geono Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Για πες περισοοτερα για την Rom....Σε τι ειδες βελτιωση σε σχεση με την μαμα? Απο τις Κινεζιες, TV κλπ κραταει τιποτε? Ή φευγουν ολα? Το περιμενω απο μερα σε μερα:) Η rom είναι πεντακάθαρη, ούτε κινεζιές ούτε τίποτα. Κανονικά playstore, rooted, multilanguage. Μόνο ένα εικονίδιο LeTV Account υπάρχει. Σφαίρα πάει...... (50770 antutu) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Η rom είναι πεντακάθαρη, ούτε κινεζιές ούτε τίποτα. Κανονικά playstore, rooted, multilanguage. Μόνο ένα εικονίδιο LeTV Account υπάρχει. Σφαίρα πάει...... (50770 antutu) φιλαρα απο βικμολ το πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Οτι ναναι!!!Την προηγουμενη τριτη παρηγγειλα απο vickmall στα 304$ το 32αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 φιλαρα απο βικμολ το πηρες? Από Vickmall με όλα τα δωράκια : hard case, silicone case, leather case, tempered glass, screen protector!!!!! 304$ το 32άρι Ήρθε σε 11 ημέρες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Από την κάτω μεριά, έχει δύο ηχεία ή ένα? Στο δικό μου ο ήχος ακούγεται μόνο από τη δεξιά πλευρά...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 υπαρχει περιπτωση να τους πως και να μου βαλουν την ρομ που εχεις και εσυ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 (edited) Καλησπερα..οι χρηστες ειστε ευχαριστημενοι?πως τα παει απο επιδοσεις και γενικη συμπεριφορα?η μπαταρια με ενδιαφερει (ωρες sot με 2 σιμ?)και αν εχει καποια θεματακια που διαβασα με το gps.ευχαριστω πολυ. Edited September 24, 2015 by elias87_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Από την κάτω μεριά, έχει δύο ηχεία ή ένα? Στο δικό μου ο ήχος ακούγεται μόνο από τη δεξιά πλευρά...... Η μια πλευρά έχει το ηχείο και η άλλη το μικρόφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 ας το παρουμε πρωτα χαχα.. αδερφε ραδιο δεν εχει ε? μαγκες το οτι εχει 200 ευρω στο μινιντιλ το 32 ενω δεν υπαρχει αλλου αυτη η τιμη δε ειναι περιεργο? Εμενα μου εκανε εντύπωση που στο minideal γραφει τον απλό τον mtk ενω στο vickmall το τονιζει οτι ειναι ο xelio x10. Δεν είναι κι αυτο λιγο περίεργο? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Εμενα μου εκανε εντύπωση που στο minideal γραφει τον απλό τον mtk ενω στο vickmall το τονιζει οτι ειναι ο xelio x10. Δεν είναι κι αυτο λιγο περίεργο? ο X10 είναι ο 6795 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 ο X10 είναι ο 6795 Είσαι σίγουρος? Μήπως ειναι ο απλός ο 6795? Τοτε γιατι στο minideal δεν το αναφέρει ενω στο vickmall το τονιζει? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 παιδια ειμαι ετοιμος να παραγγειλω απο βικμολ.. μιλησα στο σκαιπ με την σελινα και τη ρωτησα αν μπορουν να μου εγκαταστησουν αυτοι την καλη ρομ του ιταλου . να τους το πως να μου την βαλουν αυτοι η μπορει να κανουν κατι στραβα και να εχω προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 παιδια ειμαι ετοιμος να παραγγειλω απο βικμολ.. μιλησα στο σκαιπ με την σελινα και τη ρωτησα αν μπορουν να μου εγκαταστησουν αυτοι την καλη ρομ του ιταλου . να τους το πως να μου την βαλουν αυτοι η μπορει να κανουν κατι στραβα και να εχω προβλημα? Το 16αρι θα πάρεις? Πεσμου τι τη ρωτησες γιατι θα το παραγγείλω κι εγω. Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Το 16αρι θα πάρεις? Πεσμου τι τη ρωτησες γιατι θα το παραγγείλω κι εγω. της ειπα να μου βαλει την ρομ του ιταλου που λενε τα παιδια δεν θελω τα μενου της λετβ με τα κινεζικα σιριαλ.. μου λεει να την ανεβασω στο μεγκα και να την στειλω να την κατεβασει απο κει να την δοκιμασουν . επισης της ειπα για την τιμη στο μινιντιλ και δεχτηκε να το παει το 32αρι στα 220 δολαρια δηλαδη 200 ευρω .! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 της ειπα να μου βαλει την ρομ του ιταλου που λενε τα παιδια δεν θελω τα μενου της λετβ με τα κινεζικα σιριαλ.. μου λεει να την ανεβασω στο μεγκα και να την στειλω να την κατεβασει απο κει να την δοκιμασουν . επισης της ειπα για την τιμη στο μινιντιλ και δεχτηκε να το παει το 32αρι στα 220 δολαρια δηλαδη 200 ευρω .! Τέλεια! Επιβεβαιωσες οτι ο επεξεργαστής ειναι ο xelio x10? Αληθεια συνολο με paypal πόσο θα σου βγει? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirus14 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Καλημερα Το τηλεφωνο εχει ραδιοφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Καλημερα Το τηλεφωνο εχει ραδιοφωνο? Δεν έχει, δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 (edited) geonο οταν σου ηρθε απο βικμολ η ρομ του πως ηταν? δεν σ αρεσε για αυτο εβαλες την αλλη? να τους πως να μου βαλουν αν γινεται αυτη του ιταλου που εχεις η ηταν ενταξει αυτη με την οποια ηρθε? φοβαμαι μην κανουν τπτ λαθος με του ιταλου.. Edited September 25, 2015 by Giorgos9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 geonar οταν σου ηρθε απο βικμολ η ρομ του πως ηταν? δεν σ αρεσε για αυτο εβαλες την αλλη? να τους πως να μου βαλουν αν γινεται αυτη του ιταλου που εχεις η ηταν ενταξει αυτη με την οποια ηρθε? φοβαμαι μην κανουν τπτ λαθος με του ιταλου.. Κι εγω αυτο το δίλημμα έχω. Αλλα αν ερθει ρουταρισμενο δεν μπορουμε να αφαιρεσουμε τις κινεζικες μ@@@ς και τα κινεζικα σιριαλ και apps? Νομιζω οτι ηδη με αυτη που εχει περασμενη μια χαρα θα δουλεύει. Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Είσαι σίγουρος? Μήπως ειναι ο απλός ο 6795? Τοτε γιατι στο minideal δεν το αναφέρει ενω στο vickmall το τονιζει? ναι,σίγουρος,δεν υπάρχει απλός,ένας είναι helio X10 ή διαφορετικά MT6795 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 geonο οταν σου ηρθε απο βικμολ η ρομ του πως ηταν? δεν σ αρεσε για αυτο εβαλες την αλλη? να τους πως να μου βαλουν αν γινεται αυτη του ιταλου που εχεις η ηταν ενταξει αυτη με την οποια ηρθε? φοβαμαι μην κανουν τπτ λαθος με του ιταλου.. Δεν ασχολήθηκα με την μαμά Rom. Είχε πέσει διάβασμα πιο πριν και έτσι έβαλα κατευθείαν του Ιταλού. Δείτε το post 71, η διαδικασία είναι πανεύκολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Παιδια πειτε μου τι λεει απο μπαταρια και αν εχει προβλημα το gps σας παρακαλω γιατι το σκεφτομαι. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 το gps εχει πολυ θετικα σχολια απο οσα εχω διαβασει και η μπαταρια βγαζει την μερα..ειμαι στο τσακ να το παραγγειλω απο βικμολ.. το μονο διλημμα μου ειναι να τους πω να μου περασουν την ρομ του ιταλου αυτοι η να το δοκιμασω μονος μου μετα? διοτι δεν εχω ξαναασχοληθει με αλλαγη ρομ και τετοια και δεν ξερω τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 (edited) το gps εχει πολυ θετικα σχολια απο οσα εχω διαβασει και η μπαταρια βγαζει την μερα..ειμαι στο τσακ να το παραγγειλω απο βικμολ.. το μονο διλημμα μου ειναι να τους πω να μου περασουν την ρομ του ιταλου αυτοι η να το δοκιμασω μονος μου μετα? διοτι δεν εχω ξαναασχοληθει με αλλαγη ρομ και τετοια και δεν ξερω τιποτα.. Giorgos9 γεια σου. Ξαναρωτησα και δεν πήρα απαντηση... (Δες και τα π.μ. σου) Τελικά πόσο θα σου κοστίσει με paypal συνολικα το 16αρι? Ή μήπως το 32αρι θα πάρεις? Στο τσακ είμαι κι εγω..!!! Edited September 26, 2015 by kalvar Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Giorgos9 γεια σου. Ξαναρωτησα και δεν πήρα απαντηση... (Δες και τα π.μ. σου) Τελικά πόσο θα σου κοστίσει με paypal συνολικα το 16αρι? Ή μήπως το 32αρι θα πάρεις? Στο τσακ είμαι κι εγω..!!! σου απαντησα αδερφε.. για 16αρι παω 185 περιπου ευραααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts