maria24 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 με σκηνες τυπου μη φορας φουστα,μη μιλας σε αλλους αντρες.ξεχνα τους φιλους σου ειναι η αρχη για να με κλεισει στην κουζινα μονο με φακιολι και ποδια μη φορας φουστα? υπαρχει αντρας που το λεει αυτο? εμενα παλι γιατι μου λεει να φοραω συνεχεια φουστες?;? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niobi Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 υπαρχει υπαρχει ο αντρας τυπου ''τα μπουτια σου θα τα θαυμαζω μονο εγω'' :) [sIGPIC][/sIGPIC] You are Beautiful Its True... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 υπαρχει υπαρχει ο αντρας τυπου ''τα μπουτια σου θα τα θαυμαζω μονο εγω'' :) :lol: οπισθοδρομικες αποψεις.. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 μαλλον δε καταλαβες τιποτα:) δεν ειπα να υποχωρει και να κανει το δικο μου ειπα να ειναι διπλα μου οπως διπλα του ειμαι και εγω και ας μη καταλαβαινω η δεχομαι μερικα πραγματα ο καθε ενας απο εμας ειναι μια διαφορετικη και μοναδικη οντοτητα και ενα αλυτο μυστηριοΣυμφωνώ απόλυτα. Δεν χρειάζεται να καταλαβαίνουμε τα πάντα, ούτε είναι κανείς υποχρεωμένος να μας εξηγεί μέχρι αηδίας. Όλα είναι θέμα ανασφάλειας δυστυχώς.... με σκηνες τυπου μη φορας φουστα,μη μιλας σε αλλους αντρες.ξεχνα τους φιλους σου ειναι η αρχη για να με κλεισει στην κουζινα μονο με φακιολι και ποδια να του φερνω παντοφλες και εφημεριδα γιατι δεν θελει ν αγορασει σκυλο:) Αν ο άλλος δεν είναι ψυχάκιας ή δεν έχει χάσει τελείως την μπάλα δεν το κάνει αυτό.Ντροπής πράγματα...:p σορρυ αλλα οταν λεμε σχεση,σημαινει εσυ και εγω και οχι ενα οπως λεμε-ενα γινομαστε αν καταφερουμε στην πορεια καιοχι στην αρχηΈνα δεν γινόμαστε ποτέ και ούτε πρέπει. Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα. Συμβιώνουμε, δεν μεταλλασσόμαστε:blink: και σορρυ αλλα οπως εγω θελω να βλεπει την μπαλα με τους φιλους του τις κυριακες οπως εκανε παντα ετσι θελω και εγω τον μεσοβδομαδιατικο καφε με τις φιλες μου στα σταρμπακς ως εκανα οταν δε ζηλευεις αγαπας,-οταν εμπιστευεσαι-μεχρι τοτε απλα εισαι ερωτευμενος η ενθουσιασμενος-οπως του αρεσει του καθενως οπως σε χαιρομαι εγω που εισαι ανθρωπος με παρεες και φιλους ετσι θελω να κανεις και εσυ σορρυ αλλα δεν ειμαι αποκλειστικοτητα να μεινω με εναν ανθρωπο μερα νυχτα(που ετσι γινεται με τα ζευγαρια στην Ελλαδα) επειδη τον αγαπαω και να ξεγραψω τους φιλους μουΕντάξει, όλα αυτά που λες λογικά είναι.:) Μάλλον θα είχες πέσει σε κανένα παθολογικό ζηλιάρη, δεν εξηγείται αλλιώς:( MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niobi Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 γενικα μιλαω οχι ειδικα αυτη ειναι η αποψη μου θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου περι συμβιωσης και οχι αλλοιωσης ναι περνω στοιχεια απο εσενα και τ αντιστροφο αλλα αν ειμασταν ακριβως το ιδιο ας εμενες/εμενα μονος σου/μονη μου -ποια η διαφορα? τι να κερδισω απο καποιον οταν αυτος ειναι εγω η και τ αναποδο? καπου θα βαρεθουμε τα :''οπως θες αγαπη μου'' ''οτι πει το μωρο μου'' ''εμεις κανουμε ετσι...'' κλπ...:) [sIGPIC][/sIGPIC] You are Beautiful Its True... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 ναι περνω στοιχεια απο εσενα και τ αντιστροφο αλλα αν ειμασταν ακριβως το ιδιο ας εμενες/εμενα μονος σου/μονη μου -ποια η διαφορα? τι να κερδισω απο καποιον οταν αυτος ειναι εγω η και τ αναποδο? Αυτό ακριβώς είναι το νόημα;);) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Μερικες αποψεις: 1) Οποιος δεν ζηλευει δεν αγαπαει.2) Όποιος γινεται σκυλακι ειναι γιατι λατρευει και βαζει τον εαυτο του πιο κατω απο σενα. 3) Όλες οι γυναικες γουσταρουν τον αντρα απο πανω, οχι διπλα και κουραφεξαλα. Απλα η καθεμια τον θελει με διαφορετικο τροπο. Αλλη πιο σικ, αλλη πιο μπρουτάλ. Ο τροπος αλλαζει 4) Μην μου λετε οτι δεν γουσταρετε σκυλακια "ράτσας" δηλαδη τον φραγκατο ωριμο κυριο που ξερει τη θελει. Θελει την ευκολη μικρουλα που δεν ξερει τη θελει, αρκει να ξερει αυτος. Αν δεν μπρορει μια γυναικα να ριξει ενα φραγκατο βριζει και λεει που@τνες αυτες που το κανουν και το παιζουν υπερανω. Αντε ρε.Και τελος κατι ωραιο που εχω ακουσει για γυναικες: Μια γυναικα στα 20 θα σε πει μλκα αν δεν ξοδευεις αρκετα για αυτην. Μια γυναικα στα 40 θα σε πει μλκα γιατι τοσα χρονια δεν εκανες οικονομιες και δεν εισουν ισσοροπημενος. +1 μην παιρνεις ορκο για το 2ο..υπαρχουν και ατομα που αρεσκονται να ειναι ετσι.ευτυχως στη ζωη μου δε γνωρισα πολλους τετοιους το ολες με ενοχλει.αλλα θα σου απαντησω με χιουμορ.εγω δε τον θελω διπλα.τον προτιμω απο πανω ή απο κατω :p:O διαφωνω.πρωτον γιατι δε μου αρεσαν ποτε οι φραγκατοι ωριμοι κυριοι και γιατι ποτε δεν ειδα τον εαυτο μου ως ευκολη μικρουλα που δεν ξερει τι θελει.μπορει αυτο που λες να ισχυει αλλα δεν ισχυει για ολες. εσυ οσα ζευγαρια ξερεις αυτη τη συσταση που αναφερεις εχουν? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 γενικα μιλαω οχι ειδικα αυτη ειναι η αποψη μου θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου περι συμβιωσης και οχι αλλοιωσης ναι περνω στοιχεια απο εσενα και τ αντιστροφο αλλα αν ειμασταν ακριβως το ιδιο ας εμενες/εμενα μονος σου/μονη μου -ποια η διαφορα? τι να κερδισω απο καποιον οταν αυτος ειναι εγω η και τ αναποδο? καπου θα βαρεθουμε τα :''οπως θες αγαπη μου'' ''οτι πει το μωρο μου'' ''εμεις κανουμε ετσι...'' κλπ...:) Ζουζουνάκι μου. Γλυκοπατατίτσα μου. Σοκολατομπισκοτάκι μου και άλλα τόσα υποκοριστικά που μετά από κάνα-δυο μήνες θα ξεχάσεις το όνομα αυτής/αυτού που είσαι ή θα την/τον πεις αλλιώς και θα έχεις άλλα μαρτύρια... :lol: :p Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 niobi, μήπως θα σου ήταν εύκολο να μην χρησιμοποιείς το "bold" σε κάθε ποστ σου;:blink: Μας βγάζεις τα ματάκια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niobi Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 την ταπεινη μου συγνωμη :) [sIGPIC][/sIGPIC] You are Beautiful Its True... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 :lol: οπισθοδρομικες αποψεις.. Χμ..τι θα έλεγες εσύ??:p Και συγνώμη κιόλας αλλά δεν δουλεύεις εσύ σήμερα το πρωί ε?!?? Ζουζουνάκι μου. Γλυκοπατατίτσα μου. Σοκολατομπισκοτάκι μου και άλλα τόσα υποκοριστικά που μετά από κάνα-δυο μήνες θα ξεχάσεις το όνομα αυτής/αυτού που είσαι ή θα την/τον πεις αλλιώς και θα έχεις άλλα μαρτύρια... :lol: :p Και φαντάσου να τον-την πεις με άλλο όνομα όταν είστε σε αρκετά "τρυφερή" φάση..:X :X 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Και φαντάσου να τον-την πεις με άλλο όνομα όταν είστε σε αρκετά "τρυφερή" φάση..:X :X Εσύ το προχώρησες πολύ! :D :lol: Πάντως όχι απλά δεν θα ήθελα να το πω αλλά ούτε καν να σκεφτώ ένα τέτοιο ενδεχόμενο... Ούτε σαν δράστης ούτε πόσο μάλλον σαν θύμα! :lol: :worry: Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 ενταξει ρε παιδια μικρο το κακο.. αν τον φωναζεις "μπισκοτακι" και τον πεις "παστελακι" και αντιδρασει,πες πως του βρηκες νεο χαιδευτικο!!! :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 ενταξει ρε παιδια μικρο το κακο.. αν τον φωναζεις "μπισκοτακι" και τον πεις "παστελακι" και αντιδρασει,πες πως του βρηκες νεο χαιδευτικο!!! Δεν λέμε για τα χαϊδευτικά αλλά για τα μικρά ονόματα μας... :p Εδώ εγώ μερικές φορές μπερδεύομαι στις φίλες μου και το σώνω την τελευταία στιγμή πριν μιλήσω. :X :p :lol: Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Χμ..τι θα έλεγες εσύ??:p Και συγνώμη κιόλας αλλά δεν δουλεύεις εσύ σήμερα το πρωί ε?!?? Και φαντάσου να τον-την πεις με άλλο όνομα όταν είστε σε αρκετά "τρυφερή" φάση..:X :X Α!εγω το εχω ζησει αυτο... δεν ειχα προβλημα ποτε. και με διχτιοτο καλσον :p γιατι ολοι με ρωτανε αν δουλευω σημερα?? τσαγκαροδευτερα ειναι?:p Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Το δικτυοτο καλσον που κολαει; :confused: http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Το δικτυοτο καλσον που κολαει; :confused: μινι φουστα και διχτακι βρε! ειναι πιο σεξυ...και πιο προκλητικο. γι'αυτο το ανεφερα Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 μινι φουστα και διχτακι βρε! ειναι πιο σεξυ...και πιο προκλητικο. γι'αυτο το ανεφερα Και μετά στυλό-δελτίο-πρακτορείο... :lol: Για over το βλέπω... :lol: Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 μινι φουστα και διχτακι βρε! ειναι πιο σεξυ...και πιο προκλητικο. γι'αυτο το ανεφερα Και εγω το γουσταρω αλλα που κολαει στο οτι ειπες την κοπελα σου με αλλο ονομα; Φορουσαν και οι δυο δυκτιοτο και μπερδευετικες; :) http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik92 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 εμενα δε μου αρεσει να επηρεαζεται απο τις φιλες της!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: ή τους φίλους της! γιατί και αυτοί δεν πάνε πίσω!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Δεν φταίω εγώ για αυτό αλλά η σελίδα που εκείνη την ώρα τα είχε ελαφρώς παίξει...!!! Στενοχωρήθηκα τώρα..πάω να :cry: :cry: :p :p :p γιατι στεναχωρεθηκες καλε?:O παντως την κοπελα δεν την αποκαλεσα με αλλο ονομα...γενικα μιλαω στα προηγουμενα ποστ που αναφερατε στην σεμνοτητα των γυναικων.. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 όσοι είναι έξω από το χορό λένε και ξαναλένε...αλλά μόλις μπούνε μέσα στο παιχνίδι αλλάζουν σκέψεις μέχρι και 100%. Αυτό που με εκνευρίζει κυρίως στις γυναίκες, είναι όταν κάνουν μια σχέση τους ξεχνάνε όλους τους υπόλοιπους, παρέες φίλους συγγενείς. mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 όσοι είναι έξω από το χορό λένε και ξαναλένε...αλλά μόλις μπούνε μέσα στο παιχνίδι αλλάζουν σκέψεις μέχρι και 100%. Αυτό που με εκνευρίζει κυρίως στις γυναίκες, είναι όταν κάνουν μια σχέση τους ξεχνάνε όλους τους υπόλοιπους, παρέες φίλους συγγενείς. Δε νομίζω οτι συμβαίνει αποκλειστικά στις γυναίκες. Δεν θέλω να αμυνθώ το φύλο, αλλά πιστεύω πως αυτό έχει να κάνει κυρίως με τον άνθρωπο. Τουλάχιστον από προσωπική μου πείρα, μου έχει τύχει και με φίλους και με φίλες να συμπεριφέρονται έτσι όταν κάνουν μια σχέση. :mad: "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Αυτό που με εκνευρίζει κυρίως στις γυναίκες, είναι όταν κάνουν μια σχέση τους ξεχνάνε όλους τους υπόλοιπους, παρέες φίλους συγγενείς. Αυτό μου την δίνει και μένα τρελά. :down: :down: Και συμβαίνει και στα 2 φύλα! CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Ε λογικό είναι...το "πάθος" βλέπεται...:whistle: !! Πάντως λίγο πολύ όλοι το κάνουμε τον πρώτο καιρό... no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts