Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Το Dual sim έχει πρόβλημα με τις παρτίδες σχετικά με bootloop; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γράφεις σε λάθος θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6692499#post6692499 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Άκυρη ερώτηση. Το κινητό έχει ραδιόφωνο; πώς λέγεται η εφαρμογή; Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Εχει ναι!ραδιοφωνο λεγεται και την κατεβαζεις απο την εφαρμογες της lg! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Εχει ναι!ραδιοφωνο λεγεται και την κατεβαζεις απο την εφαρμογες της lg! Σε μένα υπήρχε μέσα!! (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Άκυρη ερώτηση. Το κινητό έχει ραδιόφωνο; πώς λέγεται η εφαρμογή; Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λεγεται Ραδιοφωνο FM ή FM Radio :p Αν δεν υπαρχει , ειναι μεσα στο κεντρο ενημερωσης με τις εφαρμογες της LG. Αν και νομιζω υπαρχει , απλα χρειαζεται ενημερωση για να δουλεψει σωστα! Την ενημερωνεις και εισαι ετοιμος :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Και σε εμένα το κάνει αυτό !!! Πολύ περίεργο. Τι να εννοεί άραγε ? Προφανως οτι δεν μπορει να ψαξει για ολα τα wifi. Καπου μεσα στο gps εχει ρυθμιση για ανιχνευση θεσης μεσω δυκτιων wifi ακομα και οταν το wifi ειναι κλειστο. Το σπαστικο παντως ειναι οταν ανοιγεις ή κλεινεις το συγχρονισμο καθε φορα σου λεει και τι σημαινει αυτο που πας να κανεις.. σαν να εχεις καινουργιο τηλ καθε φορα ή σαν να εισαι κανενας καθυστερημενος στο υπενθυμιζει.. Απλα ελεος στην lg :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Προφανως οτι δεν μπορει να ψαξει για ολα τα wifi. Καπου μεσα στο gps εχει ρυθμιση για ανιχνευση θεσης μεσω δυκτιων wifi ακομα και οταν το wifi ειναι κλειστο. Το σπαστικο παντως ειναι οταν ανοιγεις ή κλεινεις το συγχρονισμο καθε φορα σου λεει και τι σημαινει αυτο που πας να κανεις.. σαν να εχεις καινουργιο τηλ καθε φορα ή σαν να εισαι κανενας καθυστερημενος στο υπενθυμιζει.. Απλα ελεος στην lg :X Φιλαρακι υπαρχουν πολλοι καθυστερημενοι δε φανταζεσαι :):) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Φιλαρακι υπαρχουν πολλοι καθυστερημενοι δε φανταζεσαι :):) χαχαχα Παντως ειναι σπαστικο να βλεπεις προγραμματα και os να τα απλοποιουν τοσο πολυ για τους αρχαριους και ουσιαστικα να τα κανουν χαλια οπως το παραπανω παραδειγμα ή το google photos παλια εκανες slide απο αριστερα προς τα δεξια για να δεις τα ανεβασμενα album τωρα δεν μπορεις και πρεπει να πατησεις την συγκεκριμενη επιλογη που την εχει βαλει απο κατω, σπαστικο και ολα αυτα γιατι κατι noobs δεν μπορουσαν να κανουνε ενα slide. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Εχει ναι!ραδιοφωνο λεγεται και την κατεβαζεις απο την εφαρμογες της lg! Λεγεται Ραδιοφωνο FM ή FM Radio :p Αν δεν υπαρχει , ειναι μεσα στο κεντρο ενημερωσης με τις εφαρμογες της LG. Αν και νομιζω υπαρχει , απλα χρειαζεται ενημερωση για να δουλεψει σωστα! Την ενημερωνεις και εισαι ετοιμος :) Ωραία ευχαριστώ! Αυτό με το κέντρο ενημέρωσης γιατί το κάνει δεν μπορώ να καταλάβω.. Ας τα είχε διαθέσιμα τουλάχιστον. Πουθενά αλλού δεν φαίνονται. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Ωραία ευχαριστώ! Αυτό με το κέντρο ενημέρωσης γιατί το κάνει δεν μπορώ να καταλάβω.. Ας τα είχε διαθέσιμα τουλάχιστον. Πουθενά αλλού δεν φαίνονται. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρα φαινονται οταν το πρωτοανοιξεις αλλα με τα σκαλισματα τα αφαιρουμε αθελα μας Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Καλημέρα. Σε φιλαράκι έπεσε κ έσπασε η οθόνη. Ξέρετε πόσο είναι το κόστος αλλαγής στην προκορντια; Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Kριμα...Δεν φορουσε tempered?Πιστευω γυρω στα 120-130 ευρω.. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Φορούσε... Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Πω..υποθετω χωρις θηκη ε?θα πρεπει να επεσε πολυ ατσαλα.. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Swimmer21 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Μια που το έφερε η κουβέντα για πείτε κανένα καλό tempered glass από Skroutz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Ωραία ευχαριστώ! Αυτό με το κέντρο ενημέρωσης γιατί το κάνει δεν μπορώ να καταλάβω.. Ας τα είχε διαθέσιμα τουλάχιστον. Πουθενά αλλού δεν φαίνονται. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρα διαθεσιμα ειναι μεσα εκτος αν εκανες hard reset ή δεν πατησες αποδοχη στην αρχικη οθονη οταν σου το ζητησει για να μπορεσεις να απενεργοποιησεις τις υπηρεσιες της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 (edited) Ρε παιδιά μια ερώτηση. Στη κάμερα δίπλα εχει ένα μαύρο αισθητήρα που ανάβει κόκκινο. Τι ειναι; Σαν να ειναι απο τις υπέρυθρες που έχουν τα τηλεχειριστήρια απο την τηλεόραση. https://www.dropbox.com/s/du8hi1nwkoonz9j/File%2029-4-16%2C%2018%2005%2054.jpeg?dl=0 Κ όταν βγάζω φωτό βγάζει έτσι. Edited April 29, 2016 by sakis697 Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Είναι το laser focus φίλε μου! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Είναι το laser focus φίλε μου! Έκανα μια επεξεργασία στο ποστ. Δες λιγο ξανά. Κ γιατί ανάβει συνέχεια; Θα έπρεπε; Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Κανονικά πρέπει να ανάβει μόνο όταν βγάζεις φώτο. Εσένα στο κάνει συνέχεια? Η κάμερα γιατί βγάζει έτσι? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Κανονικά πρέπει να ανάβει μόνο όταν βγάζεις φώτο. Εσένα στο κάνει συνέχεια? Η κάμερα γιατί βγάζει έτσι? Τελικά ανάβει μόνο όταν ειμαι στην κάμερα. Δεν ξέρω αλλά απο σήμερα άρχισε να βγάζει έτσι η κάμερα. Δοκίμασα με άλλη εφαρμογή πάλι τα ίδια. Έκανα φορματ πάλι τα ίδια. Με την μπροστά βγάζει κανονικά. Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Έκανες επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Έκανες επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων? Το πρώτο που έκανα ήταν αυτό. Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Κοίτα για να σε κάνει έτσι κάμερα και με επαναφορά και με άλλη εφαρμογή το κόβω για πρόβλημα Hardware... Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Κοίτα για να σε κάνει έτσι κάμερα και με επαναφορά και με άλλη εφαρμογή το κόβω για πρόβλημα Hardware... Μάλλον ναι. Κ εγώ αυτό πιστεύω. Υπάρχει κάποια αντιπροσωπεία να το στείλω η το στέλνω απο το μαγαζί απο το αγόρασα; Απο Σκρουτζ το πήρα. Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts