akisskam Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 καποιο μαγαζι να το στειλω να το κοιταξουν υπαρχει και αν ξερετε καποιο.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpan Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 (edited) Πηγαινε λιγο στο (καρτες sim και δικτυα κιν. τηλεφωνιας) και αλλαξε τα δεδομενα,πολλες φορες μπλοκαρει και απο εκει. Edited September 7, 2017 by elpan Παράθεση Letv Le1Pro X800_US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 καποιο μαγαζι να το στειλω να το κοιταξουν υπαρχει και αν ξερετε καποιο.Ευχαριστω Τι έχεις πάθει? Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisskam Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 καλησπερα .βαζω το καλωδιο αναβει το κοκκινο λαμπακι και μετα απο λιγο σβηνει το λαμπακι και κανει ενα ζουκ ζουκ σαν δονηση .το θεμα ειναι οτι δεν εχει την ενδειξη οτι φορτιζει .πατησα τα κουμπια power volume πανω κατω τιποτα.τι να το κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 καλησπερα .βαζω το καλωδιο αναβει το κοκκινο λαμπακι και μετα απο λιγο σβηνει το λαμπακι και κανει ενα ζουκ ζουκ σαν δονηση .το θεμα ειναι οτι δεν εχει την ενδειξη οτι φορτιζει .πατησα τα κουμπια power volume πανω κατω τιποτα.τι να το κανω. Πάτησε συνέχεια μην τα αφήσεις καθόλου τα power + Kai volume up μπαίνει recovery? Αν όχι πάτα vol - & power μπαίνει fastboot? Δοκίμασε.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisskam Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Πάτησε συνέχεια μην τα αφήσεις καθόλου τα power + Kai volume up μπαίνει recovery? Αν όχι πάτα vol - & power μπαίνει fastboot? Δοκίμασε..[/QUOT τα εχω πατησει και για πολυ ωρα μαλιστα δεν κανει τιποτα .αν το αφησω ωρα στην φορτιση αναβει το μπλε λεντ παταω ξανα τα κουμπια και παλι τιποτα . εγω το βλεπω σαν να μην το φορτιζει καθολου .υπαρχει να κανω κατι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 τα εχω πατησει και για πολυ ωρα μαλιστα δεν κανει τιποτα .αν το αφησω ωρα στην φορτιση αναβει το μπλε λεντ παταω ξανα τα κουμπια και παλι τιποτα . εγω το βλεπω σαν να μην το φορτιζει καθολου .υπαρχει να κανω κατι ? Δοκίμασε να μπεις σε fastboot μήπως περάσεις το recovery . Διαφορετικά πας για unbrick me qfil. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisskam Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 και πωσ γινεται γιατι δοκιμασα αλλα δεν βγαζω ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 και πωσ γινεται γιατι δοκιμασα αλλα δεν βγαζω ακρη Κοίτα εδώ http://www.leeco.re/topic/1340-urgent-x800-no-turn-on-after-fastboot-process-rom/#comment-15320 Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamtol13 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Έχω την έκδοση CN και έχω θέμα με το gps σπάνια κλειδώνει γρήγορα μπορεί να κάνει και μισή ώρα. Κάποιος να μου πει τι μπορώ να κάνω για να βελτιωθεί η κατάσταση. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Έχω την έκδοση CN και έχω θέμα με το gps σπάνια κλειδώνει γρήγορα μπορεί να κάνει και μισή ώρα. Κάποιος να μου πει τι μπορώ να κάνω για να βελτιωθεί η κατάσταση. ευχαριστω Ρίξε μάτι εδώ και κάνε ότι λέω..;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7145395#post7145395 Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Καλησπεριζω την παρεα. Απο χθες οταν παιρνω τηλεφωνο δεν ακουω και ουτε με ακουνε εκτος αν ειναι απο ανοιχτη ακροαση η ακουστικα.Επισης στα βιντεο δεν ακουγεται τιποτα ακτος αν ειμαι με ακουστικα. Εχει κανεις καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Καλησπεριζω την παρεα. Απο χθες οταν παιρνω τηλεφωνο δεν ακουω και ουτε με ακουνε εκτος αν ειναι απο ανοιχτη ακροαση η ακουστικα.Επισης στα βιντεο δεν ακουγεται τιποτα ακτος αν ειμαι με ακουστικα. Εχει κανεις καμια ιδεα? Πρώτα επανεκκίνηση (λογικά έκανες) αν δεν έστρωσε κάνε ένα clear dalvik cache στο TWRP. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Ευχαριστω για την απαντηση!οταν εκνα restart δουλεψε για 2-3 ωρες μετα τα ιδια παλι. Τωρα εκανα και clear cache δουλευει. Τωρα να δουμε για ποσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Eui 26s http://www.leeco.re/topic/2287-tora33x800full-multi-5926s-gps-or-20s-or-23s-extra-settings-advanced-settings/ η επόμενη θα ανέβει από τον Χρήστο (CrisBal) εδώ , την ετοιμάζει , υπομονή Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_dd Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Καλησπέρα σε όλους, έχω την US έκδοση και φοράει την 5.5.011SS (stable release). Το πρόβλημα που έχω είναι πως δεν μπορώ να λάβω και να στείλω SMS. Όταν το κάνω επανεκκίνηση μπορεί για μια δυό μέρες να δουλέψει αλλά μετά κάνει πάλι τα ίδια. Το έχει αντιμετώπισει ποτέ κανείς? Παράθεση One for all, all for one. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgianno_82 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 (edited) Καλησπέρα παιδιά, εγώ έχω το τηλέφωνο σχεδόν δύο χρόνια από τότε που το πήρα με την 6s και ποτέ δεν το πήραξα λόγο ασχετοσύνης κυρίως. Όμως δεν πάει άλλο έχει αρχίσει και σέρνεται. Οπώτε ήρθε η ώρα για αλλαγή ρομ και μιας και βρήκα εφεδρικό τηλέφωνο θα πειραματιστώ χωρίς άγχος. Έχω λοιπόν κατεβάσει αυτή Multi_X800_26s_MagiskRoot_tora33. Είναι οκ αυτή η ρομ να τη βάλω ενώ έχω τώρα την 6s; Και με το twrp που δεν έχει αναβαθμιστεί ποτέ έχω κάποιο θέμα; έχω έκδοση v2.8.7.0(cuoco92) Γενικά φοβάμαι μη το χαλάσω και μείνω χωρίς τηλέφωνο, οπότε όποια βοήθεια χρειαστώ τις επόμενες μέρες θα είναι ανεκτίμητη Edited October 15, 2017 by kgianno_82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgianno_82 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Τελικά όπως το φοβόμουν το κινητό έγινε μπρίκι, ενώ όλα φαίνονταν οκ και η ρομ εγκαταστάθηκε κανονικά μετά το τηλεφωνο δεν ξανάνοιξε, και ούτε κλείνει. Δεν μπαίνει σε twrp, έχει κολλήσει σε fastboot με τον πιγκουίνο. Το κακό είναι ότι στο νήμα μάλον δεν έχει μείνει κανένας ενεργός, οπότε θα παλέψω ότι βρω στο internet και αν αποτύχω θα πάει για ανακύκλωση. Αν υπάρχει κανείς που μπορεί να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο θα του ήμουν ευγνώμον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Τελικά όπως το φοβόμουν το κινητό έγινε μπρίκι, ενώ όλα φαίνονταν οκ και η ρομ εγκαταστάθηκε κανονικά μετά το τηλεφωνο δεν ξανάνοιξε, και ούτε κλείνει. Δεν μπαίνει σε twrp, έχει κολλήσει σε fastboot με τον πιγκουίνο. Το κακό είναι ότι στο νήμα μάλον δεν έχει μείνει κανένας ενεργός, οπότε θα παλέψω ότι βρω στο internet και αν αποτύχω θα πάει για ανακύκλωση. Αν υπάρχει κανείς που μπορεί να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο θα του ήμουν ευγνώμον Για δες εδω http://www.leeco.re/forum/5-leeco-devices/ Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Τελικά όπως το φοβόμουν το κινητό έγινε μπρίκι, ενώ όλα φαίνονταν οκ και η ρομ εγκαταστάθηκε κανονικά μετά το τηλεφωνο δεν ξανάνοιξε, και ούτε κλείνει. Δεν μπαίνει σε twrp, έχει κολλήσει σε fastboot με τον πιγκουίνο. Το κακό είναι ότι στο νήμα μάλον δεν έχει μείνει κανένας ενεργός, οπότε θα παλέψω ότι βρω στο internet και αν αποτύχω θα πάει για ανακύκλωση. Αν υπάρχει κανείς που μπορεί να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο θα του ήμουν ευγνώμον ίσως το κινητό δεν ήταν φορτισμένο καλά, φόρτισε το για 2 ώρες, αν μπεις σε recovery βάζεις μια rom, αν όχι βάλε fastboot rom , στο τέλος το κόκκινο download http://www.leeco.re/topic/1340-urgent-x800-no-turn-on-after-fastboot-process-rom/?do=findComment&comment=16385 θα χαθούν τα πάντα, θα εγκαταστήσεις twrp recovery και μια custom rom, η την official Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgianno_82 Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 (edited) Σε ευχαριστω πολυ φίλε μου, το κινητο ηταν γεματο, μάλιστα χρειάστηκε ωρες για να τελειωσει η μπαταρια και να κλείσει μονο του αφου δυστηχώς μονο fastboot μπαίνει, ούτε καν κλείνει, θα δοκιμάσω και ελπιζω αυτη τη φορά τελικά έδειξε σημάδι ζωής αναβοσβήνει το λαμπάκι ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ίσως το κινητό δεν ήταν φορτισμένο καλά, φόρτισε το για 2 ώρες, αν μπεις σε recovery βάζεις μια rom, αν όχι βάλε fastboot rom , στο τέλος το κόκκινο download http://www.leeco.re/topic/1340-urgent-x800-no-turn-on-after-fastboot-process-rom/?do=findComment&comment=16385 θα χαθούν τα πάντα, θα εγκαταστήσεις twrp recovery και μια custom rom, η την official Τζίφος δεν μπαίνει ούτε σε fastboot πλέον, το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει μπαταρία και όταν το βάζω στη μπρίζα ενώ μέχρι χθες άναβε μόνο του σε fastboot πλέον δεν ανάβει καν το λαμπάκι, δεν δείχνει να φορτίζει, είναι νεκρό. Καμία ποιο xtreme ιδέα-λύση μήπως έχεις πριν το στείλω ανακύκλωση; Edited October 24, 2017 by kgianno_82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Σε ευχαριστω πολυ φίλε μου, το κινητο ηταν γεματο, μάλιστα χρειάστηκε ωρες για να τελειωσει η μπαταρια και να κλείσει μονο του αφου δυστηχώς μονο fastboot μπαίνει, ούτε καν κλείνει, θα δοκιμάσω και ελπιζω αυτη τη φορά τελικά έδειξε σημάδι ζωής αναβοσβήνει το λαμπάκι ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τζίφος δεν μπαίνει ούτε σε fastboot πλέον, το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει μπαταρία και όταν το βάζω στη μπρίζα ενώ μέχρι χθες άναβε μόνο του σε fastboot πλέον δεν ανάβει καν το λαμπάκι, δεν δείχνει να φορτίζει, είναι νεκρό. Καμία ποιο xtreme ιδέα-λύση μήπως έχεις πριν το στείλω ανακύκλωση; Βάλε άλλο καλώδιο και φόρτιστη άστο αρκετές ώρες και μετά κάνεQfil. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgianno_82 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, είναι πολύ σημαντικό να σώσω το τηλ γιατί δεν παίζει μία και έχω ξεμείνει με ένα lenovo p1. Πάντως είμαστε σε καλό δρόμο, χθες κατάφερα με το qfil να φτάσω στο βήμα 4, οπότε μπήκε αυτή η τελειωμένη κινεζορομ. Τώρα προσπαθώ απεγνωσμένα να το φορτίσω και έχω φτάσει στο 30% τη μπαταρία, αν τη φτάσω στο 50 θα προχωρήσω με τα υπόλοιπα, αν και φοβάμαι ότι θα το χαλάσω πάλι προσπαθώντας να βάλω recovery. Και μία ερώτηση, είναι φυσιολογικό που στο στάδιο που είμαι τώρα δεν μπαίνει ούτε fastboot ούτε σε κάποιο recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Καλησπεριζω την παρεα. Ειμαι με την ,23s του tora.Θα θελα να περασω καινουρι rom αλλα απο http://www.leeco.re/topic/2287-tora33x800full-multi-5926s-gps-or-20s-or-23s-extra-settings-advanced-settings/?page=1 υπαρχουν παρα πολλες.Ποια ειναι η καλυτερη για οποιον τις δοκιμασε για να περασω? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 την τελευταία 10) Full Multi_X800_26s_MagiskRoot Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts