magos_88 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Ρε παιδιά μου εμφανίζει κάθε μισάωρο "Lg agent έχει σταματήσει". Τι είναι τούτο πάλι; Καινούριο σήμερα... "Χώρος αποθήκευσης έχει σταματήσει" Νιώθω ότι το κινητό μου καταρρέει... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Καινούριο σήμερα... "Χώρος αποθήκευσης έχει σταματήσει" Νιώθω ότι το κινητό μου καταρρέει... :cry: Δεν δοκιμάζεις να κάνεις ενα hard reset να συνερθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 (edited) Bug της marshmallow πιστεύω πως είναι γιατί από τότε που την πέρασα μου έβγαζε πολύ συχνά αντίστοιχο μήνυμα για τον internet browser και κάποιες μεμονωμένες φορές για εφαρμογές. Edited June 10, 2016 by gre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Κατ΄αρχήν όσες έχουν σχέση με wifi αν έχεις βάλει. Αλλιώς, αν δεν έχεις κάτι τέτοιο, δεν μπορείς να ξέρεις. τελικα παρατηρησα οτι τα σκαλωματα τα τρωει οταν εχω ανοιχτο το wifi και κλεινω τη θηκη την quick circle ενω μερικες φορες οταν την ανοιγω με βαζει στο wifi καποιες αλλες τρωει αυτα τα σκαλωματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Δεν δοκιμάζεις να κάνεις ενα hard reset να συνερθει? Προσπαθώ να το καθυστερήσω όσο γίνεται γιατί αν αρχίσουμε τα reset κάθε εξάμηνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Δεν με βολεύει γιατί είναι αργή η αντιγραφή Δεν υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος από σύνδεση με USB και αντιγραφή των αρχείων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 @minisat airdroid Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 @minisat airdroid Sent from my LG-H815 using Tapatalk Δεν είναι πιο γρήγορο. Η ταχύτητα του USB είναι 480Mbps (60MB/s) και ο μοναδικός περιορισμός είναι πρακτικά η ταχύτητα ανάγνωσης της μνήμης. Εάν δεν έχεις 802.11ac (λογική υπόθεση) το ασύρματο είναι στην καλύτερη περίπτωση 802.11n 300Mbps half duplex και πάλι επηρεάζεσαι από την κατάσταση της ασύρματης σύνδεσης εκείνη τη στιγμή (πχ εάν είναι συνδεδεμένες άλλες συσκευές). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Και με το usb και με το ασύρματο η μέγιστη που φτάνεις θα είναι ίδια. Αν και όπως είπε ο minast τέτοιες ταχύτητες σε wifi τις πετυχαίνεις υπό συγκεκριμένες συνθήκες που δεν νομίζω να έχεις. Οπότε όπως προτείνει ο ίδιος usb καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Καλημέρα. Τον ήχο της κάμερας μπορώ να τον απενεργοποίηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Καλημέρα. Τον ήχο της κάμερας μπορώ να τον απενεργοποίηση ? Πανευκολα. Πριν ανοιξεις την καμερα, πατησε το vol down για να κλεισει τελειως ο ηχος. Υστερα ανοιξε την καμερα, δεν θα ακουγεται ηχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Καλησπέρα. Αν έχει ήδη συζητηθεί συγνώμη, έχω καιρό να παρακολουθήσω το νήμα λόγω έλλειψης χρόνου. Ίσως φανεί η πληροφορία χρήσιμη. Εδώ και αρκετές βδομάδες έχει παρατηρηθεί battery drain στο G4 και τελικά διαπίστωσα ότι ευθύνεται η αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας Google στο Google Drive. Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι ακόμα και αν το απενεργοποιήσω, ενεργοποιείται πάλι από μόνο του μάλλον μετά από επανεκκίνηση. Το κινητό έχει Android 6.0 και δυστυχώς όσο η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι ενεργοποιημένη, το battery drain δεν λύνεται και δεν σταματά με καμία άλλη λύση πέραν της απενεργοποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Πανευκολα. Πριν ανοιξεις την καμερα, πατησε το vol down για να κλεισει τελειως ο ηχος. Υστερα ανοιξε την καμερα, δεν θα ακουγεται ηχος. Αυτό το ξέρω Θέλω να τον βγάλω εντελώς.... Γίνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Εγω παλι εχω παρατηρησει οτι το 80% που περασε την 6 και μεσω πισι ειδικα οοοολο προβληματα τι φευγετε απο την 5 και μετα παραπονιεστε. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Το κινητό είχε την 6.0 από το κουτί όπως και όλα τα κινητά που πουλήθηκαν με μητρική 602 και έπειτα. Και όσοι είχαν Lollipop αναμενόμενο και λογικό είναι να θέλουν ότι πιο πρόσφατο κυκλοφορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Το κινητό είχε την 6.0 από το κουτί όπως και όλα τα κινητά που πουλήθηκαν με μητρική 602 και έπειτα. Και όσοι είχαν Lollipop αναμενόμενο και λογικό είναι να θέλουν ότι πιο πρόσφατο κυκλοφορεί. Απο το κουτι εε τοτε τι να πω με πιανεις αδιαβαστο αλλα εχω διαβασει τοοοοσα πολλα θεματα σε οσους περασαν την 6 και σε διαφορετικα μοντελα που δεν ξερω τι να πω εδω και στο s7 αλλης εταιριας τους βγαζει κατι θεματακια που ειναι και ναυαρχιδα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demoneoire Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Απο το κουτι εε τοτε τι να πω με πιανεις αδιαβαστο αλλα εχω διαβασει τοοοοσα πολλα θεματα σε οσους περασαν την 6 και σε διαφορετικα μοντελα που δεν ξερω τι να πω εδω και στο s7 αλλης εταιριας τους βγαζει κατι θεματακια που ειναι και ναυαρχιδα. γραφουν αυτοι που εχουν προβλήματα. οι υπόλοιποι δεν γραφουν. Εχω sd μισή γεμάτη , android 6 περασμενη πανω απο την 5 χωρις clean install, την συσκευή εδω και πολλούς μήνες και πάει σφαιρα. υπάρχει μια ειδικη κατηγορία ατομων στα forums που πιστεύει ότι αφού αυτοί έχουν πρόβλημα τότε όλοι έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Οπως λες, "φαινονται" ιδιαιτερα τα προβληματα γιατι συχνα γραφουν αυτοι που τα εχουν. Λογικο. Καποιος που δεν εχει θεματα, τι να γραψει... Θα γραψει μια φορα - δυο οτι ειναι ικανοποιημενος και τελος. Γεγονός είναι ότι αυτοί που τρομάζουν από αυτά που διαβάζουν πρέπει να το σκέφτονται ψύχραιμα διότι οι χρήστες χωρις προβληματα είναι πολύ περισσότεροι, απλά δεν φαίνονται. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 (edited) Νέος κάτοχος ενός G4 κι εγώ. To κινητό αγοράστηκε μεταχειρισμένο κι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε το πρόβλημα με τα bootloops, οπότε το έστειλε στην procordia για αντικατάσταση πλακέτας. Το παράξενο είναι ότι το κινητό έχει την έκδοση android 5.1 (V10a-EUR-XX) δεν εμφανίζει πουθενά (ούτε μέσω FOTA ούτε μέσω LG bridge) την αναβάθμιση σε 6. To κινητό είναι unbranded και το LG Phone Info δίνει ημερομηνία παραγωγής Μάρτιο 2016, Provider: EUA, Provider name: europe common και τελευταία έκδοση firmware την Ν. Καμία ιδέα; Να εγκαταστήσω μέσω KDZ την 6.0; Εάν ναι, ποια θα ήταν η συμβατή έκδοση και τι επιπτώσεις θα είχε στην εγγύηση; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Edited June 11, 2016 by kxanthop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Οπως λες, "φαινονται" ιδιαιτερα τα προβληματα γιατι συχνα γραφουν αυτοι που τα εχουν. Λογικο. Καποιος που δεν εχει θεματα, τι να γραψει... Θα γραψει μια φορα - δυο οτι ειναι ικανοποιημενος και τελος. Γεγονός είναι ότι αυτοί που τρομάζουν από αυτά που διαβάζουν πρέπει να το σκέφτονται ψύχραιμα διότι οι χρήστες χωρις προβληματα είναι πολύ περισσότεροι, απλά δεν φαίνονται. Έτσι!!! Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα! (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό το ξέρω Θέλω να τον βγάλω εντελώς.... Γίνετε? Όχι. Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Εκτός αν έχεις το κινητό αθόρυβο η μόνο δόνηση όταν τραβάς φωτο. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Με lgup http://forum.xda-developers.com/g4/help/lgup-install-kdz-mm-lp-t3249803 Καμιά επίπτωση στην εγγύηση. Νέος κάτοχος ενός G4 κι εγώ. To κινητό αγοράστηκε μεταχειρισμένο κι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε το πρόβλημα με τα bootloops, οπότε το έστειλε στην procordia για αντικατάσταση πλακέτας. Το παράξενο είναι ότι το κινητό έχει την έκδοση android 5.1 (V10a-EUR-XX) δεν εμφανίζει πουθενά (ούτε μέσω FOTA ούτε μέσω LG bridge) την αναβάθμιση σε 6. To κινητό είναι unbranded και το LG Phone Info δίνει ημερομηνία παραγωγής Μάρτιο 2016, Provider: EUA, Provider name: europe common και τελευταία έκδοση firmware την Ν. Καμία ιδέα; Να εγκαταστήσω μέσω KDZ την 6.0; Εάν ναι, ποια θα ήταν η συμβατή έκδοση και τι επιπτώσεις θα είχε στην εγγύηση; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 καλησπέρα σε όλους θέλω να βάλω την ευρωπαϊκή ROM ORIGINAL με το LGUP θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση εγώ έχω τώρα Ρουμάνικη ROM αν και έκανα αλλαγή πλακέτας δεν ξέρω τι μου έβαλαν τώρα, υπάρχει κανένας τρόπος να δω τι ROM έχω τώρα πού έκανα την αλλαγή της πλακέτας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Ρυθμίσεις>Σχετικά με το Τηλέφωνο>Πληροφορίες Λογισμικού. Την V20d-EUR-xx έχω βάλει με LGUP και είμαι κομπλέ. καλησπέρα σε όλους θέλω να βάλω την ευρωπαϊκή ROM ORIGINAL με το LGUP θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση εγώ έχω τώρα Ρουμάνικη ROM αν και έκανα αλλαγή πλακέτας δεν ξέρω τι μου έβαλαν τώρα, υπάρχει κανένας τρόπος να δω τι ROM έχω τώρα πού έκανα την αλλαγή της πλακέτας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlienTechGR Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Συνιστώ όσοι έχετε V20D να βάλετε την V20H μέσω LGUP. Βελτιώνει πολύ την μπαταρία και διορθώνει και κάποια θέματα με την υπερθέρμανση που έβγαλε σε πολλούς (μεταξύ αυτόν και εμένα) η V20D. Επίσης Android security fix level (αν λέγεται έτσι) αναβαθμίζεται σε 2016-05-01). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Ευχαριστώ πολύ φίλος ευρωπαϊκή ROM έχω τελικά, έχει κανένας ling να περάσω την V20H ΕUR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts