rebel89 Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 hello everybody. jani ise kala? sto kenurio tu tomal andimedopizo provima me to blurtooth sti sindesi me to gps. to ehis dokimasi? Παράθεση HitechDoctor Service and Shopping Gadgets Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 γεια σου σπυρο:)εισαι καλα;οχι φιλε μου δεν εχω βρει χρονο να περασω την καινουργια:Oδοκιμασες και τις 2 που εχει;το bt γενικα δεν σου δουλευει;επισης δες αν απο τον manager αν ειναι ανοιχτο το beam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 hello everybody. jani ise kala? sto kenurio tu tomal andimedopizo provima me to blurtooth sti sindesi me to gps. to ehis dokimasi? Γράψε ελληνικά αν θέλεις μιας και μας βγήκαν τα μάτια να διαβάσουμε αυτά που θες να πεις. Προς ενημέρωσή σου, πολλοί δεν διαβάζουν καν post γραμμένα κατ' αυτό τον τρόπο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 εγω παντος εχω να πω οτι η καλυτερη και χωρις κανενα προβλημα ηταν η 7.7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 εγω παντος εχω να πω οτι η καλυτερη και χωρις κανενα προβλημα ηταν η 7.7και η 8.5 θα συμπληρωνα μητσε(η stantar ομως) Γράψε ελληνικά αν θέλεις μιας και μας βγήκαν τα μάτια να διαβάσουμε αυτά που θες να πεις. Προς ενημέρωσή σου, πολλοί δεν διαβάζουν καν post γραμμένα κατ' αυτό τον τρόπο!Θα κανω τον δικηγορο τωρα:D,επειδη ετυχε να το γνωρισω το παιδι ειναι απο αλλη χωρα για αυτο δεν μπορει να γραψει καλα ελληνικα γιαννη;)και ενω παρακολουθει το φορουμ δεν γραφει:Oφυσικα δεν μπορει καποιος να το ξερει αυτο και ηταν αναμενομενη η παρατηρηση σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Θα κανω τον δικηγορο τωρα:D,επειδη ετυχε να το γνωρισω το παιδι ειναι απο αλλη χωρα για αυτο δεν μπορει να γραψει καλα ελληνικα γιαννη;)και ενω παρακολουθει το φορουμ δεν γραφει:Oφυσικα δεν μπορει καποιος να το ξερει αυτο και ηταν αναμενομενη η παρατηρηση σου Σεβαστό Γιάννη, αλλά οφείλουμε να το τονίζουμε. Πάντως εάν είναι στην Ελλάδα θα του κάνει καλό να εξασκήσει τα ελληνικά του μαζί μας. Εάν είναι στο εξωτερικό, μπορούμε να τον εξυπηρετήσουμε και στα αγγλικά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 συμφωνω απολυτα μαζι σου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 HTC announces Universal successor! According to the HTC Launch Event a new device with the codename HTC Uni2 is scheduled to make it's appearance "this summer". The new HTC Uni2 will look almost identical to it's predecessor, the HTC Universal, with only a few practical changes; It will be the first one of the latest devices by the Taiwanese company to feature a D-pad, retaining it's (now green-lit) qwerty keyboard. The videocall camera has been moved to the top of the device, above the screen, while the call and hang-up buttons also placed next to the D-pad as well as the top cover. The clamshell mechanism is also redesigned featuring a much stronger hold of the screen. It's top cover will be all black with a glowing HTC logo above the two call buttons. Specs: * Windows Mobile 6.1 Professional (no wm6.5) * Qualcomm 7201D 728 MHz CPU * VGA screen, 3.6 inches * 512MB ROM / 288MB RAM (+32MB on processor) * 5 MP, 2592 x 1944 pixels autofocus camera with flash * secondary VGA videocall camera * Wi-Fi 802.11 b/g/a * Built-in GPS * G-sensor * FM Tuner with DRS * microSD slot * 1680mAH battery Official Website image 1 :: image 2 :: image 3 ...please be gentle xD... Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Καλό μήνα! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 That was fast :p Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 αρε akpe μας ξερανες:p:lol:καλο μηνα,ας βολευτουμε με τομαλ 8.7 και μην μιλαμε καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 That was fast :p Δεν φταίω εγώ, έχουν αρχίσει από το πρωί οι πρωταπριλιάτικες πλάκες σε αυτό το forum και όχι μόνο που ότι και να ακούσω σήμερα δεν θα το πιστέψω! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 φτου σας!! δεν μπηκα την 1η του μηνα και για 10" το ειχα φαι και εκανα χαρες!! φτου σας και παλι.. Βρηκα αυτο τη θηκη σε προσφορα για οποιον ενδιαφερεται ;) http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=2463 Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 την καλημερα μου:) αστο βασιλη μας αναστατωσε ο akpe:D για θηκες δες και εδω http://www.netimes.com/shop/htc-dopod-dopod-900-universal-c-80_145.html πολυ καλες τιμες,εχω παρει αρκετα πραγματα για το hd,αξιοπιστοι και γρηγοροι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Βρηκα αυτο τη θηκη σε προσφορα για οποιον ενδιαφερεται ;) http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=2463 Ενημερωτικά η προσφορά για τη συγκεκριμένη θήκη είναι -50% στην αναγραφόμενη τιμή και ισχύει για μία εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 εχω απο χτες την τομαλ 8.7 lite,μεχρι στιγμης δουλευουν τα παντα υποδειγματικα,και εχει πολυ ωραια εικονιδια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 εχω απο χτες την τομαλ 8.7 lite,μεχρι στιγμης δουλευουν τα παντα υποδειγματικα,και εχει πολυ ωραια εικονιδια:) οταν λες δουλευοθν τα παντα γιαννη??bluetooth,mms,χωρις προβλημα?? ειναι σταθερη μεχρι στιγμης?? για πες εντυπωσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 τα παντα μητσε,για mms βαζεις το cab που δινει στην πρωτη σελιδα,και για msn το αναλογο cab γιατι δεν τα εχει βαλει στην ρομ,απο ταχυτητα μια απο τα ιδια οπως ολες του οι ρομ,πολυ καλη,και τα mms μου δουλεψαν με την μια αφου εβαλα τις ρυθμισεις που δινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 νεα εκδοση rom 8.71 του tomal http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=487384 . και εγραψε οτι μαλον θα ειναι η τελευταια για uni με 64mb rom. ασχημα τα νεα. επισης μια ερωτηση. μετα την 8.2 εκδοση εχω προβλημα με το stk tool. εχει καποιος αλλος αντιστοιχο προβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 γενικα η 8.2 δεν ηταν και απο τις καλυτερες του,γιατι δεν δοκιμαζεις καποια αλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 γενικα η 8.2 δεν ηταν και απο τις καλυτερες του,γιατι δεν δοκιμαζεις καποια αλλη; η 8.2 ειναι η μονη (απ τις τελευταιες εκδοσεις) που μου παιζει σωστα. ολες οι μετεπειτα εχουν προβλημα με το stk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 οταν λες προβλημα τι σου κανει;στο λεω για να το τσεκαρω στο δικο μου το βραδυ μια και δεν το εχω τωρα μαζι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Χμμ, λίγο άκυρο, αλλά η 8.7 έχει το πρόβλημα καθυστέρησης την εμφάνιση των εικονιδίων στο programs menu που έχει και η 8.5; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 οταν λες προβλημα τι σου κανει;στο λεω για να το τσεκαρω στο δικο μου το βραδυ μια και δεν το εχω τωρα μαζι μου μερικες φορες δεν βγαζει καθολου εικονιδιο, αλλες φορες και που βγαζει το παραθυρο του stk δεν βγαζει καθολου επιλογες. αναγκαζομαι να ψαξω να βρω το προγραμμα μεσω του explorer αλλα και παλι εχει αφυσικη συμπεριφορα. ουτε με reset ουτε με κατι αλλο το κανω καλα. μεχρι και ξεχωριστα το cab αρχειο εγκατεστησα αλλα τιποτα. και μετα απο hard reset δοκιμασα αλλα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Χμμ, λίγο άκυρο, αλλά η 8.7 έχει το πρόβλημα καθυστέρησης την εμφάνιση των εικονιδίων στο programs menu που έχει και η 8.5;οχι,προσωπικα μου ανοιγει πολυ γρηγορα,απλα την πρωτη φορα μετα απο reset μου κανει 2-3"να ανοιξει αλλα τις επομενες ανοιγει αμεσα μερικες φορες δεν βγαζει καθολου εικονιδιο, αλλες φορες και που βγαζει το παραθυρο του stk δεν βγαζει καθολου επιλογες. αναγκαζομαι να ψαξω να βρω το προγραμμα μεσω του explorer αλλα και παλι εχει αφυσικη συμπεριφορα. ουτε με reset ουτε με κατι αλλο το κανω καλα. μεχρι και ξεχωριστα το cab αρχειο εγκατεστησα αλλα τιποτα. και μετα απο hard reset δοκιμασα αλλα τιποτα.δεν εχω παρατηρησει κατι,ειμαι με voda και δειχνει να ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts