PAN_10 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Ακόμα στου Δεκεμβρίου είσαι. Βάλε την 7.2.22 έχει βελτιωθεί και το BT δουλεύει χωρίς crash. ;) Απο http://www.leeco.re/topic/2015-tora33x800-new-multi_miui_x800_tora33_7113_601/ Μεχρι του Ιανουαρίου βλεπω.Μου δινεις link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Απο http://www.leeco.re/topic/2015-tora33x800-new-multi_miui_x800_tora33_7113_601/ Μεχρι του Ιανουαρίου βλεπω.Μου δινεις link? Άκυρο μόνο για το Lepro3 έβγαλε τη 7.2.22 ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quakers Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Γεια σας παιδια! εχει κανεις καμια οθονη γιατι αργουν οι κινεζικες; : :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerthunder Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί αλλά επειδή την δοκίμασα και φαίνεται καλή, την βάζω και εδώ σε πρίπτωση που δεν έχει αναφερθεί. https://mega.nz/#!cslThZbJ!XlNVwP59m8imkjpdULmzDtb78ZjiuedknbW7coUjIkE Είναι Cyanogen 13 (Android 6) για το X800 CN την έχει φτιάξει ένας developer στο XDA (https://forum.xda-developers.com/leeco-le1-pro/development/cm-14-1-android-7-1-unofficial-letv-t3530173/post71101335#post71101335) Γενικά είναι αρκετά ελαφριά χωρίς κινέζικες apps. Έχει κανονικά play store. Δεν δουλεύουν οι υπέρυθρες στην συγκεκριμένη, αυτό είναι το μόνο θέμα που βρήκα. Για να εγκατασταθεί θέλει full wipe εκτός από το internal storage. Μετά την εγκατάσταση στο πρώτο boot κάνει ένα bootloop αλλά λέει ότι είναι φυσιολογικό, μετά παίζει κανονικά. Όπως σε όλες τις roms στο πρώτο boot θέλει λίγη ώρα μέχρι να ανοίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Καλησπερα παιδες! Ειδα μολις οτι ο tora33 ανεβασε την 23s.Την δοκιμασε κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Καλησπερα παιδες! Ειδα μολις οτι ο tora33 ανεβασε την 23s.Την δοκιμασε κανεις? Ναι μια χαρά είναι και πιστεύω να έβαλε και τα Ελληνικά που του εδωσα για Settings & framework-res.apk. Δοκίμασε κάνε ένα backup και Φλασαρε. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Καλησπερα παιδες! Ειδα μολις οτι ο tora33 ανεβασε την 23s.Την δοκιμασε κανεις? Καλησπερα, link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Καλησπερα, link? Εδώ είσαι >>>>> https://mega.nz/#!UMp3iJqJ!GaBGG9MlD1UDhVrY9we7VrMx69KUt43Wj4_4lwxn-ZA Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Εδώ είσαι >>>>> https://mega.nz/#!UMp3iJqJ!GaBGG9MlD1UDhVrY9we7VrMx69KUt43Wj4_4lwxn-ZA Εισαι μεγαλος! Μιας και ειμαστε εδω, με το US μοντελο ασχολειται κανενας developer η ειναι νεκρο τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Εισαι μεγαλος! Μιας και ειμαστε εδω, με το US μοντελο ασχολειται κανενας developer η ειναι νεκρο τηλεφωνο? Όχι δυστυχώς κι εγώ το έδωσα...:( Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 (edited) Όχι δυστυχώς κι εγώ το έδωσα...:( Μια τελευταια ερωρηση, x800 CN και x900 CN παιρνουν τις ιδιες Rom? Πχ μπαινει η 23S του tora33 στο x900? Ευχαριστω προκαταβολικα. Edited March 12, 2017 by AbyssD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimigats Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 καλησπερα φιλος εχδει προβλημα με auto rotate screen και απο οτι βλεπω ειναι θεμα harware...το μπορει να γινει?δεν περιστρεφεται αυτομτα η οηθονη και ουτε βλεπω να εχει τους sensors σε ενα τεστ που εκανα με εφαρμογες. Παράθεση Letv X800 US Official 11s Translated with Greek Language Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimigats Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 καλησπερα φιλος εχδει προβλημα με auto rotate screen και απο οτι βλεπω ειναι θεμα harware...το μπορει να γινει?δεν περιστρεφεται αυτομτα η οηθονη και ουτε βλεπω να εχει τους sensors σε ενα τεστ που εκανα με εφαρμογες. Θ ήθελα ν πω ότι δοκίμασα ξανά να περάσω ρομ με όλα τ wipe και τ γνωστά.ολα έγιναν στα ξαφνικά.τωρα φοράει τη ρομ του Chris us.το τηλ δεν έχει καθόλου σενσορες πλέον. Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Letv X800 US Official 11s Translated with Greek Language Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Μια τελευταια ερωρηση, x800 CN και x900 CN παιρνουν τις ιδιες Rom? Πχ μπαινει η 23S του tora33 στο x900? Ευχαριστω προκαταβολικα. Ναι λειτουργει στο χ900 μονο που δεν εχει ελληνικα. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 καλησπερα φιλος εχδει προβλημα με auto rotate screen και απο οτι βλεπω ειναι θεμα harware...το μπορει να γινει?δεν περιστρεφεται αυτομτα η οηθονη και ουτε βλεπω να εχει τους sensors σε ενα τεστ που εκανα με εφαρμογες. Αυτό που το παρατήρησες, σε μένα λειτουργεί κανονικά πάντως δεν έχω πρόβλημα κανένα στο US μοντέλο με το rotation. edit: δες απο τον οδηγό τους crisbal πως να διαγράψεις τελείως την εσωτερική μνήμη και να ξαναφλασάρεις rom, έτσι θα σου φτιάξει σίγουρα. Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimigats Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Τα χει κάνει όλα ξανά κ ξανά κ μετά φλασαρα.δεν υπάρχει κανένας σενσορας.ολα έγιναν ξαφνικά.το χει περί τον ένα χρόνο ενώ φορούσε τον μάγειρα.τωρα του πέρασα τη ρομ του Κρις αλλά τίποτε.Ξανα wipe ,clear data φλασαρα κ πάλι τ ίδια.Κατω δε του έπεσε. Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Letv X800 US Official 11s Translated with Greek Language Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Τα χει κάνει όλα ξανά κ ξανά κ μετά φλασαρα.δεν υπάρχει κανένας σενσορας.ολα έγιναν ξαφνικά.το χει περί τον ένα χρόνο ενώ φορούσε τον μάγειρα.τωρα του πέρασα τη ρομ του Κρις αλλά τίποτε.Ξανα wipe ,clear data φλασαρα κ πάλι τ ίδια.Κατω δε του έπεσε. Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και σου ξαναλέω διέγραψε τελείως την μνήμη, κάνε Format Data, πριν το κάνεις διάβασε τον οδηγό γιατί η rom μέσα απο το κινητό θα διαγραφεί, οπότε μετα φλασάρεις ή την official ή με otg ξαναπερνάς αυτή που έχεις. Θέλει 1 βήμα παραπάνω δες πρώτα αν μπορείς να το κάνεις κ μετά πάτα Format Data. Αυτό εννοούσα στο προηγούμενο μήνυμα αλλά λογικά δεν το κατάλαβες. Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosle Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Καλησπέρα! Υπάρχει δυνατότητα να αλλάξω τον ήχο μηνύματος με κάποιο δικό μου mp3; Εχω την 17s του Ιταλού. Παράθεση LeEco Χ829(4/64) EUI 28s New Rom.V10 Meizu pro 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimigats Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Έχει κάποιος το λινκ μ τον οδηγό για το πώς γίνεται αυτό που λες; Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει κάποιος το λινκ μ τον οδηγό για το πώς γίνεται αυτό που λες; Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι πρέπει ν κάνω δλδ;Πέρασα τη νέα ρομ με clean install.συμφωνα μ τις γνωστές οδηγίες.Clear data κτλ εκτός από internal storage.αν μπόρεσεις στείλε μου λίγο μνμ σε ποιον οδηγό αναφέρεσαι.ευχαριστω.το κινητό δεν έχει σενσορες πλέον. Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Letv X800 US Official 11s Translated with Greek Language Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 full wipe και internal απο twrp και instal τη ρομ Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimigats Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Νομίζω ότι τ έκανα αυτά σωστά.οκ ξαναδοκιμαζω παίδες . Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Internal δεν έχω κάνει.αλλα αν κάνω πως θ βρει μετά ν φλασαρει τη ρομ; Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Letv X800 US Official 11s Translated with Greek Language Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Η θα τη βαλεις σε στικακι η θα την βαλεις ξανα στην internall. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidoros1 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Καλημέρα,εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα,όταν θέλω να κατεβάσω μία εφαρμογή από το play store μπορώ να το κάνω μόνο με wifi και όχι μέσω του παρόχου κινητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisos Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Μήπως στις ρυθμίσεις έχεις βάλει data restriction στο google play store? Παράθεση Letv X800 US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Καλημέρα,εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα,όταν θέλω να κατεβάσω μία εφαρμογή από το play store μπορώ να το κάνω μόνο με wifi και όχι μέσω του παρόχου κινητής. Πάνε downloads. Πάνω δεξιά settings. Έχει κόφτη. Βάλε no limit. Sent from my X800+ using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts