venividivici Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Ενοω όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό και το ανοιξεις,αν κάποιος σε καλεσί στο viber χτυπάει?εμεν για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να ανοιξω μια φορά το viber και μετά παίζει κανονικά. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Ενοω όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό και το ανοιξεις,αν κάποιος σε καλεσί στο viber χτυπάει?εμεν για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να ανοιξω μια φορά το viber και μετά παίζει κανονικά. Περίεργως σε όλα τα τελευταία κινέζικα που έχω δοκιμάσει το viber και το Whatsap δεν παίζουν σωστά αναφορικά με τα push notifications κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Ενοω όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό και το ανοιξεις,αν κάποιος σε καλεσί στο viber χτυπάει?εμεν για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να ανοιξω μια φορά το viber και μετά παίζει κανονικά. Έχεις δίκαιο και σε εμένα το ίδιο γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Messenger skype όλα κανονικά μονο το viber δεν ξυπνάει μόνο του αλλά θέλει μια φορά να το ανοίξει και μετά παίζει. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 πηγαινετε στα permissions και αλλαξτε λιγο τις ρυθμισεις της εφαρμογης. Και μενα ετσι ηταν και ηθελε ρυθμιση. αυτο ισχυει για ολες τις εφαρμογες messaging. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teomk Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 παιδια δεν εχω ξαναπαραγγειλει μεσω νετ και θα ηθ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Ήμουν μεταξύ αυτού του κινητού και του Meizu mx5. Τελικά πήρα το mx5 αλλά κρατησα ένα lg g4. Με τοσο καλά λόγια που διβαζω για το letv, μου φαίνεται θα δωσω το lg. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teomk Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 παιδια δεν εχω ξαναπαραγγειλει μεσω νετ και θα ηθελα να ρωτησω τι εννοειτε αγορα με balance ή χωρις και απο που θα μου προτεινατε να το αγορασω ωστε να εχει ελληνικο μενου κ play store...ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 πηγαινετε στα permissions και αλλαξτε λιγο τις ρυθμισεις της εφαρμογης. Και μενα ετσι ηταν και ηθελε ρυθμιση. αυτο ισχυει για ολες τις εφαρμογες messaging. Έγινε η ρύθμιση και είναι O.K. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) Έγινε η ρύθμιση και είναι O.K. Πες τι ρυθμίσεις έκανες και έπαιξε αν μπορεις. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά δούλεψε αλλά αν κλείσει την εφαρμογή από το κινητό μετα δεν ανοίγει μόνη της αν κάποιος σ καλέσει. Βγήκε ή καινούρια επίσημη σταθερή 07s .δοκίμασε κανείς? Edited October 28, 2015 by venividivici Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) Πες τι ρυθμίσεις έκανες και έπαιξε αν μπορεις. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά δούλεψε αλλά αν κλείσει την εφαρμογή από το κινητό μετα δεν ανοίγει μόνη της αν κάποιος σ καλέσει. Ναι δούλεψε με αυτες τις ρυθμισεις: Ρυμισεις/permition/ apps list / viber/9 permissios και τα κανω ολα allow Edited October 28, 2015 by takisspanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michsof Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 παιδια δεν εχω ξαναπαραγγειλει μεσω νετ και θα ηθελα να ρωτησω τι εννοειτε αγορα με balance ή χωρις και απο που θα μου προτεινατε να το αγορασω ωστε να εχει ελληνικο μενου κ play store...ευχαριστω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=414613&page=35 . Δες ποστ #518. Το Vickmall είναι κορυφαίο και συστήνεται ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kadaz93 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Παιδια θα μπορουσε καποιος να τρεξει antutu η οποιο benchmark της επιλογης του, απανωτα μερικες φορες να δουμε αν παιζει throttle με τον sd810 ? Φανταζομαι οτι μετα τη 2η-3η φορα , το σκορ θα πεσει, το θεμα ειναι ποσο. Γιατι στα περισσοτερα κινητα με sd810, πεφτει κατακορυφα οταν ζοριζεται για λιγη ωρα η αποδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Το έτρεξε κάποιος στο xda 3 φορές στη σειρά και στην τρίτη έφερε το μεγαλύτερο σκορ. Νομίζω ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kadaz93 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Το έτρεξε κάποιος στο xda 3 φορές στη σειρά και στην τρίτη έφερε το μεγαλύτερο σκορ. Νομίζω ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε. HAHA εγω ειμαι ο lannibal hecter που του πα να το κανει , αλλα δεν ειναι κακο να διασταυρωνουμε γνωμες/συσκευες. Παντως εισαι γρηγορος ουτε τεταρτο δεν εχει που ποσταρε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 (edited) Ένα ωραίο άρθρο για τα LeTV one Pro. http://techmaniacs.gr/antutu-top-10-android-devices-q3-2015/ Μετα τα Samsung με τον Exynos 7420 τα LeTV με τον 810. Edited October 29, 2015 by takisspanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 To μοναδικο κινητο που τρεχει τον 810 τελεια. αυτο και το Max. To M9 ειναι 2 κλικ κατω σε ολα, καμερα,οθονη,και ακουστικο in primis, και στοιχιζει 600€. :lol: τελικα το Le1 Pro αναδεικνυεται στο καλυτερο vfm κινητο το 2ο εξαμηνο του 2015 ενω σε επιδοσεις και επιμερους εξαρτηματα ειναι top. Mythozz δεν βλεπω gsmbattery screenshot να μας πεις καμμια ιδεα. και μια σημαντικη ερωτηση. Σε χρυσο το εχει αγορασει κανεις; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfanaras2002 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Το έχω παραγγείλει σε χρυσό, ευχαρίστως να ανεβασω φωτό όταν το παραλαβω. Το παρήγγειλα από vickmall 22-10 με ems αλλά ακόμα τίποτα, ούτε το ΕΛΤΑ δεν το βλέπει. Ξέρει κανείς πόσες μέρες θέλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kadaz93 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 To μοναδικο κινητο που τρεχει τον 810 τελεια. αυτο και το Max. To M9 ειναι 2 κλικ κατω σε ολα, καμερα,οθονη,και ακουστικο in primis, και στοιχιζει 600€. :lol: τελικα το Le1 Pro αναδεικνυεται στο καλυτερο vfm κινητο το 2ο εξαμηνο του 2015 ενω σε επιδοσεις και επιμερους εξαρτηματα ειναι top. Mythozz δεν βλεπω gsmbattery screenshot να μας πεις καμμια ιδεα. και μια σημαντικη ερωτηση. Σε χρυσο το εχει αγορασει κανεις; Το μονο που με εχει κουρασει πριν καν κανω την παραγγελια, ειναι οι ελληναραδες γυρω που θα μου λενε τι ειναι το λετβ κοροιδευτικα οταν θα χουν σκασει 6 και 7 κατοσταρικα για κινητα ιδιων και κατωτερων δυνατοτητων, απλα επωνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Το μονο που με εχει κουρασει πριν καν κανω την παραγγελια, ειναι οι ελληναραδες γυρω που θα μου λενε τι ειναι το λετβ κοροιδευτικα οταν θα χουν σκασει 6 και 7 κατοσταρικα για κινητα ιδιων και κατωτερων δυνατοτητων, απλα επωνυμα. Καλα αυτο ειναι κλασικη μ...... ολων των κουτων ...... χωρις να ξερουν λενε οτι θελουν επειδη δεν ειναι καποιο γνωστο στην ελλαδα brand name. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kadaz93 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Το έχω παραγγείλει σε χρυσό, ευχαρίστως να ανεβασω φωτό όταν το παραλαβω. Το παρήγγειλα από vickmall 22-10 με ems αλλά ακόμα τίποτα, ούτε το ΕΛΤΑ δεν το βλέπει. Ξέρει κανείς πόσες μέρες θέλει; Γιατι με ΕΜS ? Νομιζω περνα τελωνειο ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Το μονο που με εχει κουρασει πριν καν κανω την παραγγελια, ειναι οι ελληναραδες γυρω που θα μου λενε τι ειναι το λετβ κοροιδευτικα οταν θα χουν σκασει 6 και 7 κατοσταρικα για κινητα ιδιων και κατωτερων δυνατοτητων, απλα επωνυμα. Εμένα αυτό που με ιντρικγαρει είναι πως δεν βλέπεις κανέναν άλλον να το έχει, είναι υπέροχο. Μου αρέσει να έχω κάτι το διαφορετικό και αγνοώ τις γνώμες των άλλων. Και χαίρομαι που ψωνίζω με το γούστο μου και όχι με το γούστο των άλλων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 To μοναδικο κινητο που τρεχει τον 810 τελεια. αυτο και το Max. To M9 ειναι 2 κλικ κατω σε ολα, καμερα,οθονη,και ακουστικο in primis, και στοιχιζει 600€. :lol: τελικα το Le1 Pro αναδεικνυεται στο καλυτερο vfm κινητο το 2ο εξαμηνο του 2015 ενω σε επιδοσεις και επιμερους εξαρτηματα ειναι top. Mythozz δεν βλεπω gsmbattery screenshot να μας πεις καμμια ιδεα. και μια σημαντικη ερωτηση. Σε χρυσο το εχει αγορασει κανεις; Τι screenshot να σου ανεβάσω, το κινητό από 100% το πρωί στις 8, το βράδυ στις 12 είναι στο 45% με επαγγελματική χρήση, όλα ανοικτά, email, IM, social networks και 20-30 λεπτά κλήσεις. Πετάει πραγματικά. Αν ξεπεράσεις μάλιστα τις πρώτες μέρες που παίζεις μαζί του γιατί είναι τόσο όμορφο, τότε η αυτονομία δεν παίζεται. Επίσης αν ενεργοποιήσετε την αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση το βράδυ (OFF στις 01.00 και ΟΝ στις 08.00, τότε είναι το πρώτο smartphone ευρείας χρήσης που είχα που κρατάει 2 ημέρες. Επίσης του έτρεξα AnTuTu 3 φορές καπάκι τη μία μετά την άλλη και την τελευταία θερμάνθηκε μόνο. Δεν υπερβάλλω, ελέγξτε το και οι υπόλοιποι αν θέλετε. Είναι πραγματικά το πρώτο με 810 SoC που κάνει τόσο καλή χρήση του SoC. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Το μονο που με εχει κουρασει πριν καν κανω την παραγγελια, ειναι οι ελληναραδες γυρω που θα μου λενε τι ειναι το λετβ κοροιδευτικα οταν θα χουν σκασει 6 και 7 κατοσταρικα για κινητα ιδιων και κατωτερων δυνατοτητων, απλα επωνυμα. Για μένα αυτό είναι συν κι όχι μειον στην αγορά ενός κινητου (κι όχι μόνο)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Τι screenshot να σου ανεβάσω, το κινητό από 100% το πρωί στις 8, το βράδυ στις 12 είναι στο 45% με επαγγελματική χρήση, όλα ανοικτά, email, IM, social networks και 20-30 λεπτά κλήσεις. Πετάει πραγματικά. Αν ξεπεράσεις μάλιστα τις πρώτες μέρες που παίζεις μαζί του γιατί είναι τόσο όμορφο, τότε η αυτονομία δεν παίζεται. Επίσης αν ενεργοποιήσετε την αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση το βράδυ (OFF στις 01.00 και ΟΝ στις 08.00, τότε είναι το πρώτο smartphone ευρείας χρήσης που είχα που κρατάει 2 ημέρες. Επίσης του έτρεξα AnTuTu 3 φορές καπάκι τη μία μετά την άλλη και την τελευταία θερμάνθηκε μόνο. Δεν υπερβάλλω, ελέγξτε το και οι υπόλοιποι αν θέλετε. Είναι πραγματικά το πρώτο με 810 SoC που κάνει τόσο καλή χρήση του SoC. σε βλεπω να εχεις ερωτευθει ;) ειναι πραγματικα πληρες. Για την τιμη ειναι απαιχτο. gfanaras2002 ναι μολις σου ερθει ανεβασε καμμια φωτο !!!!! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts