nazgul1379 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Η 7 ειναι σιγουρα καλυτερη σε μπαταρια απο την 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnak Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 καλησπέρα σε όλους Παρακαλώ την βοήθεια όσους έχουν αγοράσει απο vicmall έκανα την αγορά ενός letv x600 στις 03,11,2015 και μου απαντήσανε άμεσα για τον αριθμό της παραγγελίας. Απο τότε δεν έχω λάβει κάποιο μήνυμα για την πορεία της παραγγελίας. Εστειλα ένα email στην Vivian μετά απο 5 ημέρες και μου είπε να μην ανησυχώ .. Είναι λογική η καθυστέρηση? πρέπει να μπω σε κάποιο site με τον αριθμό της παραγγελίας? Ευχαριστώ. εκ τον προτέρων Γιώργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michsof Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 καλησπέρα σε όλους Παρακαλώ την βοήθεια όσους έχουν αγοράσει απο vicmall έκανα την αγορά ενός letv x600 στις 03,11,2015 και μου απαντήσανε άμεσα για τον αριθμό της παραγγελίας. Απο τότε δεν έχω λάβει κάποιο μήνυμα για την πορεία της παραγγελίας. Εστειλα ένα email στην Vivian μετά απο 5 ημέρες και μου είπε να μην ανησυχώ .. Είναι λογική η καθυστέρηση? πρέπει να μπω σε κάποιο site με τον αριθμό της παραγγελίας? Ευχαριστώ. εκ τον προτέρων Γιώργος Μπες στον λογαριασμό σου στο vickmall, πάτα στο view order και επάνω επάνω πάτα στο shipments . Λογικά θα έχει το tracking number. To βάζεις στο http://www.17track.net και βλέπεις που είναι το δέμα. Αν δεν έχει tracking number θα είναι περίεργο γιατί συνήθως δεν αργουν να στείλουν τις παραγγελίες ( εκτός αν είναι out of stock ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnak Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την βοήθεια :lol: μπήκα στο site που μου είπες και μου Μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα 2015-11-18 08:38 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2015-11-15 09:53 Despatched to overseas (Country code: GR) 2015-11-12 09:53 Received from Customer ελπίζω να παραλάβω μέσα στην εβδομάδα. Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την βοήθεια :lol: μπήκα στο site που μου είπες και μου Μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα 2015-11-18 08:38 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2015-11-15 09:53 Despatched to overseas (Country code: GR) 2015-11-12 09:53 Received from Customer ελπίζω να παραλάβω μέσα στην εβδομάδα. Ευχαριστώ και πάλι Εχουμε σχεδον το ιδιο , εκτος απροοπτου την εβδομαδα αυτη (η την επομενη) θα σου ερθει ειδοποιηση απο ελτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 (edited) Παιδιά διάβασα αυτό το άρθρο και προβληματίστηκα σχετικά με τους αντάπτορες και τα καλώδια USB Type-C σε USB 2.0 ή micro USB. Και πιστεύω ότι μας αφορά, γιατί προειδοποιεί ότι πολλα καλώδια και αντάπτορες δεν τηρούν τις προδιαγραφές του Type-C και μπορούν να προκαλέσουν ζημιά, όχι στο ίδιο το τηλέφωνο, αλλα στις συσκευές που θα συνδεθούν. Ο τίτλος του άρθρου: "Beware of cheap USB Type-C cables, warns Google engineer" http://www.androidauthority.com/beware-of-cheap-usb-type-c-cables-653827/ Και ακόμη ένα άρθρο, που ένας μηχανικός της Google προειδοποιεί ότι το καλώδιο του OnePlus 2, είναι ακατάλληλο για χρήση σε άλλες συσκευές που χρησημοποιούν Type-C όπως τα καινούρια Nexus, καθώς και αυτό δεν πληρεί τις προδιαγραφές. Ο τίτλος του άρθρου:"Google engineer says you shouldn’t buy OnePlus USB Type-C cables" http://www.theverge.com/2015/11/16/9742360/oneplus-usb-type-c-cable-adapter Edited November 21, 2015 by liovag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Καλημέρα σε όλους! Έχω το εξής θέμα, όταν με καλούν δεν βγάζει πλήρη οθόνη την εισερχόμενη κλήση παρά μόνο στο πάνω μέρος του τηλ σαν να είναι στην μπάρα προειδοποίησεων!! Υπάρχει κάποια ρύθμιση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Οχι φιλος απλα κανε ροοτ το τηλεφωνο και βαλε greenify. Kαποια εφαρμογη τρεχει για αυτο το κανει αυτο Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Παιδιά διάβασα αυτό το άρθρο και προβληματίστηκα σχετικά με τους αντάπτορες και τα καλώδια USB Type-C σε USB 2.0 ή micro USB. Και πιστεύω ότι μας αφορά, γιατί προειδοποιεί ότι πολλα καλώδια και αντάπτορες δεν τηρούν τις προδιαγραφές του Type-C και μπορούν να προκαλέσουν ζημιά, όχι στο ίδιο το τηλέφωνο, αλλα στις συσκευές που θα συνδεθούν. Ο τίτλος του άρθρου: "Beware of cheap USB Type-C cables, warns Google engineer" http://www.androidauthority.com/beware-of-cheap-usb-type-c-cables-653827/ Και ακόμη ένα άρθρο, που ένας μηχανικός της Google προειδοποιεί ότι το καλώδιο του OnePlus 2, είναι ακατάλληλο για χρήση σε άλλες συσκευές που χρησημοποιούν Type-C όπως τα καινούρια Nexus, καθώς και αυτό δεν πληρεί τις προδιαγραφές. Ο τίτλος του άρθρου:"Google engineer says you shouldn’t buy OnePlus USB Type-C cables" http://www.theverge.com/2015/11/16/9742360/oneplus-usb-type-c-cable-adapter Eνδιαφερον και εχω παραγγείλει ηδη ανταπτορακι.... http://www.ebay.co.uk/itm/371464472974?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=640522319126&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isiros Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Καλημέρα σε όλους! Έχω το εξής θέμα, όταν με καλούν δεν βγάζει πλήρη οθόνη την εισερχόμενη κλήση παρά μόνο στο πάνω μέρος του τηλ σαν να είναι στην μπάρα προειδοποίησεων!! Υπάρχει κάποια ρύθμιση?? Αυτό το κάνει όταν είσαι σε κάποια εφαρμογή, όταν το έχεις κλειστό σου βγάζει την κλήση σε πλήρης οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 παιδια μια ερωτηση smart wake εχει το τηλ αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Ενοοεις με διπλο χτυπημα στην οθονη να ανοιγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Αυτό το κάνει όταν είσαι σε κάποια εφαρμογή, όταν το έχεις κλειστό σου βγάζει την κλήση σε πλήρης οθόνη. Όχι μόνο! Το κάνει κι όταν είμαι στην αρχική οθόνη! Μόνο όταν είναι κλειδωμένο το πληκτρολόγιο δεν το κάνει.Επίσης μετά την αναβάθμιση με την 7ς έχει μειωθεί ο χώρος στο 1gb..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Όχι μόνο! Το κάνει κι όταν είμαι στην αρχική οθόνη! Μόνο όταν είναι κλειδωμένο το πληκτρολόγιο δεν το κάνει.Επίσης μετά την αναβάθμιση με την 7ς έχει μειωθεί ο χώρος στο 1gb..?? βαλε το clean master και ρυθμισε το να κλεινει ολες τις εφαρμογες του παρασκηνιου επισης για την μπαταρια αυξανει σημαντικα την διαρκεια της να εχεις κλειστα τα data και το wifi όταν δεν τα χρησιμοποιεις εγω το πουλαγα γιατι μου ετρωγε την μπαταρια γρηγορα αλλα τωρα κραταει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Ενοοεις με διπλο χτυπημα στην οθονη να ανοιγει? Έχω βάλει και τα δύο zip για να κλείνει με διπλό ταπ και να ανοίγει! Το κλείσιμο δουλεύει..το άνοιγμα δεν το έχω βρει και εγώ! Βοήθεια κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Νεος κατοχος και εγω ενος γκρι 32 gb Μεχρι τωρα αριστες εντυπωσεις με την μαμα ρομ σε wifi/3g H ιδια η ρομ (EUI 5.0) ειναι τελειως μαπα Προβλεπεται βεβαια root και νεα rom μολις επιστρεψω Αθηνα Το μονο που εχω παρατηρησει ειναι ο χαμηλος ηχος στο ακουστικο οταν μιλαω... Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος ? Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpan76 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Καλησπερα Παιδια. Βλεπω οτι στο Banggood εχει το 32gb φθηνοτερο απο το 16gb.Λετε να παιζει κατι ή ειναι απλος ενα τυπογραφικο λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Έχω βάλει και τα δύο zip για να κλείνει με διπλό ταπ και να ανοίγει! Το κλείσιμο δουλεύει..το άνοιγμα δεν το έχω βρει και εγώ! Βοήθεια κανείς? settings/accessibility/double tap? δοκιμασες; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Μόλις τώρα! Δουλεύει!! Thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Νεος κατοχος και εγω ενος γκρι 32 gb Μεχρι τωρα αριστες εντυπωσεις με την μαμα ρομ σε wifi/3g H ιδια η ρομ (EUI 5.0) ειναι τελειως μαπα Προβλεπεται βεβαια root και νεα rom μολις επιστρεψω Αθηνα Το μονο που εχω παρατηρησει ειναι ο χαμηλος ηχος στο ακουστικο οταν μιλαω... Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος ? Εχω ακουσει και αλλους με αυτο το θεμα αλλα με το φλασαρισμα της 6 και της 7 εφτιαξε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpan76 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Επειδη ψηνομαι ασχημα για να το αγορασω,γνωριζει κανει το sar ποσο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Etotalk λεει 0.5 αλλα εγω δεν θα επαιρνα ορκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikopapa2 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει το link για TWRP recovery που δουλεύει στις συσκευές που εργοστασιακά δεν μπαίνουν σε recovery mode; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pabloko Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Για την recovery που να δουλευει, εδω: http://pan.baidu.com/share/link?uk=3540675025&shareid=1376476077&third=0&adapt=pc&fr=ftw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts