Jump to content

Τι δεν μας αρέσει καθόλου σε μια γυναίκα/έναν άντρα;

georgekap1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα trollάρω λίγο, μιας και μιλάμε για emo, please allow me:

Κατ'αρχάς το ντύσιμό τους, το makeup τους (καί για τα δυο φύλα) και το χτένισμά τους δεν τα σχολιάζω καν. Άν ο άλλος γουστάρει (ή του το πασάρουν) να ντύνεται/χτενίζεται/βάφεται extreme, δικαίωμά του.

Δικαίωμά μου και εμένα όμως να σκιστώ στα γέλια μόλις τον δω, και να σχολιάσω ανάλογα.

Στο θέμα της νοοτροπίας, όπως λέει ο mario είναι απολύτως φυσιολογικό να είναι κάποιος ευαίσθητος, ντροπαλός, απαισιόδοξος, αποστασιοποιημένος κλπ.

Αυτό το σέβομαι.

Δεν σέβομαι όμως την νοοτροπία του "κάθομαι και κράζω/βρίζω/κλαίγομαι για τα ανύπαρκτα και φαντασιόπληκτα προβλήματά μου ενώ στην πραγματικότητα το κάνω για μόστρα, η ζωή μου είναι κυριλέ, δεν μου λείπει (σχεδόν) τίποτα, και ουσιαστικά κάθομαι και κλαίγομαι επειδή με παράτησε η γκόμενα, επειδή τρώω ξύλο στο σχολείο, επειδή δεν με σπρώχνει κανείς στις κούνιες" κλπ, ενώ άνθρωποι δίπλα τους υποφέρουν για προβλήματα τα οποία αυτοί ποτέ δεν θα γνωρίσουν. Και βέβαια για το τελευταίο γεγονός, ούτε λόγος αναφοράς και (για αυτούς) ύπαρξης.

Από εκεί που η emo ξεκίνησε ως ένα πιό εκδηλωτικό είδος hardcore μουσικής πρίν από 20+ χρόνια, έχει αλλάξει εντελώς φιλοσοφία και η σκηνή αντιπροσωπεύεται τώρα πιά, από ατομάκια που κατά 90% διέπονται από την παραπάνω νοοτροπία.

Αν ρίξουμε μια απλή ματιά στο ντύσιμό τους είναι ηλίου φαεινότερο πως δεν τους λείπει τίποτα και συνεπώς δεν έχουν -λόγο- να κλαίγονται, επιμένουν όμως να διαμαρτύρονται για τις "αδικίες" που αντιμετωπίζουν καθημερινά και το πόσο σκ@τά είναι η ζωή τους (η οποία κατα τα άλλα είναι μιά χαρά) φερόμενοι λες και ήρθε το τέλος του κόσμου. Και κάθε φορά που βαριούνται μαζεύονται όλοι μαζί στα starbucks, βγάζουν ημίγυμνες φωτογραφίες για το myspace, φασώνονται μεταξύ τους, ή -σε πιο hardcore καταστάσεις- κόβουν τις φλέβες τους ίσα ίσα ώστε να μην ψοφήσουν (πως θα δείξουμε την πληγή στο emo girl μετά μπάς και μας κάτσει).

Από τη στιγμή λοιπόν που σκέφτονται έτσι, ενώ υπάρχουν άνθρωποι με -σοβαρά- προβλήματα γύρω μας, η όλη "φιλοσοφία" τους με προσβάλλει.

Και αν η ελευθερία ενός ανθρώπου αρχίζει εκεί που τελειώνει η ελευθερία ενός άλλου, τότε στη συγκεκριμένη περίπτωση το επιχείρημα περι ελευθερίας έκφρασης φεύγει πετώντας από το παράθυρο.

Εκεί καταντήσαμε. Το κλάμα και η στεναχώρια να είναι "in" και να "πουλάει".

Αυτά. Εν ολίγοις.

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν σέβομαι όμως την νοοτροπία του "κάθομαι και κράζω/βρίζω/κλαίγομαι για τα ανύπαρκτα και φαντασιόπληκτα προβλήματά μου ενώ στην πραγματικότητα το κάνω για μόστρα, η ζωή μου είναι κυριλέ, δεν μου λείπει (σχεδόν) τίποτα, και ουσιαστικά κάθομαι και κλαίγομαι επειδή με παράτησε η γκόμενα, επειδή τρώω ξύλο στο σχολείο, επειδή δεν με σπρώχνει κανείς στις κούνιες" κλπ, ενώ άνθρωποι δίπλα τους υποφέρουν για προβλήματα τα οποία αυτοί ποτέ δεν θα γνωρίσουν. Και βέβαια για το τελευταίο γεγονός, ούτε λόγος αναφοράς και (για αυτούς) ύπαρξης.

Από εκεί που η emo ξεκίνησε ως ένα πιό εκδηλωτικό είδος hardcore μουσικής πρίν από 20+ χρόνια, έχει αλλάξει εντελώς φιλοσοφία και η σκηνή αντιπροσωπεύεται τώρα πιά, από ατομάκια που κατά 90% διέπονται από την παραπάνω νοοτροπία.

Αν ρίξουμε μια απλή ματιά στο ντύσιμό τους είναι ηλίου φαεινότερο πως δεν τους λείπει τίποτα και συνεπώς δεν έχουν -λόγο- να κλαίγονται, επιμένουν όμως να διαμαρτύρονται για τις "αδικίες" που αντιμετωπίζουν καθημερινά και το πόσο σκ@τά είναι η ζωή τους (η οποία κατα τα άλλα είναι μιά χαρά) φερόμενοι λες και ήρθε το τέλος του κόσμου. Και κάθε φορά που βαριούνται μαζεύονται όλοι μαζί στα starbucks, βγάζουν ημίγυμνες φωτογραφίες για το myspace, φασώνονται μεταξύ τους, ή -σε πιο hardcore καταστάσεις- κόβουν τις φλέβες τους ίσα ίσα ώστε να μην ψοφήσουν (πως θα δείξουμε την πληγή στο emo girl μετά μπάς και μας κάτσει).

Από τη στιγμή λοιπόν που σκέφτονται έτσι, ενώ υπάρχουν άνθρωποι με -σοβαρά- προβλήματα γύρω μας, η όλη "φιλοσοφία" τους με προσβάλλει.

Πέστααα :lol: Αυτό ακριβώς θέλω να πώ, είναι ποζέρια και υποκριτές. Προσπαθούν απελπισμένα να κερδίσουν την προσοχή των άλλων και να "ξεχωρίσουν".

Είναι απο τις συνήθειες κάποιων emo... Το "emo" δεν περιορίζεται μόνο στο ντύσιμο και στην εμφάνιση (αν και έτσι είναι ευτυχώς στην ελλάδα-ακόμα-), μάλλον δεν το ψαξες καλά ;)

δλδ εσυ επειδη ειδες ενα βιντεακι στο γιου τουμπ εγινες γνωστης ψαγμενος??:p

:stupid: Δεν ξέρω από emo...

...αλλά τρελαίνομαι για ΗΕΜΟ!!

http://www.jotis.gr/images/products/hemo.jpg

:p

μαζι σου!(για αλλη μια φορα)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

δλδ εσυ επειδη ειδες ενα βιντεακι στο γιου τουμπ εγινες γνωστης ψαγμενος??:p

Επειδή πόσταρα ένα βίντεο απο youtube σημαίνει οτι όλες μου οι γνώσεις βασίζονται πάνω σε αυτό :lol: ωραία λογική :p

το να ειναι λαϊκαντζα, Ελληνάρας και καφρος

το χειροτερο απ΄ολα ειναι ο αντρας που συνδυαζει και τις τρεις παραπανω αρετες

Μπορείς να μας πεις κάποια συνώνυμα σε κάθε μια από αυτές τις 3 λέξεις; :)

Όχι τίποτα άλλο αλλά για να καταλάβω περίπου πως τις εννοείς... ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Επειδή πόσταρα ένα βίντεο απο youtube σημαίνει οτι όλες μου οι γνώσεις βασίζονται πάνω σε αυτό :lol: ωραία λογική :p

δεν ειπα κατι τετοιο...απλα ειναι η μονη πηγη που παραθετεις...νεβερ μαιντ

Μπορείς να μας πεις κάποια συνώνυμα σε κάθε μια από αυτές τις 3 λέξεις; :)

Όχι τίποτα άλλο αλλά για να καταλάβω περίπου πως τις εννοείς... ;)

Να σου πω εγώ. High Class, Ευρωπαικο-κουλτουριαρης, Σπόνσορας.

http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...

Να σου πω εγώ. High Class, Ευρωπαικο-κουλτουριαρης, Σπόνσορας.

εισαι σε καλο δρομο.. αν και επιασες το αλλο ακρο, που επισης κατανταει γραφικο (αν οχι γελοιο) :p

ε πες μας να καταλαβουμε κι εμεις

εγω παντως πιστευω πως ενοεις το να ακουει τερλενκα στη διαπασων στο τουτου του(με τα παραθυρα ανοιχτα φυσικα) οπου το ενα χερι θα ειναι στο τιμονι και το αλλο εξω απο το παραθυρο οπου με περισση χαρη θα κουνιεται σαν αλλο φτερο στον ανεμο...

ρουχαλακι made by "(h)armani",αλυσιδιτσα χρυση στο στερνο οπου κουμπωνει στο υψος της κοιλιας(οπου φυσικα ολη η κοιλιακη χωρα ειναι ενας μυς)..

επεσα καθολου μεσα?

ε πες μας να καταλαβουμε κι εμεις

εγω παντως πιστευω πως ενοεις το να ακουει τερλενκα στη διαπασων στο τουτου του(με τα παραθυρα ανοιχτα φυσικα) οπου το ενα χερι θα ειναι στο τιμονι και το αλλο εξω απο το παραθυρο οπου με περισση χαρη θα κουνιεται σαν αλλο φτερο στον ανεμο...

ρουχαλακι made by "(h)armani",αλυσιδιτσα χρυση στο στερνο οπου κουμπωνει στο υψος της κοιλιας(οπου φυσικα ολη η κοιλιακη χωρα ειναι ενας μυς)..

επεσα καθολου μεσα?

Μάλλον έχεις πέσει εντελώς μέσα και να έκανες και μπλουμ γιατί ακούστηκε... :) :p

Κι εγώ κάπως έτσι φαντάζομαι τη περιγραφή. Μόνο που ξέχασες το καφριλίκι... :p

Οπότε έρχομαι και σε ερωτώ Μαρία...

Καφριλίκι εννοείς το Heavy Metal ή να τα σπάει σε κάνα γήπεδο και στη πλατεία Εξαρχείων; :lol:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

οχιιι

καφριλικι ειναι αν δει την γιαγια με την σακουλα απο το σουπερ μαρκετ και να αρχισει να μιλαει ασχημα..

να φτυνει στο δρομο,να ρευεται,να ξυνεται...ε το,πιασες!

οχιιι

καφριλικι ειναι αν δει την γιαγια με την σακουλα απο το σουπερ μαρκετ και να αρχισει να μιλαει ασχημα..

να φτυνει στο δρομο,να ρευεται,να ξυνεται...ε το,πιασες!

ακριβως.. εισαι σε πολυ καλο δρομο..

καφριλα -> ειναι δυσκολο να δωσουμε ορισμο. αν δεις επεισοδιο απο το jackass 8α καταλαβεις περιπου τι εννοω

λαϊκαντζας: ο υπερθετικος βαθμος του "λαϊκος".

δεν εχει τοσο σχεση με την καταγωγη, τη μορφωση και το οικονομικο, αλλα ειναι γενικοτερη κατασταση και σταση ζωης.

παραδειγμα: ο τριχωτος καραφλος με το ανοιχτο πουκαμισο και την χρυση αλυσιδα, που φοραει πουκαμισο απο το παζαρι με στανταρ λεκε απο ιδρωτα στη μασχαλη, που οδηγει φτιαγμενο κιτρινο punto/peugeot 106/ celica κ.λ.π. με φιμε τζαμι (γιατι κατα βαθος αισθανεται celebrity), με ηχοσυστημα που κοστισε περισσοτερο απ'οτι το αυτοκινητο του, και παιζει στη διαπασων "τσικουλατα τσικι ται, τσικι τσικι ται", του αρεσουν οι χασαποταβερνες στις οποιες σε συνοδευει φορωντας ενιοτε και φορμα, σε αποκαλει "μανιτσα", το καλοκαιρι φοραει φανελακι με τιραντα (παρα τα 130 κιλα του). αποκαλει τη μανα του "μαμμμμααα" παρολο που εχει πατησει τα 30+ εδω και καιρο. καμμια φυσικα δε μαγειρευει-σιδερωνει-ειναι τοσο ομορφη- κλπ κλπ οπως η μαμα. α, και οταν βρισκει εικονισμα κανει πιο μεγαλη μετανοια και απο τον πατριαρχη, σχεδον γλυφει το πατωμα.

τελος, η πλειοψηφια των παραπανω περιπτωσεων συνοδευεται και απο φαινομενα μιζεριας και τσιγγουνιας

δεν εχει τοσο σχεση με την καταγωγη, τη μορφωση και το οικονομικο, αλλα ειναι γενικοτερη κατασταση και σταση ζωης.

παραδειγμα: ο τριχωτος καραφλος με το ανοιχτο πουκαμισο και την χρυση αλυσιδα, που φοραει πουκαμισο απο το παζαρι με στανταρ λεκε απο ιδρωτα στη μασχαλη, που οδηγει φτιαγμενο κιτρινο punto/peugeot 106/ celica κ.λ.π. με φιμε τζαμι (γιατι κατα βαθος αισθανεται celebrity), με ηχοσυστημα που κοστισε περισσοτερο απ'οτι το αυτοκινητο του, και παιζει στη διαπασων "τσικουλατα τσικι ται, τσικι τσικι ται", του αρεσουν οι χασαποταβερνες στις οποιες σε συνοδευει φορωντας ενιοτε και φορμα, σε αποκαλει "μανιτσα", το καλοκαιρι φοραει φανελακι με τιραντα (παρα τα 130 κιλα του). αποκαλει τη μανα του "μαμμμμααα" παρολο που εχει πατησει τα 30+ εδω και καιρο. καμμια φυσικα δε μαγειρευει-σιδερωνει-ειναι τοσο ομορφη- κλπ κλπ οπως η μαμα. α, και οταν βρισκει εικονισμα κανει πιο μεγαλη μετανοια και απο τον πατριαρχη, σχεδον γλυφει το πατωμα.

τελος, η πλειοψηφια των παραπανω περιπτωσεων συνοδευεται και απο φαινομενα μιζεριας και τσιγγουνιας

Πολύ καλό :lol:

Προσδιόρισες κάποιο που ξέρω...ΑΚΡΙΒΩΣ

Γιώργος

:lol: :lol: :lol:

Ελπίζω να μην γνωρίζεις πολλούς τέτοιους.

Από την αναλυτική περιγραφή συμπεραίνουμε ότι συνόδευες τουλάχιστον έναν τέτοιο σε χασαποταβέρνα.

:lol: :lol: :lol:

Ελπίζω να μην γνωρίζεις πολλούς τέτοιους.

Από την αναλυτική περιγραφή συμπεραίνουμε ότι συνόδευες τουλάχιστον έναν τέτοιο σε χασαποταβέρνα.

πολλους τετοιους δε γνωριζω, αγνουσα και την υπαρξη του ειδους, μεχρι που γνωρισα εναν και ειδα οτι... ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!

σε χασαποταβερνα (και μαλιστα με τετοιο συνοδο) δεν παω ουτε υπο την απειλη οπλου! :lol:

πολλους τετοιους δε γνωριζω, αγνουσα και την υπαρξη του ειδους, μεχρι που γνωρισα εναν και ειδα οτι... ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!

σε χασαποταβερνα (και μαλιστα με τετοιο συνοδο) δεν παω ουτε υπο την απειλη οπλου! :lol:

Ευτυχώς για σένα.:)

Σίγουρα θα έχει ξαναειπωθεί αλλά πραγματικά δεν μπορώ με τίποτα τις γυναίκες που βρίζουν πιο χυδαία κι απ'τον τελευταίο άξεστο άντρα. :ρ Το μεσημέρι ξύπνησα από μια γυναίκα καμια 30αρια χρόνων που φώναζε "γ@μω το ***** της μάνας σου" :X Κι ο λόγος που έγινε έξω φρενών ήταν ότι ένα παιδάκι είχε βγάλει το σκύλο του βόλτα και εκεινο κατούρησε στη ρόδα του αυτοκινήτου της εν λόγω κυρίας. Και τη φράση την είπε στον πιτσιρικα που ήταν δεν ήταν 12 χρονών :X :ninja:
It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is...

Κοριτσια με εχετε στηλει αδιαβαστο! Τη μια μου θελετε κυριλε πραματα, να με βγαζει βολτα στα καλυτερα μαγαζια, να οδηγει suv, να ειναι σοβαρος, πετυχημενος, ευγενικος, τρυφερος κτλ κτλ...

Και μολις τον βαρεθειτε, ξυπναει η Μπουμπουλινα μεσα σας και σκεφτεστε το σκοτεινο μυστηριωδη αγνωστο διαρηκτη που θα σκαρφαλωσει σαν τον spiderman στον πεμπτο να σας ..... κανει ερωτα :D Αναρωτιεστε που πηγανε ολοι οι αντρες, γιατι γινανε ξαφνικα λαπαδες και για να δωσετε λιγη ζωη στην βαρετη ζωη σας, που πνιγεστε απο την υπερβολικη αγαπη και αφοσιωση, την κανετε με καναν μπον βιβερ, αληταρα, με τα σωβρακα και τα μαγιο 80's να φουσκωνουν τα προσοντα του !!!, που εχει την γυναικα του 2 βηματα πισω να κουβαλαει την ομπρελα και τα κεφτεδακια στην παραλια, με το δασυτριχο στηθος του και την χρυση ταυτοτητα δωρο της πεθερας.

Αααχχχχ κολαστικα παλι σημερα :lol: :lol: :lol:

http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...

Κοριτσια με εχετε στηλει αδιαβαστο! Τη μια μου θελετε κυριλε πραματα, να με βγαζει βολτα στα καλυτερα μαγαζια, να οδηγει suv, να ειναι σοβαρος, πετυχημενος, ευγενικος, τρυφερος κτλ κτλ...

Και μολις τον βαρεθειτε, ξυπναει η Μπουμπουλινα μεσα σας και σκεφτεστε το σκοτεινο μυστηριωδη αγνωστο διαρηκτη που θα σκαρφαλωσει σαν τον spiderman στον πεμπτο να σας ..... κανει ερωτα :D Αναρωτιεστε που πηγανε ολοι οι αντρες, γιατι γινανε ξαφνικα λαπαδες και για να δωσετε λιγη ζωη στην βαρετη ζωη σας, που πνιγεστε απο την υπερβολικη αγαπη και αφοσιωση, την κανετε με καναν μπον βιβερ, αληταρα, με τα σωβρακα και τα μαγιο 80's να φουσκωνουν τα προσοντα του !!!, που εχει την γυναικα του 2 βηματα πισω να κουβαλαει την ομπρελα και τα κεφτεδακια στην παραλια, με το δασυτριχο στηθος του και την χρυση ταυτοτητα δωρο της πεθερας.

Αααχχχχ κολαστικα παλι σημερα :lol: :lol: :lol:

my friend εισαι θεος! respect! μου εφτιαξες τη μερα!

εχω καταλαβει οτι υπαρχουν 2 βασικοι κανονες

1) αυτο που ζηταει η καθε γυναικα ειναι διαφορετικο, και εξαρταται απο πολλα πραγματα

2) τις ακραιες καταστασεις συνηθως τις βαριεσαι.

π.χ. τον αντρα σκυλακι που τρεχει απο πισω σου τον αφηνεις για καποιον που ειναι "κακο παιδι"

το "κακο παιδι" τον αφηνεις για τον Θανασακη της κυριας Σουλας που σε λιγο καιρο τρεχει απο πισω σου

τον large αντρα τον αφηνεις γιατι βαρεθηκες τις grande καταστασεις, που αποσκοπουν κατα 99% στο να θαυμαζουν οι αλλοι τα πλουτη του. π.χ. παιρνει βιλλα ο παιδικος του φιλος? αυτος 8α αγορασει ολη την περιοχη σε ακτινα 10 χλμ. θα χτισει πυργο με επικλινη στεγη "για να γλιστραει το χιονι" και πισινα ολυμπιακων διαστασεων (σαν το οεθνικο κολυμβητηριο και βαλε) θα φτιαξει και ελικοδρομιο (ασχετο αν δεν εχει ουτε ελικοπτερο, ουτε αδεια πιλοτου) γιατι "ποτε δεν ξερεις ποιος θα θελει να τον επισκεφτει". βεβαια και να μην τον αφησεις, καποια στιγμη σε αφηνει αυτος για μια νεοτερη/ομορφοτερη/πιο αδυνατη/ανερχομενη μοντελα/τραγουδιαστρια/παρουσιαστρια/τηλε-γυμναστρια που παραβλεπει τα 150 κιλα του και τον αποκαλει "ζουζουνακι"

συμπερασμα.. οι περισσοτερες προτιμουν μια μεση κατασταση.

καλα εχω λιωσει μ'αυτα που αναφερατε!

ειδικα αυτο το γυφτοκυριλλε ειναι τρελα!:lol:

τι να πεις...

εγω προσφατα ειδα μια τυπισα η οποια θεωρειτε trendy για την ηλικια της και ειναι γυρω στα 40...φοραει ολα τα χρωματα σε ρουχα! ακομα και πρασινο καλσον με καφε ριγες! οτι να'ναι η τυπισα! μονο τα παπουτσακια του μπαλετου που ειναι και της μοδας δεν φοραει!

Never Give Up:!:

Join friend!

συμπερασμα.. οι περισσοτερες προτιμουν μια μεση κατασταση.

Και πιο σωστά θα ήταν όλες οι γυναίκες μηδενός εξαιρουμένου να καταλάβουν ότι άλλον άντρα θέλουμε για γκόμενο (βλέπε το κακό παιδί) και άλλον για πατέρα των παιδιών μας (βλέπε το καλό παιδί).

Στο θέμα μας όμως ..στις γυναίκες δεν αντέχω να βρίζουν (και εγώ βρίζω αλλά όταν πχ με κλείσουν με το αυτοκίνητο) και στους άντρες το στυλάκι "εγώ Ο άνδρας Ο σωστός"

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Δεν μπορώ να βλέπω γυναίκες να στρίβουν τσιγάρο! Δηλαδή ΑΙΣΧΟΣ! Το απολυτο ξενερωμα.

Δεν μπορώ να βλέπω γυναίκες να στρίβουν τσιγάρο! Δηλαδή ΑΙΣΧΟΣ! Το απολυτο ξενερωμα.

Βρε με τι ξενερώνει ο κόσμος!! :wacko:

Να τα στρίβουμε από πριν λοιπόν και να τα βγάζουμε από ταμπακιέρα...είναι πιο σικ μάλλον. :p

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...