p_under Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Όποιος θέλει μπορεί να δει μια μικρή παρουσίαση που έκανα για το DOOGEE Y100 PRO, εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef0117 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Παρέλαβα κι εγώ χθες βράδυ! Το unboxing το περιγράφει τέλεια ο p_under και τώρα περιμένουμε και περιγραφή των δυνατοτήτων του. Πρώτες εντυπώσεις από μένα πάρα πολύ καλές! Στιβαρό στο χέρι, το πιάνεις και έχεις την αίσθηση ενός ακριβού κινητού φτιαγμένο με ακριβά υλικά. Με το που συνδέθηκε στο ιντερνετ ήρθε κατευθείαν ενημέρωση, η οποία ενημέρωσε αυτόματα και το πληκτρολόγιο μηνυμάτων με ελληνικούς χαρακτήρες! Χρώματα πολύ ωραία, πολύ γρήγορο σερφάρισμα στο ίντερνετ, δε κολλάει με τίποτα, γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση εφαρμογών.. Δε μου παρουσιάστηκε κανένα από τα ''προβλήματα'' που έχουν αναφερθεί εδώ. Για μπαταρία δε μπορώ να ξέρω ακόμα.. Ο καιρός θα δείξει.. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι στο viber δε βγάζει το διπλό τικ όταν παραδίδεται το μήνυμα. Είναι θέμα της έκδοσης; Μπορώ να το ρυθμίσω με κάποιο τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 κάτι αρνητικό που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι όταν έρχεται ειδοποίηση (πέραν των κλήσεων) η οθόνη σε μένα δεν ανάβει και ηχεί μόνον ο αντίστοιχος ήχος της ειδοποίησης. υπάρχει κάποια ρύθμιση? συμβαίνει και σε άλλους αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef0117 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 p_under το ίδιο συμβαίνει σε μένα, αλλά λογικά συμβαίνει σε όλους. Ο φίλος dedalos91 έχει μια λύση (κοίτα πιο πάνω στα σχόλια), την οποία ακόμα δεν έχω δοκιμάσει.. Την έχει δοκιμάσει κανείς; Δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 παιδιά από όσους παραλάβατε και έχετε κάλυψη 4G, κατάφερε κανένας σας να μπει; Έχω εδω ένα φίλο που του γυρίζει σε 4G αλλά παραμένει σε 3G+ ενώ ακριβώς δίπλα τα xperia Z3c και HTC One Sv μου είναι λοκαρισμένα σε 4G.... μήπως είναι μούφα οι συχνότητες που λέει η doogee οτι έχει το τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Πόσο ακριβώς ζυγίζει η μπαταρία του; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403964 Κανείς δεν μαγειρεύει σε αυτό το νήμα; :p Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 φιλε μου εχεις κανει καποια ρυθμιση με τον ηχο (πχ τον ηχο κλησης ή καποιο τραγουδι) και σου ακουγεται καλα? γιατι εμενα μου φαινεται κακος και αδυναμος συγκρινοντας με το πολυ παλιο sony x10 mini και με ενα turbo x και smsung s5300 :( Σημερα δοκιμασα ενα mp3 που κατεβασα απο το zedge για ηχο κλησης και ακουγεται ΔΥΝΑΤΑ και ΚΑΘΑΡΑ , πολυ καλυτερα απο το S4 mini... Δεν εχω πειραξει κατι , απλα εχω βαλει στο μεγιστο τον ηχο κλησης απο τις ρυθμισεις Το NO LED δουλευει μια χαρα στο κινητο.... Απλα πως μπορουμε να "μεγαλωσουμε" το μεγεθος των εικονιδιων στην οθονη σε αυτη την εφαρμογη.... μου τα δειχνει πολυ μικρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef0117 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Ακούστε κάτι πραγματικά περίεργο.. Ξαφνικά χθες από το απόγευμα σταμάτησε να λειτουργεί η αυτόματη αδράνεια οθόνης.. Π.χ. σταματούσα να ασχολούμαι με το κινητό και δεν έκλεινε η οθόνη αν δε πατούσα εγώ το κουμπί.. Πείραξα όλες τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα.. Το βράδυ είχα μήνυμα στη 1 και η οθόνη έμεινε ανοιχτή μέχρι το πρωί που το είδα με αποτέλεσμα να μου φάει πολύ μπαταρία. Αρχικά πίστευα πως φταίει το No Led notification και το διέκοψα, αλλά δεν έφταιγε ούτε αυτό. Για να μη τα πολυλογώ όσο περίεργο και να ακούγεται, έφταιγε το Mortlal Combat X! Με το που το διέγραψα ξαναλειτουργεί σωστά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos91 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 (edited) το no led το δουευω και το δοκιμασα πολυ, εχει παρα πολλες ρυθμισεις για ολα και αν το ψαξετε θα βρειτε τις ρυθμισεις που σας ταιριαζουν, εγω μετα απο λιγες μερες τα αρνητικα που βρησκω ειναι - αδυναμο φλας (το πειραξα με ενα hack που βρηκα, αλλα τιποτα) - αδυναμο ή κακο ηχειο, μονο σε μενα? δεν ξερω, παρακαλω βοηθηστε με πως να διαπιστωσω εαν εχει προβλημα το δικο μου ή και τα δικα σας, ολα (το πειραξα με ενα hack που βρηκα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049, αλλα τιποτα σποδαιο γιατι εφτασε σε σημειο να "τριζει") - δεν εχει led, σας ειπα την λυση που εφαρμοζω, αλλα τελικα ειναι και θεμα συνηθειας - δεν εχει καποιους αισθητηρες που ειχα συνηθησει, εχει μονο τους 3 βασικους... δεν καταλαβαινω γιατι εχει 32bit λειτουργικο σε 64bit CPU ή ειναι λαθος ενδειξη? το καπακι ανοιγει καλυτερα προσπαθοντας και λιγυζοντας το ελαφρα απο επανω κρατωντας ορθιο το κινητο απιστευτα γρηγορο GPS, κλειδωνει δορυφορους σε 5 δευτερολεπτα (δεν υπαρχει αρχειο gps.conf !!!) Edited September 3, 2015 by dedalos91 Παράθεση Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos91 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 (edited) ΠΑΡΑΚΑΛΩ μπορει καποιος με το Mobileuncle Tools ή να πληκτρολογησει στο dial *#*#3646633#*#* και να παει Engineer Mode (ή ΜΤΚEngineer Mode πανω) > Hardware Testing (προς τα δεξιά) > Audio > LoudSpeaker Mode και να μου δωσει τις default (εργοστασιακες) τιμες των Levels 0-14 (νομιζω ενα level για καθε ενα απο τα 15 πατηματα στο πλαϊνό κουμπι της συσκευης για αυξομειωση του ηχου απο min εως max ή αντιστροφα) για Ring και Media (επιλογες απο πανω) γιατι μαλλον τις εχασα εντελως...και να μου πει ολες τις εργοστασιακες ρυθμισεις στο μενου του ηχου (ηχος και ειδοποιηση > βελτιωση ηχου) παρακαλω πολυ καποιος... ΥΓ σχετικα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2746861 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=41145394&postcount=138 Edited September 3, 2015 by dedalos91 Παράθεση Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef0117 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 dedalos 91 βρήκες λύση φίλε μου; Σε ένα από τα forum που έδωσες γράφει τι ρυθμίσεις πρέπει να έχεις.. Εγώ δε κατάφερα να τις βρω.. Στο δικό μου πρόσεξα το εξής.. από το 0% η μπαταρία, χρειάζεται τουλάχιστον 2,5 ώρες, μη πω 3 να φορτίσει πλήρως. Είναι φυσιολογικό; Επίσης, χθες πρόσεξα ότι αν του κάνω φουλ χρήση κατά τη διάρκεια που φορτίζει, αντί να ανεβαίνει το ποσοστό της φόρτισης, κατέβαινε, με αποτέλεσμα να πάει από το 4% στο 0 και να κλείσει. Άλλαξα φορτιστή, αλλά και πάλι φορτίζει το ίδιο αργά. Σε όλους έτσι είναι; Θα στρώσει κάποια στιγμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos91 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 (edited) dedalos 91 βρήκες λύση φίλε μου; Σε ένα από τα forum που έδωσες γράφει τι ρυθμίσεις πρέπει να έχεις.. Εγώ δε κατάφερα να τις βρω.. Στο δικό μου πρόσεξα το εξής.. από το 0% η μπαταρία, χρειάζεται τουλάχιστον 2,5 ώρες, μη πω 3 να φορτίσει πλήρως. Είναι φυσιολογικό; Επίσης, χθες πρόσεξα ότι αν του κάνω φουλ χρήση κατά τη διάρκεια που φορτίζει, αντί να ανεβαίνει το ποσοστό της φόρτισης, κατέβαινε, με αποτέλεσμα να πάει από το 4% στο 0 και να κλείσει. Άλλαξα φορτιστή, αλλά και πάλι φορτίζει το ίδιο αργά. Σε όλους έτσι είναι; Θα στρώσει κάποια στιγμή; οι ρυθμισεις που γραφει ειναι απο αλλο τηλεφωνο με λιγοτερα απο 15 πατηματα (levels) του πληκτρου εντασης, σε παρακαλω δωσε μου τις δικες σου.... να πληκτρολογησεις στο dial (εκει που πληκτρολογεις το νουμερο για να παρεις τηλεφωνο) *#*#3646633#*#* και θα ανοιξει αυτοματα (μολις τελειωσεις την πληκτρολογηση του *#*#3646633#*#*) και να πας..... Hardware Testing (3ο προς τα δεξιά) > Audio (πανω-πανω) > LoudSpeaker Mode (3ο απο πανω) και να μου δωσεις τις default (εργοστασιακες) τιμες των Levels 0-14 (νομιζω ενα level για καθε ενα απο τα 15 πατηματα στο πλαϊνό κουμπι της συσκευης για αυξομειωση του ηχου απο min εως max ή αντιστροφα) για Ring και Media (επιλογες απο πανω) για την φορτιση δοκιμασε το Clean Master Phone Boost https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard&hl=el εχει πολλες χρησιμες εφαρμογες και μια για επιταχυνση της φορτισης, δοκιμασε το... Edited September 6, 2015 by dedalos91 Παράθεση Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef0117 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 dedalos 91, γράφει: type ring level 0 0~255 128 0`160 136 Θέλεις να πατήσω και level 1 να σου πω τις ρυθμίσεις, μετά level 2 κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Όποιος θέλει μπορεί να δει μια μικρή παρουσίαση που έκανα για το DOOGEE Y100 PRO, εδώ. ορίστε και το δεύτερο part της μικρής παρουσίασης της συσκευής του θέματος! θα ήθελα να ακούσω αν έχετε σχόλια και φυσικά την γνώμη σας για την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos91 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 dedalos 91, γράφει: type ring level 0 0~255 128 0`160 136 Θέλεις να πατήσω και level 1 να σου πω τις ρυθμίσεις, μετά level 2 κλπ; ναι παρακαλω θα ηθελα τις τιμες σε ολα τα levels (0-14) για Ring και Media, για καθε ενα ξεχωριστα... ευχαριστω Παράθεση Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos91 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 ναι παρακαλω θα ηθελα τις τιμες σε ολα τα levels (0-14) για Ring και Media, για καθε ενα ξεχωριστα... ευχαριστω ενταξει τα βρηκα, βρηκα τις εργοστασιακες ρυθμισεις....:) Παράθεση Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 παιδιά από όσους παραλάβατε και έχετε κάλυψη 4G, κατάφερε κανένας σας να μπει; Έχω εδω ένα φίλο που του γυρίζει σε 4G αλλά παραμένει σε 3G+ ενώ ακριβώς δίπλα τα xperia Z3c και HTC One Sv μου είναι λοκαρισμένα σε 4G.... μήπως είναι μούφα οι συχνότητες που λέει η doogee οτι έχει το τηλέφωνο; Τελικά έχει πιάσει κανένας 4G ή είναι μούφα όλες αυτές οι συχνότητες που λέει οτι πιάνει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnon3737 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Καλησπέρα Θέλω να πάρω από εδώ Cearbest είναι αξιόπιστο? Αυτό το κινητό doogee y100 pro 4g γνωρίζει κανείς εάν είναι καλό? Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis33 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 (edited) http://www.everbuying.net/product922623.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale παιδια εδω το εχει πολυ φθηνα....αλλα δεν γραφει το 2 στην περιγραφη ενω στο βιντεακι κατω δειχνει οτι ειναι το 2. τι εννοει ο ποιητης?? Edited September 12, 2015 by vagelis33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
momozo Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 http://www.everbuying.net/product922623.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale παιδια εδω το εχει πολυ φθηνα....αλλα δεν γραφει το 2 στην περιγραφη ενω στο βιντεακι κατω δειχνει οτι ειναι το 2. τι εννοει ο ποιητης?? επειδή το παρήγγειλα μόλις πριν από λίγες ώρες αυτό που παραθέτει ο vagelis33, θα ήθελα να ρωτήσω επιπλέον αν το everbuing είναι αξιόπιστο και γρήγορο στην αποστολή. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά έχει πιάσει κανένας 4G ή είναι μούφα όλες αυτές οι συχνότητες που λέει οτι πιάνει;; Στα σχόλια χρηστών στο everbuying διαβάζω τα παρακάτω: "Pros: Really impressive phone, working like a charm form Day One. 4G working in Spain with Jazztel(Orange) and Vodaone. Band3 (1800) and Band7 (2600). " Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή πιάνει 4g. Τώρα για Ελλάδα δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Αν δεν έχει την 800, δύσκολα θα πιάνει 4g σε ημιαστικα ή απομακρυσμένα μερη ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δεν έχει την 800, δύσκολα θα πιάνει 4g σε ημιαστικα ή απομακρυσμένα μερη Αν την έχειτην 800, τοτε έχει κακής ποιότητας 4g πομποδεκτη Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Καλησπέρα Θέλω να πάρω από εδώ Cearbest είναι αξιόπιστο? Αυτό το κινητό doogee y100 pro 4g γνωρίζει κανείς εάν είναι καλό? Σας ευχαριστώ. To Κινητο ειναι αξιοπιστο, το καταστημα δεν θα το ελεγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos91 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 (edited) δειτε εδω http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-doogee-valencia-2-y100-pro για την καλητερη τιμη (90% θα την βρειτε και 10% να υπαρχει καλυτερη και να μην ειναι εδω). επισης θα δειτε και τα χαρακτηριστικα του. δειτε κι εδω http://forum.xda-developers.com/android/general/doogee-valencia-2-y100-pro-mtk6735-t3088288/page7 μια καλη περιγραφη και ενα thread για οτι υπαρχει μεχρι τωρα για το τηλεφωνο αυτο. εγω το αγορασα (με χρεωστικη πειραιως visa εν μεσω cc) απο το Banggood (το οποιο δεν το ηξερα αλλα αποδεικνυεται πως πολλοι αλλοι ελληνες και μη το χρησιμοποιουν χρονια) και ηρθε σε 25 μερες με μια πολυ καλη συσκευασια (στον τοιχο να το πεταξεις δεν θα παθει, δεν εχω δει ασφαλεστερη) και οι ανθρωποι συνεργαστηκαν αψογα για να με βοηθησουν να "αποφυγω" τις εξτρα χρεωσεις (τελωνειο). το τηλεφωνο γενικα ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του και αν διαβασετε προηγουμενα posts θα δειτε που υστερει και που ειπαν ψεματακια οι κινεζοι κτλ (μην βαριεστε, διαβαστε, αμεσως καταλαβαίνετε ποιο αξιζει να διαβασετε και ποιο οχι) Edited September 13, 2015 by dedalos91 Παράθεση Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SW4LGT Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Εγω πηρα απο gearbest κανονικο ειναι δεν εχω συνδεση 4G λογω χαμηλου παγιου στην cosmote σαν αναζητηση δικτυων ομως πιανει 4G... γενικα ειναι μια χαρα για τα λεφτα του αν και με κατι παραπανω το F3 ειναι καλη επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Ερωτησης...εχει παρει κανενας σας αυτη την θηκη ??? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_227856.html Αν ναι , σας λειτουργει εσας το smart flip ?? δειχνει δηλαδη την ωρα και καποιες αλλες info στο στρογγυλο κομματι που αφηνει στην οθονη ?? γιατι εμενα δεν λειτουργει.... Μηπως πρεπει να ενεργοποιησω καποια ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts