tora33 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) Φίλε tora33 έχω το αμερικάνικο ναι οπότε να βάλω το recovery που μου εβαλες στο link ? ναι , λέει US δεν βρισκω φακελο otaupdate......? το ειχα διαβασει που το εκανε ο milky,,, πηγα απο το twrp εγκατασταση αλλα δεν βρηκα τετοιο φακελο. Αν ομως γινει το update θα χασω root και gapps? Δεν το θελω αυτο. Δεν μπορει να ξεκινησει χωρις να κανει update? Μονο με full wipe θα γινει δουλεια? γιατί δεν έχεις rom ναι τα χάνεις ίσως άρχησε να κάνει εγκατάσταση το update και το σταμάτησες , αν ναι , "χάλασε" η rom , δεν έχεις rom , δεν ξεκκινάει το τηλέφωνο έπρεπε να έχεις backup , δεν έχεις μάλλον πρέπει λογικά σε twrp να μπαίνει η 15 με τα 2 wipes , το έκανες είπες και δεν πέτυχε κάνε καθαρή εγκατάσταση , για να φύγουν τα υπολείμματα της κακής εγκατάστασης που προσπάθησε το σύστημα ίδια περίπτωση http://www.letv.re/topic/1338-twrp-recovery-loop-after-ota-16s/ Edited August 18, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) Τελικα ξανα φλασαρα το twrp το παλιο(2.8.7) και ξαναεγκαταστησα την 15. Τωρα μπουταρε κανονικα.Περιμενω να ολοκληρωθει η εγκατασταση..... EDIT:η 15s μπηκε κανονικα.Μαλλον τον ''ηπιε'' το twrp. αντε ξανα απ την αρχη τωρα..... Edited August 18, 2016 by frapedia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxaras Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Γειά χαρά σε όλους τους επιστήμονες... καινούργιος είμαι δεν ξέρω παρά πολλα,προσπαθησα να ρίξω μία ματιά στις 300 σελίδες...αλλά χάθηκα!!εγώ έχω το αμερικανικό us εκδοση 11s....έχει γεμίσει με ιους κατεβάζει μόνο του εφαρμογές και γενικά κάνει τα τρελά του... 1)πως να τα διαγραψω όλα αυτα??εχω δοκιμάσει όλα τα antivirus 2) πρέπει να κάνω όλα αυτά τα root και να περάσω άλλες rom ? 3) κατέληξε κανείς ποια είναι ή καλύτερη rom μέχρι τώρα? 4)εγώ που δεν έχω κάνει root περναω την official χωρίς root? Αν μπορεί κανένας χριστιανός να βάλει κανένα λινκ θα με βοηθούσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) US @Saxaras βάλε την original 11s http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6835843#post6835843 edit CN gapps , κατεβάζουμε , αποσυμπίεση και εγκατάσταση όλα τα .apk στο κινητό https://onedrive.live.com/?authkey=%21AL7IkpxwsS8H2kM&cid=AF26E5D7F68CCC88&id=AF26E5D7F68CCC88%2140318&parId=AF26E5D7F68CCC88%218808&action=locate πάνω αριστερά λήψη Edited August 18, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amvrosiadis21 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Το επανέφερα αλλάπάλι η rom έχει τις malware εγκαταστάσεις .ΜΠΟΡΩ να απαλλαγω απο αυτές ? Κάπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 ναι , λέει US γιατί δεν έχεις rom ναι τα χάνεις ίσως άρχησε να κάνει εγκατάσταση το update και το σταμάτησες , αν ναι , "χάλασε" η rom , δεν έχεις rom , δεν ξεκκινάει το τηλέφωνο έπρεπε να έχεις backup , δεν έχεις μάλλον πρέπει λογικά σε twrp να μπαίνει η 15 με τα 2 wipes , το έκανες είπες και δεν πέτυχε κάνε καθαρή εγκατάσταση , για να φύγουν τα υπολείμματα της κακής εγκατάστασης που προσπάθησε το σύστημα ίδια περίπτωση http://www.letv.re/topic/1338-twrp-recovery-loop-after-ota-16s/ Άκου περίεργα πράγματα και πες μου. Αφού η ρομ εγκαταστάθηκε κανονικά και ξεκίνησα το στήσιμο ανακάλυψα πως δεν είμαι ρουτ.(15s rusch).Ποτς γκενιν αυτό? Sent from my X800+ using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) Άκου περίεργα πράγματα και πες μου. Αφού η ρομ εγκαταστάθηκε κανονικά και ξεκίνησα το στήσιμο ανακάλυψα πως δεν είμαι ρουτ.(15s rusch).Ποτς γκενιν αυτό? Sent from my X800+ using Tapatalk πέρασέ την πάλι με τα 2 wipes (η Letv έκανε τις marshmallow επίτηδες λίγο πολύπλοκες (η 15s είναι πιο βατή), ελπίζω από την επόμενη να είναι "σωστές" και να τις δίνει ελεύθερα όπως παλιά) άσχετο το LeCloud λέει κάνει επαναφορά το wifi , το κατάλαβα εχθές που ήμουν σε μια καφετέρια και είχα wifi , είχε αποθηκεύσει παλιά τον κωδικό το LeCloud Edited August 18, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisss Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Καλησπερα. Μήπως καποιος μπορει να μου πει για τη διαρκεια της μπαταριας στις ρομ που ειναι διαθεσιμες για το US? Ποια σας κραταει περισσοτερο; Εχω δοκιμάσει την 11s original και την 14s cuoco και μου βγαζουν περιπου το ιδιο δλδ 3ωρες sot με 12 ωρες χρηση που το βρισκω μετριο. Εχει κανεις καλύτερα αποτελέσματα; Επισης υπάρχει καποια rom για το US που να υποστηριζει double tap to wake? Ευχαριστώ! Παράθεση Xiaomi mi5 high Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimigats Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 καλησπερα σε ολους..Εχει τύχει αν ξερω φιλους που εχουν το letv και το παρηγγειλα και γω αφου ηταν ενθουσιασμενοι. Εχω χασει τη μπαλα απο τις σελιδες ,διαβασα αρκετες αλαλ χαθηκα μιας και δε γνωριζω πολλα απο ρομ ,ρουτ κτλ... Εγω το κινητο το παρηγγειλα απο alliexpress The geeks λεγεται το μαγαζι..Δεν ηξερα να ζητησω κατι ,το μονο που ζητησα ειναι να εχει ελληνικα και google play.Το μαγαζι αυτο στελνει απο ευρωπη οπως ειδα και γραφει internationan version. Μια ερωτηση επειδη ειμαι ψιλοασχετος θα εχω προβλημα οταν το παρω στα χερια μου και το αφησω με οτι του εχουν βαλει εργοστασιακα? θα χει μεσα ιους κτλ κινεζικες εφαρμογες οπως διαβαζω?η δουλεια μου θα γιενται ή ειμαι αναγκασμενος να κανω ολα αυτα που κανετε που μου φαινονται βουνο? Παράθεση Letv X800 US Official 11s Translated with Greek Language Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 καλησπερα σε ολους..Εχει τύχει αν ξερω φιλους που εχουν το letv και το παρηγγειλα και γω αφου ηταν ενθουσιασμενοι. Εχω χασει τη μπαλα απο τις σελιδες ,διαβασα αρκετες αλαλ χαθηκα μιας και δε γνωριζω πολλα απο ρομ ,ρουτ κτλ... Εγω το κινητο το παρηγγειλα απο alliexpress The geeks λεγεται το μαγαζι..Δεν ηξερα να ζητησω κατι ,το μονο που ζητησα ειναι να εχει ελληνικα και google play.Το μαγαζι αυτο στελνει απο ευρωπη οπως ειδα και γραφει internationan version. Μια ερωτηση επειδη ειμαι ψιλοασχετος θα εχω προβλημα οταν το παρω στα χερια μου και το αφησω με οτι του εχουν βαλει εργοστασιακα? θα χει μεσα ιους κτλ κινεζικες εφαρμογες οπως διαβαζω?η δουλεια μου θα γιενται ή ειμαι αναγκασμενος να κανω ολα αυτα που κανετε που μου φαινονται βουνο? Γεια σου φίλε μου και καλώς να το παραλάβεις. Λοιπόν καλύτερα θα είναι να αρχίσεις να διαβάζεις από τώρα γιατί η ρομ με την οποία θα σου έρθει θα έχει αρκετά προβλήματα όποτε το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι να βάλεις ή τη μαμά ρομ που δεν έχει ελληνικά ή τη ρομ του Ιταλού που λέμε η οποία όμως έχει και ελληνικά. Τώρα international version δεν υπάρχει εκτός αν εννοούν το us μοντέλο Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Καλησπερα. Μήπως καποιος μπορει να μου πει για τη διαρκεια της μπαταριας στις ρομ που ειναι διαθεσιμες για το US? Ποια σας κραταει περισσοτερο; Εχω δοκιμάσει την 11s original και την 14s cuoco και μου βγαζουν περιπου το ιδιο δλδ 3ωρες sot με 12 ωρες χρηση που το βρισκω μετριο. Εχει κανεις καλύτερα αποτελέσματα; Επισης υπάρχει καποια rom για το US που να υποστηριζει double tap to wake? Ευχαριστώ! US version σε 24 ώρες σου κρατάει 6 ώρες sot ? "μεγάλη" η οθόνη , σε 24 ώρες πολύ λιγότερο από 4 ώρες sot double tap to wake , όταν θα βγει official καλησπερα σε ολους..Εχει τύχει αν ξερω φιλους που εχουν το letv και το παρηγγειλα και γω αφου ηταν ενθουσιασμενοι. Εχω χασει τη μπαλα απο τις σελιδες ,διαβασα αρκετες αλαλ χαθηκα μιας και δε γνωριζω πολλα απο ρομ ,ρουτ κτλ... Εγω το κινητο το παρηγγειλα απο alliexpress The geeks λεγεται το μαγαζι..Δεν ηξερα να ζητησω κατι ,το μονο που ζητησα ειναι να εχει ελληνικα και google play.Το μαγαζι αυτο στελνει απο ευρωπη οπως ειδα και γραφει internationan version. Μια ερωτηση επειδη ειμαι ψιλοασχετος θα εχω προβλημα οταν το παρω στα χερια μου και το αφησω με οτι του εχουν βαλει εργοστασιακα? θα χει μεσα ιους κτλ κινεζικες εφαρμογες οπως διαβαζω?η δουλεια μου θα γιενται ή ειμαι αναγκασμενος να κανω ολα αυτα που κανετε που μου φαινονται βουνο? US version αν τους είπες και μπορούν να βάλουν την orizinal 11s δεν θα έχεις πρόβλημα αν τα έχουν έτοιμα με αυτήν που υπάρχει , θα έχεις πρόβλημα με mallware , διαφημίσεις , Κινέζικες εφαρμογές όχι (είναι το Αμερικάνικο) όταν το πάρεις θα τα πούμε Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 @CrisBal Ψιλοέβγαλα άκρη με το make_ext4fs αλλά στην ίδια εντολή έχω πάλι πρόβλημα $sudo /usr/bin/make_ext4fs -T 0 -S file_contexts -l 1073741824 -a system system_new.img output/ file_contexts: No such file or directory Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisss Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 US version σε 24 ώρες σου κρατάει 6 ώρες sot ? "μεγάλη" η οθόνη , σε 24 ώρες πολύ λιγότερο από 4 ώρες sot Οχι κραταει 12 ωρες με 3 ωρες sot και φτανει στο 5%. Παράθεση Xiaomi mi5 high Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Οχι κραταει 12 ωρες με 3 ωρες sot και φτανει στο 5%. (το έχω συχνά στο usb άρα φόρτιση) αλλά νομίζω πάνω κάτω τόσο κρατάει , ίσως 20 λεπτά παραπάνω (μετά απο τις 12 ώρες , σε αναμονή άλλες 12 ώρες ας χάσει 15+% ) θα απαντήσει κάποιος που το είδε πρόσφατα Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Να και κάτι περίεργο Δεν μπορώ να φλασάρω 2 ζιπ γιατί δεν έχω δικαιώματα εγγραφής ενώ είμαι root.... έχει τύχει σε άλλον; Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Να και κάτι περίεργο Δεν μπορώ να φλασάρω 2 ζιπ γιατί δεν έχω δικαιώματα εγγραφής ενώ είμαι root.... έχει τύχει σε άλλον; Μια τετοια επιλογη μου βγηκε στην αρχικη αθονη του twrp 3.0.2 την πρωτη φορα που το ετρεξα. Εκει επρεπε να τραβηξεις το βελακι δεξια για να χω\εις δικαιωματα write αν δε το κανεις δεν μπορεις να φλασαρεις οτιδηποτε. Ψαξε λιγο στο twrp σου.Καπου θα υπαρχει η επιλογη για read-write δικαικωματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) Μια τετοια επιλογη μου βγηκε στην αρχικη αθονη του twrp 3.0.2 την πρωτη φορα που το ετρεξα. Εκει επρεπε να τραβηξεις το βελακι δεξια για να χω\εις δικαιωματα write αν δε το κανεις δεν μπορεις να φλασαρεις οτιδηποτε. Ψαξε λιγο στο twrp σου.Καπου θα υπαρχει η επιλογη για read-write δικαικωματα. Ευχαριστώ φίλε Το είχα κάνει και δεν είχα κανεα πρόβλημα μέχρι σήμερα. ψάχνω για το αλλάξω αλλά δεν βρίσκω κάτι... ================== θέλει reboot - έκανα ότι επρεπε για να έχω δικαιώματα και πάλι έχω το ίδιο θέμα... ΥΓ 2 πέρασα με φλασάρισμα το SU και δεν περνάει το xposed... Edited August 19, 2016 by Cynaegeirus Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 @CrisBal Ψιλοέβγαλα άκρη με το make_ext4fs αλλά στην ίδια εντολή έχω πάλι πρόβλημα $sudo /usr/bin/make_ext4fs -T 0 -S file_contexts -l 1073741824 -a system system_new.img output/ file_contexts: No such file or directory Δοκίμασε να τήν κάνεις χειροκίνητα μέ τό android unpack repack από τους xda developers καί συνεχίζεις μετά τά υπόλοιπα βήματα. Όταν μπορέσω θά σού στείλω τό link :lol: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Δοκίμασε να τήν κάνεις χειροκίνητα μέ τό android unpack repack από τους xda developers καί συνεχίζεις μετά τά υπόλοιπα βήματα. Όταν μπορέσω θά σού στείλω τό link :lol: ωραίος! κανα νέο για το US μας έχουμε; Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) ωραίος! κανα νέο για το US μας έχουμε; Από εξωτερικό τίποτα ακόμα. Εγώ τελειώνω τό port τής CM13 καί θα συνεχίσω μέ τό port από τήν 5.8 CN.:p Link: unpack repack .img & .dat files http://forum.xda-developers.com/android/help/android-dat-img-file-unpack-repack-2-0-t3309285 ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ φίλε Το είχα κάνει και δεν είχα κανεα πρόβλημα μέχρι σήμερα. ψάχνω για το αλλάξω αλλά δεν βρίσκω κάτι... ================== θέλει reboot - έκανα ότι επρεπε για να έχω δικαιώματα και πάλι έχω το ίδιο θέμα... ΥΓ 2 πέρασα με φλασάρισμα το SU και δεν περνάει το xposed... Λογικά είναι κάποιο bug - κόλλημα, τού λογισμικού. Δοκίμασε νά τό ξαναπεράσεις .Άν δέν θες, κάνεις wipe τά πάντα καί τήνinternal καί κανείς reboot στό TWRP θά σέ ρωτήσει άν θες νά τού επιτρέψεις νά διαχειρίζεται τά mount τού δίσκου. Άν δέν μπορείς νά βάλεις rom δέν έχεις τίποτα νά χάσεις. Επίσης από προσωπική εμπειρία ότι καί νά βάζεις- βγάζεις backup πρώτα καί πάντα οι sim έξω! Μήν τρέχεις νά φέρεις πίσω καί τά IMEI.:lol: Edited August 19, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosm74 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 (edited) ναι αυτή με τα trojans βάλε αυτήν που δεν έχει trojans https://sites.google.com/site/l1prousx800/ , είναι η ίδια 11s, αλλά την θεωρούμε διαφορετική γιατί πρέπει να εξαφανιστούν trojans κ.λ.π.(με factory reset) μετά απο κάθε rom : Ρυθμίσεις=>Σχετικά με το τηλέφωνο=>πατάμε επτά φορές στο Αριθμός έκδοσης=>πίσω=> Επιλογές για προγραμματιστές=>Εντοπισμός σφαλμάτων USB(ο διακόπτης να είναι ανοιχτός) εγκατάσταση διαφορετικής rom κατεβάζεις την παραπάνω rom , όπως την κατέβασες στο κομπιούτερ σου την "πετάς" στο κινητό σου χύμα , όχι σε φάκελο μπαίνεις σε recovery η με το π.χ. Quick reboot(https://play.google.com/store/apps/details?id=phongit.quickreboot&hl=el) η απενεργοποιείς το κινητό σου και πατάς ταυτόχρονα το power και το volume+ (ένταση επάνω) στο recovery , κάνουμε: Reboot=>Recovery (για να μπορέσει να δει σωστά την rom) πατάμε το wipe και πάμε το slide από αριστερά προς τα δεξιά , κάναμε Factory Reset (αν θέλεις πατάς και το ADVANCED WIPE, τα επιλέγεις όλα εκτός απο την internal storage , και το slide από αριστερά προς τα δεξιά) γυρίζουμε πίσω με το αριστερό βελάκι , μέχρι να δούμε την αρχική σελίδα του recovery TWRP πατάμε το Install , βρίσκουμε την rom (είναι χαμηλά στο τέλος) την επιλέγουμε , και κάνουμε εγκατάσταση με το swipe από αριστερά προς τα δεξιά μόλις εγκατασταθεί πατάμε το wipe caches (είναι σα να τσεκάρουμε στο wipe τα dalvik cache και το cache) και μετά το reboot to system κάνεις ρυθμίσεις , βάζεις εφαρμογές και όταν την ετοιμάσεις , μπαίνεις σε recovery και κάνεις backup την rom, την κρατάς μέχρι να την μάθεις καλά (κοιτάς την camera , gps,wifi, αν τρέχουν οι εφαρμογές σου , κ.λ.π.) μετά μπορείς να δοκιμάζεις roms αν θέλεις , και τις συγκρίνεις με την 11s (που ουσιαστικά είναι η τελευταία official lollipop , πειραγμένη σωστά) για να γίνουν 100% πιο γρήγορα όλα τα android ρυθμίσεις=>developer options=>κάπου χαμηλά τα : windows animatio scale , transition animatio scale και animatio scale απο 1χ τα βάζουμε .5χ σε official αν δεν θέλουμε να υπάρχει το LIVE (κεντρικό κουμπί οθόνης) , και η αριστερή οθόνη με τα Κινέζικα video για την US ¨: ρυθμίσεις=>δεν έχω επιλεγμένο το Le Ecosystem Content και εγκατάσταση Launcher π.χ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.launcher&hl=en US και CN : αν δεν θέλουμε την αριστερή οθόνη με τα Κινέζικα video , πατάμε παρατεταμένα την οθόνη με τα βίντεο , πατάμε στο μάτι , στη συνέχεια, σύρουμε προς τα δεξιά της οθόνης, και πιέζουμε το πλήκτρα <- || -> για να επι βεβαιώσουμε τις ρυθμίσεις http://imgur.com/Y8facnl US και CN : ρυθμίσεις(settings)=>App management=>default apps (χαμηλά)=>Launcher=>π.χ. Google Now Launcher) http://www.letv.re/topic/1169-original-le-1-pro-us-eui-55011s/?do=findComment&comment=12982 εκανα τα παντα απο αυτο τον οδηγο (και το script) μολις εκανα reboot to system εκλεισε και ειναι εδω και 15 λεπτα αναμενο το μπλε led και δεν κανει τιποτα καποια ιδεα ? Edited August 21, 2016 by panosm74 Παράθεση iphone 1st gen - iphone 3gs - iphone 4 - iphone 4s htc one x letv x800 us xiaomi mi 9t Poco x3 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stehellas Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 καλησπερα σας προσπαθώ να το εγκαταστήσω εχω ενεργοποίησή οτι χρειαζόσαστε ( εντοπισμό σφαλμάτων usb και άγνωστες πήγες ) και το αποτέλεσμα σε 2 pc ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ windows 7 The device cannot be found. Please ensure that you have: 1) connected the device with the USB cable, 2) installed the device drivers, and 3) enabled USB-debugging. -- Press any key to continue. To έχει αντιμετώπιση κάνεις ? :(:( Παράθεση stehellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosm74 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 εκανα τα παντα απο αυτο τον οδηγο (και το script) μολις εκανα reboot to system εκλεισε και ειναι εδω και 15 λεπτα αναμενο το μπλε led και δεν κανει τιποτα καποια ιδεα ? οκ με παρατεταμενο power+vol down δεν μπορω να συνδεθω σο λογαριασμο google εχει συμβει σε καποιον αλλο ? ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οκ με παρατεταμενο power+vol down δεν μπορω να συνδεθω σο λογαριασμο google εχει συμβει σε καποιον αλλο ? ΟΛΑ ΟΚ Μετά απο 2 reboot Παράθεση iphone 1st gen - iphone 3gs - iphone 4 - iphone 4s htc one x letv x800 us xiaomi mi 9t Poco x3 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoprofil Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Επειδή το νήμα είναι χαοτικό, δύο ερωτησούλες μόνο. Δουλέυει και στις δύο μπάντες 4G της wind? Και αν βγαζει μια μερα αυτονομία με μέτρια προς βαριά χρήση. Παράθεση I love Android, i love OS X, i hate iPhone and Windows for desktops. Alternative i could live with Linux Elementary OS & a Windows Phone 950XL. Theoprofil Rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Επειδή το νήμα είναι χαοτικό, δύο ερωτησούλες μόνο. Δουλέυει και στις δύο μπάντες 4G της wind? Και αν βγαζει μια μερα αυτονομία με μέτρια προς βαριά χρήση. Καλησπέρα. Η 800άρα μπάντα δεν υπάρχει σε αυτό το κινητό. Όσο για τη μπαταρία, με μέτρια χρήση βγάζει 1 μέρα. Αλλά έχε υπόψιν ότι είναι αρκετά γρήγορο στη φόρτιση, σε μιάμιση ώρα γεμίζει φουλ. Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts