ZAMPON7 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Eγω αντιμετωπιζω ενα θεμα με τις επαφες στην 11s. Η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχα παρατηρησει εξ αρχης οταν την ειχα βαλει γιατι συνηθως θυμαμαι τα τηλεφωνα. Ειχα κανει καθαρο install παντως. http://s31.postimg.org/cgtvwftqz/Screenshot_2016_04_19_11_10_00.jpg δεν εμφανιζει καμια με λιγα λογια, ολο ειναι μαυρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Letv Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Eγω αντιμετωπιζω ενα θεμα με τις επαφες στην 11s. Η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχα παρατηρησει εξ αρχης οταν την ειχα βαλει γιατι συνηθως θυμαμαι τα τηλεφωνα. Ειχα κανει καθαρο install παντως. http://s31.postimg.org/cgtvwftqz/Screenshot_2016_04_19_11_10_00.jpg δεν εμφανιζει καμια με λιγα λογια, ολο ειναι μαυρο Αυτό το θεματακι το είχα με nova(και αυτό για nova το βλέπω δεν είναι έτσι το μαμά contacts). Σου προτηνω να βάλεις apex launcher, απλα απαικτος! Το free version του έχει παρααααα πολλά unlocked features σε σχέση με τους υπολοιπους που χρειαζεται pay version για να ξεκλειδώσουν, ειναι ευκολα προσαρμοσιμος και πανω απο όλα είναι σφαιρατος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Ναι νοβα εχω παντα. Οκ φιλε θα το δοκιμασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς Twrp 3? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisxm3 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Αγαπητοί, το Bluetooth μου το έχω ανοιχτό κ έχω συνδέσει με το κινητό ένα garmin ρολόι κ όλη την ώρα (κάθε 0.5-1 λεπτό) αποσυνδέεται κ συνδέετε. Είναι κάποιο πρόβλημα με το bluetooth ή κάτι πρέπει να αλλάξω στις ρυθμίσεις. έχω την 7S του Ιταλού. ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azafeiros Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς Twrp 3? Εγω το έχω εδω και καιρό. ΜΙα χαρά δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Εγω το έχω εδω και καιρό. ΜΙα χαρά δουλεύει. Περνιεται με φλασάρισμα απ το ήδη υπάρχον recovery η με flashify η rahsr? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Περνιεται με φλασάρισμα απ το ήδη υπάρχον recovery η με flashify η rahsr? κανει για το x600 δηλαδη?γιατι το βρηκα σε καποια σελιδα αλλα ελεγε για το x500...αν εχεις το λινκ για κατεβασμα πες το εδω για να το κατεβασω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Εγω το έχω εδω και καιρό. ΜΙα χαρά δουλεύει. κοιτα ποστ 2599 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Letv Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Καμια σελιδουλα για αξιόπιστο tempered glass και slim silicon θήκη έχουμε; Τοσα που διάβασα στα παλιότερα σχόλια τρόμαξα λίγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 κανει για το x600 δηλαδη?γιατι το βρηκα σε καποια σελιδα αλλα ελεγε για το x500...αν εχεις το λινκ για κατεβασμα πες το εδω για να το κατεβασω.. Εδω http://www.letv.re/forum/63-tutorial-tool/ Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Εδω http://www.letv.re/forum/63-tutorial-tool/ τι κανει αυτο παλικαρια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) πως κάνεις αγορά νέου καπακιού με τις τράπεζες μας;! Αγορά με moneysafe.Την συνδέεις και στο paypal αν θες και μιας και εκδίδεται στην Κύπρο ισχύει παρόλα τα capital controls .Την φορτώνεις από το περίπτερο της γειτονιάς σου και το μόνο αρνητικό που έχει,είναι οι κρατήσεις 4% σε κάθε ποσό που βάζεις.Δηλαδή αν αγοράσεις κουπόνι των δέκα ευρώ στην κάρτα μπαίνουν καθαρά 9,60 ευρώ.Άμεσα χωρίς να περιμένεις ούτε λεπτό. Υπάρχουν κουπόνια των 10,20,50,100 ευρώ στα συμβεβλημένα περίπτερα μίνι μάρκετ κλπ σε όλη την Ελλάδα.Εγώ με αυτό τον τρόπο κάνω αγορές από εξωτερικό. Η ακομα καλυτερα χωρις καθολου κρατησεις κατεβαζεις το apk revolut και κανεις φορτιση απο την τραπεζα σου και αγορες μεσω paypal κανονικα ζωρις κρατησεις!! εχω κανει ηδη δυο αγορες χωρις κανενα θεμα και επιπλεον καπελο! Edited April 20, 2016 by kenpoka Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Η ακομα καλυτερα χωρις καθολου κρατησεις κατεβαζεις το apk revolut και κανεις φορτιση απο την τραπεζα σου και αγορες μεσω paypal κανονικα ζωρις κρατησεις!! εχω κανει ηδη δυο αγορες χωρις κανενα θεμα και επιπλεον καπελο! απο αλι μπορεις και ψωνιζεις με το revolut? η την moneysafe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Από Ali με revolut ναι, έχω κάνει εγώ αγορες ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τι κανει αυτο παλικαρια??? Σε recovery μπαίνεις όταν θέλεις να αλλάξεις ρομ, να πάρεις backup της ρομ η να κανεις restore κάποιο backup από ρομ που έχεις πάρει, να κάνεις τα wipes. Όλα τα τηλέφωνα εχουν Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Από Ali με revolut ναι, έχω κάνει εγώ αγορες ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε recovery μπαίνεις όταν θέλεις να αλλάξεις ρομ, να πάρεις backup της ρομ η να κανεις restore κάποιο backup από ρομ που έχεις πάρει, να κάνεις τα wipes. Όλα τα τηλέφωνα εχουν ναι ρε συ,το update τι δινει παραπανω εννοουσα :) Για ποιον λόγο να το βαλει καποιος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 (edited) απο αλι μπορεις και ψωνιζεις με το revolut? η την moneysafe? Μπορείς και με τις δυο.Το καλό με τη moneysafe είναι ότι μπορείς να παρακάμψεις εντελώς τις τράπεζες αφού δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμό για να κάνεις τις μεταφορές χρημάτων και δεν χρειάζεται να περιμένεις τρεις ημέρες για την μεταφορά του εμβάσματος.Την φορτώνεις από το περίπτερο της γειτονιάς σου και έχεις τα χρήματα άμεσα στην κάρτα.Το μόνο μείον είπαμε είναι το 4% κρατήσεις. Edited April 21, 2016 by dkan Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 ναι ρε συ,το update τι δινει παραπανω εννοουσα :) Για ποιον λόγο να το βαλει καποιος ? Έτσι όπως το έγραψες φάνηκε ότι δε ν ξέρεις καν τι είναι το recovery και τι κάνει. Αυτό που ρωτάς θα μας το πει κάποιος που το έχει βάλει... Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azafeiros Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Περνιεται με φλασάρισμα απ το ήδη υπάρχον recovery η με flashify η rahsr? ΑΝ θυμάμαι καλα μεσα από το fastboot το έβαλα. Αλλά μπαίνει και με αλλους τρόπους από ότι λένε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 ΑΝ θυμάμαι καλα μεσα από το fastboot το έβαλα. Αλλά μπαίνει και με αλλους τρόπους από ότι λένε. Είναι καλύτερο από τις άλλες εκδόσεις; είδες διαφορές; Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azafeiros Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 (edited) ΑΝ θυμάμαι καλα μεσα από το fastboot το έβαλα. Αλλά μπαίνει και με αλλους τρόπους από ότι λένε. Εγώ χρησιμοποίησα το πακέτο φαστβοοτ για την παλιοτερη εκδοση TWRP και άλλαξα το recovery.img me to 3.0 http://www.letv.re/applications/core/interface/file/attachment.php?id=4 Το παλιό είναι πιο όμορφο!! Δεν βρηκα κατι ιδιαίτερά χρήσιμο στην καινουργια, αλλά δεν είμαι και expert user. Edited April 21, 2016 by azafeiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordNebula Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Καλησπέρα. Εδώ και 2 μέρες είπα να δοκιμάσω την τύχη μου με την MIUI (6.4.15) μιας και αυτό με της ειδοποιήσεις είχε γίνει κουραστικό ακόμα και στην 11s του Ιταλού με screept και αγορασμένο το ipv6 tool. Μέχρι στιγμής θα έλεγα πως είμαι ευχαριστημένος αν και κάποια κολλήματα μου τα έχει κάνει αλλά θα δούμε στην πορεία. Δύο ερωτήσεις σε όσους την έχουν,αναβαθμίσεις που βγάζει ότι έχει κάνει η μόνο μέσω recovery? Επίσης τα χρώματα του LED στης ειδοποιήσεις δουλεύουν κανονικά γιατί εμένα ότι και να κάνω μόνο το πράσινο δείχνει και το κόκκινο όταν πέσει η μπαταρία. Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Καλησπέρα. Εδώ και 2 μέρες είπα να δοκιμάσω την τύχη μου με την MIUI (6.4.15) μιας και αυτό με της ειδοποιήσεις είχε γίνει κουραστικό ακόμα και στην 11s του Ιταλού με screept και αγορασμένο το ipv6 tool. Μέχρι στιγμής θα έλεγα πως είμαι ευχαριστημένος αν και κάποια κολλήματα μου τα έχει κάνει αλλά θα δούμε στην πορεία. Δύο ερωτήσεις σε όσους την έχουν,αναβαθμίσεις που βγάζει ότι έχει κάνει η μόνο μέσω recovery? Επίσης τα χρώματα του LED στης ειδοποιήσεις δουλεύουν κανονικά γιατί εμένα ότι και να κάνω μόνο το πράσινο δείχνει και το κόκκινο όταν πέσει η μπαταρία. Ευχαριστώ!!! Τι κολλήματα σου έχει βγάλει γιατί εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω θέμα. Για το Led δοκίμασε να βάλεις το Light manager, λογικά θα δουλεύουν όλα τα χρώματα.(δεν το λέω σίγουρα γιατί το έχω οφ το led) Αναβαθμίσεις μέσω ρικοβερι αλλά όχι αυτές νομίζω που σου βγάζει το τηλέφωνο αλλά αυτές που δίνει o vazarg Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Τι κολλήματα σου έχει βγάλει γιατί εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω θέμα. Για το Led δοκίμασε να βάλεις το Light manager, λογικά θα δουλεύουν όλα τα χρώματα.(δεν το λέω σίγουρα γιατί το έχω οφ το led) Αναβαθμίσεις μέσω ρικοβερι αλλά όχι αυτές νομίζω που σου βγάζει το τηλέφωνο αλλά αυτές που δίνει o vazarg Από τις Miui ποια προτείνεις; την 6.4.15 που αναφέρεται πιο πάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Από τις Miui ποια προτείνεις; την 6.4.15 που αναφέρεται πιο πάνω; Αυτήν έχω από τότε που βγήκε και εδώ και καιρό είμαι με miui και κάνω τις αναβαθμίσεις οπότε βγαίνουν Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts