frapedia Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Γιωργο καλημερα και σ ευχαριστω που φροντιζεις και για εμας. Περασα την 16ς με full wipe και την internal χωρις να περασω την 13ς. Ολα λειτουργουν αψογα και μπορω να πω οτι ειναι η καλυτερη ρομ που εχω περασει αν εξαιρεσουμε οτι δεν εχει ελληνικα. Οπως και στην 15ς ετσι και στην 16ς βλεπω μεγαλη διαφορα στην μπαταρια σε σχεση βεβαια με του ιταλου που ειχα πριν. Τι εννοεις δεν μπορουμε να γυρισουμε στην lollipop? (και ποιος θελει αραγε) Δεν μπορουμε να περασουμε την lollipop με full wipe και την internal με εγκατασταση απο otg? Με root και Gapps τί έκανες?Οι εντυπώσεις σου? Sent from my X800+ using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 (edited) Την 16 δεν την έχουμε σε πλήρες αρχείο; μόνο σε μορφή update; Με τα gapps πάντως παιδεύτηκα λίγο αφού το play δεν άνοιγε όταν πέρασα τo πακέτο. Τελικά τα κατάφερα μάλλον επειδή μπήκα στον google account μέσω chrome. Δεν λειτούργησε το installer από το letv και το google installer τουλάχιστον με το τρόπο που δείχνει το video αφού μου έδειχνε ότι τα περισσότερα ήταν εγκατεστημένα αλλά δεν λειτουργούσαν και επίσης δεν κρατούσε και τον google account ακόμα και με wipes data και cache των εφαρμογών. Πάντως όταν θα έχω χρόνο θα κάνω και εγώ full wipe και ξανά εγκατάσταση Edited August 11, 2016 by aggelos74 Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Με root και Gapps τί έκανες?Οι εντυπώσεις σου? Sent from my X800+ using Tapatalk Τη ρουταρισα με το 2.74 και gaps 6.0.5 αψογα ολα. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianngia Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Την 16 δεν την έχουμε σε πλήρες αρχείο; μόνο σε μορφή update; Με τα gapps πάντως παιδεύτηκα λίγο αφού το play δεν άνοιγε όταν πέρασα τo πακέτο. Τελικά τα κατάφερα μάλλον επειδή μπήκα στον google account μέσω chrome. Δεν λειτούργησε το installer από το letv και το google installer τουλάχιστον με το τρόπο που δείχνει το video αφού μου έδειχνε ότι τα περισσότερα ήταν εγκατεστημένα αλλά δεν λειτουργούσαν και επίσης δεν κρατούσε και τον google account ακόμα και με wipes data και cache των εφαρμογών. Πάντως όταν θα έχω χρόνο θα κάνω και εγώ full wipe και ξανά εγκατάσταση Εδώ http://www.letv.re/topic/1307-official-le-1-pro-cn-eui58016s/ Παράθεση LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Τη ρουταρισα με το 2.74 και gaps 6.0.5 αψογα ολα. Τα pico έβαλες; αν θέλεις δώσε ένα λινκ Εδώ http://www.letv.re/topic/1307-official-le-1-pro-cn-eui58016s/ Το ξέρω, το είδα, αλλά παρακάτω γράφει κάτι για malicious content Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Τα pico έβαλες; αν θέλεις δώσε ένα λινκ Εχω το χ900 εδω εισαι http://www.letv.re/topic/835-tutorial-to-install-a-twrp-recovery-a-custom-rom-update-your-device-with-a-stock-rom/ Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 (edited) root το νέο 2,76 , τα πολύ παλιά δεν δουλεύουν https://download.chainfire.eu/969/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v2.76-20160630161323.zip @aggelos 74 όπως είσαι βάλε και αυτά τα gapps (Letv-google-new.zip), πάνω δεξιά το βέλος λήψη http://www.letv.re/topic/1090-official-le-1-pro-cn-eui58015s/#comment-13036 τα 6.0.5 που λέει ο Γιάννης δεν τα δοκίμασα αυτά κάνουν περισσότερο για cm http://opengapps.org/ Edited August 11, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Την έβγαλα γιατί όπως είπα προσπαθώ να την μεταφρασω. Δες εδώ Port rom : http://forum.xda-developers.com/chef-central/android/guide-how-to-port-lollipop-marshmallow-t3283452 Ευχαριστώ Δεν φαίνεται δύσκολο με το πρώτο βλέμμα. :) το έχεις ξανακάνει; Πώς και δεν έχει κάνει κανένας πορτ την le2 900us στο 800us; δεν έχει νόημα επειδή θα είναι ψευτόMM; Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 (edited) @aggelos 74 όπως είσαι βάλε και αυτά τα gapps (Letv-google-new.zip), πάνω δεξιά το βέλος λήψη http://www.letv.re/topic/1090-official-le-1-pro-cn-eui58015s/#comment-13036 τα 6.0.5 που λέει ο Γιάννης δεν τα δοκίμασα αυτά κάνουν περισσότερο για cm http://opengapps.org/ Αυτά έβαλα και δούλεψαν με την τέταρτη φορά που τα εγκατέστησα. Το play δεν άνοιγε καθόλου παρά τα wipes σε data και cache και τελικά έβαλα google account μέσω του chrome και ξεμπλόκαρε. Αυτό με το malicious content που έγραψες στο forum οτι περιέχει η 16 ισχύει; Edited August 11, 2016 by aggelos74 Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianngia Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Καλησπέρα μετά από καιρό. Δεν κάνω συχνές αλλαγές γιατί το τηλέφωνο το χρησιμοποιώ και επαγγελματικά. Παρακολουθώ όμως και ειδικά τους guru :D στους οποίους οφείλουμε πολλά και ειδικά στον Γιώργο. Εδώ και τρεις βδομάδες είχα την cm mokee 13.0 με όλα πρόσθετα που αναφέρονται στο LeEco.re στην cm13 july build, με καλές εντυπώσεις γενικά, δηλαδή ελαφριά ρομ, λειτουργική και ευχάριστη με κακό gps και σχετικά καλό wifi κλπ. Την είχα βάλει με όλα τα wipes και internal πάνω από την 13s official. Χθες έβαλα την 16s με όλα τα wipes εκτός ιντερναλ, μετά την 13s, όχι wipes, reboot recovery, μετά την 16s και μετά τα δύο wipes, reboot system. Έκανε 8 λεπτά να μπει, play store από LeStore και όλα πήγαν πολύ ομαλά, root του cuoco κλπ . Πολύ νωρίς για εντυπώσεις αλλά το καλύτερο gps είχα ποτέ (πρώτη φορά μέσα από το σπίτι) λίγο αδύναμο wifi όπως πάντα. Καλή αίσθηση, πλήρης και στιβαρή rom. Αυτά. Παράθεση LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Ευχαριστώ 1.)Δεν φαίνεται δύσκολο με το πρώτο βλέμμα. :) 2.)το έχεις ξανακάνει; 3.)Πώς και δεν έχει κάνει κανένας πορτ την le2 900us στο 800us; δεν έχει νόημα επειδή θα είναι ψευτόMM; 1. Πίστεψέ με είναι αρκετά δύσκολο και χρονοβόρο όταν το κάνεις για πρώτη φορά. 2. Ναι με την CM 12.1 port την 11s 3. Ακριβώς. Οι kernels και τα υπόλοιπα παραμένουν LL. :p Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 .......................... Αυτό με το malicious content που έγραψες στο forum οτι περιέχει η 16 ισχύει; στον υπολογιστή τα βγάζει , το κινητό ίσως να μην επηρεάζεται , κάνε backup την 15s , (αντιγραφή το TWRP και επικόλληση στο κινητό για να μην χαθεί ) βάλε την 16s , εγκατέστησε και το π.χ. CM Security , ίσως να μην βρει κάτι (ξέχασα να το δοκιμάσω) και όποτε θέλεις με restore εξαφανίζονται τα παλιά και θα είσαι όπως είσαι (θα το δοκιμάσω το βράδυ) Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 στον υπολογιστή τα βγάζει , το κινητό ίσως να μην επηρεάζεται , κάνε backup την 15s , (αντιγραφή το TWRP και επικόλληση στο κινητό για να μην χαθεί ) βάλε την 16s , εγκατέστησε και το π.χ. CM Security , ίσως να μην βρει κάτι (ξέχασα να το δοκιμάσω) και όποτε θέλεις με restore εξαφανίζονται τα παλιά και θα είσαι όπως είσαι (θα το δοκιμάσω το βράδυ) Γιώργο διάβασα σε δύο τρία σχετικά site ότι το CM και το Kaspersky σε πολλές περιπτώσεις είναι αυτό που ενεργοποιεί (ξυπνάει) αυτά τα malware που σε άλλες περιπτώσεις δεν θα τα βλέπαμε ποτέ να κάνουν τα δικά τους. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Ασχετη ερωτηση απλα σαν ειδος γκαλοπ ανταλλαγη το Letv με Lg g4 dual αξιζει η τζαμπα η μανουρα Sent from my X800+ using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Γιώργο διάβασα σε δύο τρία σχετικά site ότι το CM και το Kaspersky σε πολλές περιπτώσεις είναι αυτό που ενεργοποιεί (ξυπνάει) αυτά τα malware που σε άλλες περιπτώσεις δεν θα τα βλέπαμε ποτέ να κάνουν τα δικά τους. αν δεν υπήρχε ο κλέφτης δεν θα υπήρχε αστυνομικός ακούμε πολλά γι'αυτά τα προγράμματα , και αλήθεια να είναι , όταν του λες να ψάξει ψάχνει και βρίσκει , μετά απεγκατάσταση Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Απο οσο γνωριζω δεν υπαρχουν Virus στα Android παρα μονο σε μορφη APK οποτε δεν πιστευω οτι ειναι κακοβουλο?! Στην τελικη η Official Rom δεν ειναι?? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο 13S Cuοco ειναι καλυτερα να παω σε Official 15S και μετα Update σε 16S η να flasharw το Zip με wipes εχει καμια διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisss Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 έτσι είναι όπως τα λες (στο cn λειτουργούν) έκανα αντικατάσταση με τα permissions το colorservice , com.letv.leui.common.qcom από το cn στο us αλλά δεν είναι συμβατά Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Υπαρχει κάποια rom για το US που να μπορείς να πειράξεις τις ρυθμισεις αυτές του χρώματος; Επίσης ήθελα να ρωτήσω , υπάρχει κάποιο λινκ με όλες τις διαθέσιμες ρομ για την US έκδοση και τα bug που παρουσιάζουν. Παράθεση Xiaomi mi5 high Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 (edited) 1 . Απο οσο γνωριζω δεν υπαρχουν Virus στα Android παρα μονο σε μορφη APK οποτε δεν πιστευω οτι ειναι κακοβουλο?! 2. Στην τελικη η Official Rom δεν ειναι?? 3. Απο 13S Cuοco ειναι καλυτερα να παω σε Official 15S και μετα Update σε 16S η να flasharw το Zip με wipes εχει καμια διαφορα? 1. σωστός 2. ναι , αλλά όχι από το επίσημο site (εμείς δεν μπορούμε να την κατεβάσουμε , έχω λογαριασμό, αλλά πρέπει να έχω Κινέζικη sim να μου έλθει ένας κωδικός....) από ένα περίεργο site μας ήλθε η 16s (η 15s μας ήλθε από το επίσημο site), την εγκατέστησα και λέει 16s μεν , αλλά η rom δημιουργήθηκε στις 20-7-2016 , οπότε έκανα τις Ιστορίες που είπα και την έβαλα χωρίς να χρησιμοποιήσω την περίεργη 16s , αλλά πάλι δεν έλεγε την σωστή ημερομηνία πως έβαλα την official 16s στο CN , (άσχετο , στο Χ900 ή διαρροή ήταν από το επίσημο site) 1. σε recovery επέλεξα τα πάντα και την internal storage (πριν , μετέφερα στον υπολογιστή μου όλους τους φακέλους μου , φωτογραφίες , titanium backup , όλα ) 2. με otg , έβαλα την 13s , και μετά πήρα τις αναβαθμίσεις αυτόματα 15 και 16s , τώρα η ημερομηνία είναι σωστή 9/8/2016 , τώρα έχω το stock recovery (μπορώ να το αλλάξω , δεν θα το κάνω ακόμη) η μόνη ουσιαστική διαφορά με το twrp είναι ότι δεν μπορείς να πάρεις backup , έχω ένα που πήρα με το twrp ,αν χρειασθεί .... για να βάλω rom απλά θα την μετονομάζω σε update (γιατί η επιλογή στο stock recovery είναι update system ) edit : το έκανα root , έβαλα gapps Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Υπαρχει κάποια rom για το US που να μπορείς να πειράξεις τις ρυθμισεις αυτές του χρώματος; Επίσης ήθελα να ρωτήσω , υπάρχει κάποιο λινκ με όλες τις διαθέσιμες ρομ για την US έκδοση και τα bug που παρουσιάζουν. δεν υπάρχει στην original, άρα λίγο δύσκολο και για τα δύο http://forum.xda-developers.com/leeco-le1-pro για us , πρόχειρα http://forum.xda-developers.com/leeco-le1-pro/development/cm12-1-rom-betahydri-letv-1-pro-t3416651 https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=64249 http://www.letv.re/forum/145-rom-us/ κ.λ.π. Edited August 11, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Υπαρχει κάποια rom για το US που να μπορείς να πειράξεις τις ρυθμισεις αυτές του χρώματος; Επίσης ήθελα να ρωτήσω , υπάρχει κάποιο λινκ με όλες τις διαθέσιμες ρομ για την US έκδοση και τα bug που παρουσιάζουν. Όπως σου είπε και ο torra33 οι 12s&14s του Ιταλού έχουν την ρύθμιση του χρώματος. Άρα αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις το color manager.apk από αυτές και να αντικαταστησεις αυτό στην Official με δικαιώματα root μέσω του ES Μanager δίνοντας του πάντα τα κατάλληλα δικαιώματα όπως του κανονικού. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 1. Πίστεψέ με είναι αρκετά δύσκολο και χρονοβόρο όταν το κάνεις για πρώτη φορά. 2. Ναι με την CM 12.1 port την 11s 3. Ακριβώς. Οι kernels και τα υπόλοιπα παραμένουν LL. :p Καλημέρα έκανα μια προετοιμασία χτες - βασικά έψαξα να βρω τα αρχεία που ζητάνε οι οδηγίες γιατί δεν είναι ίδια η μορφή μέσα απο τρίτη θα το προχωρήσω. :) Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisss Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Όπως σου είπε και ο torra33 οι 12s&14s του Ιταλού έχουν την ρύθμιση του χρώματος. Άρα αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις το color manager.apk από αυτές και να αντικαταστησεις αυτό στην Official με δικαιώματα root μέσω του ES Μanager δίνοντας του πάντα τα κατάλληλα δικαιώματα όπως του κανονικού. Χίλια ευχαριστώ. θα το προσπαθήσω! Παράθεση Xiaomi mi5 high Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 1. σωστός 2. ναι , αλλά όχι από το επίσημο site (εμείς δεν μπορούμε να την κατεβάσουμε , έχω λογαριασμό, αλλά πρέπει να έχω Κινέζικη sim να μου έλθει ένας κωδικός....) από ένα περίεργο site μας ήλθε η 16s (η 15s μας ήλθε από το επίσημο site), την εγκατέστησα και λέει 16s μεν , αλλά η rom δημιουργήθηκε στις 20-7-2016 , οπότε έκανα τις Ιστορίες που είπα και την έβαλα χωρίς να χρησιμοποιήσω την περίεργη 16s , αλλά πάλι δεν έλεγε την σωστή ημερομηνία πως έβαλα την official 16s στο CN , (άσχετο , στο Χ900 ή διαρροή ήταν από το επίσημο site) 1. σε recovery επέλεξα τα πάντα και την internal storage (πριν , μετέφερα στον υπολογιστή μου όλους τους φακέλους μου , φωτογραφίες , titanium backup , όλα ) 2. με otg , έβαλα την 13s , και μετά πήρα τις αναβαθμίσεις αυτόματα 15 και 16s , τώρα η ημερομηνία είναι σωστή 9/8/2016 Τι εννοεις της πηρες αυτοματα σου ηρθαν ΟΤΑ? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 (edited) Τι εννοεις της πηρες αυτοματα σου ηρθαν ΟΤΑ? ναι ,αυτόματα , από 13s σε 15s και μετά σε 16s το έκανε επίτηδες η μαμά rom, για να μην είσαι root (το έβαλα φισικά , δεν θα μπορεί να εγκατασταθεί το ota update της 17s , έχω όμως backup την 16s χωρίς root......) http://bbs.le.com/thread-787921-1.html χρησιμοποιώ το δικό τους Account management , LeEcco account και όχι της google (δεν είναι απαραίτητο, αλλά χρήσιμο) στο Account management=>LeCloud έχω τις επαφές μου , messages, call history , gallery, music,κ.λ.π.., και έχω επιλογή για restore αυτόματα (έβαλα από google , μόνο το play store και το gmail ,όχι τις επαφές μου , γιατί δεν εγκατέστησα τα gaaps), (το play store το κατέβασα από το LeStore και από το play store το gmail ) http://i65.tinypic.com/ndr6kn.jpg Edited August 12, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 (edited) Στο us version με την official rom , όταν κάνω update μεσω play store στο you tube , βγάζει error 501 και δεν κάνει την αναβάθμιση. Σε όλα τα άλλα προγράμματα , το playstore τα κάνει κανονικά είτε εγκατάσταση είτε update. Δεν το έχω root για να μπορέσω να το απεγκαταστήσω και να το βάλω πάλι. Ούτε με force stop - clear cache σε playstore-playstore services- utube και επανακκίνηση από recovery με wipe dalvik-cache , φαίνεται να το διορθώνει. Yπάρχει κάποια λύση; edit. Τελικά το ρουτάρισα και απεγκατέστησα το utube και μετά πάλι εγκατάσταση και όλα καλά ! Edited August 12, 2016 by lakgav2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Από 15s Rusch θέλω να περάσω στην 11s του cuoco, θέλει όλα τα wipes εκτός storage; Sent from my X800+ using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts