Jump to content

akisskam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by akisskam

  1. και πωσ γινεται γιατι δοκιμασα αλλα δεν βγαζω ακρη
  2. καλησπερα .βαζω το καλωδιο αναβει το κοκκινο λαμπακι και μετα απο λιγο σβηνει το λαμπακι και κανει ενα ζουκ ζουκ σαν δονηση .το θεμα ειναι οτι δεν εχει την ενδειξη οτι φορτιζει .πατησα τα κουμπια power volume πανω κατω τιποτα.τι να το κανω.
  3. καποιο μαγαζι να το στειλω να το κοιταξουν υπαρχει και αν ξερετε καποιο.Ευχαριστω
  4. Καλησπέρα δεν κάνει τώρα τίποτα τώρα δεν ανοίγει καν και το έχω και στην Μπριζα να χάλασε η USB από το Κινητο ; Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Δεν ζεσταινεται καθολου μονο οταν το βαζω για φορτιση κανει ενα θορυβο μαλλον δονηση με κενο αναμεσα δηλαδη ζουτ κενο ζουτ συνεχεια και μετα απο καμποση ωρα αναβει το μπλε λαμπακι και αυτο ηταν .
  6. καλησπερα αλλαξα και καλωδιο και φορτιστη το αφησα 2 μερες στο ρευμα τιποτα .Τα δικα μου τα δοκιμασα δουλευουν αψογα και το κινητο τιποτα
  7. καλησπερα σε ολους εχω ενα προβλημα με το χ800 μου το βαζω για φορτισμα και δεν κανει τιποτα τωρα Στην αρχη εδειχνε το πρασινο της φορτησης αλλα τιποτα δεν εκανε .Τωρα δεν ανοιγει καν .Πριν εμπαινε σε recovery το εκανε reboot αλλα λογικα λογο μπαταριας δεν ανοιγε .Μπορω να του δοκιμασω τιποτα αλλο,ευχαριστω.
  8. τελικα εκανα επαναφορα το λαπτοπ και ολα κομπλε .Σας ευχαριστω
  9. Τα Windows δεν είναι δυνατό να εκκινήσουν αυτήν τη συσκευή υλικού επειδή οι πληροφορίες παραμέτρων της (στο μητρώο) δεν είναι πλήρεις ή έχουν καταστραφεί. (Κωδικός 19)αυτο μου βγαζει στην κατασταση τησ συσκευης
  10. αριστερα εκει που κανουμε ασφαλη καταργηση usb το διαβαζει και λεει εξαγωγη χ800.κανω ενειμερωση θλικου και δεν το δεχετε λεει .να κανω επαναφορα του υπολογιστη μου μηπωσ στρωσει?
  11. καλησπερα το καλο ειναι οτι πηρα τισ φωτογραφειεσ μου απο μεσα εκανα μια επαναφορα και μετα τιποτα .τωρα το εχω σε recovery και περιμενει για να δω τι θα του κανω . ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- περασα ξανα και τουσ drivers απο το 1 post
  12. καλημερα .χαλασε της γυναικας μου το κινητο και ειπα να της δωσω το χ800 που εχω απλα εχω ενα προβλημα δεν αναγνωρισει το κινητο μου το λαπτοπ.τι μπορω να κανω μεχρι και ρομ μαμα περασα αλλα τιποτα.Στα windows εμφανιζεται σαν MTP και μονο ,ακουγεται ο ηχοσ συνδεσης και τιποτα αλλο.τωρα το εχω σε recovery εχω κανει wipe και internal .το συνδεω στο usb ακουγεται ο ηχος συνδεσης αλλα τιποτα δεν βλεπω την εσωτερικη μνημη του κινητου .τι βλεπετε θα γινει τιποτα ?
  13. τα εκανα ολα εκανε μερικα τηλ συνχρονισμο αλλα δεν εχει περασει καποια τηλεφωνα .ξερει μηπως κανεις ποσες επαφες χωραει στο τηλεφωνο?
  14. το εκανα και αυτο αλλα τιποτα .ειδα καποια τηλ που περασα με τα αλλα κινητα αλλα καποια δεν τα εμφανιζει
  15. στον υπολογιστη υπαρχουν μονο οταν περναω επαφη απο αλλο τηλ και το βλεπω και στο gmail.Mono apo to x800 δεν τις περναει
  16. ναι το εχω κανει . στο samsung s6 ok τα εχει iphone 6s τα εχει μονο στο χ800 εχω προβλημα
  17. καλησπερα σας .πως να συνχρονισω το χ800 με το gmail τις επαφες?αποθηκεθω επαφη και δεν μου την κραταει .με παιρνουν τηλ και βλεπω μονο τον αριθμο ενω πριν την εχω αποθηκευση .
  18. τελικα εκανα wipe ολα και περασα απο την αρχη τα παντα οπωσ εχει αναφερθει σε προηγουμενα post και σταματησαν τα παντα δουλευει οπως πριν .σας ευχαριστω ξανα για την βοηθεια σας.
  19. καλημερα .μετα απο περασμα rom απο την αρχη επειδη τα εσβησα ολα ,τωρα μου βγαζει συνεχεια κατω στην οθονη παραθυρο και γραφει [unfortunately,the process android.process acore has stopped] . Σας λεει κατι μηπως?
  20. εγινε η δουλεια σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη .Rom ποια να βαλω για καλυτερο wifι
  21. και ομωσ την εκανα μαλλον γιατι μου ζηταει να βαλω to zip new os.Πωσ μπορω να ριξω ενα zip μεσα στο κινητο αφου μπαινει σε recovery;
  22. εκανα μια βλακια στο x800 που εχω .πηγα να περασω την 10s και εκανα wipe system και data και dalvik και cache .Ξερει κανεισ πωσ το επαναφερω .
×
×
  • Create New...