marlboro man Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Υπάρχει καλύτερη ή νεώτερη από την miui 7 5.12.30 ? MIUI V7 6.2.18 International http://www.letv.re/topic/99-miui-v7-6218-international/?page=1 Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Thanks Marlboro Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Αυτό ακριβώς αντιμετώπισα κ εγώ στο δικό μου με το textra sms. Όπως φαίνεται, letv κ textra δεν δουλεύουν μαζί. Κάποιος που έχει να προτείνει άλλο πρόγραμμα για sms με ελληνικούς χαρακτήρες 160 κ να δουλεύει ; εγω που δοκιμασα σχεδον ολες τις εφαρμογες μυνηματων,σε ολες συμβαινει αυτο.δεν δουλευουν ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- MIUI V7 6.2.18 International http://www.letv.re/topic/99-miui-v7-6218-international/?page=1 νομιζω πως δεν δουλευει σωστα η τουλαχιστον αυτο συμβαινει σε εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Ξαναλέω ότι στη 10s δεν χρειάζεται να περάσετε κάποιο zip. To double tap υπάρχει προεγκατεστημένο και μπορείτε να βρείτε στις Ρυθμίσεις>Προσβασιμότητα. Αυτό που λες εσύ κλείνει την οθονη όταν πατάς πάνω δεξιά το ρολόι και ανοίγει με duble tap ενώ αυτό που λέμε εμείς και ανοίγει και κλείνει με duble tap. Αυτό το έχει o hola launcher. Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Αυτό που λες εσύ κλείνει την οθονη όταν πατάς πάνω δεξιά το ρολόι και ανοίγει με duble tap ενώ αυτό που λέμε εμείς και ανοίγει και κλείνει με duble tap. Αυτό το έχει o hola launcher. πρωτον ςυχαριστω για τις οδηγιες..εισαι κορυφαιος!!δευτερον, εχω το ζιπακι αλλα ισως οντως δεν ειναι απαραιτητο γιατι στις ρυθμισεις εχει double tap wake screen ,, και για σβησιμο κρατω πατημενο το return button !!το ζιπακι το ειχα εκγαταστησει απο την 8ς αλλα μετα το εσβησα για χωρο..και τωρα με την 10ς δεν το ξαναπερασα αλλα δουλευει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) πρωτον ςυχαριστω για τις οδηγιες..εισαι κορυφαιος!!δευτερον, εχω το ζιπακι αλλα ισως οντως δεν ειναι απαραιτητο γιατι στις ρυθμισεις εχει double tap wake screen ,, και για σβησιμο κρατω πατημενο το return button !!το ζιπακι το ειχα εκγαταστησει απο την 8ς αλλα μετα το εσβησα για χωρο..και τωρα με την 10ς δεν το ξαναπερασα αλλα δουλευει!! Σε μένα στις ρυθμίσεις δεν έχει duble tap wake screen. Που τοχει? Τι παίζει? Λες το duble tap to brithnes screen?Γι αυτό το θέλω. Δεν θελω ναχω μονο τον hola γι αυτο θελω να το περασω. Με nova δεν μπορω ναχω duble tap. Μπορείς να βάλεις το link? Edited February 23, 2016 by kalvar Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komp7 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Τι στο καλο εγινε και δεν καταλαβαινω τι γινεται? Όλα στο recovery ειναι κινεζικα. Λιγη βοηθεια καποιος? Εγινε απο την στιγμη που εβαλα την 10s Παράθεση Blue Mi Note 3 Letv Le1 X 600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Αυτό ακριβώς αντιμετώπισα κ εγώ στο δικό μου με το textra sms. Όπως φαίνεται, letv κ textra δεν δουλεύουν μαζί. Κάποιος που έχει να προτείνει άλλο πρόγραμμα για sms με ελληνικούς χαρακτήρες 160 κ να δουλεύει ; Textra έχει και εγώ με την miui, κανένα πρόβλημα. Έχετε παγώσει την στοκ εφαρμογή; Ο nova έχει ρύθμιση για να σβήνει η οθόνη με το μεσαίο πληκτρο αφής. Για ξύπνημα υπάρχουν και εφαρμογές που χρησιμοποιούν τον Αισθητήρα φωτος Edited February 23, 2016 by suzukis Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Σε μένα στις ρυθμίσεις δεν έχει duble tap wake screen. Που τοχει? Τι παίζει? Λες το duble tap to brithnes screen?Γι αυτό το θέλω. Δεν θελω ναχω μονο τον hola γι αυτο θελω να το περασω. Με nova δεν μπορω ναχω duble tap. Μπορείς να βάλεις το link? ναι αυτο εννοω!δοκιμασε το, δουλευει!και για να κλεινει εχει στην προσβασιμοτητα λειτουργεια των τριων κουμπιων του status bar!το ζιπακι το εχω στον υπολογιστη στη δουλεια..θα το ανεβασω αυριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriszam Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Αυτό ακριβώς αντιμετώπισα κ εγώ στο δικό μου με το textra sms. Όπως φαίνεται, letv κ textra δεν δουλεύουν μαζί. Κάποιος που έχει να προτείνει άλλο πρόγραμμα για sms με ελληνικούς χαρακτήρες 160 κ να δουλεύει ; εκτος το textra τα εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις παρομοιες εφαρμογες που υπαρχουν και συμβαινει το ιδιο..γιαυτο ρωτησα στην αρχη αν υπαρχει διαφορα με τη γνησια 10s σε σχεση με του ιταλου.. μηπως στη γνησια συνεργαζεται με τα προγραμματα dual sim sms χωρις προβλημα..λεω μηπως.. αν καποιος ξερει ασ μασ πει !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xymas Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Δεν μπορω να περασω TWRP μου βγαζει μηνυμα http://imgur.com/BqfAbb6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Γνωριζουμε αν στην 10ς οι υπερυθρες δουλευουν κανονικα? Γιατι δοκιμασα προχθες σε μια LG τηλεοραση και δεν επιανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadjis Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Γνωριζουμε αν στην 10ς οι υπερυθρες δουλευουν κανονικα? Γιατι δοκιμασα προχθες σε μια LG τηλεοραση και δεν επιανε. Έλεγξε το βλεποντας το μέσω κάμερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Γνωριζουμε αν στην 10ς οι υπερυθρες δουλευουν κανονικα? Γιατι δοκιμασα προχθες σε μια LG τηλεοραση και δεν επιανε. Δουλεύουν κανονικά. Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Έλεγξε το βλεποντας το μέσω κάμερας τι εννοεις? απλα πατας το power button στην οθονη κ αλλαζεις προγραμμα μεχρι να δεις οτι ανταποκρινεται, σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadjis Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 τι εννοεις? απλα πατας το power button στην οθονη κ αλλαζεις προγραμμα μεχρι να δεις οτι ανταποκρινεται, σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Παιδιά, από χτες το πρωί δεν ανταποκρίνονται τα 3 κάτω κουμπιά (menu - home - back). Έκανα restart, factory reset, δεν παίζουν με τίποτα, ενώ η οθόνη όλα δουλεύει κανονικά. Ξέρει κανείς τι παίζει? Λέτε να είναι το touchscreen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelop Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 (edited) Καλημέρα παιδιά. Μόλις το παρέλαβα και εγώ. Που βλέπουμε πια έκδοση ρομ έχει? Έχει όλες τις γλωσσες και έχει περασμένο το Google play. Κινεζικές εφαρμογές δεν έχει καθόλου μόνο όταν συρω δεξιά την αρχική οθόνη τότε μου εμφανίζει κινέζικα παντού. Edited February 25, 2016 by agelop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Oκ ευχαριστω, θα το δοκιμασω αν και δεν νομιζω να ειναι θεμα του remote controller Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 βγηκε και η 11s εργοστασιακη , poly καλα παιδια στη letv :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Καλημέρα παιδιά. Μόλις το παρέλαβα και εγώ. Που βλέπουμε πια έκδοση ρομ έχει? Έχει όλες τις γλωσσες και έχει περασμένο το Google play. Κινεζικές εφαρμογές δεν έχει καθόλου μόνο όταν συρω δεξιά την αρχική οθόνη τότε μου εμφανίζει κινέζικα παντού. Πας ρυθμίσεις-σχετικα με το τηλέφωνο-eui version Οταν σέρνεις δεξια την οθόνη και σου εμφανίζονται κινέζικα ειναι λογικα οι υπηρεσιες letv. Αυτό ρυθμίζεται αν το ψαξεις και το σκετσεκάρεις απο ότι θυμάμαι. Εκανες πολυ καλη επιλογη. καλοδούλευτο! Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 βγηκε και η 11s εργοστασιακη , poly καλα παιδια στη letv :) Κανένα link να την κατεβάσουμε; Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 δυστηχως δε ν εχω λινκ , ηρθε ενημερωση κατευθειαν στο κινητο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michsof Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Κανένα link να την κατεβάσουμε; Από εδώ http://bbs.letv.com/zt/eui/le_1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 ^^ Ευχαριστώ. βγηκε και η 11s εργοστασιακη , poly καλα παιδια στη letv :) Την πέρασες; Αξίζει να την περάσουμε σε σχέση με την 10s;Είναι multilanguage; Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts