Jump to content

LeTV Le One (X600)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις και ετσι

Τελικά με συνδεδεμένο το κινητό έγινε ινσταλ ο driver

Αλλά και πάλι ενώ δείχνει ότι πάει καλά όταν πάω να του βάλω τη recovery κάνει όλα τα βήματα κλείνει κανονικά μπενει σε fastboot mode

και βγάζει ένα μήνυμα που λέει

you've entered fastboot mode.

pleaselong press the power key

to exitand boot normaly.

Δεν πειράζω τίποτα στο κινητό πατάω για τελευταία φορά εντερ κ ανοίγει ξανά στο ίδιο θέμα

που έβγαζε και στην αρχή με το update system kai clear data κτλ

ουφ ζαλίστηκα από το πρωί:wacko:

LeEco Le Max 2 x829 6/128 RevengeOS-2.2-Pasta-OFFICIAL-x2-20190304

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδες! εχοντας το κινητο 1 μηνα και αφου εχω περασει απο τις πιο γνωστες ρομ. (11σ βιετναμεζου,ιταλου, και miui varzag)

Εχω να πω πως απο αποψη γενικοτερου stability αλλα και μπαταριας, ιταλος και παλι ιταλος.

12:37 ωρες λειτουργιας με 6:54 ωρες οθονη, και με wifi μονιμα ον.

Με συγχωρειτε αλλα φωτογραφιες απετυχα να ανεβασω !

Αδερφέ ποια έκδοση του Ιταλού έχεις?????
Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64

καλησπερα, εχω μια θηκη αλουμινιου που δεν με εχει βολεψει αγρατζουνιστη, και μια σιλικονης καινουργια στο κουτι της αχρησιμοποιητη, οποιος ενδιαφερεται pm!

http://g04.a.alicdn.com/kf/HTB1cuLrIXXXXXajaXXXq6xXFXXXp/New-Letv-one-le-1-x600-case-metal-Frame-Acrylic-plate-2in1-arc-edge-mobile-phone.jpg

• Administrators
καλησπερα, εχω μια θηκη αλουμινιου που δεν με εχει βολεψει αγρατζουνιστη, και μια σιλικονης καινουργια στο κουτι της αχρησιμοποιητη, οποιος ενδιαφερεται pm!

http://g04.a.alicdn.com/kf/HTB1cuLrIXXXXXajaXXXq6xXFXXXp/New-Letv-one-le-1-x600-case-metal-Frame-Acrylic-plate-2in1-arc-edge-mobile-phone.jpg

Τις πουλάς ή τις χαρίζεις; Γιατί η πώληση δεν επιτρέπεται δημόσια στο forum.

Modpic.gif

Τις πουλάς ή τις χαρίζεις; Γιατί η πώληση δεν επιτρέπεται δημόσια στο forum.

Όπως είδες δεν Έγραψα πουλάω ή χαρίζω πουθενά δημόσια.σε pm που νομίζω δεν Είναι πλέον δημόσια μπορώ να δώσω περισσότερες info! Ευχαριστώ.

καλησπερα παιδες! εχοντας το κινητο 1 μηνα και αφου εχω περασει απο τις πιο γνωστες ρομ. (11σ βιετναμεζου,ιταλου, και miui varzag)

Εχω να πω πως απο αποψη γενικοτερου stability αλλα και μπαταριας, ιταλος και παλι ιταλος.

...

έχω πεισθεί!!

Εγώ πάλι με την 11s του ιταλού και greenify, δύσκολα ξεπερνώ τις 4,5 ώρες οθόνη.

Εγω με το ζορι 4παρα :p . Γενικα εχω αρχισει να πιστευω οτι εχω ελλατωματικη μπαταρια , απ οταν το πηρα δεν εχω βγαλει με καμια ρομ καμια φορα πανω απο 3 ωρες και 50 λεπτα και μονο με wifi + messenger . Οταν ακουω για 5ωρες και 6 απλα δε ξερω πως :cry:

Με συγχωρειτε αλλα φωτογραφιες απετυχα να ανεβασω !

οριστε, καταφερα να τις ανεβασω !!

http://s14.postimg.org/do0lou3o1/image.jpg

http://s23.postimg.org/4qpzfobuz/image.jpg

Edited by panos_specter
ξεχασα κατι

Καλημέρα, κατέβασα το greenify το οποίο δεν πολύ καταλαβαίνω πως δουλεύει! Πρέπει συνεχώς να κάνω χειροκίνητη αδρανοποίηση την εφαρμογών Όπως μου ζητάει Κάθε φορά?? Υπάρχει τρόπος να λειτουργεί μόνο του στο παρασκήνιο και να κλείνει εφαρμογές χωρίς Κάθε φορά να κάνω χειροκίνητη διακοπή εφαρμογής!??

Δυστυχώς, καλό το κινητό πλην ευπαθές... Μέσα σε 10 μέρες μου έσπασε και η δεύτερη οθόνη, παρά την θήκη και το tempered glass... Το galaxy s4 σε δύο χρόνια και με άπειρες πτώσεις δεν μου έπαθε τίποτε... Κρίμα το δυωρο που μου έφαγε να αλλάξω την πρώτη σπασμένη οθόνη...
Sammy S9+

Λοιπόν χθες παρατήρησα κάτι και θέλω τις απόψεις σας...Κατέβασα ένα παιχνιδάκι το οποίο κατάφερε μέσα σε 1 ώρα χρήσης να κάνει το κινητό να βράζει!!!

Παίζει να έψηνα αυγό πάνω του :)

Το΄χα παρατηρήσει άλλη μια φορά σ'ένα site πάλι ψιλό βαρύ... Έχει άλλος ανάλογη εμπειρία???

Δυστυχώς, καλό το κινητό πλην ευπαθές... Μέσα σε 10 μέρες μου έσπασε και η δεύτερη οθόνη, παρά την θήκη και το tempered glass... Το galaxy s4 σε δύο χρόνια και με άπειρες πτώσεις δεν μου έπαθε τίποτε... Κρίμα το δυωρο που μου έφαγε να αλλάξω την πρώτη σπασμένη οθόνη...

Αδερφέ,μήπως θα έπρεπε να είσαι και εσύ λίγο πιο προσεκτικός?

Αλλιώς πάρε κάνα τέτοιο:

http://en.001phone.cn/UploadFiles/Files/1/D/532/363/000000.jpg

Ε μα και εσυ ρε φιλε, σου χεπ εσει απειρες φορες το προηγουμενο κινητο? Κινητο ειναι οχι κλειδια, λιγο προσοχη:lol:

Και σου πεφτει το καινουργιο, κανεις αμαν να φτιαξεις την οθονη και σου ξαναπεφτει? Ενταξει σιγουρα εισαι γκαντεμης αλλα εγω θα το φυλαγα σαν κορη οφθαλμου αν μου συνεβαινε κατι τετοιο

και εγω για δευτερη παω με το που την αλλαξα μετα απο καμία ώρα το αφηνω στην οροφη του αυτοκινήτου να παω να φερω τα σκουπίδια και μπαινω ξεκινάω και κατι ακουω ε μολις το ειδα παγωσε το αιμα μου. Παρήγγειλα αλλη αμεσως ευτυχώς που ειναι φθηνες 29€ και νταξει να πουμε και ειχα παρει και τη χρυση. παλι την ιδια παραγγειλα..

Εγω με το ζορι 4παρα :p . Γενικα εχω αρχισει να πιστευω οτι εχω ελλατωματικη μπαταρια , απ οταν το πηρα δεν εχω βγαλει με καμια ρομ καμια φορα πανω απο 3 ωρες και 50 λεπτα και μονο με wifi + messenger . Οταν ακουω για 5ωρες και 6 απλα δε ξερω πως :cry:

messenger facebook?

good wines,αυτο στην κανει την δουλεια.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Επιβεβαιωνω ότι η 11s του BB72 (ο περιβοητος Ιταλός), είναι η καλύτερη σε ότι αφορά τη διάρκεια μπαταρίας, σε σχέση με την 11s VMmod (Βιετναμεζος) και την 9s του BB72.

Έβγαλε στην 1η πλήρη αποφορτιση, 4 ώρες και 40κατι λεπτά οθόνη, με το τηλέφωνο ανοιχτό για περίπου μια ημέρα και 4 ωρες. Είναι το μεγαλύτερο που έχω πετύχει ως τώρα. Με τις άλλες δύο, δεν είχα πετύχει πάνω από 4 ώρες και 15 λεπτά οθόνης.

Αδερφέ,μήπως θα έπρεπε να είσαι και εσύ λίγο πιο προσεκτικός?

Αλλιώς πάρε κάνα τέτοιο:

http://en.001phone.cn/UploadFiles/Files/1/D/532/363/000000.jpg

Ε μα και εσυ ρε φιλε, σου χεπ εσει απειρες φορες το προηγουμενο κινητο? Κινητο ειναι οχι κλειδια, λιγο προσοχη:lol:

Και σου πεφτει το καινουργιο, κανεις αμαν να φτιαξεις την οθονη και σου ξαναπεφτει? Ενταξει σιγουρα εισαι γκαντεμης αλλα εγω θα το φυλαγα σαν κορη οφθαλμου αν μου συνεβαινε κατι τετοιο

Παιδιά, σωστά τα λέτε ... είμαι και λίγο άτυχος, πλην το letv ζήτημα να μου έχει πέσει 6-7 φορές ... ε, τις δύο από αυτές έσπασε η οθόνη... και αυτό παρά το γεγονός ότι φορούσα την θήκη και το τέμπερντ γκλας...

δεν δικαιολογείται ... σίγουρα, η οθόνη δεν είναι γοριλίστικη, όπως πχ. στα σάμσουγκ ... ή αν είναι, είναι κινέζικο γοριλάκι ....

πάντως, την αναφορά εδώ την κάνω, όχι για να ξεκαντεμιαστώ, αλλά προς γνώσην των φίλων ... θέλει πολλή προσοχή το τηλέφωνο ... είναι ευαίσθητο σε αυτό το θέμα ...

Edited by spirosgon
Sammy S9+

Πριν από λίγο έλαβα full refund από minideal μέσω paypal για το προβληματικό x600. Δεν ξέρω τώρα τι να αποφασίσω να πάρω Α. Χ600 πάλι? Β. Χ500? ή Γ. να περιμένω το καινούργιο le 2 (x620). Τι λέτε?

Πριν από λίγο έλαβα full refund από minideal μέσω paypal για το προβληματικό x600. Δεν ξέρω τώρα τι να αποφασίσω να πάρω Α. Χ600 πάλι? Β. Χ500? ή Γ. να περιμένω το καινούργιο le 2 (x620). Τι λέτε?

Το κινητό μας είναι ήδη περσινό μοντέλο,αν η τιμή έχει μείνει σταθερή να πας σε κάτι πιο καινούργιο.

Το 2 όπως λες,ξέρεις πότε θα βγει? για να αξίζει η αναμονή.

Παιδιά θέλω την βοήθειά σας!!! Δεν μπορώ να καταλάβω ούτε να βρω rom για το κινητό. Βασικά τις μόνες rom που βρήκα είναι απο το needrom. Έχω του Ιταλού βέβαια δεν ξέρω ποια είναι ακριβώς. Στις ρυθμίσεις λέει "5.5.008s (stable). Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε ποια να βάλω εσείς που είστε ψαγμένοι γιατί εγώ δεν το κατέχω το άθλημα και πολύ. Δεν έχω κάποιο παράπονο απο την rom που έχω ομώς σε προηγούμενα post δίαβαζα οτι κάποιες rom είναι καλύτερες και πιο καινούργιες. Γι' αυτο θα ήθελα να μου πείτε ποίες προτείνετε και απο που μπορώ να τις κατεβάσω. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.