Jump to content

LeTV Le One (X600)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eγω αντιμετωπιζω ενα θεμα με τις επαφες στην 11s. Η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχα παρατηρησει εξ αρχης οταν την ειχα βαλει γιατι συνηθως θυμαμαι τα τηλεφωνα. Ειχα κανει καθαρο install παντως.

http://s31.postimg.org/cgtvwftqz/Screenshot_2016_04_19_11_10_00.jpg

δεν εμφανιζει καμια με λιγα λογια, ολο ειναι μαυρο

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eγω αντιμετωπιζω ενα θεμα με τις επαφες στην 11s. Η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχα παρατηρησει εξ αρχης οταν την ειχα βαλει γιατι συνηθως θυμαμαι τα τηλεφωνα. Ειχα κανει καθαρο install παντως.

http://s31.postimg.org/cgtvwftqz/Screenshot_2016_04_19_11_10_00.jpg

δεν εμφανιζει καμια με λιγα λογια, ολο ειναι μαυρο

Αυτό το θεματακι το είχα με nova(και αυτό για nova το βλέπω δεν είναι έτσι το μαμά contacts). Σου προτηνω να βάλεις apex launcher, απλα απαικτος! Το free version του έχει παρααααα πολλά unlocked features σε σχέση με τους υπολοιπους που χρειαζεται pay version για να ξεκλειδώσουν, ειναι ευκολα προσαρμοσιμος και πανω απο όλα είναι σφαιρατος.

Αγαπητοί,

το Bluetooth μου το έχω ανοιχτό κ έχω συνδέσει με το κινητό ένα garmin ρολόι κ όλη την ώρα (κάθε 0.5-1 λεπτό) αποσυνδέεται κ συνδέετε.

Είναι κάποιο πρόβλημα με το bluetooth ή κάτι πρέπει να αλλάξω στις ρυθμίσεις. έχω την 7S του Ιταλού.

ευχαριστώ για την βοήθεια

Εγω το έχω εδω και καιρό. ΜΙα χαρά δουλεύει.

Περνιεται με φλασάρισμα απ το ήδη υπάρχον recovery η με flashify η rahsr?

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

κανει για το x600 δηλαδη?γιατι το βρηκα σε καποια σελιδα αλλα ελεγε για το x500...αν εχεις το λινκ για κατεβασμα πες το εδω για να το κατεβασω..

κανει για το x600 δηλαδη?γιατι το βρηκα σε καποια σελιδα αλλα ελεγε για το x500...αν εχεις το λινκ για κατεβασμα πες το εδω για να το κατεβασω..

Εδω

http://www.letv.re/forum/63-tutorial-tool/

πως κάνεις αγορά νέου καπακιού με τις τράπεζες μας;!

Αγορά με moneysafe.Την συνδέεις και στο paypal αν θες και μιας και εκδίδεται στην Κύπρο ισχύει παρόλα τα capital controls .Την φορτώνεις από το περίπτερο της γειτονιάς σου και το μόνο αρνητικό που έχει,είναι οι κρατήσεις 4% σε κάθε ποσό που βάζεις.Δηλαδή αν αγοράσεις κουπόνι των δέκα ευρώ στην κάρτα μπαίνουν καθαρά 9,60 ευρώ.Άμεσα χωρίς να περιμένεις ούτε λεπτό. Υπάρχουν κουπόνια των 10,20,50,100 ευρώ στα συμβεβλημένα περίπτερα μίνι μάρκετ κλπ σε όλη την Ελλάδα.Εγώ με αυτό τον τρόπο κάνω αγορές από εξωτερικό.

Η ακομα καλυτερα χωρις καθολου κρατησεις κατεβαζεις το apk revolut και κανεις φορτιση απο την τραπεζα σου και αγορες μεσω paypal κανονικα ζωρις κρατησεις!!

εχω κανει ηδη δυο αγορες χωρις κανενα θεμα και επιπλεον καπελο!

Edited by kenpoka

Η ακομα καλυτερα χωρις καθολου κρατησεις κατεβαζεις το apk revolut και κανεις φορτιση απο την τραπεζα σου και αγορες μεσω paypal κανονικα ζωρις κρατησεις!!

εχω κανει ηδη δυο αγορες χωρις κανενα θεμα και επιπλεον καπελο!

απο αλι μπορεις και ψωνιζεις με το revolut? η την moneysafe?

Από Ali με revolut ναι, έχω κάνει εγώ αγορες

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τι κανει αυτο παλικαρια???

Σε recovery μπαίνεις όταν θέλεις να αλλάξεις ρομ, να πάρεις backup της ρομ η να κανεις restore κάποιο backup από ρομ που έχεις πάρει, να κάνεις τα wipes. Όλα τα τηλέφωνα εχουν

Από Ali με revolut ναι, έχω κάνει εγώ αγορες

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε recovery μπαίνεις όταν θέλεις να αλλάξεις ρομ, να πάρεις backup της ρομ η να κανεις restore κάποιο backup από ρομ που έχεις πάρει, να κάνεις τα wipes. Όλα τα τηλέφωνα εχουν

ναι ρε συ,το update τι δινει παραπανω εννοουσα :) Για ποιον λόγο να το βαλει καποιος ?

απο αλι μπορεις και ψωνιζεις με το revolut? η την moneysafe?

Μπορείς και με τις δυο.Το καλό με τη moneysafe είναι ότι μπορείς να παρακάμψεις εντελώς τις τράπεζες αφού δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμό για να κάνεις τις μεταφορές χρημάτων και δεν χρειάζεται να περιμένεις τρεις ημέρες για την μεταφορά του εμβάσματος.Την φορτώνεις από το περίπτερο της γειτονιάς σου και έχεις τα χρήματα άμεσα στην κάρτα.Το μόνο μείον είπαμε είναι το 4% κρατήσεις.

Edited by dkan
OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 .

ναι ρε συ,το update τι δινει παραπανω εννοουσα :) Για ποιον λόγο να το βαλει καποιος ?

Έτσι όπως το έγραψες φάνηκε ότι δε ν ξέρεις καν τι είναι το recovery και τι κάνει. Αυτό που ρωτάς θα μας το πει κάποιος που το έχει βάλει...

ΑΝ θυμάμαι καλα μεσα από το fastboot το έβαλα. Αλλά μπαίνει και με αλλους τρόπους από ότι λένε.

ΑΝ θυμάμαι καλα μεσα από το fastboot το έβαλα. Αλλά μπαίνει και με αλλους τρόπους από ότι λένε.

Είναι καλύτερο από τις άλλες εκδόσεις; είδες διαφορές;

Εγώ χρησιμοποίησα το πακέτο φαστβοοτ για την παλιοτερη εκδοση TWRP και άλλαξα το recovery.img me to 3.0

http://www.letv.re/applications/core/interface/file/attachment.php?id=4

Το παλιό είναι πιο όμορφο!! Δεν βρηκα κατι ιδιαίτερά χρήσιμο στην καινουργια, αλλά δεν είμαι και expert user.

Edited by azafeiros

Καλησπέρα. Εδώ και 2 μέρες είπα να δοκιμάσω την τύχη μου με την MIUI (6.4.15) μιας και αυτό με της ειδοποιήσεις είχε γίνει κουραστικό ακόμα και στην 11s του Ιταλού με screept και αγορασμένο το ipv6 tool. Μέχρι στιγμής θα έλεγα πως είμαι ευχαριστημένος αν και κάποια κολλήματα μου τα έχει κάνει αλλά θα δούμε στην πορεία. Δύο ερωτήσεις σε όσους την έχουν,αναβαθμίσεις που βγάζει ότι έχει κάνει η μόνο μέσω recovery? Επίσης τα χρώματα του LED στης ειδοποιήσεις δουλεύουν κανονικά γιατί εμένα ότι και να κάνω μόνο το πράσινο δείχνει και το κόκκινο όταν πέσει η μπαταρία.

Ευχαριστώ!!!

Καλησπέρα. Εδώ και 2 μέρες είπα να δοκιμάσω την τύχη μου με την MIUI (6.4.15) μιας και αυτό με της ειδοποιήσεις είχε γίνει κουραστικό ακόμα και στην 11s του Ιταλού με screept και αγορασμένο το ipv6 tool. Μέχρι στιγμής θα έλεγα πως είμαι ευχαριστημένος αν και κάποια κολλήματα μου τα έχει κάνει αλλά θα δούμε στην πορεία. Δύο ερωτήσεις σε όσους την έχουν,αναβαθμίσεις που βγάζει ότι έχει κάνει η μόνο μέσω recovery? Επίσης τα χρώματα του LED στης ειδοποιήσεις δουλεύουν κανονικά γιατί εμένα ότι και να κάνω μόνο το πράσινο δείχνει και το κόκκινο όταν πέσει η μπαταρία.

Ευχαριστώ!!!

Τι κολλήματα σου έχει βγάλει γιατί εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω θέμα. Για το Led δοκίμασε να βάλεις το Light manager, λογικά θα δουλεύουν όλα τα χρώματα.(δεν το λέω σίγουρα γιατί το έχω οφ το led) Αναβαθμίσεις μέσω ρικοβερι αλλά όχι αυτές νομίζω που σου βγάζει το τηλέφωνο αλλά αυτές που δίνει o vazarg

Τι κολλήματα σου έχει βγάλει γιατί εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω θέμα. Για το Led δοκίμασε να βάλεις το Light manager, λογικά θα δουλεύουν όλα τα χρώματα.(δεν το λέω σίγουρα γιατί το έχω οφ το led) Αναβαθμίσεις μέσω ρικοβερι αλλά όχι αυτές νομίζω που σου βγάζει το τηλέφωνο αλλά αυτές που δίνει o vazarg

Από τις Miui ποια προτείνεις; την 6.4.15 που αναφέρεται πιο πάνω;

Από τις Miui ποια προτείνεις; την 6.4.15 που αναφέρεται πιο πάνω;

Αυτήν έχω από τότε που βγήκε και εδώ και καιρό είμαι με miui και κάνω τις αναβαθμίσεις οπότε βγαίνουν