VeCo Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 ακουω εντυπωσεις! http://rapidshare.com/files/7728263/sakaki_bitsiani.rar.html Ανέβασε το στο Imageshack να το δούμε σαν άνθρωποι! :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 http://img106.imageshack.us/img106/8195/2nh8.th.jpg http://img106.imageshack.us/img106/5692/1po2.th.jpg δν φαίνεται καλα..πρεπει να το δειτε πανω μου..:p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 δν φαίνεται καλα..πρεπει να το δειτε πανω μου..:p :D Απ' όσο μπορώ να καταλάβω φαίνεται πάρα πολύ ωραίο! :up: Με γειά σου Κώστα! :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 tnx a loooooooooot φιλε μου.. αφου αρεσε σε σενα..χαίρομαι παρα πολυ..:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 tnx a loooooooooot φιλε μου.. αφου αρεσε σε σενα..χαίρομαι παρα πολυ..:happy: Είναι αυτό που λέγαμε, έτσι; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 ναι αυτο ηταν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaster Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Πουλοβεράκια: το ένα είναι ένα εντελώς απλό μαύρο αμάνικο, απλά στο κάτω μέρος δεξιά έχει το σηματάκι, το άλλο είναι από πίσω ριγέ από μπροστά έχει μικρά σηματάκια που μοιάζουν με fleur-de-lis (αν το γράφω σωστά) και το τρίτο είναι μονόχρωμο με τις γραμμές της πλέξης να ξεχωρίζουν και ένα σήμα στο ύψος του στήθους αριστερά. Με 'γειά σου!:) Γίνεται να έχουμε photos???:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Με 'γειά σου!:) Γίνεται να έχουμε photos???:O Your wish is my command όπως έχω πει πολλές φορές... :p Αλλά επειδή πετάω την Τρίτη και για πρώτη φορά στη ζωή μου έχω σχεδόν τελειώσει τη βαλίτσα μου (συνήθως την τελειώνω 3 ώρες πριν την πτήση), επιφυλάσσομαι για το βραδάκι της Τρίτης ή την Τετάρτη. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Καλησπέρα παιδιά. Το άττικα νομίζω διοργάνωνε κάποιο διαγωνισμό με δώρα. Μήπως υπάρχει κάποια σελίδα που μπορώ να τα δω όπως και ποιοί κερδίσαν? Κέρδισε ένας γνωστός μου ένα ταξίδι στο Μπαλί και θέλω να το επιβεβαιώσουμε και περισσότερες πληροφορίες (κυρίως το πότε είναι). Επίσης σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πάει στις ημερομηνίες που ορίζει, ξέρει κανείς τι γίνεται? Ευχαριστώ. ΥΓ στη σελιδα τους δεν βρήκα τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Ερώτηση: Ειναι δυνατόν boxeraki Roberto Cavalli να γράφει επάνω Made In Greece? :confused: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 loipon ego egorasa tis proalles ena portofoli LV, mia kapartina kai ena kaskol burberrys, ena barbour boufan kai ena jean tis armani. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Και πόσο πήγε το μαλλί Kap? Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Ερώτηση: Ειναι δυνατόν boxeraki Roberto Cavalli να γράφει επάνω Made In Greece? :confused: Μάλλον κάτι σε Made In India/Pakistan/Turkey έπρεπε να γράφει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Και πόσο πήγε το μαλλί Kap? kaskol 173 kapartina 1.143 jean 150 barbour 330 portofoli 250 sunolo 2046 kai mallon tha pao auti tin evdomada na paro kai ta mokasinia ta lv pou eho se kafe, se mauro hroma Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Καλά είναι αναλόγως των Brands τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Κώστα είναι πολύ ωραίο!Με γειά σου και καλοφόρετο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Μήπως ξέρετε κάποιο on-line shop εκτός από ebay που να πουλάει αυτά τα μπλουζάκια: http://i20.ebayimg.com/05/i/000/81/73/0246_1.JPG Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Μήπως ξέρετε κάποιο on-line shop εκτός από ebay που να πουλάει αυτά τα μπλουζάκια: http://i20.ebayimg.com/05/i/000/81/73/0246_1.JPG vasika ego den xero kapoio katastima, alla an den se noiazei i marka tous, tin opoia ego prosopika agnoo :O , kai sou aresei to shedio pou ehoun, mporeis na to tuposeis se kapoiuo katastima. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Βασικά δεν θέλω το συγκερκιμένο μπλουζάκι αλλά κάποια από τις ζακέτες: http://www.xqua.it Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Πληροφοριακά: Aυτα τα μπλουζακια, ειναι σχεδιασμένα στην Ιταλια και το σχεδιο που εχουν επάνω ειναι η αναπαρασταση της κεφαλιας του Zidane στον Materazzi στον τελικο του Παγκοσμιου Κυπελλου περσι τον Ιούλιο... και απ'οτι εχω διαβασει το "Xqua" ειναι μια ερωτηση του ιταλικου λαου υποτιθεται στον Zidane αλλαζοντας λιγο το "Pourquoi ?" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Παιδια καταστημα Yiannis Ziros που θα βρω εντος αττικης? Θελω να παρω πυτζαμουλα :) Please help οποιος γνωριζει guys! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
momomo Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 ξερετε σε ποια μαγαζια στην θεσσαλονικη μπορω να βρω napapijri? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 What is this?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 μια πολυ καλη και ακριβη φιρμα ρουχων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 google is your friend 210 8071600 ειναι ο διανομεας για την Ελλαδα, οποτε ρωτας για Θεσσαλονικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts