Jump to content

LeTV Le One (X600)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οκ σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια

θα το παλέψω που θα πάει θα τα καταφερω

Η σύνδεση του κινητού με τον υπολογιστή χρειάζεται μόνο για να αλλάζει το ρικοβερι. Μετά και εφόσον έχει αλλαχτει και έχεις μεταφέρει την ρομ και το super su στην μνήμη του κινητού απόσυνδεεις το τηλέφωνο μπαίνεις στο καινούργιο ρικοβερι και αφού κάνεις wipe cache, dalvik, data, system περνάς πρώτα ρομ, και μετά supersu.

Όταν αφού έχεις περάσει τους drivers, συ δώσεις το τηλέφωνο με τον υπολογιστή για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, σου βγάζει στον υπολογιστή ότι εγκατάσταθηκαν οι drivers με επιτυχία;

Edited by suzukis
Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σωστα

αλλα αυτο SuperSU_2.49.zip και μετα αυτο [ROM] LeTV X600 (by BB72) τα αντιγραφεις στο κινητο και τα τρεχεις απο εκει

κανε ολα τα βηματα προσεκτικα και θα τα καταφερεις

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

"Κλικάρουμε" πάνω στο "Αριθμό έκδοσης" 7 φορές εως ότου μας εμφανίσει το μήνυμα "Τώρα είστε προγραμματιστής!"

Πηγαίνουμε πίσω και επιλέγουμε "Επιλογές για προγραμματιστές"

5)Τσεκάρουμε το "Εντοπισμός σφαλμάτων USB"

κατι δεν κανεις σωστα εδω

εχεις γινει προγραμματιστης στο κινητο?

ναι το έχω κάνει αυτό άλλα έχω κολλήσει σε αυτό το αρχείο

https://mega.nz/#!BsZxjLIK!cBbHa2yLZ_f5CWOTzcyQqtk3iMa1boBzz9WJ3Huff_8

δεν πρέπει να κάνω ινσταλ αυτό πρώτα? γιατί μου βγάζει error device not found (το ανέφερα και πιο πάνω) το έχω σβήσει και το έχω ξανά κατεβάσει 3-4 φόρες αλλα και παλι το ιδιο

Αν δεν βγάλω άκρη θα ψάξω να βρω κανέναν που ασχολείται με αυτά και να το φτιάξει

ευχαριστώ και πάλι

μήπως πρέπει να έχω συνδέσει το κινητό με το λαπτοπ για να κάνω ινσταλ αυτό το αρχείο??

Edited by tfs500
LeEco Le Max 2 x829 6/128 RevengeOS-2.2-Pasta-OFFICIAL-x2-20190304

ναι το έχω κάνει αυτό άλλα έχω κολλήσει σε αυτό το αρχείο

https://mega.nz/#!BsZxjLIK!cBbHa2yLZ_f5CWOTzcyQqtk3iMa1boBzz9WJ3Huff_8

δεν πρέπει να κάνω ινσταλ αυτό πρώτα? γιατί μου βγάζει error device not found (το ανέφερα και πιο πάνω) το έχω σβήσει και το έχω ξανά κατεβάσει 3-4 φόρες αλλα και παλι το ιδιο

Αν δεν βγάλω άκρη θα ψάξω να βρω κανέναν που ασχολείται με αυτά και να το φτιάξει

ευχαριστώ και πάλι

Προφανώς δεν εγκατάσταθηκε σωστά ο driver και ο υπολογιστης δεν μπορεί να δει τοτηλέφωνο

Προφανώς δεν εγκατάσταθηκε σωστά ο driver και ο υπολογιστης δεν μπορεί να δει τοτηλέφωνο

μήπως πρέπει να έχω συνδέσει το κινητό με το λαπτοπ για να κάνω ινσταλ αυτό το αρχείο??

Πρώτα κάνεις εγκατάσταση τους drivers κάνοντας δεξί κλικ στο exe και επιλογή εκτέλεση ως διαχειριστής, και αφού τελειώσει η εγκατάσταση συνδεεις το τηλέφωνο κλειστό. Λογικά θα πρέπει τότε να συνεχιστει για λίγο ακόμα η εγκατάσταση.αν δεν γινει αυτό η γίνει και σου βγάλει αποτυχία, δοκίμασε μετά την εγκατάσταση του driver να συνδέσεις το τηλέφωνο έχοντας το σε fastboot για να ολοκληρωθεί η διαδικασία

Πρώτα κάνεις εγκατάσταση τους drivers κάνοντας δεξί κλικ στο exe και επιλογή εκτέλεση ως διαχειριστής, και αφού τελειώσει η εγκατάσταση συνδεεις το τηλέφωνο κλειστό. Λογικά θα πρέπει τότε να συνεχιστει για λίγο ακόμα η εγκατάσταση.αν δεν γινει αυτό η γίνει και σου βγάλει αποτυχία, δοκίμασε μετά την εγκατάσταση του driver να συνδέσεις το τηλέφωνο έχοντας το σε fastboot για να ολοκληρωθεί η διαδικασία

ρωτάω γιατί βρήκα αυτή τη σελίδα

http://freeandroidroot.com/download-and-install-universal-adb-driver/

και αν κατάλαβα καλά από τη μετάφραση λέει ότι πρέπει να έχω συνδεμενο το κινητό με το λαπτοπ

ρωτάω γιατί βρήκα αυτή τη σελίδα

http://freeandroidroot.com/download-and-install-universal-adb-driver/

και αν κατάλαβα καλά από τη μετάφραση λέει ότι πρέπει να έχω συνδεμενο το κινητό με το λαπτοπ

Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις και ετσι

Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις και ετσι

Τελικά με συνδεδεμένο το κινητό έγινε ινσταλ ο driver

Αλλά και πάλι ενώ δείχνει ότι πάει καλά όταν πάω να του βάλω τη recovery κάνει όλα τα βήματα κλείνει κανονικά μπενει σε fastboot mode

και βγάζει ένα μήνυμα που λέει

you've entered fastboot mode.

pleaselong press the power key

to exitand boot normaly.

Δεν πειράζω τίποτα στο κινητό πατάω για τελευταία φορά εντερ κ ανοίγει ξανά στο ίδιο θέμα

που έβγαζε και στην αρχή με το update system kai clear data κτλ

ουφ ζαλίστηκα από το πρωί:wacko:

καλησπερα παιδες! εχοντας το κινητο 1 μηνα και αφου εχω περασει απο τις πιο γνωστες ρομ. (11σ βιετναμεζου,ιταλου, και miui varzag)

Εχω να πω πως απο αποψη γενικοτερου stability αλλα και μπαταριας, ιταλος και παλι ιταλος.

12:37 ωρες λειτουργιας με 6:54 ωρες οθονη, και με wifi μονιμα ον.

Με συγχωρειτε αλλα φωτογραφιες απετυχα να ανεβασω !

Αδερφέ ποια έκδοση του Ιταλού έχεις?????
Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64

καλησπερα, εχω μια θηκη αλουμινιου που δεν με εχει βολεψει αγρατζουνιστη, και μια σιλικονης καινουργια στο κουτι της αχρησιμοποιητη, οποιος ενδιαφερεται pm!

http://g04.a.alicdn.com/kf/HTB1cuLrIXXXXXajaXXXq6xXFXXXp/New-Letv-one-le-1-x600-case-metal-Frame-Acrylic-plate-2in1-arc-edge-mobile-phone.jpg

• Administrators
καλησπερα, εχω μια θηκη αλουμινιου που δεν με εχει βολεψει αγρατζουνιστη, και μια σιλικονης καινουργια στο κουτι της αχρησιμοποιητη, οποιος ενδιαφερεται pm!

http://g04.a.alicdn.com/kf/HTB1cuLrIXXXXXajaXXXq6xXFXXXp/New-Letv-one-le-1-x600-case-metal-Frame-Acrylic-plate-2in1-arc-edge-mobile-phone.jpg

Τις πουλάς ή τις χαρίζεις; Γιατί η πώληση δεν επιτρέπεται δημόσια στο forum.

Modpic.gif

Τις πουλάς ή τις χαρίζεις; Γιατί η πώληση δεν επιτρέπεται δημόσια στο forum.

Όπως είδες δεν Έγραψα πουλάω ή χαρίζω πουθενά δημόσια.σε pm που νομίζω δεν Είναι πλέον δημόσια μπορώ να δώσω περισσότερες info! Ευχαριστώ.

καλησπερα παιδες! εχοντας το κινητο 1 μηνα και αφου εχω περασει απο τις πιο γνωστες ρομ. (11σ βιετναμεζου,ιταλου, και miui varzag)

Εχω να πω πως απο αποψη γενικοτερου stability αλλα και μπαταριας, ιταλος και παλι ιταλος.

...

έχω πεισθεί!!

Εγώ πάλι με την 11s του ιταλού και greenify, δύσκολα ξεπερνώ τις 4,5 ώρες οθόνη.

Εγω με το ζορι 4παρα :p . Γενικα εχω αρχισει να πιστευω οτι εχω ελλατωματικη μπαταρια , απ οταν το πηρα δεν εχω βγαλει με καμια ρομ καμια φορα πανω απο 3 ωρες και 50 λεπτα και μονο με wifi + messenger . Οταν ακουω για 5ωρες και 6 απλα δε ξερω πως :cry:

Με συγχωρειτε αλλα φωτογραφιες απετυχα να ανεβασω !

οριστε, καταφερα να τις ανεβασω !!

http://s14.postimg.org/do0lou3o1/image.jpg

http://s23.postimg.org/4qpzfobuz/image.jpg

Edited by panos_specter
ξεχασα κατι

Καλημέρα, κατέβασα το greenify το οποίο δεν πολύ καταλαβαίνω πως δουλεύει! Πρέπει συνεχώς να κάνω χειροκίνητη αδρανοποίηση την εφαρμογών Όπως μου ζητάει Κάθε φορά?? Υπάρχει τρόπος να λειτουργεί μόνο του στο παρασκήνιο και να κλείνει εφαρμογές χωρίς Κάθε φορά να κάνω χειροκίνητη διακοπή εφαρμογής!??

Δυστυχώς, καλό το κινητό πλην ευπαθές... Μέσα σε 10 μέρες μου έσπασε και η δεύτερη οθόνη, παρά την θήκη και το tempered glass... Το galaxy s4 σε δύο χρόνια και με άπειρες πτώσεις δεν μου έπαθε τίποτε... Κρίμα το δυωρο που μου έφαγε να αλλάξω την πρώτη σπασμένη οθόνη...
Sammy S9+

Λοιπόν χθες παρατήρησα κάτι και θέλω τις απόψεις σας...Κατέβασα ένα παιχνιδάκι το οποίο κατάφερε μέσα σε 1 ώρα χρήσης να κάνει το κινητό να βράζει!!!

Παίζει να έψηνα αυγό πάνω του :)

Το΄χα παρατηρήσει άλλη μια φορά σ'ένα site πάλι ψιλό βαρύ... Έχει άλλος ανάλογη εμπειρία???

Δυστυχώς, καλό το κινητό πλην ευπαθές... Μέσα σε 10 μέρες μου έσπασε και η δεύτερη οθόνη, παρά την θήκη και το tempered glass... Το galaxy s4 σε δύο χρόνια και με άπειρες πτώσεις δεν μου έπαθε τίποτε... Κρίμα το δυωρο που μου έφαγε να αλλάξω την πρώτη σπασμένη οθόνη...

Αδερφέ,μήπως θα έπρεπε να είσαι και εσύ λίγο πιο προσεκτικός?

Αλλιώς πάρε κάνα τέτοιο:

http://en.001phone.cn/UploadFiles/Files/1/D/532/363/000000.jpg

Ε μα και εσυ ρε φιλε, σου χεπ εσει απειρες φορες το προηγουμενο κινητο? Κινητο ειναι οχι κλειδια, λιγο προσοχη:lol:

Και σου πεφτει το καινουργιο, κανεις αμαν να φτιαξεις την οθονη και σου ξαναπεφτει? Ενταξει σιγουρα εισαι γκαντεμης αλλα εγω θα το φυλαγα σαν κορη οφθαλμου αν μου συνεβαινε κατι τετοιο

και εγω για δευτερη παω με το που την αλλαξα μετα απο καμία ώρα το αφηνω στην οροφη του αυτοκινήτου να παω να φερω τα σκουπίδια και μπαινω ξεκινάω και κατι ακουω ε μολις το ειδα παγωσε το αιμα μου. Παρήγγειλα αλλη αμεσως ευτυχώς που ειναι φθηνες 29€ και νταξει να πουμε και ειχα παρει και τη χρυση. παλι την ιδια παραγγειλα..