάνει διακοπές ή χάνει κλήσεις.. απλώς έχει αδύναμο πομποδέκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Δηλαδή είναι Γενικό αυτό; Επειδή δεν έχω δει τίποτα περίεργο προς το παρόν τουλάχιστον . Έξω δεν έχω παρατηρήσει αλλά σήμερα που είδα ,είχα φουλ σήμα στην παραλία της πολης καθώς και οταν ήμασταν στον κτηνίατρο (κλειστός χώρος ). Εκεί το 4g ήταν με 2 γραμμές καθώς όσο πλησιάζεις στην παραλία έχω παρατηρήσει ότι είναι χειρότερη η λήψη 3g/4g ( ίσχυε και με το optimus g αλλά και το g2 της κοπέλας μου ) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Να ρωτησω κατι σχετικα με το πληκτρολόγιο? Εχω βαλει αγγλικα qwerty αλλα στα ελληνικα μου δινει μονο επιλογη qwertz. Ξέρετε κάτι για το θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Καλημέρα. Προτού δώσω το κινητό στον κουριερ να το κάνω επαναφορά? Έχω μέσα κάποιες εφαρμογές, επαφές και τον λογαριασμό μου στο Google. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Καλημέρα. Προτού δώσω το κινητό στον κουριερ να το κάνω επαναφορά? Έχω μέσα κάποιες εφαρμογές, επαφές και τον λογαριασμό μου στο Google. θα σου έλεγα ναι. ούτως ή άλλως μάλλον θα του κάνουν και οι ίδιοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Oκ φιλε μου!!Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Διαβαζω στο xda οτι αυτο το φενομενο με την οθονη παρατηρειται μονο στα κινητα που εχουν android marshmallow???? http://forum.xda-developers.com/g4/general/screen-burn-t3322515/page4 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 5, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Να ρωτησω κατι σχετικα με το πληκτρολόγιο? Εχω βαλει αγγλικα qwerty αλλα στα ελληνικα μου δινει μονο επιλογη qwertz. Ξέρετε κάτι για το θεμα? qwertz και ελληνικά δεν πάνε μαζί, εκτός και αν ρωτάς κάτι άλλο που δεν έχω καταλάβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Πριν λιγο το πηραν απο ελτα courier.αυριο θα ειναι procordia.Για να δουμε..! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160405/d2e189bd86517bfa420339088299c2ec.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160405/9c255a5cdedf094df7e632cde4cb9b2a.jpg Για αυτο λεω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts