Bayern7 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Ειστε απολυτοι...Μπορει η γυναικα να μην εχει προλαβει, να επλυνε πιατα πριν και να χαλασαν, να της τελειωσε το ασετον και να μην προλαβε να παρει κ.τ.λ. :( Kαλά δεν μιλάμε για την γυναίκα που θα δούμε να ψωνίζει στα πεταχτά στο μπακάλικο ή στο σουπερμαρκετ. Mιλάμε για έξω. Για τη γυναίκα που βγήκε για καφέ, για διασκέδαση. Αλλά σε κάθε περίπτωση 5 λεπτά δουλειά είναι να πάρεις λίγο ασετόν και λίγο μπαμπάκι και να τα ξεβάψεις. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Kαλά δεν μιλάμε για την γυναίκα που θα δούμε να ψωνίζει στα πεταχτά στο μπακάλικο ή στο σουπερμαρκετ. Mιλάμε για έξω. Για τη γυναίκα που βγήκε για καφέ, για διασκέδαση. Αλλά σε κάθε περίπτωση 5 λεπτά δουλειά είναι να πάρεις λίγο ασετόν και λίγο μπαμπάκι και να τα ξεβάψεις. ;) Α οκ τοτε. Εχεις δικιο.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Με εκνευριζουν οι αβασταχτοι ξερολες... .:wacko: υγ. και οι αγενεις θειές στα λεωφορεια που υποθετουν πως εισαι πιο ξεκουραστος , επειδη τυγχανεις να μην εισαι εμφανως με το ενα ποδι στα εννιαμερα ,γυρνοντας κουρασμενος απο 24ωρη βαρδια. Το ιδιο ισχυει και για οσους υπερηλικες καθονται σε τεραστιες (φτιαγμενες απο τους ιδιους) ουρες σε δημοσιες υπηρεσιες και θελουν να σε περασουν αν κατα τυχη εισαι μπρος τους (χωρις να γνωριζουν αν κι εσυ εχεις κατι -περαν της ηλικιας- και βιαζεσαι!) Αυτη την ηττα την εφαγα πολλακις οταν ημουν εγκυος και παντα θελαν -ιδιως καποιες κυριες :blink: - να με προσπερασουν ενεκα ηλικιας! :X [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Αυτη την ηττα την εφαγα πολλακις οταν ημουν εγκυος και παντα θελαν -ιδιως καποιες κυριες :blink: - να με προσπερασουν ενεκα ηλικιας! :X [/color]Ενω ησουν εγκυος?!?!?! Ελεος τι αλλο θα ακουσω...:blink: :mad: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Με εκνευριζουν οι αβασταχτοι ξερολες... .:wacko: υγ. και οι αγενεις θειές στα λεωφορεια που υποθετουν πως εισαι πιο ξεκουραστος , επειδη τυγχανεις να μην εισαι εμφανως με το ενα ποδι στα εννιαμερα ,γυρνοντας κουρασμενος απο 24ωρη βαρδια. Το ιδιο ισχυει και για οσους υπερηλικες καθονται σε τεραστιες (φτιαγμενες απο τους ιδιους) ουρες σε δημοσιες υπηρεσιες και θελουν να σε περασουν αν κατα τυχη εισαι μπρος τους (χωρις να γνωριζουν αν κι εσυ εχεις κατι -περαν της ηλικιας- και βιαζεσαι!) Αυτη την ηττα την εφαγα πολλακις οταν ημουν εγκυος και παντα θελαν -ιδιως καποιες κυριες :blink: - να με προσπερασουν ενεκα ηλικιας! :X κ μετα αυτοι οι ιδιοι λενε οτι οι νεοι δν εχουν τροπους..... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Το ιδιο ισχυει και για οσους υπερηλικες καθονται σε τεραστιες (φτιαγμενες απο τους ιδιους) ουρες σε δημοσιες υπηρεσιες και θελουν να σε περασουν αν κατα τυχη εισαι μπρος τους (χωρις να γνωριζουν αν κι εσυ εχεις κατι -περαν της ηλικιας- και βιαζεσαι!) O τελευταίος που προσπάθησε να μου το κάνει(όχι υπερήλικας, αλλά πάντως μεγάλος, καμιά 45αριά) έφαγε ξύλο.Κανονικά όμως. Εκτός που προσπαθούσε να μου πάρει τη σειρά ήταν ειρωνικός και προσβλητικός όταν εγώ ευγενικά του εξήγησα ότι είναι η σειρά μου.:mad::mad: MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 εμενα δε μου αρεσει να επηρεαζεται απο τις φιλες της!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 η κοπελα σου εννοεις μαλλον.. τι να σου πω..ειναι και η ηλικια μαλλον.υπομονη.. υγ.ωραια υπογραφη :p :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 εμενα δε μου αρεσει να επηρεαζεται απο τις φιλες της!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: κ εγω το ιδιο προβλημα ειχα! οχι απο φιλους αλλα απο ΞΑΔΕΡΦΙΑ! τις φιλες της τις εχω με το μερος μου!:p παρε κ την ιστορια ενος φιλου που τα χαλασε με την κοπελα του γιατι η ξαδερφη της ειχε μπει αναμεσα τους κ ελεγε ******** στην κοπελα για τον φιλο μου!:blink: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 εμενα δε μου αρεσει να επηρεαζεται απο τις φιλες της!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: οταν εσεις τα αγορια επηρεαζεστε κ με το παραπανω απο τους φιλους σας ειναι καλα ομως ε?:mad: :p :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 οταν εσεις τα αγορια επηρεαζεστε κ με το παραπανω απο τους φιλους σας ειναι καλα ομως ε?:mad: :p :p Πεστα κουκλα!;) Που τρεμουν μην τυχον τους πει κανας φιλος οτι τους σερνεις απο την μυτη...:rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Πεστα κουκλα!;) Που τρεμουν μην τυχον τους πει κανας φιλος οτι τους σερνεις απο την μυτη...:rolleyes: για να το πει αυτο δν ειναι πραγματικος φιλος. απ'την αλλη οταν σερνει η γκομενα τον αλλον απ τη μυτη το καταλαβαινει κ ο ιδιος ο αντρας [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 για να το πει αυτο δν ειναι πραγματικος φιλος. απ'την αλλη οταν σερνει η γκομενα τον αλλον απ τη μυτη το καταλαβαινει κ ο ιδιος ο αντρας :blink: οχι παντα..πιστεψε με.;) δεν ξερω αν ειναι πραγματικος φιλος η οχι καποιος που θα το ελεγε αυτο,παντως τα περισσοτερα αγορια(μιλαω για αυτα της ηλικιας μου)συχνα οταν κανουν σχεση το παιζουν σκληροι(οτι κ καλα δεν ενδιφερονται για την κοπελα τους κλπ)προκειμενου να μην τους δουλεψουν οι φιλοι τους.εκνευριστικοτατο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 και μένα μου τη δίνει αυτή η φάση, πολύ πολυ πολύ! να πέρνεις ένα μηνυμα και να λεει τελιώσαμε γιατί κάποιος μου είπε κάτι που δεν μπορώ να το πω:blink: :confused: :mad: :lol: . Εμένα μου έτυχε και το άλλο, οι φίλες κάποιας απτα παλιά, δεν με θέλαν και ήθελαν να τα φτιάξει με κάποιον άλλο γιατί της έλεγαν οτι εγώ δεν έχω κλίκα (συμμορία πως το λέτε) ενώ εγώ δεν έχω. Βάζετε στοίχημα οτι τις σαπίζω όλες μαζί στο ξύλο ? Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Άχετο, αλλά κλίκα δε σημαίνει συμμορία. CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 :blink: οχι παντα..πιστεψε με.;) δεν ξερω αν ειναι πραγματικος φιλος η οχι καποιος που θα το ελεγε αυτο,παντως τα περισσοτερα αγορια(μιλαω για αυτα της ηλικιας μου)συχνα οταν κανουν σχεση το παιζουν σκληροι(οτι κ καλα δεν ενδιφερονται για την κοπελα τους κλπ)προκειμενου να μην τους δουλεψουν οι φιλοι τους.εκνευριστικοτατο!! για να τον σερνει η κοπελα απο τη μυτη κ ο ιδιος να μν το εχει καταλαβει ειναι στην καλυτερη περιπτωση....*..*.*****:X :X κ στη χειροιτερη δν ειναι αντρας(με την εννοια του αντρισμου). στην παρεα μου δν ισχυει αυτο με τους φιλους. ολοι οι κολλητοι μου εχουν κοπελα. κ ποτε δν εχουμε προσβαλει καποιον λεγοντας του "η γκομενα σε εβαλε στο βρακι της!ξυπνα!". κ πιστευω οτι στο χερι του αντρα ειναι να μν εχει τετοιου ειδους προβληματα.;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 και μένα μου τη δίνει αυτή η φάση, πολύ πολυ πολύ! να πέρνεις ένα μηνυμα και να λεει τελιώσαμε γιατί κάποιος μου είπε κάτι που δεν μπορώ να το πω:blink: :confused: :mad: :lol: . Εμένα μου έτυχε και το άλλο, οι φίλες κάποιας απτα παλιά, δεν με θέλαν και ήθελαν να τα φτιάξει με κάποιον άλλο γιατί της έλεγαν οτι εγώ δεν έχω κλίκα (συμμορία πως το λέτε) ενώ εγώ δεν έχω. Βάζετε στοίχημα οτι τις σαπίζω όλες μαζί στο ξύλο ? οπως ειπε κ ο mercyful_fate κλικα δν σημαινει απαραιτητα συμμορια. αλλα ετσι οπως το θετεις με συμμοριες κλπ η κοπελα δν πρεπει να ηταν κ πολυ της προκοπης.:p ή μηπως ηταν?:confused: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 για να τον σερνει η κοπελα απο τη μυτη κ ο ιδιος να μν το εχει καταλαβει ειναι στην καλυτερη περιπτωση....*..*.*****:X :X κ στη χειροιτερη δν ειναι αντρας(με την εννοια του αντρισμου). στην παρεα μου δν ισχυει αυτο με τους φιλους. ολοι οι κολλητοι μου εχουν κοπελα. κ ποτε δν εχουμε προσβαλει καποιον λεγοντας του "η γκομενα σε εβαλε στο βρακι της!ξυπνα!". κ πιστευω οτι στο χερι του αντρα ειναι να μν εχει τετοιου ειδους προβληματα.;)Ο τελευταιος που το καταλαβαινει οτι "τον σερνει απο την μυτη" ειναι ο ιδιος αγαπητε...Αμα εισαι τυφλωμενος δεν καταλαβαινεις τιποτα...Καμια σχεση με "ανδρισμο", θα το καταλαβεις αυτο, εισαι μικρος ακομα...;) Οσο για το αν ειναι πραγματικος φιλος ή οχι αυτος που θα στο πει, συμφωνω με την Katy. Πολλοι το παιζουν σκληροι, και οχι μονο στην ηλικια της Katy δυστυχως... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Άπαξ και ερωτευτείς... την πάτησες. Απλά να ελπίζεις να ερωτευτείς ένα άτομο σωστό που να μην θέλει να σέρνει σκυλάκια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 αυτο ειναι. εγω σοφι δν ειπα οτι δν εισαι τυφλωμενος. αλλα αν εισαι τυφλωμενος με ενα καλο κοριτσι που θελει το καλο σου τοτε δν θα εχεις προβλημ ουτε με φιλους ουτε με τπτ.;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 απ'την αλλη οταν σερνει η γκομενα τον αλλον απ τη μυτη το καταλαβαινει κ ο ιδιος ο αντρας αν είναι άντρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 αν είναι άντρας Αντε παλι...Ρε παιδια τι παει να πει "αν ειναι αντρας";:rolleyes: Δηλαδη οι αντρες δεν ερωτευονται, δεν στραβωνονται για καποια; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 οταν λεμε αντρας δν εννοουμε αν διατηρει τις ετεροφυλικες του τασεις αλλα αν διαθετει αυτον το αντρισμο κ τον εγωισμο στη συπεριφορα του.κ ολες οι γυναικες πρεπει να καταλαβουν πως οταν η γυναικα σερνει τον αλλο απ τη μυτη θιγεται ο αντρισμος + ο εγωισμος του! βεβαια κ οι αντρες ερωτευονται αλλα δν νομιζω πως αυτο θα σταθει δυνατο να αλλαξει συμπεριφορα κ να γινει σκυλακι της κοπελιας του!εκτος κ αν το θελει ο ιδιος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 οταν λεμε αντρας δν εννοουμε αν διατηρει τις ετεροφυλικες του τασεις αλλα αν διαθετει αυτον το αντρισμο κ τον εγωισμο στη συπεριφορα του.κ ολες οι γυναικες πρεπει να καταλαβουν πως οταν η γυναικα σερνει τον αλλο απ τη μυτη θιγεται ο αντρισμος + ο εγωισμος του! Ποσταρω παλι κατι που ειπα σε αλλο τοπικ. Ο αντρας θελει να το εχει γιατι πως να το κανουμε ειναι αντρας, και δεν θελει να του πουν οι φιλοι του "σε σερνει απο την μυτη"(ή μαλλον απο κατι αλλο) και τρως παντοφλα(αμα κανει καμια υποχωρηση)...Οι δε γυναικες θελουν να το παιξουν ανεξαρτητες και "δεν γουσταρω κανεναν μα... πανω απο το κεφαλι μου να μου λεει τι θα κανω" και γενικα μαλλον βλεπουν μερικες πολυ Sex and the city και τους εχει χτυπησει το συνδρομο Cosmopolitan. Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει πανω χερι και κατω χερι...Αν καναμε ολοι αυτο που νιωθουμε και δεν ασχολουμασταν με το πως θα φανουμε και το πως θα "παρουμε τον αερα" του αλλουνου...θα ηταν ΠΟΛΥ καλυτερα τα πραγματα στις σχεσεις. Πολυ πιο αληθινα. Η πρωτη προταση του quote ειναι ειρωνικη εννοειται. Δεν καταλαβαινω γιατι ο αντρας ΠΡΕΠΕΙ να εχει εγωισμο στην συμπεριφορα του. Οπως δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει η γυναικα να προσπαθει να τον συρει απο την μυτη. Μην εχεις τοσο απολυτες αποψεις γιατι εισαι μικρος ακομα... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 . Δεν καταλαβαινω γιατι ο αντρας ΠΡΕΠΕΙ να εχει εγωισμο στην συμπεριφορα του μα ολοι οι ανθρωποι δν πρεπει να διαθετουν καποιον εγωισμο?οταν λεω εγωισμο το λεω με την καλη εννοια,να περπατουν οι ανθρωποι με ψηλα το κεφαλι, κ οχι "εγω ΕΙΜΑΙ κορυφη κ ολοι οι αλλοι ΚΑΤΩ απο μενα". τεσπα δν θα ερθω σε αντιλογο. απλα ειπα τη γνωμη+την αποψη μου πανω στο θεμα.συμφωνω σε αυτο που λες για το ποσο αληθινη θα ηταν σχεση οταν δν θα υπαρχουν εγωισμοι στα ζευγαρια. κ σου λεω οτι υπαρχουν ζωντανα παραδειγματα γυρω μας!Α!κ οταν υπαρχει πολυς εγωισμος πιστευω οτι δν πρεπει καν να υφισταται σχεση. φιλικα:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts