elpan Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Παιδια καλημερα.Μου ζηταει αναβαθμιση το SuperSU και μου βγαζει το μηνυμα ¨"Αν εχετε καποια προσαρμοσμενη ανακτηση (custom recovery) οπως το TWRP η το CWM, μπορειτε να το χρησιμοποιησετε ( η να δοκιμασετε να) εγκαταστησετε το SU binary.Αυτο προτεινεται για τις συσκευες HTC. Θα θελατε να εγκαταστησετε το SU binary: ΚΑΝΟΝΙΚΗ η TWRP/CWM Τι να διαλεξω ποιο απο τα δυο; Παράθεση Letv Le1Pro X800_US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Παιδια καλημερα.Μου ζηταει αναβαθμιση το SuperSU και μου βγαζει το μηνυμα ¨"Αν εχετε καποια προσαρμοσμενη ανακτηση (custom recovery) οπως το TWRP η το CWM, μπορειτε να το χρησιμοποιησετε ( η να δοκιμασετε να) εγκαταστησετε το SU binary.Αυτο προτεινεται για τις συσκευες HTC. Θα θελατε να εγκαταστησετε το SU binary: ΚΑΝΟΝΙΚΗ η TWRP/CWM Τι να διαλεξω ποιο απο τα δυο; κανονική βάλε. τουλάχιστον εδώ και χρόνια εγώ δεν είχα ποτέ θέμα Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Παιδια για miui αν καποιος δοκιμασε και τις δυο,ποια ειναι πιο ετοιμη του tora η καποια αλλη?για cn Του Γιώργου σκοτώνει πάντως που την δοκίμασα στο US..;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Του Γιώργου σκοτώνει πάντως που την δοκίμασα στο US..;) θύμισε μου, τι δεν δουλεύει; Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 θύμισε μου, τι δεν δουλεύει; Στην τελευταία έκδοση τα πάντα δουλεύουν. Φωτισμός, flash player, xposed, root κλπ δεν είδα κάτι στο λίγο που την είχα επάνω και πήγαινε και σφαίρα. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyrg222 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Cris Bal σ΄ευχαριστώ από καρδιάς. Επ'ευκαιρία το μόνο που μου έμεινε είναι ότι play store πολλές φορές στο πληκτρολόγιο μου το βγάζει κινέζικο παρόλο που τα απέκλισα όλα τα κινέζικα (έγινα root) Σε ευχαριστώ πολύ και καλά χριστούγεννα σ'όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Στην τελευταία έκδοση τα πάντα δουλεύουν. Φωτισμός, flash player, xposed, root κλπ δεν είδα κάτι στο λίγο που την είχα επάνω και πήγαινε και σφαίρα. ;) miui και παίζουν τα πάντα σε us; πλάκα κάνεις;;;;; στείλε λινκ Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisos Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Το link που είχε δώσει ο Γιώργος νομίζω μέσα έλεγε CN πάντως... Είστε σίγουροι ότι παίζει σε US ??? Παράθεση Letv X800 US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Το link που είχε δώσει ο Γιώργος νομίζω μέσα έλεγε CN πάντως... Είστε σίγουροι ότι παίζει σε US ??? Βρε παιδιά.... Εννοείται ότι είναι για CN απλά εγώ την βάζω με τον τροποποιημένο ΜΜ Kernel που έχω φτιάξει και την δοκιμάζω... :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Cris Bal σ΄ευχαριστώ από καρδιάς. Επ'ευκαιρία το μόνο που μου έμεινε είναι ότι play store πολλές φορές στο πληκτρολόγιο μου το βγάζει κινέζικο παρόλο που τα απέκλισα όλα τα κινέζικα (έγινα root) Σε ευχαριστώ πολύ και καλά χριστούγεννα σ'όλους Για να έχεις Κινέζικα στο store πάλι κάτι σου έμεινε από πίσω.. Αν τα άλλα είναι οκ βάλε ένα πληκτρολόγιο στην τελική... ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Βρε παιδιά.... Εννοείται ότι είναι για CN απλά εγώ την βάζω με τον τροποποιημένο ΜΜ Kernel που έχω φτιάξει και την δοκιμάζω... :lol: αν παίζουν τα πάντα γιατί δεν την ανεβάζεις βρε; :cry: Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 αν παίζουν τα πάντα γιατί δεν την ανεβάζεις βρε; :cry: Αφού δεν θα έχεις ήχο και μπαταρία τι θα την κάνεις? Οεοοοοο? :lol::lol: http://www.leeco.re/topic/1741-x800-us-mm-rom-miui8-601/?page=1 Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Αφού δεν θα έχεις ήχο και μπαταρία τι θα την κάνεις? Οεοοοοο? :lol::lol: http://www.leeco.re/topic/1741-x800-us-mm-rom-miui8-601/?page=1 ο ήχος στα τηλεφωνήματα ακούγεται; κι αν θυμάμαι καλά φορτίζει αλλά δεν φαίνεται; υγ είπες οτι παίζουν όλα αδερφέ δεν φταίω εγώ... Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 ο ήχος στα τηλεφωνήματα ακούγεται; κι αν θυμάμαι καλά φορτίζει αλλά δεν φαίνεται; υγ είπες οτι παίζουν όλα αδερφέ δεν φταίω εγώ... Ναι... Εννοούσα από ότι είδα σαν χρήση και διαβάζω στο ποστ του Γιώργου. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 (edited) Παιδια εβαλα τηβ miui του tora αλλα δεν με αφηνει να κανω new apn για να βαλω τις ρυθμισεις για τα δεδομενα. Καμια ιδεα? Καλημεριζω την παρεα!εχει κανεις καμια ιδεα γιατι δεν μπορω να δουλεψω χωρις δεδομενα και φαινεται καλη ρομ για να την αλλαξω. Edited December 21, 2016 by PAN_10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 (edited) Παιδια εβαλα τηβ miui του tora αλλα δεν με αφηνει να κανω new apn για να βαλω τις ρυθμισεις για τα δεδομενα. Καμια ιδεα? Καλημεριζω την παρεα!εχει κανεις καμια ιδεα γιατι δεν μπορω να δουλεψω χωρις δεδομενα και φαινεται καλη ρομ για να την αλλαξω. καλημέρα , New , miui_x800_tora33_6.12.15_6.0.1_multi_gapps http://www.leeco.re/topic/2015-tora33x800-new-miui_x800_tora33_61215_601_multi_gapps/?page=1 http://www.leeco.re/uploads/monthly_2016_12/miui8.png.9fcdbbf2994c800f264c2ef38aa56508.png http://www.leeco.re/uploads/monthly_2016_12/2.thumb.png.ab7ed3d918c553f6aa68f42e0ce9563d.png settings=>sim cards & mobile netwarks διαλέγεις κάρτα sim=>access point names=>χαμηλά το + (new APN) = αυτά τα ξέρεις η miui θέλει εκτός απο τα Name και APN , και τα MCC και MCN για Q είναι 202 και 09 (γενικά :πάντα όταν ζητηθεί , επιλέγουμε το μικρό γρανάζι) Edited December 21, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Δεν με αφηνε καθολου να βαλω apn με πεταγε εξω απο τις ρυθμισεις.Ειμαι με cyta κυπρου. Εβαλα την 20s γιατι δεν μπορω να δουλεξω χωρις data,θα ριξω ομως μια δοκιμη της νεας miui. Σε ευχαριστούμε για την καλη δουλεια που ριχνεις στο τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 καλημέρα , New , miui_x800_tora33_6.12.15_6.0.1_multi_gapps Ζηλεύω αφάνταστα... Μπράβο για όλη τη δουλειά που έκανες φέτος, σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Αν είχαμε ντόπια βιομηχανία τηλεφώνων, θα αγόραζα με κλειστά τα μάτια προϊόν σου Ναι... .. Σε ευχαριστώ για όλη την βοήθεια και κυρίως για την επιθετική σου στάση να προ-βοηθήσεις όποιον είχε πρόβλημα, μέρα ή νύχτα. Καλές Γιορτές σε όλη τη παρέα! Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimon60 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Καλησπερα παιδια, παραγγειλα και ηρθε το Χ800 προ για εναν φιλο την εκδοση 4gb 64gb.Αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι το US για να του βαλω την καθαρη rom με τα ελληνικα του Chris η το κινεζικο. Πως θα το καταλαβω πιο μοντελο ειναι? Παράθεση Letv 1 pro US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Σε ευχαριστώ για όλη την βοήθεια και κυρίως για την επιθετική σου στάση να προ-βοηθήσεις όποιον είχε πρόβλημα, μέρα ή νύχτα. Καλές Γιορτές σε όλη τη παρέα! Καλές γιορτές και σε σένα με υγεία και χαμόγελα, πάνω απ' όλα....:) Ελπίζω το 2017 να μας φέρει MM και στο US και μετά να δεις γλέντια....:lol::lol: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisos Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Καλησπερα παιδια, παραγγειλα και ηρθε το Χ800 προ για εναν φιλο την εκδοση 4gb 64gb.Αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι το US για να του βαλω την καθαρη rom με τα ελληνικα του Chris η το κινεζικο. Πως θα το καταλαβω πιο μοντελο ειναι? Θα δεις από πίσω στην πλάτη να αναγράφει CE0560 αν πρόκειται για το US. Καλές γιορτές σε όλους και πολλά ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια! Παράθεση Letv X800 US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimon60 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 (edited) Δεν γραφει κατι τετοιο. Αρα λογικα ειναι το chinese edition .Οποτε ακυρο το πακετο Ελληνικων του Cris. Να το αφησω μαμισιο η υπαρχει κατι καλυτερο για το Cn? Μολις ειδα οτι φοραει πανω την 5,0,2. Οποιος μπορει ενα link για οδηγο να του περασω την MM. Update:Εβγαλα ακρη και θα του περασω την 17s του ιταλου. Εχετε μηπως να προτεινετε κατι καλυτερο? Το νημα εχω σταματησει να το παρακολουθω γιατι το Us που ειχα δυστηχως το εχασα και εχω αγορασει πλεον το LeEco cool 1 Edited December 22, 2016 by kimon60 Παράθεση Letv 1 pro US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 (edited) Καλησπέρα.Παρακολουθώ το νήμα από την αρχή και δεν έχει χρειαστεί να γράψω κάτι ως τωρα μιας και όλα υπάρχουν σε αναλυτικούς οδηγούς όπως το πώς επαναφέρουμε το τηλέφωνό μετά από μπρικάρισμα....(Ναι... το κατάφερα και εγω),θα ήθελα να ρωτησω αν έχει τύχει σε κανένα να σταματάει ο ήχος μετά από λίγη ώρα αναπαραγωγής.Ειτε είναι απο αποθηκευμένο βίντεο είτε από youtube. Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα.Μηπως υπάρχει καμία απάντηση σχετικά με το πιο πάνω ερώτημα; Edited December 22, 2016 by akispash Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gusmx5 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 εμενα δε μου το κανε ποτε...αντιθετα εκανε το αλλο...μετα απο καποιο καιρο,ξαφνικα οταν εβαζα να παιξω ενα βιντεο,χαμηλωνε ο φωτισμος της οθονης και ηταν σκοτεινοτερη...αναγκαστηκα να κατεβασω το vlc να βλεπω τα βιντεο απο κει να μην σκοτεινιαζουν...βεβαια,απο τη στιγμη που μου το φτιαξε ο χρηστος ολα ειναι παρελθον ...φαντασου οτι ουτε το youtube δεν επαιζε και τωρα πλεον παιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themelis2002 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Καλημέρα, όσοι έχετε βάλει την τελευταία ROM του tora33 και έχετε ενεργοποιήσει τα Ελληνικά, θα διαπιστώσατε ότι σε μερικές περιοχές (Ρυθμίσες, Facebook κ.α.) τα ελληνικά γράμματα εμφανίζονται λίγο περίεργα. Για να το διορθώσω πείραξα λίγο το fonts.xml ([ATTACH]66372[/ATTACH]) και όλα πλέον είναι καλά. Υ.Γ. Κατά την άποψή μου η MIUI είναι πολύ καλύτερη από την EUI. Ευχαριστούμε πολύ για τη δουλειά σου tora33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Καλημέρα, όσοι έχετε βάλει την τελευταία ROM του tora33 και έχετε ενεργοποιήσει τα Ελληνικά, θα διαπιστώσατε ότι σε μερικές περιοχές (Ρυθμίσες, Facebook κ.α.) τα ελληνικά γράμματα εμφανίζονται λίγο περίεργα. Για να το διορθώσω πείραξα λίγο το fonts.xml ([ATTACH]66372[/ATTACH]) και όλα πλέον είναι καλά. Υ.Γ. Κατά την άποψή μου η MIUI είναι πολύ καλύτερη από την EUI. Ευχαριστούμε πολύ για τη δουλειά σου tora33 Ευχαριστούμε αλλά πως το αλλάζουμε? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts