Jump to content

Τι δεν μας αρέσει καθόλου σε μια γυναίκα/έναν άντρα;

georgekap1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από πότε κρίνουμε κάποιον/α από την εμφάνιση?

Eεεε...από πάντα! :rolleyes: :rolleyes: :lol: :lol:

Πλάκα κάνω.

Τι να πω;; Μπορεί να γέρασα (ακούς Xourxou;; Γεράσαμε!). Τουλάχιστον οι χεβιμεταλάδες-λιγδομαλλιάδες δεν είναι σα γυναίκες.

Αυτό το πράμα παραπάνω είναι σαν να ξέρασαν επάνω του οι Green Day και οι Placebo (στους οποίους κατά τα άλλα :respect: :p)!

Και βασικά αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι περισσότερο για το πού έχουμε καταντήσει, είναι το ότι υπάρχουν και κοπέλες που τους αρέσει αυτό το λουκ στα αγόρια!

"Μωρουλίνι μου, σήμερα θα δανειστώ τη σκιά σου..."

Μπλιαχ...:wacko:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από πότε κρίνουμε κάποιον/α από την εμφάνιση? ( Satanists ARE people too:lol: Όχι σοβαρά, είναι...)

Από τότε που η εμφάνιση του καθενός καθορίζεται από το γούστο και την αισθητική του.;)

(χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμφωνώ με το σχόλιο περί σατανιστή)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ε άμα το θέτεις έτσι είναι όντως μία κατάσταση "έλεος" ( πιπίλα το κάναμε) αλλά και πολύ χρήσιμα.Άμα χρειαστεί κι αυτή ποτέ makeup θα έχει.Τέσπα,ξεφύγαμε.Εμένα σε κάποια άτομα που το έχω δεί μου αρέσει.

Απλά να μην το παρακάνουνε γιατί θα καταντήσει κι αυτό "καγκουριά" ( ποτέ δεν κατάφερα να αποκωδικοποιήσω πλήρως την έννοια αυτής της λέξης... )

no sig...

γιατι ρε παιδια δε σας αρεσει αυτο το look???:confused: :confused:

Γιατί ρε φίλε μ αυτό το λούκ είναι σαν να παρακαλάς την προσοχή των άλλων. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕ, ΞΕΧΩΡΙΖΩ!!! :down:

Είναι πολύ υπερβολικό και αδερφίστικο, να δούμε τι άλλο θα έρθει εξ αμερικής....

Γιατί ρε φίλε μ αυτό το λούκ είναι σαν να παρακαλάς την προσοχή των άλλων. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕ, ΞΕΧΩΡΙΖΩ!!! :down:

Και όταν το κάνουν ΟΛΟΙ, τότε πάλι δεν θα ξεχωρίζει...

Απλά θα μιμείται...

Εγώ γιατί δεν μπορώ να το πετύχω αυτό το χτένισμα με τίποτα και μπορεί αυτό το αγοράκι??? :mad:

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

Είναι πολύ υπερβολικό και αδερφίστικο, να δούμε τι άλλο θα έρθει εξ αμερικής....

Και δεν κατάλαβα, είναι κακό να ξεχωρίζεις? :confused:

Τι κόμπλεξ είναι αυτά που βγάζετε ρε παιδιά, ελεος.

Δλδ όταν έχει γκόμενα κάποιος με emo στυλάκι είναι αδερφή?

Όσο για το ότι φταίνε και πάλι οι αμερικανοί, ήταν νομίζω αναμενόμενο.

btw πείτε όχι στα jeans:ban:

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

παντως πολλα παιδια απο το σχολειο μου ετσι τα εχουν τα μαλλια τους.....:) :)

και μιλαω ΜΟΝΟ για τα μαλλια και ΟΧΙ για τις σκιες και το makeup!!!!!

παντως πολλα παιδια απο το σχολειο μου ετσι τα εχουν τα μαλλια τους.....:) :)

και μιλαω ΜΟΝΟ για τα μαλλια και ΟΧΙ για τις σκιες και το makeup!!!!!

γιατι λετε οτι ειναι αδερφίστικο?

Πως ακριβώς ξεχωρίζεις όταν κάνεις κάτι που το κάνουν δεν ξέρω γω πόσοι;....

Είναι σαν τους goths ενα πράγμα, γίνονται κλόουν γιατί ΔΙΨΑΝΕ για προσοχή και νομίζουν οτι έτσι ξεχωρίζουν (τη στιγμή που αυτό που ακολουθούν είναι απο μόνο του μια "μόδα" :wacko: )

Και όχι, το τζιν δεν είναι αμερικάνικη εφεύρεση (όπως και πάρα πολλά άλλα που νομίζει ο κόσμος οτι ειναι αμερικάνικα), ο levi strauss ήταν γερμανοεβραίος...

Επίσης όλο αυτή η ιστορία με τους emo είναι σκέτη ηλιθιότητα

Είναι σαν τους goths ενα πράγμα, γίνονται κλόουν γιατί ΔΙΨΑΝΕ για προσοχή και νομίζουν οτι έτσι ξεχωρίζουν (τη στιγμή που αυτό που ακολουθούν είναι απο μόνο του μια "μόδα" :wacko: )

Και όχι, το τζιν δεν είναι αμερικάνικη εφεύρεση (όπως και πάρα πολλά άλλα που νομίζει ο κόσμος οτι ειναι αμερικάνικα), ο levi strauss ήταν γερμανοεβραίος...

Ε τότε αφού δεν ξεχωρίζουν που κολλάει ότι το κάνουν για να ξεχωρίζουν?

Και στην τελική όλα μόδα είναι, δεν καταλαβαίνω το κόλλημα σας. Απ'τη στιγμή όμως που τους προσέχετε...μάλλον ξεχωρίζουν στα μάτια σας;)

Στην Ελλάδα βέβαια μπορεί να μου τραβήξει και μένα τη προσοχή, αλλά για κλάσματα επειδή δεν είναι τόσο συνηθισμένο εδώ

Όσο για τα jeans, είναι αμερικάνικο προιόν, εκτός αν για σένα αμερικάνικες εφευρέσεις είναι μόνο αυτές που έγιναν από τους Μάγια

Και αν η ιστορία με τους emo είναι ηλιθιότητα, απλά μην ασχολείστε.

Σε όποιον αρέσει.

Και μένα δε μ'αρέσουν οι κοπέλες που βγαίνουν σαν λέσια, σε κάποιους αρέσουν

Επίσης ηλίθια είναι η ερώτηση που θα κάνω αλλά θα σκάσω αν δεν το ρωτήσω: τί είναι οι/τα emo που ακούω συνέχεια; :confused:

Και για να είμαι on topic αυτό που με εκνευρίζει σε ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλου είναι να μη με κοιτούν στα μάτια όταν μιλάμε ή να μου μιλούν φορώντας τα γυαλιά ηλίου

It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is...

Παντως ειναι τρομερη φαση το τι απιστευτα στερεοτυπα υπαρχουν ακομα στην Ελλαδα...

Παντως ειναι τρομερη φαση το τι απιστευτα στερεοτυπα υπαρχουν ακομα στην Ελλαδα...

Ακριβώς έτσι Μάριε.

Αυτό βλέπω κι εγώ...

Κρίμα, πολύ κρίμα

Συμφωνω με τον Xourxou, αλλα σε παρακαλω γιατι να πουνε οχι στα jeans..?? To thread μου τι θα απογινει...? Λυπησου με...:cry: :cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό κολάει κάπου?:worry:

:wacko:

Στην αρχή γινόταν αυτό.Πράγματι ξεχώριζες.Τώρα που το κάνει αυτό όλος ο κόσμος και έχει γίνει "μόδα" όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω ξεχωρίζουν σαν σύνολο και κατηγορία τα άτομα που ντύνονται (/βάφονται ) έτσι...

Και αν η ιστορία με τους emo είναι ηλιθιότητα, απλά μην ασχολείστε.

Σε όποιον αρέσει.

Τόσο απλό...

no sig...

Εμενα δεν με πειραζει αυτου του ειδους το "χτενισμα" και ουτε με ξενιζει παρολαυτα δεν μου αρεσει. Και θελω να κανω μια πολυ σημαντικη ερωτηση....με αυτο το μαλλι τα νεα παιδια αρεσουν στις κοπελες? Εχει περαση???:p :p

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Αυτό κολάει κάπου?:worry:

Στις ανοησίες που έρχονται εξ'αμερικής :p

Εμενα δεν με πειραζει αυτου του ειδους το "χτενισμα" και ουτε με ξενιζει παρολαυτα δεν μου αρεσει. Και θελω να κανω μια πολυ σημαντικη ερωτηση....με αυτο το μαλλι τα νεα παιδια αρεσουν στις κοπελες? Εχει περαση???

To σκέφτεσαι βλέπω :ρ

Πολύ απλά, σ'αυτές που αρέσει...αρέσει!:p

Δεν έχουν όλοι/όλες τα ίδια γούστα!

Γι'αυτό ο καθένας μας είναι διαφορετικός

Και για να είμαι on topic αυτό που με εκνευρίζει σε ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλου είναι να μη με κοιτούν στα μάτια όταν μιλάμε ή να μου μιλούν φορώντας τα γυαλιά ηλίου

Και σε εμενα μου την σπαει αυτο ειδικα αυτο με τα γυαλια μου σπαει τα νευρα!:mad:

τελικα θα μας απαντησουν οι γνωστες του αντικειμανου τι ρολο βαρανε οι emo?

και εγω βλεπω συχνα τετοιους τυπους και δεν εχω ιδεα περι τινος προκειται

Παντως ειναι τρομερη φαση το τι απιστευτα στερεοτυπα υπαρχουν ακομα στην Ελλαδα...[/quote

Ο καθένας μπορεί πιστεύω να έχει την άποψή του και να γίνεται σεβαστή, ειδικά αν είναι η πλειοψηφία.

Όσο για τα στερεότυπα, αν διαβάσεις λίγο κοινωνιολογία, θα καταλάβεις ότι υπάρχουν σε όλες τις κοινωνίες και έχουν εξαιρετικά σημαντικό- θετικό- ρόλο:)

H ενσταση μου δεν ειναι στο τι αποψη εχει ο καθενας, αλλα στο πως την εκφραζει.

Δεν με ενδιαφερει εαν σε καποιον δεν του αρεσει το παραπανω ή αν δεν του αρεσει κατι.

Πουχου κι εμενα δεν με εκφραζει.

Αλλαυπαρχει διαφορα στο να πω οτι κατι δεν μου αρεσει απο το να αρχισω να κατακρινω και να βαλομαι απεναντι σε καποιον που εχει το "χαρακτηριστικο" που δεν μου αρεσει.

Τοσο απλο ειναι το θεμα.

Και οσον αφορα τα στερεοτυοπα δεν ειπα πουθενα οτι δεν υπαρχουν σε αλλες κοινωνιες.Ελλαδα ειμαστε, Ελλαδα αναφερθηκα.

Και παλι οσον αφορα τα στερεοτυπα (δεν διαφονω σε αυτα που λες,ολο και κατι θα ξερεις) οταν λειτουργουν αποκλειστικα και μονο στο να βαζουν παροπιδες στα ματια μας και να μας κανουν να δακτυλοδεικνουμε οτιδηποτε διαφορετικο προσωπικα μου θυμιζει εποχες που εβλεπαν εκλειψη ηλιου και νομιζαν οτι καποιος τον εκλεβε.

Emo

22807 up, 6342 down

Genre of softcore punk music that integrates unenthusiastic melodramatic 17 year olds who dont smile, high pitched overwrought lyrics and inaudible guitar rifts with tight wool sweaters, tighter jeans, itchy scarfs (even in the summer), ripped chucks with favorite bands signature, black square rimmed glasses, and ebony greasy unwashed hair that is required to cover at least 3/5 ths of the face at an angle.

Συμφωνώ με Xourxou και mario. Άμα δε σας αρέσει, μην ασχολείστε..

Τα σπάνε τα μαλλιά πάντως xxD

H ενσταση μου δεν ειναι στο τι αποψη εχει ο καθενας, αλλα στο πως την εκφραζει.

Δεν με ενδιαφερει εαν σε καποιον δεν του αρεσει το παραπανω ή αν δεν του αρεσει κατι.

Πουχου κι εμενα δεν με εκφραζει.

Αλλαυπαρχει διαφορα στο να πω οτι κατι δεν μου αρεσει απο το να αρχισω να κατακρινω και να βαλομαι απεναντι σε καποιον που εχει το "χαρακτηριστικο" που δεν μου αρεσει.

Τοσο απλο ειναι το θεμα.

Συμφωνώ με Xourxou και mario. Άμα δε σας αρέσει, μην ασχολείστε..

Δεν διαφωνώ, αλλά ο τίτλος του θέματος είναι "τι δεν μας αρέσει καθόλου σε άνδρα/γυναίκα.

Άρα, τι να μην ασχολούμαστε?:worry:Γι αυτό ακριβώς ασχολούμαστε:p

Άλλο να μη σ'αρέσει κάτι (που είναι και λογικό και θεμιτό να μην αρέσουν σε όλους μας τα ίδια πράγματα) κι άλλο να το αποκαλείς ηλίθιο,αδερφίστικο or whatever (όχι εσύ συγκεκριμένα :p) απλά αυτό θέλουμε να πούμε:)

btw, πιστέψτε με είναι πολυυυυ δυσκολο να στρώσουν αυτά τα μαλλιά, θέλει ώρες ατελείωτες

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...