Jump to content

LeTV Le One (X600)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια ποια ειναι η τελευταια επισημη και ποιες οι καλυτερες custom?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω την 9s του ιταλικού forum.

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Μια ερώτηση.

Ξέρει κάποιος πώς βγάζει screen shot;

Έχει παρατήσει κανείς άλλος κακή ποιότητα ήχου στα βίντεο; Κι αν ναι, βρέθηκε καμιά λύση; Αναρωτιέμαι αν είναι θέμα λογισμικού ή του μικροφωνου.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκίμασα και απλή εγγραφή ήχου με την εφαρμογή record, πάλι το ίδιο αποτέλεσμα. Ένας περίεργος μεταλλικός ψιλοπαραμορφωμένος ήχος... Δεν έχω υπολογιστή κοντά μου για να δω αν φταίει το ηχείο αλλά δεν νομίζω μιας και όλοι οι υπόλοιποι ήχοι, mp3 και youtube ακούγονται τέλεια. Και πάλι αναρωτιέμαι αν είναι κάποια λάθος ρύθμιση στο λογισμικό (μέσω MTK tools) ή φταίει το μικρόφωνο σαν συσκευή.

Ο ήχος στο βίντεο είναι θέμα εφαρμογής. Εγώ με το fv έχω πολύ καλό ήχο και πολύ δυνατό. Αυτό που παρατήρησα με την συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ότι μου αλλοιώνει τα χρώματα και τέρμα πάνω στο βίντεο βγάζει μια ροζ γραμμή. Λες και βλέπω μαγνήτισμενη βιντεοκασέτα είναι!!!!!
Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64

Εβαλα και γω miui πριν λιγο, πρωτη εντυπωση πολυ θετικη!

Το μονο παραπονο μου ειναι οτι ενω εχω την original flip case της letv οταν την ανοιγω δεν ανοιγει η οθονη για να το ξεκλιδωσω.

Με την masoppa που ειχα δοκιμασει γινοταν κανονικα.

Υπαρχει περιπτωση να γινεται και στην miui?εχω την 30/12 του varzag.

Παιδια οτι tempered glass και να δοκιμασα, δεν μπορω να τα φορεσω με την θηκη που μας εδωσαν γιατι τα τζαμακια ξεκολλάνε..

Υπάρχει κάποια λυση?

Edited by liovag

Καλησπέρα σε όλους, είμαι νεος στο φορουμ . Πριν 2 ημερες αγόρασα το Letv X600 . Στην προσπαθεια μου να κανω root δεν τα κατάφερα (νεος στο σπορ) . Αποφάσισα λοιπον αντι για root , αρχικα να περάσω μια καλυτερη ρομ . Μετα απο αναζητήσεις πολλών ωρών , κατέληξα και εγω στον "Ιταλό" , συγκεκριμένα στην 10s εκδοση λογισμικού . Κατεβασα τα απαραίτητα αρχεία TWRP_LeTV_x600_2_8_6_0_Material_r2 και την ρομ . Στην συνέχεια τρεχοντας το .exe που κανει εγκατάσταση το TWRP μου εβγαλε σφαλμα , οτι δεν βρήσκει το τηλέφωνο . Σας παραθέτω φωτογραφίες με πληροφορίες που ίσως σας βοηθήσουν να δώσετε μια λυση στο προβλημα μου. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας και συγνωμη για το μεγαλο ποστ :)

https://www.dropbox.com/sh/zsclx81hns5uvrg/AAA_6iO4jLu5JrLN3UEHn2Qea?dl=0

Καλησπέρα σε όλους, είμαι νεος στο φορουμ . Πριν 2 ημερες αγόρασα το Letv X600 . Στην προσπαθεια μου να κανω root δεν τα κατάφερα (νεος στο σπορ) . Αποφάσισα λοιπον αντι για root , αρχικα να περάσω μια καλυτερη ρομ . Μετα απο αναζητήσεις πολλών ωρών , κατέληξα και εγω στον "Ιταλό" , συγκεκριμένα στην 10s εκδοση λογισμικού . Κατεβασα τα απαραίτητα αρχεία TWRP_LeTV_x600_2_8_6_0_Material_r2 και την ρομ . Στην συνέχεια τρεχοντας το .exe που κανει εγκατάσταση το TWRP μου εβγαλε σφαλμα , οτι δεν βρήσκει το τηλέφωνο . Σας παραθέτω φωτογραφίες με πληροφορίες που ίσως σας βοηθήσουν να δώσετε μια λυση στο προβλημα μου. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας και συγνωμη για το μεγαλο ποστ :)

https://www.dropbox.com/sh/zsclx81hns5uvrg/AAA_6iO4jLu5JrLN3UEHn2Qea?dl=0

σελιδα 129 ποστ 1930 εκει γραφω τις διαδικασιες πρωτα απο ολα θα απενεργοποιησεις την ψηφιακη υπογραφη των windows.... θα κατεβασεις και απο εδω αυτους τους drivers και ΔΕΝ θα κανεις εγκατασταση τους pdanet drivers που υπαρχουν στο ζιπ...ολους τους αλλους φακελους θα τους τρεξεις οτι δεν σου τρεξει απλα πρωχωρας παρακατω τους επομενους ,,στο τελος θα βαλεις απλα την ρομ του ιταλου 10s Edited by olympiakos

http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x600/487479-rom-letv-x600-bb72-basata-su-eui-stock.html

ROM by BB72 010S BASED (AROMA INSTALLER)

:dance::dance:

Κατεβαίνει ...:rolleyes:

τι λεει ειναι καλη?που λεει τι φτιαχνει αυτη η εκδοση ρε παιδια?

Γεια σας παιδιά και από εμένα!!! Μπορεί κάποιος να μου πει πως να βγάλω screenshot? Όταν πατάω power on+ Volume down βγάζει, αλλά μου εμφανίζει ένα μήνυμα το οποίο λέει: "Αδύνατη λήψη στιγμ. οθόνης λόγω περιορισμένου αποθ. χώρου ή αποκλεισμού από εφαρμογή ή οργανισμό"

Έχω του ιταλού την 5.5.008s(stable).

Χώρο αποθήκευσης έχω περίπου 5GB.

Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν κατάφερα τίποτα, μήπως ξέρει κάποιος πως το διορθώνω???

Γεια σας παιδιά και από εμένα!!! Μπορεί κάποιος να μου πει πως να βγάλω screenshot? Όταν πατάω power on+ Volume down βγάζει, αλλά μου εμφανίζει ένα μήνυμα το οποίο λέει: "Αδύνατη λήψη στιγμ. οθόνης λόγω περιορισμένου αποθ. χώρου ή αποκλεισμού από εφαρμογή ή οργανισμό"

Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν κατάφερα τίποτα, μήπως ξέρει κάποιος πως το διορθώνω???

Κάπου είχα δει για το oneplus one ότι αν διαγράψεις τον φάκελο με τις photo και κάνεις reboot το πρόβλημα διορθώνεται. Ίσως αν κάνεις το ίδιο με τον φάκελο screenshots να διορθωθεί.

Κάπου είχα δει για το oneplus one ότι αν διαγράψεις τον φάκελο με τις photo και κάνεις reboot το πρόβλημα διορθώνεται. Ίσως αν κάνεις το ίδιο με τον φάκελο screenshots να διορθωθεί.

Προσπάθησα να τον διαγράψω και μου έλεγε ότι χρειάζεται δικαιώματα .... Έτσι του άλλαξα όνομα και όταν προσπάθησα ξανά να βγάλω screenshot έφτιαξε μόνο του ένα φάκελο με όνομα screenshot και έφτιαξε!!!!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου!!!!

Είναι κανεις απο Θεσσαλονίκη που θα μπορούσε να με βοηθήσει να εγκαταστήσω νεα εκδοση βρε παιδια ? δεν τα καταφερα μονος.

Είναι πολύ καλη

sorry που ξαναρωταω αλλα μονο αυτο?σε σχεση με την 7s η με τις αλλες ρομ τι λεει?σε μπαταρια και κοληματα?τι περισσοτερα καλουδια εχει αυτη σε σχεση με τις προηγουμενες?ευχαριστω εκ των προτερων

απο τα quick settings δοκιμασες?

edit : δεν ειδα οτι το ελυσες...

Edited by suzukis
Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει την πιο καλή μπαταρία .δεν κολαει καθόλου πουθενά κατα τα αλλά έχει την επιλογή αλλαγής θέματος.γενικά γρήγορο το κινητό.γλιστράει θα έλεγα.ειδοποιήσεις όλα καλά.στον μπάτλερ ακύρωσαν το αυτόματο κλείσιμο σε messenger kai whatsapp και στο ρυθμίσεις permssions επέλεξαν auto launch πάλι αυτές τις δύο εφαρμογές που θέλω και λαμβάνω πάντα τις ειδοποιήσεις.

Παιδια sos ξαφνικα ενω το λειτουργουσα χωρις να εχω πειραξει τιποτα ποτε εκλεισε και ανοιγοκλεινει συνεχεια βγαζοντας το letv mod by bb72

ειμαι με την 5s του ιταλου . δεν μπαινει ουτε σε recovery καθως με το που μπει ξανακανει το ιδιο.. τι συμβαινει τι μπορω να κανω? το βαζω στο pc το αναγνωριζει αλλα μετα κλεινει επιτοπου ξανα και το χανει..oποιος μπορει να βοηθησει ειναι αναγκη..

Επειδή είμαι ένα κλικ πριν το αγοράσω(το μόνο που με κρατά λέγεται "υπομονή για το x800" που το σκέφτομαι), έχω 2 ερωτήσεις:

1) Τα 16GB εξαφανίζονται για πλάκα ή το δουλεύεις; Τα βασικά θέλω, ένα sygic και ένα here, καμιά 50αριά εφαρμογές, και άντε κανά GB μουσική για δύσκολες ώρες. Φωτογραφίες/videos ας είναι καλά τα cloud.

2) Από custom roms, υπάρχει κάποια όσο το δυνατόν πιο καθαρό android που να δουλεύει απροβλημάτιστα; Και αν ναι, το μόνο extra που πραγματικά θέλω, double tap to wake υποστηρίζει το kernel;