tfd1978 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Φιλε Φανη το βρηκα σε καλη τιμη και το τσιμπησα. Ηθελα οπωσδήποτε καποια στιγμη να δοκιμασω αυτό το πολύ σοβαρο εργαλειο... Αξιοπιστια και κυρος ΒΒ, γνωριμο android + κορυφαιο hub + καλοδουλεμενη (από ότι διαβασα) ΜΜ = success (???). Για να δουμε... Σωστός Βαγγέλη! Ξέρεις άλλωστε την γνώμη μου για τα ΒΒ γενικά. Περιμένω εντυπώσεις, αφού το λειτουργήσεις φυσικά για κάποιες μέρες. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 παιδια καλησπερα. ηθελα να ρωτησω , επειδη το παρηγγειλα απο αγγλια και ηρθε με αγγλικο φορτιστη , τι φορτιστη να του παρω για εδΩ? με ποσα Αmper ? ευχαριστω! Έχε υπόψη, πως υποστηρίζει quick charge, οπότε αν είναι να πάρεις charger, πάρε κανάν anker. Ή μπορείς πολύ απλά να πάρεις ανταπτοράκι, 2 ευρώ έχουν :p Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 (edited) χθες παρελαβα το priv, περασα την 6.0.1 και το ΣΚ θα ασχοληθω να το σεταρω. Μια πρωτη εντυπωση πως προκειται για μια ξεχωριστη συσκευη, πανεμορφη (κατα τη γνωμη μου), με ενα UI που δειχνει τη σοβαροτητα, που μονο η BB μπορει να δωσει... Θα επανελθω με εντυπωσεις... Edited September 16, 2016 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 (edited) Αυτο που ειδα με μια γρηγορη ματια, ειναι πως: - Το UI , μαζι με το HTC 10 ειναι μακραν τα πιο ομορφα / καλοσχεδιασμενα android shells - Το ακουστικο ειναι απο αλλο πλανητη. Ισως οτι καλυτερο εχω δοκιμασει μετα απο πολλα χρονια... Η GSM λήψη, επίσης, σε πολύ υψηλά επίπεδα... ΥΓ Αν καποιος εχει αξεσουαρ που δε χρειαζεται για το priv (cases, screen protection κλπ), ας κανει ενα κοπο να μου στειλει πμ να τα αγορασω. Ευχαριστω Edited September 16, 2016 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 το HUB σου αρέσει? Άραγε είναι όπως του passport ? Το πίσω μέρος που είναι πλαστικό, δείχνει κάποια αίσθηση που να αενοχλεί ως προς την ποιότητα? Εϊναι στιβαρή κατασκευή? Όταν το ανοίξεις το slide, δε γίνεται τεράστιο? Από κάμερα τι λέει ? ΔΙάρκεια μπαταρίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 (edited) το HUB σου αρέσει? Άραγε είναι όπως του passport ? Το πίσω μέρος που είναι πλαστικό, δείχνει κάποια αίσθηση που να αενοχλεί ως προς την ποιότητα? Εϊναι στιβαρή κατασκευή? Όταν το ανοίξεις το slide, δε γίνεται τεράστιο? Από κάμερα τι λέει ? ΔΙάρκεια μπαταρίας? Πολυ νωρις για εντυπωσεις, καμερα μετα το ΣΚ, μπαταρια ακομα πιο μετα ;) Η ποιοτητα ειναι πολυ καλη, πλεον, μετα τα hardware revisions που δεχτηκε η συσκευη (3 στον αριθμο, αν δεν κανω λαθος) , αλλα ειναι δεδομενο πως καποια στιγμη θα τριξει. Αν θες συσκευη μπετον αρμε, δεν πας σε sliding mechanism, αυτο ειναι νομος (το εχω μαθει καλα, απο εποχης Qtek 9000 :lol: ) Το hub ειναι απο τους βασικους λογους να κρατησω το BB, ειναι φοβερα χρησιμο και καλα σχεδιασμενο... Edited September 16, 2016 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Το hub, και όλα τα apps του οικοσυστήματος της bb, υπάρχουν πλέον στο play store. Είναι δωρεάν για 1 μήνα και μετά είτε 1€/μηνα είτε free με ads. Το έχω και στο robin και στο 10 και δουλεύει υποδειγματικά. Sent from my SHIELD Tablet using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Το hub, και όλα τα apps του οικοσυστήματος της bb, υπάρχουν πλέον στο play store. Είναι δωρεάν για 1 μήνα και μετά είτε 1€/μηνα είτε free με ads. Το έχω και στο robin και στο 10 και δουλεύει υποδειγματικά. Sent from my SHIELD Tablet using Tapatalk Ναι το γνωρίζω. Αλλά θέλω τις μαμά στη ρομ της συσκευής, έχω κόλλημα με αυτό το θέμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 @vageli τελικά, τι άποψη σχηματίζεις για το PRIV ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 @v@gelis Δώσε info στον λαό, σε παρακαλώ!!! Περιμένουμε... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIVERPOOLMAN Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Πες φιλαρακι γιατι ενδιαφερομαστε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo1817 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ένας φίλος το έχει εντελώς αδούλευτο και μου το δίνει €300. Αν το έχει κάποιος μου λέει αν αξίζει η αγορά?? Παράθεση LIVERPOOL FOR LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Η τιμή είναι καλή αν και είναι ιδιαίτερη συσκευή. Πρέπει να θέλει κάποιος το απαραίτητα το hardware πληκτρολόγιο για να την προτιμήσει έναντι άλλων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Επειδή πάντα μου άρεσε αυτή η συσκευή, πήρα την απόφαση να επιστρέψω στη Blackberry μετά από μερικούς μήνες. Ελπίζω να μη μετανιώσω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Επειδή πάντα μου άρεσε αυτή η συσκευή, πήρα την απόφαση να επιστρέψω στη Blackberry μετά από μερικούς μήνες. Ελπίζω να μη μετανιώσω :lol: oχι φιλε θα το μετανιωσεις ασχημα1! μην το κανεις! σου στελνω διευθυνση να μου το στειλεις να λυτρωθεις!! Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 oχι φιλε θα το μετανιωσεις ασχημα1! μην το κανεις! σου στελνω διευθυνση να μου το στειλεις να λυτρωθεις!! Στην αρχή ψάρωσα με την απάντηση, ειλικρινά:lol::lol: Ένα μήνα που το έχω τώρα, μου αρέσει πάρα πολύ. Ούτε κολλήματα, το πληκτρολόγιο ΚΑΙ σαν touchpad απλά υπέροχο, σήμα πολύ καλό, HUB, για φωτογραφίες δεν πολυνοιάζομαι, γενικά δε μετάνιωσα ούτε μια στιγμή. Αν πάρει και το Android 7, ε, τι άλλο θέλουμε! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Καλησπέρα παιδιά! Γνωρίζει κανείς, αν θα έρθει το Android 7 Nougat στο Priv? Αν ναι, ξέρουμε πότε περίπου? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση (ακόμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Πλεον υπάρχει και επίσημη ενημέρωση οτι ΔΕΝ θα ερθει το νουγκατ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psycho_fordakias Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 χαιρετώ το forum. Αν και τελικά βρήκα το κινητό που ήθελα να πάρω με budget 320 είδα και αυτό που είναι μέσα στο budget μου. Κόλλησα με το φυσικό πληκτρολόγιο και το γεγονός ότι είναι και touchpad ταυτοχρονα. Σε οτι review και αν ειδα για την οθονη την παρουσιαζουν αρκετα καλη γενικα ειναι One of the kind που θα το κοιτανε ολοι. Αλλά ως προς το θεμα της ζεστης κολλαω. Ζεματαει τοσο εντονα μετα απο λιγη χρηση.. και γενικα αξιζει ο κοπος να δωσω λεφτα για ενα μοντελο του 2015 το οποιο ομως ειναι μοναδικο.... Δεν ειμαι gamer και δεν με νοιαζουν οι selfie.. επισης εδω να πω οτι δεν με νοιαζει που δεν θα παρει 7.0 android μου αρεσει ομως οτι ειναι σχεδον stock το 6 που φοραει......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Εχει υποστήριξη? Τοσα λεφτα θα δωσεις για να πάρεις BlackBerry? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Προσφορά στο amazon.co.uk στις 200 λίρες Αγγλίας ( 225 ευρώ). https://www.amazon.co.uk/BlackBerry-Priv-Qwerty-Black/dp/B0177UR8QE/ref=sr_1_13?ie=UTF8&qid=1513775693&sr=8-13&keywords=priv+blackberry. 235 ευρώ τελική με μεταφορικά στην πόρτα σας Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enwsiths Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Το ειχα απωθημενο πολυ καιρο αυτο το τηλεφωνο αφου τοσα χρονια blackberry χρηστης αλλα αλλαξοδρομησα στην πορεια για το αιφον 7 και τωρα που το εβαλε το ισοπι σε τρελη Κυριακη στα 250 ευρα (την περασμενη Κυριακη) το τσιμησα. Το σκεφτηκα πολυ και ειπα ας το τσιμπησω αφου ειναι και η τελευταια συσκευη που εβγαλε η blackberry (οι αλλες βγηκαν απο alcatel και tcl), παρα τα οποια προβληματα διαβαζα οτι εβγαζε τοσα χρονια λογω του sd808. Τελικα οχι μονο δεν το εβαλα στο συρταρι για συλλογη αλλα κατεληξα να μεταφεωρ τη σιμ απο το αιφονι και να το εχω σαν πρωτη συσκευη. Τρελος ερωτας.. Αντε να ανακοινωσει τα νεα κινητα για το 2018 η ΒΒ να πεσει και η τιμη του keyone να το παρω. One blackberry forevah blackberry τελικα.. Παράθεση Proud to be Blackberry addict... Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport Eternal love: Blackberry 9700, NOKIA N900 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Το ειχα απωθημενο πολυ καιρο αυτο το τηλεφωνο αφου τοσα χρονια blackberry χρηστης αλλα αλλαξοδρομησα στην πορεια για το αιφον 7 και τωρα που το εβαλε το ισοπι σε τρελη Κυριακη στα 250 ευρα (την περασμενη Κυριακη) το τσιμησα. Το σκεφτηκα πολυ και ειπα ας το τσιμπησω αφου ειναι και η τελευταια συσκευη που εβγαλε η blackberry (οι αλλες βγηκαν απο alcatel και tcl), παρα τα οποια προβληματα διαβαζα οτι εβγαζε τοσα χρονια λογω του sd808. Τελικα οχι μονο δεν το εβαλα στο συρταρι για συλλογη αλλα κατεληξα να μεταφεωρ τη σιμ απο το αιφονι και να το εχω σαν πρωτη συσκευη. Τρελος ερωτας.. Αντε να ανακοινωσει τα νεα κινητα για το 2018 η ΒΒ να πεσει και η τιμη του keyone να το παρω. One blackberry forevah blackberry τελικα.. Καλορίζικο σου εύχομαι! Θα το απολαύσεις σίγουρα, εγώ το έχω 15 μήνες περίπου, δεν κολλάει, πάει μια χαρά, λίγο ζεσταίνεται βέβαια αλλά οκ. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η απόδοση της μπαταρίας που έχει πέσει κάπως. Και ένα μικρό σπάσιμο στη γωνία από πτώση :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts