LELELO Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Οι Υπηρεσίες Google play μου σκίζουν την μπαταρία..έχει κανείς ιδέα τι πρέπει να κάνω; Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κι εμένα εχει αυξηθει η κατανάλωση με το google play.. οπως και με τους χαρτες και ας μην τους χρησιμοποιώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Το ιδιο συμβαινει και στο δικο μου S6 εδω και 2 βδομαδες χωρις να εχει γινει καποιο update στην συσκευη, και δεν μπορω να εντοπισω τι φταιει σε οτι και αν εχω δοκιμασει, υποψιν google backup αλλα και συνχρονισμοι google ειναι ολα off.:confused: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Εμένα χθες που ξεκίνησε το πρόβλημα είχε κάνει ενημέρωση κατά την διάρκεια της νύχτας 11 εφαρμογές..πιθανολογώ ότι μια από αυτές κάνει την ζημιά.. Πέρα από την κατανάλωση, παρατηρώ και μια υπερθέρμανση της συσκευής για πρώτη φορά από τότε που το πήρα και αρκετό lag...η Google μου βγάζει την συσκευή με λίγα λόγια... Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Εμένα χθες που ξεκίνησε το πρόβλημα είχε κάνει ενημέρωση κατά την διάρκεια της νύχτας 11 εφαρμογές..πιθανολογώ ότι μια από αυτές κάνει την ζημιά.. Πέρα από την κατανάλωση, παρατηρώ και μια υπερθέρμανση της συσκευής για πρώτη φορά από τότε που το πήρα και αρκετό lag...η Google μου βγάζει την συσκευή με λίγα λόγια... Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι.. εχει λιγο λαγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Από ότι βλέπω τα ίδια ισχύουν και για το s7... Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 μόλις έσβησα τις τελευταίες ενημερώσεις απο τους χάρτες..αντε να δουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 (edited) Από ότι διάβασα δημιουργήθηκε πρόβλημα με battery drain σε πολλές συσκευές της Samsung μετά από ενημέρωση της εφαρμογής Oculus για το VR ηοποία έγινε χθες..Σήμερα το μεσημέρι έγινε νέα ενημέρωση της εφαρμογής και από ότι φαίνεται έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα..Σε μένα πάντως η κατανάλωση έχει επιστρέψει σε λογικά επίπεδα.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 30, 2016 by evripidis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrinoman Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 (edited) Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως να τσεκάρουμε αν έχουμε συγχρονισμό με Google και πως να το βγάλουμε. Έχω παρατηρήσει ότι τώρα τελευταία έχει πτώση πολύ γρήγορα η μπαταρία, ή τι άλλο να κοιτάξω ( έγιναν 2 updates μαζεμένα) Σας βάζω τις σημερινές μου ενδείξεις να μου πείτε την γνώμη σας... Edited November 9, 2016 by Netrinoman Θέλω να προσθέσω κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως να τσεκάρουμε αν έχουμε συγχρονισμό με Google και πως να το βγάλουμε. Έχω παρατηρήσει ότι τώρα τελευταία έχει πτώση πολύ γρήγορα η μπαταρία, ή τι άλλο να κοιτάξω ( έγιναν 2 updates μαζεμένα) Σας βάζω τις σημερινές μου ενδείξεις να μου πείτε την γνώμη σας... 2 ωρες οθονη στο 62% πιστευω οτι ειναι πολυ καλα.το s6 πολυ δυσκολα βγαζει με κανονικη χρηση πανω απο 4 ωρες οθονη. Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Με s6 edge plus και χρήση wifi κατά 90% και ένα 10% με 4g...έχω άνετα 6 ώρες sot σε χρήση ενός 24ώρου... Είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά το κυριώτερο είναι το fast charging...όπου χωρίς να το καταλάβεις έχεις φορτισμένο το κινητό σου.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Η μπαταρία μου τα χει φτυσει εντελώς.. Αρχικά την καλύπτει η εγγύηση ή οχι ? Αν οχι που να πάω για αλλάγη και πόσο κοστίζει? Ξερει κανείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Η μπαταρία μου τα χει φτυσει εντελώς.. Αρχικά την καλύπτει η εγγύηση ή οχι ? Αν οχι που να πάω για αλλάγη και πόσο κοστίζει? Ξερει κανείς ? Η εγγύηση της μπαταρίας είναι 6 μήνες. Αν η απόδειξη αγοράς σου είναι πιο παλιά τότε δεν το καλύπτει. Από κει και πέρα η αλλαγή μπαταρίας σε επίσημο service της Samsung κάνει 45€ μαζί με τη μπαταρία. Τώρα δε ξέρω αν σε άλλο service μη εξουσιοδοτημένο μπορείς να το κάνεις φθηνότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Schillerdj Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Καλησπερα. Με s6 απλο και 4G μονιμα ανοιχτο και αρκετη χρηση εδω και 8 μηνες, ειναι λογικο να χρειαζεται 3 φορες τη μερα φορτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Η εγγύηση της μπαταρίας είναι 6 μήνες. Αν η απόδειξη αγοράς σου είναι πιο παλιά τότε δεν το καλύπτει. Από κει και πέρα η αλλαγή μπαταρίας σε επίσημο service της Samsung κάνει 45€ μαζί με τη μπαταρία. Τώρα δε ξέρω αν σε άλλο service μη εξουσιοδοτημένο μπορείς να το κάνεις φθηνότερα. 45 δεν είναι πάρα πολλα? Για μια μπαταρία που κανει 10-15ε .. ? :X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 45 δεν είναι πάρα πολλα? Για μια μπαταρία που κανει 10-15ε .. ? :X:X 10-15€ που όμως? Στο eBay? Χαίρω πολύ. Εκεί αντίστοιχα και το ίδιο το κινητό το βρίσκεις 2 κατοστάρικα κάτω από τα μαγαζιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Υπολογιστε και την εργασια και βγαινει το 45αρι. Βεβαια λυση υπαρχεικαι εκτος επισημου σερβις,αλλα εμπιστευεσαιτι θα σου βαλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Καλησπερα. Με s6 απλο και 4G μονιμα ανοιχτο και αρκετη χρηση εδω και 8 μηνες, ειναι λογικο να χρειαζεται 3 φορες τη μερα φορτιση; Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό αλλά αν όντως το λιώνεις τότε ίσως κι όχι. Με το 4G ανοιχτο ξοδεύεται πιο γρήγορα η μπαταρία Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntsimpos Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Καλημέρα, Προχθές παρέλαβα το κινητό μέσω ebay από Κίνα (factory unlocked). Όταν το άνοιξα και το έβαλα να φορτίσει ήταν στο 91%, το φόρτισα μέχρι το 100% και όλα καλά! Όταν πήγε στο 35% η μπαταρία είπα να το φορτίσω, αλλά είδα ότι ήθελε 4,5 ώρες να φορτίσει πλήρως, είτε η ρύθμιση για τη γρήγορη φόρτιση ήταν ενεργοποιμένη είτε απενεργοποιημένη. Το τσέκαρα και άλλη φορά με τον ίδο φορτιστή αλλά και με άλλο φορτιστή, και πάλι τα ίδια. Με την ασύρματη φόρτιση από το 59% δείχνει πως θέλει 1 ώρα και 15 λεπτά, ενώ με τους ενσύρματους φορτιστές από 2 ώρες και 45 λεπτά μέχρι και τρεις ώρες. Έχει κανείς καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Καλημέρα, Προχθές παρέλαβα το κινητό μέσω ebay από Κίνα (factory unlocked). Όταν το άνοιξα και το έβαλα να φορτίσει ήταν στο 91%, το φόρτισα μέχρι το 100% και όλα καλά! Όταν πήγε στο 35% η μπαταρία είπα να το φορτίσω, αλλά είδα ότι ήθελε 4,5 ώρες να φορτίσει πλήρως, είτε η ρύθμιση για τη γρήγορη φόρτιση ήταν ενεργοποιμένη είτε απενεργοποιημένη. Το τσέκαρα και άλλη φορά με τον ίδο φορτιστή αλλά και με άλλο φορτιστή, και πάλι τα ίδια. Με την ασύρματη φόρτιση από το 59% δείχνει πως θέλει 1 ώρα και 15 λεπτά, ενώ με τους ενσύρματους φορτιστές από 2 ώρες και 45 λεπτά μέχρι και τρεις ώρες. Έχει κανείς καμία ιδέα? Ο άλλος φορτιστής που δοκίμασες είναι ταχυφορτιστής? Δοκίμασε με αυτόν της Samsung αλλά με άλλο καλώδιο. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntsimpos Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Ο άλλος φορτιστής που δοκίμασες είναι ταχυφορτιστής? Δοκίμασε με αυτόν της Samsung αλλά με άλλο καλώδιο. Καλημέρα, Όχι ο άλλος φορτιστής που δοκίμασα δεν είναι ταχυφορτιστής. Άλλαξα και καλώδιο στο γνήσιο φορτιστή και έχει τα ίδια αποτελέσματα. Προφανώς φταίει ο φορτιστής. Ελπίζω να μην είναι πρόβλημα στη θύρα usb ή κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FromDuskTillDawn Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Ρε παιδια δηλαδη αυτα που λεει εδω ο τυπος απο techmaniacs ειναι μπαρουφες σχετικα με τη μπαταρια? Αυτονομία Το Samsung Galaxy S6 έχει μπαταρία 2550mAh, που είναι 50mAh λιγότερα από το Galaxy S6 Edge. Η αυτονομία της συσκευής όμως είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Στο τεστ της μπαταρίας του PCMark κατάφερε να μείνει ανοιχτό από το 100% στο 20% για 7 ώρες και 45, με την οθόνη ανοιχτή να κάνει scrolling σε βίντεο και σελίδες και να ανοίγει φωτογραφίες και άλλα multimedia. Όλες τις ημέρες που το είχαμε δεν μας άφησε από μπαταρία, παρά την εκτεταμένη χρήση που του κάναμε. Με φυσιολογική χρήση θα σας βγάλει σίγουρα μια εργάσιμη ημέρα, ενώ με το Ultra Power Saving Mode μπορείτε να βγάλετε και παραπάνω. Η φόρτιση είναι ταχύτατη, με την συσκευή να φορτίζει από το 0 στο 100% σε μόλις 80 λεπτά, ενώ με 10 λεπτά φόρτιση μπορείτε να φτάσετε μέχρι και 4 ώρες αναμονής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 εγω με το s6 δεν εχω κανενα θεμα στην μπαταρια, ευχαριστημενος ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Εχει βρει καπου καποιος καποια θηκη s-view που να ειναι παραλληλα και μπαταρια για το κινητο s6 οχι το edge. Αν εχει βρει κανεις κατι τετοιο ας μου πει το λινκ. Θα προτεινατε κατι τετοιο γα να εχω μονημα στο κινητο που σκεφτομαι να αγορασω ή οχι και γιατι? Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο και τις απαντησεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Υπάρχει τροπος να αλλαξουμε την μπαταρια του κινητου, οικονομικα; Διαβασα για 45 ευρω στην αντιπροσωπεια αλλα μου φαινονται παρα πολλα. Το κινητο κοντευει 2 χρονια και η μπαταρια ειναι λιγο για γελια και για κλαμματα πλεον. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Και ακριβως αυτος ειναι ο λογος που αντιπαθώ σφορδα τα κινητα τα οποια δεν μπορεις να αλλαξεις την μπαταρια χωρις να χασεις την εγγυηση του κινητου σου. Τουλαχιστον να υπηρχε καποια s-view θηκη που θα ειναι και μπαταρια ωστε να εχεις στην ουσια δυο μπαταριες(Την εσωτερικη & της θηκης) μονιμα στο κινητο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts