Jump to content

isidoros1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by isidoros1

  1. isidoros1

    ZTE Nubia M2

    Είχα ξαναβάλει τη φωτεινότητα στο φουλ και ήταν όλα μια χαρά,έχω την εντύπωση ότι αυτό δημιουργήθηκε από τη στιγμή που έβγαλα σελφι με φλας που φωτίζει στο φουλ η οθόνη,το θέμα είναι ότι χθες μου το έκανε από το 30% της φωτεινότητα και πάνω,σήμερα έβγαλα το αυτόματο το έβαλα περίπου στο 50% και δεν έχω παρατηρήσει κάτι. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----
  2. isidoros1

    ZTE Nubia M2

    Καλησπέρα σε όλους, δυστυχώς μετά από 2 μήνες απόλυτης ικανοποίησης με το κινητό ξεκίνησαν τα προβλήματα με την οθόνη,δύο οριζόντιες γραμμές στην οθόνη και τρεμοπεξιμο ανεξάρτητου φωτεινότητας.
  3. Καλησπέρα,εδώ και λίγο καιρό δεν λειτουργεί η sim2 του x800,βάζω SIM αναγνωρίζει τον πάροχο αλλά δεν βρίσκει σήμα. Έχω ελέγξει την SIM σε άλλο κινητό και είναι οκ.μπορει να με βοηθήσει κάποιος?
  4. Καλημέρα,εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα,όταν θέλω να κατεβάσω μία εφαρμογή από το play store μπορώ να το κάνω μόνο με wifi και όχι μέσω του παρόχου κινητής.
  5. Καλησπέρα,αντιμετωπιζω ένα πρόβλημα με ένα beelink gt1. Ήθελα να το κάνω unroot,μπηκα στο forum της εταιρίας και έλεγε να διαγραψω δύο αρχεία με το όνομα su και daemonsu. Από τοτε κολλάει στο λογότυπο της εταιρίας και δεν ανοιγει. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
  6. Καλησπέρα,μετα από προσπάθεια από την 18s να περάσω την 15s μου βγάζει μήνυμα sorry,but messages has stopped.report this issue now?και μου ανοίγει το online feedback.καποια πατάτα έκανα γιατί δεν ανά γνωρίζει σιμ,δεν ανοίγει προγράμματα και κολλάει?καμμία βοήθεια?
  7. Ok ευχαριστώ,όσον αγορά τα μηνύματα που δε μπορώ να στείλω???
  8. Πως γίνεται αυτό; ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό ισχύει με όσα ρουτερ έχω δοκιμασει
  9. Έχω συνεχές αποσυνδεσεις όταν έχω μια ή δύο γραμμές σήμα,μόνο όταν έχω φουλ σήμα και εννοείται είμαι πολύ κοντά στο μόντεμ ρουτερ έχω σταθερότητα. ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- χω συνεχές αποσυνδεσεις όταν έχω μια ή δύο γραμμές σήμα,μόνο όταν έχω φουλ σήμα και εννοείται είμαι πολύ κοντά στο μόντεμ ρουτερ έχω σταθερότητα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση, όταν έχω μια ή δύο γραμμές σήμα έχω συνεχές αποσυνδεσεις- συνδέσεις,όταν έχω του σήμα που σημαίνει πολύ κοντά στο μόντεμ έχω σταθερότητα.
  10. Παιδιά καλησπέρα,είμαι κάτοχος του letv one pro 15 μέρες τώρα.πέρασα την 10s με τη βοήθεια σας αλλά αντιμετωπιζω μεγάλο πρόβλημα με το wifi συν ότι δε μπορώ να στείλω sms λαμβάνω κανονικά. Υπάρχει καμμία λυση;
×
×
  • Create New...