Jump to content

panos_specter

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panos_specter

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

panos_specter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Σε samsung μου συνδέεται μια χαρα και αμεσα.
  2. Τροποποιηση: Ανεβασε μονο 2 γραμμες απο τις 8, οποτε delete ολο το post
  3. Οριστε ! https://t.me/gcammi8mi/5
  4. Εγω την εκανα και δεν ειχα κανενα θεμα. Αυτο που εχει πει και η χιαομι ειναι οτι αν πας να κλειδωσεις θα φας μπρικ, αλλιως εισαι οκ. Εμενα η καμερα ιδια μου φανηκε ! Επισης τωρα δουλευει και η πρωτη version της google camera apo bsg με σωστα χρωματα.
  5. Μα αυτος ειναι ο σκοπος της beta-developer rom. Περνα την global stable και θα ησυχασεις, update μια φορα το μηνα και bug-free.
  6. Ανοιξε το μεσεντζερ και πατα πανω δεξια την φωτο σου, και κατεβαινοντας στο μενου που θα σου φερει θα βρεις το τσατ χεντς!
  7. Επισης να προσθεσω οτι μπορειτε να περασετε ενα magisk και αυτα τα 3 πραγματα θα λειτουργουν κανονικα ( οπως και σε εμενα στο mi5 μου). Οποτε ουσιαστικά δεν θα εχετε κανενα προβλημα και με το china. Και εγω αυτο πηρα! Γενικότερα μην ανησυχείτε!
  8. Δεν παιζει τελωνείο, με τριγωνική τα στελνουν η απο καποια αλλη χωρα εντος ε.ε., δεν θυμαμαι ακριβως (το ειχα ψαξει στο παρελθόν).
  9. Τα προηγούμενα δυο ειχαν φθασει με dhl, και σε 2 εβδομαδες ! Θα ενημερωσω οταν ερθει !
  10. Την εκανα και εγω την παραγγελία του 6/128 στα 365 απο eglobalcentral. Εχω παρει αλλα 2 κινητα απο το μαγαζι και δεν ειχα κανενα προβλημα !
  11. Κανενα απολυτως, και ουτε ειχα ποτε. ειμαι με την τελευταια dev απο xiaomi.eu παντα.
  12. Απο ευρωπη το εχετε βρει φθηνοτερο απο 250 ευρω που το εχει το geekbuying ?
  13. Καλησπερα ! Εχω το redmi 3 pro, και θελω να κανω μια αναβαθμιση τωρα με black friday ! βρηκα το zuk z2 me 189 dollars που ειναι παρα πολυ καλη προσφορα, αλλα μου τα χαλαει λιγο η καμερα του... Μηπως εχετε τιποτα αλλο να προτινεται με ΚΑΛΗΤΕΡΗ camera κατω απο 200 ευρω? και προφανως ας χανει σε δυναμη επεξεργαστη... ευχαριστω :D:D:D ps δε θα ηθελα να ξεφυω απο 5 η 5,2 οθονη
×
×
  • Create New...