Jump to content

Τι δεν μας αρέσει καθόλου σε μια γυναίκα/έναν άντρα;

georgekap1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

συμφωνω μαζι σου ειναι πιο sexy οταν ειναι βαμμενες ειδικα μεσα σε κανα punto gt turbo με τη μουσικη να παιζει και να ακουνε και σε αλλους δημους........ δεν παυει να ειναι Λαικια ομως και οι λαικες εμενα δεν μου αρεσουν

Να φοράει και μαγιώ και το αυτοκίνητο να έχει αυτοκόλλητο Max power?:p :p :p

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μου την σπαει αφανταστα στις γυναικες το καρ**λέ το σνομπ το υφος του στυλ εγω ειμαι ακριβή μ****ρα που βγαινω με τον "μπαμπά" μου που μου ψωνιζει ακριβα ρουχα, με βγαζει σε ακριβα μαγαζια, παμε Μυκονο κτλ.

Αλλα μολις τρωνε το ΦΤΥΣΙΜΟ και κανα ΜΠΑΤΣΟ :lol: και καταλαβουν οτι δεν εισαι ο μ****ας της παρεας τοτε κολανε για τα καλα.

Παθων και μαθων. Ειμαι κακός;

http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...

Μου την σπαει αφανταστα στις γυναικες το καρ**λέ το σνομπ το υφος του στυλ εγω ειμαι ακριβή μ****ρα που βγαινω με τον "μπαμπά" μου που μου ψωνιζει ακριβα ρουχα, με βγαζει σε ακριβα μαγαζια, παμε Μυκονο κτλ.

Αλλα μολις τρωνε το ΦΤΥΣΙΜΟ και κανα ΜΠΑΤΣΟ :lol: και καταλαβουν οτι δεν εισαι ο μ****ας της παρεας τοτε κολανε για τα καλα.

Παθων και μαθων. Ειμαι κακός;

eisai ligo !!!!!:) alla exeis dikio !!

εμενα με νευριαζουν οσες φερονται σαν αντρες οταν βριζουν και οταν τσιριζουν.για μενα η γυναικα πρεπει να ειναι ζουζουνα και γατουλα.

ferryman:καθολου κακος δεν εισαι μια χαρα τα λες

http://www.bikepics.com/pics/icon/modenas-dynamic125-06-bikepics-590056.jpg

Οι γυναίκες δεν θέλω να είναι ΨΩΝΑΡΕΣ και να φέρονται σαν άντρες

εμενα με νευριαζουν οσες φερονται σαν αντρες οταν βριζουν και οταν τσιριζουν.για μενα η γυναικα πρεπει να ειναι ζουζουνα και γατουλα.

ferryman:καθολου κακος δεν εισαι μια χαρα τα λες

sumfwnw apoluta mazi sou ftanei na mhn einai gia ta baza se thema moialou giati grigora tis variesai!!!!:!:

http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg

GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/

για μενα η γυναικα πρεπει να ειναι ζουζουνα και γατουλα.

Μα αυτή είναι και η φύση της γυναίκας.. Από αντράκια γέμισε ο κόσμος! Αλλά από γυναίκες, οι πραγματικές γυναίκες, είναι λίγες!;)

συμφωνω μαζι σου ειναι πιο sexy οταν ειναι βαμμενες ειδικα μεσα σε κανα punto gt turbo με τη μουσικη να παιζει και να ακουνε και σε αλλους δημους........ δεν παυει να ειναι Λαικια ομως και οι λαικες εμενα δεν μου αρεσουν

Τι ισοπεδωση ειναι αυτη ρε φιλε... Δηλαδη η σαρον στοουν (λεμε τωρα, μια ξανθια) στα οσκαρ με κοκκινο φορεμα βερσατσε και κοκκινα νυχια ειναι λαικια; Σε πληροφορω οτι τα κοκκινα νυχια μπορει να ειναι πολυ κυριλε. Αρκει βεβαια να το πλασαρεις στο σωστο τοπο, χρονο και με το καταλληλο πακετο.

Τι ισοπεδωση ειναι αυτη ρε φιλε... Δηλαδη η σαρον στοουν (λεμε τωρα, μια ξανθια) στα οσκαρ με κοκκινο φορεμα βερσατσε και κοκκινα νυχια ειναι λαικια; Σε πληροφορω οτι τα κοκκινα νυχια μπορει να ειναι πολυ κυριλε. Αρκει βεβαια να το πλασαρεις στο σωστο τοπο, χρονο και με το καταλληλο πακετο.

Πεσ' τα! Ακριβώς όπως το περιγράφεις. Το καθε ντυσιμο, μακιγιαζ, ακομα και συμπεριφορά, ειναι ανάλογα με τον τοπο και την περίσταση (και την ηλικία βεβαιως).:)

τη μουσικη να παιζει και να ακουνε και σε αλλους δημους........ δεν παυει να ειναι Λαικια ομως και οι λαικες εμενα δεν μου αρεσουν

Δεν μιλαω για καμμια συγκεκριμενη καγκουρογκομενα, μιλαω γενικα για τις γυναικες...σιγουρα και πολλες απο αυτες τις κυριλε που κυκλοφορεις εσυ:rolleyes:

εχουν βαμμενα νυχακια...διαφορων χρωματισμων!

Anyway, περι ορεξεως...;)

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

εγω σου μιλαω για καποια μεσα σε punto και εσυ μου μιλας για τη σαρον στοουν στα οσκαρ .....ειναι νομιζω 2 διαφορετικα πραγματα αλλα μιας και το ειπες να σου θυμισω οτι παρουσιαζεται καθε φορα (στοουν) με λοοκ για την προωθηση της ταινιας της,αν σ'αυτη την ταινια επαιζε το sex symbol σιγουρα θα ηθελε και το κοκκινο νυχακι,

δεν ειπα οτι ολες οσες βαφουν τα νυχια κοκκινα ειναι λαικιες αλλα στη δικια μου αισθητικη το βαμμενο νυχι ειναι ......απαγορευτικο

Samsung Note II

Καλα, θα κανω την καρδια μου πετρα και θα την παρω εγω τη σαρον. :p

αν ειναι για τη σαρον θα τη βοηθουσα να τα βαψει εγω:lol:

Samsung Note II

Συγνώμη που διακόπτω αλλά τι είναι η καγκουρογκόμενα?

Auta einai twn a8inaiwn emeis i thessalonikis dn xerume apo auta.

Mu ta elege mia fili mu k exei k alla kavourogomena, xelonogomena...

Fantasia na exeis k ligo vitsio k vgazeis k alla.... :):):)

An xerei kapoios athineo as mas enimerwsei gia na mas lythei i aporia.

Auta einai twn a8inaiwn emeis i thessalonikis dn xerume apo auta.

Dεν τα ξερεις καλε νεε μου. Ο καγκουρας ειναι εκφραση made in salonica. Αρχικα προοριζονταν για τυπους με στενο κοντο παντελονι, φλαι τζακετ και παπι που εμεναν κυριως δυτικες συνοικιες (σταυρουπολη, νεαπολη, ξηροκρηνη κλπ). Προφανως, στο ανατολια δεν εχετε τετοιους, γι'αυτο σου φαινεται εξωτικο το φρουτο.

αλλά τι είναι η καγκουρογκόμενα?

:pΜια λεξη ανεφερα και παει το thread να βγει off-topic!:lol:

Ξανα δε λεω κουβεντα!:X:D

Anyway, βαμμενα νυχακια ποδιων ή οχι, γουστα ειναι αυτα!

Αλλα, οχι επειδη καποια βαφει τα νυχια της, σημαινει οτι μπαινει σε Fiat Punto

καγκουροφτιαγμενο!:p:lol:

...for the record, δεν ειμαι ουτε απο Salonica, ουτε απο Athens!:p

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Aυτη που εχει μεγαλα αυτια και πηδαει πολυ αριστερα και δεξια.

:lol: :lol: :lol:

Απλα εγω θα συμφωνησω με ολους τους προλαλησαντες.... Το καθε ειδους βαψιμο εχει και την ωρα του.... Ημουν τις προαλλες στο τρενο 11 - 12 το πρωι και μπαινει μεσα μια -ανω των 30- βαμμενη με κοκκινα νυχια και κοκκινο κραγιον, μαυρη δερματινη φουστα μινι.... μαυρο καλσον... Λιγο ΕΛΕΟΣ!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μ'αρέσουν οι Ελληνίδες ξανθιές που βάφουν τις ρίζες τους μαύρες.

δεν βάφουν τις ρίζες τους μαύρες..... οι βαμμένες ξανθιές όταν μακραίνουν τα μαλλιά σιγά σιγά βγαίνει το φυσικό στις ρίζες γι αυτό κάθε μήνα πηγαίνουν για βάψιμο... κι επίσης είναι μερικές που κάνουν μόνο ανταύγειες ξανθές για να έχουν και λίγο καστανό. οι ρίζες δεν βάφονται!!!:rolleyes:

Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. .

>μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. .

μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .<

δεν βάφουν τις ρίζες τους μαύρες..... οι βαμμένες ξανθιές όταν μακραίνουν τα μαλλιά σιγά σιγά βγαίνει το φυσικό στις ρίζες γι αυτό κάθε μήνα πηγαίνουν για βάψιμο... κι επίσης είναι μερικές που κάνουν μόνο ανταύγειες ξανθές για να έχουν και λίγο καστανό. οι ρίζες δεν βάφονται!!!:rolleyes:

χιουμορ κανει ο ανθρωπος...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...