vagelisss Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 και αυτο το αρχειο μπαινει στο κινητο χωρις αποσυμπιεση ,και αλλαζουμε μονο το ονομα σε update? γιατι είχαμε ενα ακομη αρχειo με της ρομ με ιδιο ονομα..αυτο το σβηνουμε ετσι?η διαδικασια είnai ιδια με της ρομ χωρις να κανουμε clear data? το εγκαθιστας όπως περιγραφηκε εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6864663#post6864663 Δεν μετονομαζεις το .zip. To αφήνεις όπως είναι. Παράθεση Xiaomi mi5 high Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamtol13 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Θέλω το zip για double tap το θέλω να το βάλω σε μία ρομ του ιταλού που έχω αυτό το διάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 (edited) US version το double tap , μπαίνει στου Ιταλού στην 11s που βασίζετε στην original 11s , οι άλλες αν βασίζονται σε άλλα κινητά δεν μπαίνουν (δεν υποστηρίζουν όλα τα κινητά double tap , μια rom του Ιταλού βασίζετε στο Χ900 , αυτό έχει δακτυλικό αποτύπωμα) , 1. για να εγκαταστήσουμε το double tap (η οποιασδήποτε custom rom) , γίνετε εύκολα με το twrp recovery κατέβασε αυτό https://www.androidfilehost.com/?fid=24580943222145290 το αποσυμπιέζουμε στον υπολογιστή μας , απενεργοποιούμε το κινητό , συνδέουμε το κινητό με τον υπολογιστή μας με το καλώδιο και πατάμε ταυτόχρονα και παρατεταμένα τα 2 κουμπιά του κινητού μας , το on/off και το πλήκτρο του ήχου κάτω που μειώνει την ένταση (power και volume-) , θα δεις τον πιγκουίνο (safa mode) και τρέχουμε το Le1PRO-TWRP-INSTALLER θα ανοίξει το παράθυρο εντολών στον υπολογιστή μας , και ακολουθούμε τις εντολές , όταν σου πει στο δεύτερο backspace για να μπεις σε recovery , δεν θα πατήσεις το backspace , αλλά θα πατήσεις ταυτόχρονα τα power και volume+ κοιτώντας το κινητό μας γιατί θα χρειασθεί να τσεκάρουμε να επιτρέπεται ο εντοπισμός σφαλμάτων, και πατάμε το Ο.Κ. για την εγκατάσταση του double tap (η κάποιας rom η αρχείο .zip) στο παραπάνω ποστ του @vagelisss 2. με το stock recovery , όπως περάσαμε την rom , την μετονομάζουμε σε update ...... http://www.letv.re/topic/1169-original-le-1-pro-us-eui-55011s/?page=2 αν δεν γίνεται η εγκατάσταση , βάζουμε το twrp recovery από το 1. και αυτο το αρχειο μπαινει στο κινητο χωρις αποσυμπιεση ,και αλλαζουμε μονο το ονομα σε update? γιατι είχαμε ενα ακομη αρχειo με της ρομ με ιδιο ονομα..αυτο το σβηνουμε ετσι?η διαδικασια είnai ιδια με της ρομ χωρις να κανουμε clear data? το update της rom το σβήνεις από το κινητό , το έχεις αν το χρειασθείς στο κομπιούτερ σου αυτό που κατέβασες , το doble_toque_x800_US , το μετονομάζεις σε update βάλτο στο κινητό σου , πάτα στο "File Manager" βρες το update , το πατάς και του λες να κάνει update , upgrade firmware , χωρίς clean data αν γίνει πες μου για να ξέρουμε αν δεν το εγκαταστήσει θα κάνεις το 1. , θα βάλεις το twrp recovery......................... Edited August 26, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimigats Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Δε γίνεται όχι.βγαζει αρχείο c9rupted. μπαίνει στη official 11s που έχω εγώ;μάλλον θέλει τον τρόπο τον άλλο μ twr Παράθεση Letv X800 US Official 11s Translated with Greek Language Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Ο mrRusch ανέβασε την 16s ! Sent from my X800+ using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6600POWER Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 καλησπέρα. με την official 16s στο x800 CN που έχω και την έβαλα πρίν απο λίγο, το double tap δεν υπάρχει. ξέρει κανείς πώς και αν μπορεί να περαστεί? ευχαριστώ! Παράθεση ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ... ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol: Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokojojobobo Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Καλημερίζω όλη την παρέα του Χ800. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω, ότι μετά από αρκετή προσπάθειa κατάφερα να μοντάρω και να μεταφράσω το collapsed menu από την CM12.1, με πρόσθετες εφαρμογές και μεταφρασμένο από τα κινέζικα σε Αγγλικά παντού και Ελληνικά όπου γινόταν. Επίσης έχει side bar για auto cleaning ram , CPU Settings, συντόμευση εφαρμογών και πολλά άλλα χρήσιμα.... Σας το ποσταρω και σαν flashable zip για εγκατάσταση από το TWRP για όσους ξέρουν και μπορούν, αλλά και σαν .rar file, το οποίο μπορείτε να το εγκαταστήσετε αφού το ξεζιπάρετε στο κινητό σας ή στο pc, βάζοντας ένα-ένα τα .apk που θα εμφανιστούν. Σημείωση SOS-1: και στις δύο περιπτώσεις, ξεζιπάρουμε το .rar αρχείο και εγκαθιστούμε πρώτα το collapseSettings.apk και μετά τα υπόλοιπα apk's. Σημείωση SOS-2:Όλα τα παραπάνω είναι ΜΟΝΟ για όσους έχουν την CM12.1 collapseromer. Περιμένω εντυπώσεις..:p Flashable .zip : http://www.easybytez.com/nh2njyq3hfnf Rar file: http://www.easybytez.com/r4qgmzbxe4rq εχεις καμια ιδεα πως θα εγκαταστησω το settings.apk γιατι λεει app not installed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 εχεις καμια ιδεα πως θα εγκαταστησω το settings.apk γιατι λεει app not installed Δεν χρειάζεται να το βάλεις αυτό αν όλα τα άλλα σου εγκαταστάθηκαν είσαι οκ! Είναι ίδιο με το μαμά rom για παν ενδεχόμενο κατά το φλασάρισμα από TWRP. :) Εμφανίζεται το μενού με όλα στα Αγγλικά και μέσα τα apk (όσα γινόταν) στα Ελληνικά? Τότε είναι οκ. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 (edited) καλησπέρα. με την official 16s στο x800 CN που έχω και την έβαλα πρίν απο λίγο, το double tap δεν υπάρχει. ξέρει κανείς πώς και αν μπορεί να περαστεί? ευχαριστώ! μόνο στην official 15s δεν υπήρχον , στην 16s υπάρχουν settings=>Accessibility=>double tap to brighten screen and settings=>display=>color mod αν έβαλες του rusch δεν την δοκίμασα , απο recovery βάλε αυτό https://drive.google.com/file/d/0ByEOR9M5bXAtX1NRZ0dTbUN4Y3M/view?pref=2&pli=1 Edited August 27, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 (edited) μόνο στην official 15s δεν υπήρχον , στην 16s υπάρχουν settings=>Accessibility=>double tap to brighten screen and settings=>display=>color mod αν έβαλες του rusch δεν την δοκίμασα , απο recovery βάλε αυτό https://drive.google.com/file/d/0ByEOR9M5bXAtX1NRZ0dTbUN4Y3M/view?pref=2&pli=1 Γιώργο καλησπέρα. Σου έχω στείλει και πμ. Εκτός από τα strings - arays - plurals μέσα στα value-el & value-el-nonkey σε όλα τα apk και στο framework-res.apk τι άλλο χρειάζεται? Θα εμφανιστούν κανονικά οι γλώσσες στο μενού ή πρέπει να φτιάξω και value-draw? Επίσης έχει κανένα άλλο "καλούδι" η 16s να το ενσωματώσω? Ευχαριστώ Edited August 27, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Καλημέρα στην παρέα Έχει δοκιμάσει κανείς την 17s? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6600POWER Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Τέλεια! σε ευχαριστώ Tora33! εγώ το έψαχνα στα screen settings... :up: έχω εγκαταστήσει όπως είπα την official 16s με SU... υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεφορτωθώ όλες αυτές τις ενοχλητικές κινεζιες που έχει προίκα? κατά τα άλλα μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν όπως πρίν... δυστυχώς ούτε gps ούτε wifi είχε κάποια διαφορά... (οκ το hotspot δουλεύει κανονικά) Παράθεση ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ... ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol: Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 (edited) Καλημέρα στην παρέα Έχει δοκιμάσει κανείς την 17s? CN εγώ όχι η τελευταία official για όλα τα Le 1 και 2 είναι η 16s , τον άλλο Μήνα τέλος της πρώτης βδομάδας για τα Le2 , και την επόμενη για τα Le1) βγήκε μια τάχα μου 17s http://bbs.ydss.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=662735&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D3262 (λέει με βάση τα τελευταία επίσημα 017S EUI5.8 , τι πληροφόρηση από το team της Letv έχει , δεν ξέρω) δύο βδομάδες + πριν βγει η rom , πάντα βγαίνουν τέτοιες rom , όχι στο επίσημο site, αλλά εδώ http://bbs.ydss.cn/plugin.php?id=ydss_rom:index&a=post&u=387&t=698&p=1&s=1 Τέλεια! σε ευχαριστώ Tora33! εγώ το έψαχνα στα screen settings... :up: έχω εγκαταστήσει όπως είπα την official 16s με SU... υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεφορτωθώ όλες αυτές τις ενοχλητικές κινεζιες που έχει προίκα? κατά τα άλλα μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν όπως πρίν... δυστυχώς ούτε gps ούτε wifi είχε κάποια διαφορά... (οκ το hotspot δουλεύει κανονικά) CN μπορείς με το titanium backup η με root explorer , η βάζεις όλες τις Κινέζικες εφαρμογές σε έναν φάκελο και τις ξεχνάς , δεν τρέχεις καμία αν δεν θέλεις τα βίντεο στην αριστερή επιφάνεια εργασίας και το live (θα γίνει σαν του rusch) http://www.letv.re/topic/1090-official-le-1-pro-cn-eui58015s/?page=2 US original 11s (χωρίς κινέζικα video και live , http://www.letv.re/topic/1169-original-le-1-pro-us-eui-55011s/?do=findComment&comment=12982 Edited August 28, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Την εχω κατεβάσει και σκέφτομαι να την δοκιμάσω λέτε να εχω κάποιο θέμα Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Την εχω κατεβάσει και σκέφτομαι να την δοκιμάσω λέτε να εχω κάποιο θέμα Να έχεις backup μια rom Προσπάθησε την αν θέλεις, μπορεί να δυσκολευτείς στην εγκατάσταση, και αν κολλήσεις κάπου θα την εγκαταστήσω κι εγώ, ....... Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimigats Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 (edited) απο οτι βλέπω το κινεζικο edition του κινητου εχει μεγαλυτερη υποστηριξη και official roms updates,σε σχεση με το δικο μας us edition.Και γι αυτο ισως το βρισκες και με περισσοτερα χρηματα... Εγω εχω βαλει την official 11 ς στο δικο μου(us) τωρα μου βγαζει στις ρυθμισεις για ενημερωσεις ,update επιλογη..Να φανταστω οτι δε τολμαω να το πατησω?Μεσα στη βδομαδα περιεμνω ενα φιλο να μου περασει to TWr για να εχω color και double tap και πιστευω οτι θα ειμαι ενταξει,γενικα ειμα ιευχαριστημενος με αυτη τη ρομ και η μπαταρια κραταει περισσοτερο ,εχω την εντυπωση.Σας παραθετω και την εικονα απο το τεστ που εβγαλε.Ειναι εντάξει η βαθμολογια?> http://imageshack.com/a/img923/4757/og9RuD.jpg Edited August 28, 2016 by jimigats Παράθεση Letv X800 US Official 11s Translated with Greek Language Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Δοκίμασα την 17s και μέχρι στιγμής όλα καλά εύκολη η εγκατάσταση και δεν χάνεις το customs recovery... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 απο οτι βλέπω το κινεζικο edition του κινητου εχει μεγαλυτερη υποστηριξη και official roms updates,σε σχεση με το δικο μας us edition.Και γι αυτο ισως το βρισκες και με περισσοτερα χρηματα... Εγω εχω βαλει την official 11 ς στο δικο μου(us) τωρα μου βγαζει στις ρυθμισεις για ενημερωσεις ,update επιλογη..Να φανταστω οτι δε τολμαω να το πατησω? Έχεις αυτη την official ; BGXNAOP550113071S 5.5.011S (Stable release) 03/07/2016 Kαι σου βγάζει επιλογή για ota update με τι στοιχεια ; Για δωσε μας λίγες λεπτομέρειες ακόμα γιατί τέτοιες πληροφορίες δεν είναι να μένουν χωρίς ψάξιμο , σε σχέση με τα updates του US version ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Από το πρωί είμαι με την 16s του mrRusch. Την βρίσκω καλύτερη από την προηγούμενη. Σταθερότατη, ρουταρισμένη, τα gapps περασμένα και με double tap to wake. Πάλι όμως δεν έχει video player (βάζουμε μόνοι μας αυτό που θέλουμε). Όλα καλά μέχρι στιγμής, την προτείνω ανεπιφύλακτα. Sent from my X800+ using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen_Er Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Καλησπέρα. Έκανα upgrade στην official 16s CN και δεν με αφήνει να εισάγω τις επαφές μου από το Google. Σε αφήνει να εισάγεις επαφές μόνο μέσω λογαριασμού LeEco. Εναλλακτικά, σε αφήνει να εισάγεις επαφές μέσω SIM ή από internal storage. Εχει κανείς καμιά ιδέα για το πως γίνεται να εισαχθούν οι επαφές από το λογαριασμό Google; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Καλησπέρα. Έκανα upgrade στην official 16s CN και δεν με αφήνει να εισάγω τις επαφές μου από το Google. Σε αφήνει να εισάγεις επαφές μόνο μέσω λογαριασμού LeEco. Εναλλακτικά, σε αφήνει να εισάγεις επαφές μέσω SIM ή από internal storage. Εχει κανείς καμιά ιδέα για το πως γίνεται να εισαχθούν οι επαφές από το λογαριασμό Google; Ευχαριστώ. Έβαλες το google play από το LeStore; Ή από το Google installer Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen_Er Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Από το Google Installer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 (edited) Και μετα , Απο ρυθμισεις/account management/ google Ποστ #4975 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6868359 Sent from my X800+ using Tapatalk Edited August 29, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 παιδια επειδη μ ενδιαφερει το 4κ βιντεο τραβαει? ειναι καλο>? τρεμοπαιζει? και απο σταθεροτητα? αν καποιος που το δοκιμασε ας μου πει ,,,ευχαριστω παιδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Καινουργια rom και multi τι λετε? http://www.letv.re/topic/1404-letv-one-pro-x800-59016-stable-multi-language-stock-firmware-from-the-seller-with-jd/ Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts